2015-05-21 16:33:12, Cruzcampo napisał(a):
W koncu mowicie do rzeczy .. Powiem wiecej ,,
Z mojego punktu widzenia jest mi obojetne ktory z kandydatow wygra,, Mieszkam w Hiszpanii 13 lat i nigdzie sie stad nie ruszam...
Natomiast podzial jaki powstal pomiedzy Polakami, tzw. Pisowcami a Platfusami jest zatrwazajacy .. Wlosy jeza sie na glowie otwierajac jakikolwiek temat o polityce... Siekery wisza w powietrzu w kazdym komentarzu ,, To jest niefajne

Cruzcampo, powyższy post to chyba Twój "najnormalniejszy" jaki czytałem na tym forum. Coś się stało? Wszystko dobrze? Pytam poważnie. Zawsze potrafiłeś tylko obrażać, wysywać od PiS-owców itp.
Teraz pomyśl kto przyczynił się do tego podziału? Banda, która rządzi od 8 lat. Żyję 32 lata na tym świecie i nie pamiętam by kiedykolwiek w było tak źle w PL jak jest teraz. Nie chodzi mi o wygląd Polski, infrastrukturę, itp. ale o społeczeństwo.
Nie tylko podzielili naród ale traktują go też jak bydło, które można doić gdy potrzeba a kopać w dupę kiedy będzie na to chęć. Niszczą kraj, niszczą naród i śmieją nam się w twarz. A my co? "Żremy" się na tym forum.
Jest mi na prawdę obojętne kto rządzi Polską aby robił to co potrzeba w dobrym interesie Polski i jej obywateli. A oni robią wszystko odwrotnie.
Nie jestem fanem PiS ale sorry ... Takich k..ew jak PO nie było jeszcze w historii naszego kraju.