2015-02-28 23:38:57, nicado2 napisal(a):
Cytat:
2015-02-28 23:19:26, Soltys napisal(a):
Cytat:
2015-02-28 22:11:13, nicado2 napisal(a):
Cytat:
2015-02-28 22:07:41, Soltys napisal(a):
EOT
ciekawa wypowiedz pytanie co oznacza???
Ha wygoglowalem sobie EOT End Of Transmission no cóz wypowiedz wyborcy...? sam nie wiem kogo
sam nie wiem jak to skomentowac czesto czytam w necie o gimbusach ...czy to ta grupa
spoleczna?? nie chce oczywiscie nikogo obrazac ale zaskakuje mnie to co sie tu dzieje gdy
brak kontr argumentow rzucic jakis skrot po angielsku oczywiscie bo przeciez madry jestem...i
uciec w poplochu.
A problem zostaje w maju wybory na kogo glosowac??? Jest tu ktos kto potrafi podyskutowac
merytorycznie o polityce tak bez obrazania sie jak dziecko i nie obrazania innych?
Uciekam w poplochu? Rozbawiles mnie,
Jesli wstawiony obrazek nazywasz moja wypowiedzia, do tego juz sie nie odnosze, stad EOT.
Chesz pogadac? Prosze bardzo. Nie mow mi tylko, ze bleee, ze zaden kandydat sie nie nadaje,
nie nadaje sie bo?
Moje zastrzezenia do Komorowskiego, poza oczywiscie jego indolencja intelektualna sa:
Emigracja? Co zrobil w kierunku zatrzymania ucieczki mlodych wyksztalconych ludzi, ktorzy za
pieniadze polskiego podatnika wspomagaja swoja praca inne kraje?
Co zrobil z Ustawa o emeryturach?
Co zrobil dla niepelnosprawnych?
Co zrobil dla wielodzietnych rodzin i dla mlodych ludzi.
Gornicy?
Rolnicy?
Lekarze?
Bezpieczenstwo panstwa?
To nie jest kandydat na mojego prezydenta!
Acha, prosze, nie uzywaj argumentacji, ze za Duda stoi Kaczynski, bo woczas bedziemy musieli
wyjasniac, kto stoi za Komorowskim.
Moim kandydatem na prezydenta jest Andrzej Duda.
Mlody, wyksztalcony prawnik, pochodzacy z rodziny inteligenckiej. Posiada juz doswiadczenie
administracyjne, parlamentarne i politycznym. Z duzym potencjalem intelektualnym,
panstwowiec, czlowiek rokujacy, aby byc dobrym prezydentem i godnie reprezentowac nas i
Polske.
Jestem przekonany, ze bedzie suwerennym prezydentem, ze bedzie prezydentem wszyskich Polakow.
Ten kandydat ma moj kredyt zaufania, na niego bede glosowal!
zazdroszcze ci ze juz wiesz na kogo glosowac...
co do twojej wypowiedzi tej wczesniej do ktorej wykorzystales zdjecie no wybacz to JEST twoja
wypowiedz za pomoca zdjecia czy jezeli wkleje zdjecie wulgarne to moderator nie moze mnie
zablokowac bo to nie moja wypowiedz? zastanow sie co cie bawi. ale ok zostawmy ten temat bo
to niczego nie prowadzi.
*hmmm ok ja przyjechalem do UK w 2005 roku stad pytanie co owczesny prezydent i premier
zrobili aby powstrzymac olbrzymia emigracje???
*co owczesny premier i prezydent zrobili dla inwalidów
*co owczesny premier i prezydent zrobili dla rolnikow
*gornicy
*rolnicy
*lekarze
no juz nie chce mi sie przepisywac od ciebie...
jednakze co zrobili oni wszyscy gdy rzadzili???
przypomne ze Duda byl ministrem w kancelarii prezydenta...co zrobil co zaproponowal...
no wlasnie to samo NIC...[/B]
fakt prezentuje sie lepiej od Komorowskiego... prawdopodobnie sprawowal by lepiej urzad
prezydenta od Komorowskiego tylko cholera ja im nie ufam....
pamietacie wybory 5 lat temu te piekne haselka o Oleksym a potem co wywalenie osob
odpowiedzialnych za zbyt lagodnom kampanie.
obstawiam ze po przegranych wyborach Duda wyleci z PIS zalozy swoja partie i za 5 lat
zostanie prezydentem dobrym prezydentem i pewnie wtedy mu zaufam.
NA dzien dzisiejszy chcialbym zaufac Ogórek zale zabardzo jest sterowana przez Millera wiec
kto hmmm Kukiz jest najbardziej "swierzy" nie zaplatany w polityczne uklady ale jakos nie
wiem chyba jednak nie ....sam nie wiem czemu
2015-03-01 13:24:27, nicado2 napisal(a):
Markywee nie przestanie spamowac bo jezeli jego kandytat nie wygra to bedzie falszowanie
wyborów
jakby ktos pytal to ja przyjechalem do UK wraz z pierwsza fala emigracjii to byly czasy
jasnie panujacych Kaczynskich....
tylko prosze nie odczytujcie tego ze jestem wielkim zwolennikiem PO
Chcialbym doczekac czasow gdy PO i Pis odejda w niebyt... moze wtedy zakonczy sie ten podzial
spoleczenstwa ktory widac niestety nawet tu na emigracjii.
Caly czas podkreslasz, ze z Polski wyjechales w roku 2005, tak? Oczywiscie powodem byly rzady PiS-u i prezydenta Kaczynskiego.
I Ty nazywasz Markywee spamerem. Napisz wreszcie, jakich wedlug Ciebie kryteriow nie spelnia Andrzej Duda, aby zostac prezydentem. Napisz tez dlaczego chcesz, aby w dalszym ciagu prezydentem byl Komorowski, pomimo niezaprzeczalnych faktow, ktore dyskwalifikuja go do pelnienia w przyszlosci tej funkcji. Jesli znowu napiszesz, ze nie jestes zwolennikiem Komorowskiego, to wyjasnij dlaczego jestes w dalszym ciagu zwolennikiem tych, ktorzy stoja przy Komorowskim, dlaczego ich tez nie chcesz odsunac od wplywu na Polske?
Nie wstydzisz sie za obecnych "wladcow" Polski? Jedna nie potrafi przejsc kilkudziesieciu krokow po czerwonym dywanie, drugi... za duzo by wymieniac, ot taki Jas Fasola i Borat w jednym.
"Nie zawsze trzeba mieć za drania
Tego, co jest innego zdania."
Jan Sztaudynger