MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 15 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

Str 15 z 253

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Embit83

Post #1 Ocena: 0

2015-03-01 12:30:39 (10 lat temu)

Embit83

Mężczyzna

Z nami od: 26-01-2012

Cytat:

2015-03-01 12:22:42, Bampool napisał(a):
Już nie mogę doczekać się 10 maja. Mam nadzieję, że wtedy markywee przestanie spamować na forum.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Bampool</i> 01-03-2015 12:23 ]

Nagle edytowałeś swoją poprzednią wypowiedź? Szkoda. Było zostawić żeby moderator mógł ją przeczytać i za obrażanie innych "spłukać" Cię z tego forum.

Zapytam Cię jako wyznawcę PO i obecnego "prezydęta" :-]: Jeśli w PL jest tak dobrze to po kiego ... stamtąd uciekasz?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

nicado2

Post #2 Ocena: 0

2015-03-01 13:24:27 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Markywee nie przestanie spamowac bo jezeli jego kandytat nie wygra to bedzie falszowanie wyborów :-)

jakby ktos pytal to ja przyjechalem do UK wraz z pierwsza fala emigracjii to byly czasy jasnie panujacych Kaczynskich....

tylko prosze nie odczytujcie tego ze jestem wielkim zwolennikiem PO
Chcialbym doczekac czasow gdy PO i Pis odejda w niebyt... moze wtedy zakonczy sie ten podzial spoleczenstwa ktory widac niestety nawet tu na emigracjii.
proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Soltys

Post #3 Ocena: 0

2015-03-01 14:48:37 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Z nami od: 27-07-2005

Cytat:

2015-02-28 23:38:57, nicado2 napisal(a):
Cytat:

2015-02-28 23:19:26, Soltys napisal(a):
Cytat:

2015-02-28 22:11:13, nicado2 napisal(a):
Cytat:

2015-02-28 22:07:41, Soltys napisal(a):
EOT

ciekawa wypowiedz pytanie co oznacza???

Ha wygoglowalem sobie EOT End Of Transmission no cóz wypowiedz wyborcy...? sam nie wiem kogo
sam nie wiem jak to skomentowac czesto czytam w necie o gimbusach ...czy to ta grupa

spoleczna?? nie chce oczywiscie nikogo obrazac ale zaskakuje mnie to co sie tu dzieje gdy

brak kontr argumentow rzucic jakis skrot po angielsku oczywiscie bo przeciez madry jestem...i

uciec w poplochu.

A problem zostaje w maju wybory na kogo glosowac??? Jest tu ktos kto potrafi podyskutowac

merytorycznie o polityce tak bez obrazania sie jak dziecko i nie obrazania innych?

Uciekam w poplochu? Rozbawiles mnie, :-)
Jesli wstawiony obrazek nazywasz moja wypowiedzia, do tego juz sie nie odnosze, stad EOT.

Chesz pogadac? Prosze bardzo. Nie mow mi tylko, ze bleee, ze zaden kandydat sie nie nadaje,

nie nadaje sie bo?

Moje zastrzezenia do Komorowskiego, poza oczywiscie jego indolencja intelektualna sa:

Emigracja? Co zrobil w kierunku zatrzymania ucieczki mlodych wyksztalconych ludzi, ktorzy za

pieniadze polskiego podatnika wspomagaja swoja praca inne kraje?

Co zrobil z Ustawa o emeryturach?
Co zrobil dla niepelnosprawnych?
Co zrobil dla wielodzietnych rodzin i dla mlodych ludzi.
Gornicy?
Rolnicy?
Lekarze?
Bezpieczenstwo panstwa?

To nie jest kandydat na mojego prezydenta!
Acha, prosze, nie uzywaj argumentacji, ze za Duda stoi Kaczynski, bo woczas bedziemy musieli

wyjasniac, kto stoi za Komorowskim.

Moim kandydatem na prezydenta jest Andrzej Duda.

Mlody, wyksztalcony prawnik, pochodzacy z rodziny inteligenckiej. Posiada juz doswiadczenie

administracyjne, parlamentarne i politycznym. Z duzym potencjalem intelektualnym,

panstwowiec, czlowiek rokujacy, aby byc dobrym prezydentem i godnie reprezentowac nas i

Polske.
Jestem przekonany, ze bedzie suwerennym prezydentem, ze bedzie prezydentem wszyskich Polakow.

Ten kandydat ma moj kredyt zaufania, na niego bede glosowal!

zazdroszcze ci ze juz wiesz na kogo glosowac...
co do twojej wypowiedzi tej wczesniej do ktorej wykorzystales zdjecie no wybacz to JEST twoja

wypowiedz za pomoca zdjecia czy jezeli wkleje zdjecie wulgarne to moderator nie moze mnie

zablokowac bo to nie moja wypowiedz? zastanow sie co cie bawi. ale ok zostawmy ten temat bo

to niczego nie prowadzi.
*hmmm ok ja przyjechalem do UK w 2005 roku stad pytanie co owczesny prezydent i premier

zrobili aby powstrzymac olbrzymia emigracje???

*co owczesny premier i prezydent zrobili dla inwalidów
*co owczesny premier i prezydent zrobili dla rolnikow
*gornicy
*rolnicy
*lekarze
no juz nie chce mi sie przepisywac od ciebie...
jednakze co zrobili oni wszyscy gdy rzadzili???
przypomne ze Duda byl ministrem w kancelarii prezydenta...co zrobil co zaproponowal...
no wlasnie to samo NIC...[/B]
fakt prezentuje sie lepiej od Komorowskiego... prawdopodobnie sprawowal by lepiej urzad

prezydenta od Komorowskiego tylko cholera ja im nie ufam....
pamietacie wybory 5 lat temu te piekne haselka o Oleksym a potem co wywalenie osob

odpowiedzialnych za zbyt lagodnom kampanie.
obstawiam ze po przegranych wyborach Duda wyleci z PIS zalozy swoja partie i za 5 lat

zostanie prezydentem dobrym prezydentem i pewnie wtedy mu zaufam.
NA dzien dzisiejszy chcialbym zaufac Ogórek zale zabardzo jest sterowana przez Millera wiec

kto hmmm Kukiz jest najbardziej "swierzy" nie zaplatany w polityczne uklady ale jakos nie

wiem chyba jednak nie ....sam nie wiem czemu

Cytat:

2015-03-01 13:24:27, nicado2 napisal(a):
Markywee nie przestanie spamowac bo jezeli jego kandytat nie wygra to bedzie falszowanie

wyborów :-)

jakby ktos pytal to ja przyjechalem do UK wraz z pierwsza fala emigracjii to byly czasy

jasnie panujacych Kaczynskich....

tylko prosze nie odczytujcie tego ze jestem wielkim zwolennikiem PO
Chcialbym doczekac czasow gdy PO i Pis odejda w niebyt... moze wtedy zakonczy sie ten podzial

spoleczenstwa ktory widac niestety nawet tu na emigracjii.

Caly czas podkreslasz, ze z Polski wyjechales w roku 2005, tak? Oczywiscie powodem byly rzady PiS-u i prezydenta Kaczynskiego.

9 października Lech Kaczynski zostal prezydentem.
31 pazdziernika 2005 PiS tworzy mniejszosciowy rzad Marcinkiewicza.

I Ty nazywasz Markywee spamerem. Napisz wreszcie, jakich wedlug Ciebie kryteriow nie spelnia Andrzej Duda, aby zostac prezydentem. Napisz tez dlaczego chcesz, aby w dalszym ciagu prezydentem byl Komorowski, pomimo niezaprzeczalnych faktow, ktore dyskwalifikuja go do pelnienia w przyszlosci tej funkcji. Jesli znowu napiszesz, ze nie jestes zwolennikiem Komorowskiego, to wyjasnij dlaczego jestes w dalszym ciagu zwolennikiem tych, ktorzy stoja przy Komorowskim, dlaczego ich tez nie chcesz odsunac od wplywu na Polske?
Nie wstydzisz sie za obecnych "wladcow" Polski? Jedna nie potrafi przejsc kilkudziesieciu krokow po czerwonym dywanie, drugi... za duzo by wymieniac, ot taki Jas Fasola i Borat w jednym.

Obecny rzad jest przy wladzy od? Zapytaj wujka googla

I kto tu jest spamer

[ Ostatnio edytowany przez: Soltys 01-03-2015 14:50 ]

"Nie zawsze trzeba mieć za drania Tego, co jest innego zdania." Jan Sztaudynger

Do góry stronyOffline

Strona WWW

nicado2

Post #4 Ocena: 0

2015-03-01 15:02:20 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

a ja napisalem ze wyjechalem przez rzady Kaczynskich czy za ich rzadow.
cxy ja wyrazilem zdanie ze Markywee jest spamerem zacytuj to prosze
zacytuj tez moje zdanie ze Komorowski powinien byc dalej prezydentem...moze trzymajmy sie faktow a nie klamstw i populizmu bo kolego osmieszasz sie

przecxytaj moj poprzedni post najlepiej ns glos abys zrozumial co napisalem moim dzieciom to pomaga

edit
czy naprawde caly temat bedzie wypatrywanie kto jest zdrajca i glosuje na PO a kto prawdziwym patriota i glosuje na PIS
moze zacznijmy rozmawiac o tym co maja do zaproponowania inni kandydaci tylko powstrzymajmy sie od populistycznych klamstw jak np. cofniecie reformy emerytalnej bo niestety prezydent tego sam nie moze zrobic...
Zacznijmy rozmawiac jak dorosli ludzie a nie jak góniarze w pisakownicy
Specjalnie dla SOLTYSA powtorze :
chcialbym aby PO i PIS odeszly w polityczny niebyt moze wtedy w POlsce zakonczylaby sie wojna zwolennikow i przeciwnikow i zaczelibysmy zyc normalnie.

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 01-03-2015 15:10 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #5 Ocena: 0

2015-03-01 15:13:48 (10 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Lech Kaczynski byl caly czas krytykowany za stanowcza polityke wobec Rosji
ile o tym machaniu szabelka zesmy slyszeli?
czy nie ci sami dzis mowia ze wszystko tylko nie PiS i nozkami przebieraja tak sie tej wojny z Putinem doczekac niemoga?

z Markywee trudno sie spierac na argumenty
ale co zrobic jak chec jest nieodparta

Cytat:

2015-03-01 15:02:20, nicado2 napisał(a):

cxy ja wyrazilem zdanie ze Markywee jest spamerem zacytuj to prosze

Cytat:

2015-03-01 13:24:27, nicado2 napisał(a):
Markywee nie przestanie spamowac bo jezeli jego kandytat nie wygra to bedzie falszowanie wyborów :-)

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #6 Ocena: 0

2015-03-01 15:18:49 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

masz racje napisalem ze Markywee nie przestanie spamowac...moj blad

ok ale o co ci chodzi z ta wojenka z Putinem sadzisz ze nozkami przebieramdo wojny z Rosja ?

mam wrazenie ze wiekszosc zwolennikow Pana Dudy nie potrafia merytorycznie rozmawiac sadzicie ze Duda bedzie dobrym prezydentem ok ale dlaczego co takiego zrobil dla polski do tej pory co zrobil jego szef gdy byl premierem dla lekarzy gornikow rolnikow emigrantow.
Pytam o jego szefa gdyz Pan Duda nie byl jeszcze premierem ani prezydentem.

Do góry stronyOffline

Soltys

Post #7 Ocena: 0

2015-03-01 15:27:39 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

nicado2, wg. mnie jestes spamerem, nie odniosles sie do mojego postu. Onieznajomy wytknal Ci to, ze jednak oskarzyles Markywee o spamowanie, nie jestes merytoryczny w zwiazku z tym koncze odnoszenie sie do Twoichj postow. Have nice day.
EOT

Do góry stronyOffline

Strona WWW

nicado2

Post #8 Ocena: 0

2015-03-01 15:32:43 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

panowie sie obrazaja i dobrze
wiec pozwole powtorzyc moje pytanie
na koho glosowac kto nie jest ubabrany partyjnymi rozgrywkami i faktycznie moze cos zro ic dla polski a nie tylko bajki opowiadac...?

Do góry stronyOffline

Soltys

Post #9 Ocena: 0

2015-03-01 15:50:42 (10 lat temu)

Soltys

Mężczyzna

Kto to mowi?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #10 Ocena: 0

2015-03-01 17:14:32 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 15 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 14 | 15 | 16 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,