MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wybory prezydenckie 2015

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 14 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

Str 14 z 253

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

nicado2

Post #1 Ocena: 0

2015-03-01 00:08:25 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

Z nami od: 26-05-2008

Cytat:

2015-03-01 00:03:12, Markywee napisał(a):
Cytat:
jednakze co zrobili oni wszyscy gdy rzadzili???
przypomne ze Duda byl ministrem w kancelarii prezydenta...co zrobil co zaproponowal...
no wlasnie to samo NIC...

A w ameryce, murzynow bijo.
Rozmowa jest o komorowskim.

A propo komora - on ma cos z glowa, jakies natrectwo "wchodzenia na rzeczy"... O ile pierwsze to nie photoshop, i lazi po grobach, reszta to juz internety....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

aha to przepraszam pomylilem tematy bo sadzilem ze pisze w temacie "wybory prezydenckie 2015" a tam chyba nie tylko Komorowski startuje.
ale skoro pisze w temacie o Komorowskim to sie wycofuje...
ups w dobrym temacie pisze to chyba koledzy pomylili tematy a jak nie to poproscie moderacje o zmiane tytulu ....
Moja propozycje"nie glosujcie na Komora"
albo "jazda po Komorze watek finansowany z budzetu wyborczego Pana DudY" po prostu nie wprowadzajcie ludzi w blad.

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 01-03-2015 00:21 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Markywee

Post #2 Ocena: 0

2015-03-01 00:28:17 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:
aha to przepraszam pomylilem tematy bo sadzilem ze pisze w temacie "wybory prezydenckie 2015" a tam chyba nie tylko Komorowski startuje.

Pytanie bylo - co zrobil komorowski - a nie co zrobil duda lub inny kandydat.

Zrzucanie pytania na "a u nich murzynow bija" to omijanie pytania, ktore najwyrazniej jest niewygodne?

Co zrobil komorowski w przeciagu 14 lat kadencji - wiemy. 1 interpelacja i 1 zapytanie.

Teraz porownaj sobie do chocby dudy.
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #3 Ocena: 0

2015-03-01 00:39:38 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

a ok sadzilem ze o calym temacie piszesz to teraz ja zapytam co zrobili pozodtali kandydaci i ich ugrupowania dla Polski... zacznijmy od glownego lonyrkandydata czyli pan Duda

och czekaj Markywee ty chyba nie cztales postu bo tam nie bylo pytania co zrobil Komorowski tylko byly wymienikne zastrzezenia do Komorowskiego wiec ja zapytalem o Dude bo kolega uznal go za lepszego...a ty nie czytasz postu a z murzynami wyskakujesz....

[ Ostatnio edytowany przez: nicado2 01-03-2015 00:43 ]

proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #4 Ocena: 0

2015-03-01 01:09:53 (10 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2015-03-01 00:39:38, nicado2 napisał(a):
och czekaj Markywee ty chyba nie cztales postu bo tam nie bylo pytania co zrobil Komorowski tylko byly wymienikne zastrzezenia do Komorowskiego wiec ja zapytalem o Dude bo kolega uznal go za lepszego...a ty nie czytasz postu a z murzynami wyskakujesz....

[ Ostatnio edytowany przez: <i>nicado2</i> 01-03-2015 00:43 ]

Moje zastrzezenia do Komorowskiego, poza oczywiscie jego indolencja intelektualna sa:
Emigracja? Co zrobil w kierunku zatrzymania ucieczki mlodych wyksztalconych ludzi, ktorzy za pieniadze polskiego podatnika wspomagaja swoja praca inne kraje?
Co zrobil z Ustawa o emeryturach?
Co zrobil dla niepelnosprawnych?
Co zrobil dla wielodzietnych rodzin i dla mlodych ludzi.
Gornicy?
Rolnicy?
Lekarze?
Bezpieczenstwo panstwa?

naprawde chcesz ze mna dyskutowac?

Cytat:
a ok sadzilem ze o calym temacie piszesz to teraz ja zapytam co zrobili pozodtali kandydaci i ich ugrupowania dla Polski... zacznijmy od glownego lonyrkandydata czyli pan Duda

Znowu uciekamy z odpowiedzia na pytanie?

Juz ci napisalem co zrobil komorowski. Statystyczny poseł w ciągu 4-letniej kadencji składa od 30 do 60 interpelacji i od 10 do 20 zapytań poselskich. komorowski przez 14 lat mial 1 interpelacje i 1 zapytanie. I nie tlumaczy go to ze przez czesc kadencji marszalkowal.

Tymczasem wychodzi tez na to, ze gupi duda byl jednym z najaktywniejszych europoslow...

kaczor w przeciagu swojej krotkiej kadencji byl aktywniejszy niz komor przez swoje wszystkie lata.

Wiec ja cie juz prosze. Twoje "straszenie kaczorem", jest na poziomie.... PO z roku ~2007+.

ide spac, rece mi opadaja od takich dyskusji.
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Robertos37

Post #5 Ocena: 0

2015-03-01 03:28:44 (10 lat temu)

Robertos37

Mężczyzna

Z nami od: 20-07-2012

Ja nie glosuje, mnie polityka nie interesuje, wiem tylko jedno wiecej rozbiorow Polski juz nie bedzie bo tam nie ma juz co rozbierac
jestem „wyznawcą” „tezy”, iż zinstytucjalizowane „żydostwo” i zinstytucjalizowane „watykaństwo” to paluszki tej samej łapki która próbuje prać ludziom mózgi i od wielu tysięcy lat czymi nas niewolnikami̷

Do góry stronyOffline

nicado2

Post #6 Ocena: 0

2015-03-01 09:49:07 (10 lat temu)

nicado2

Mężczyzna

masz racje Komorowski byl bardzo slabo aktywnym poslem. Duda byl jest aktywnym europoslem. ok ale nadal mam pytanie co wszyscy kandydaci zrobili dla gornikow rolnikow pracownikow marketow pielegniarek ludzi ktorzy maja krefyty w zlotowkach itp. juz wiemy ze Komorowski nic a Duda byl tak aktywny wiec musial miec zapewne jakis projekt ustawy lub jakas propozycje dla tych grup zawodowych.

Do góry stronyOffline

keramczak

Post #7 Ocena: 0

2015-03-01 11:03:38 (10 lat temu)

keramczak

Mężczyzna

Z nami od: 09-02-2010

"....aha to przepraszam pomylilem tematy bo sadzilem ze pisze w temacie "wybory prezydenckie 2015" a tam chyba nie tylko Komorowski startuje.
ale skoro pisze w temacie o Komorowskim to sie wycofuje...
ups w dobrym temacie pisze to chyba koledzy pomylili tematy a jak nie to poproscie moderacje o zmiane tytulu ....
Moja propozycje"nie glosujcie na Komora"
albo "jazda po Komorze watek finansowany z budzetu wyborczego Pana DudY" po prostu nie wprowadzajcie ludzi w blad..."

Wlasciwie liczy się tylko dwóch kandydatów ponieważ reszta ma poniżej 10 % poparcia.
Druga tura jest raczej pewna i stąd zainteresowanie dwoma najważniejszymi pretendentami,
Obecny prezydent sam daje nam pole do popisu strzelając gafe za gafa.Przebił już chyba nawet Walese co nie było łatwym zadaniem.I mam nadzieję że ostatniego słowa nie powiedział.
#MajsterNaStulecie

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

amitolotto

Post #8 Ocena: 0

2015-03-01 11:16:06 (10 lat temu)

amitolotto

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2015

Cytat:

2015-03-01 11:03:38, keramczak napisał(a):
"....
Właściwie liczy się tylko dwóch kandydatów ponieważ reszta ma poniżej 10 % poparcia.
Druga tura jest raczej pewna i stąd zainteresowanie dwoma najważniejszymi pretendentami,
"

Niby masz rację.. ale sugerowanie się jedynie sondażami "na zlecenie" które z automatu sugerują na kogo masz głosować bo inni nie mają szans świadczy o braku "własnego zdania, woli".

Ja głosuję za poglądami a nie zgodnie z wolą "sondażu".:-8

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2015-03-01 12:22:42 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2015-03-01 12:26:07 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 14 z 253 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 13 | 14 | 15 ... 251 | 252 | 253 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,