Str 13 z 253 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-02-28 22:58:15 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
keramczak | Post #2 Ocena: 0 2015-02-28 23:02:10 (10 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Nasz prezydent z wizyta w Japonii
![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: keramczak 28-02-2015 23:04 ] #MajsterNaStulecie
|
Post #3 Ocena: 0 2015-02-28 23:05:45 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Soltys | Post #4 Ocena: 0 2015-02-28 23:19:26 (10 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2005 Skąd: Gillingham |
Cytat: 2015-02-28 22:11:13, nicado2 napisał(a): Cytat: 2015-02-28 22:07:41, Soltys napisał(a): EOT ciekawa wypowiedz pytanie co oznacza??? Ha wygoglowalem sobie EOT End Of Transmission no cóz wypowiedz wyborcy...? sam nie wiem kogo sam nie wiem jak to skomentowac czesto czytam w necie o gimbusach ...czy to ta grupa spoleczna?? nie chce oczywiscie nikogo obrazac ale zaskakuje mnie to co sie tu dzieje gdy brak kontr argumentow rzucic jakis skrot po angielsku oczywiscie bo przeciez madry jestem...i uciec w poplochu. A problem zostaje w maju wybory na kogo glosowac??? Jest tu ktos kto potrafi podyskutowac merytorycznie o polityce tak bez obrazania sie jak dziecko i nie obrazania innych? [ Ostatnio edytowany przez: <i>nicado2</i> 28-02-2015 22:24 ] Uciekam w poplochu? Rozbawiles mnie, ![]() Jesli wstawiony obrazek nazywasz moja wypowiedzia, do tego juz sie nie odnosze, stad EOT. Chesz pogadac? Prosze bardzo. Nie mow mi tylko, ze bleee, ze zaden kandydat sie nie nadaje, nie nadaje sie bo? Moje zastrzezenia do Komorowskiego, poza oczywiscie jego indolencja intelektualna sa: Emigracja? Co zrobil w kierunku zatrzymania ucieczki mlodych wyksztalconych ludzi, ktorzy za pieniadze polskiego podatnika wspomagaja swoja praca inne kraje? Co zrobil z Ustawa o emeryturach? Co zrobil dla niepelnosprawnych? Co zrobil dla wielodzietnych rodzin i dla mlodych ludzi. Gornicy? Rolnicy? Lekarze? Bezpieczenstwo panstwa? To nie jest kandydat na mojego prezydenta! Acha, prosze, nie uzywaj argumentacji, ze za Duda stoi Kaczynski, bo woczas bedziemy musieli wyjasniac, kto stoi za Komorowskim. Moim kandydatem na prezydenta jest Andrzej Duda. Mlody, wyksztalcony prawnik, pochodzacy z rodziny inteligenckiej. Posiada juz doswiadczenie administracyjne, parlamentarne i politycznym. Z duzym potencjalem intelektualnym, panstwowiec, czlowiek rokujacy, aby byc dobrym prezydentem i godnie reprezentowac nas i Polske. Jestem przekonany, ze bedzie suwerennym prezydentem, ze bedzie prezydentem wszyskich Polakow. Ten kandydat ma moj kredyt zaufania, na niego bede glosowal! "Nie zawsze trzeba mieć za drania
Tego, co jest innego zdania."
Jan Sztaudynger
|
Post #5 Ocena: 0 2015-02-28 23:27:12 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Soltys | Post #6 Ocena: 0 2015-02-28 23:29:25 (10 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2005 Skąd: Gillingham |
Cytat: 2015-02-28 23:05:45, Dobry_Wujek napisał(a): Zachowuje sie jak jakis buszmen ![]() Ktos napisal tak: Prezydęt doktór Bredzisław Komorowski - Hrabia na Ruskiej Budzie, baron na Kaszalotach, Wielki Dzierżawca Japońskich Siedzisk, Wielce Szacowny Wąchacz. Ot utytułowany Prezydęt ![]() "Nie zawsze trzeba mieć za drania
Tego, co jest innego zdania."
Jan Sztaudynger
|
nicado2 | Post #7 Ocena: 0 2015-02-28 23:38:57 (10 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2008 Skąd: preston |
Cytat: 2015-02-28 23:19:26, Soltys napisał(a): Cytat: 2015-02-28 22:11:13, nicado2 napisał(a): Cytat: 2015-02-28 22:07:41, Soltys napisał(a): EOT ciekawa wypowiedz pytanie co oznacza??? Ha wygoglowalem sobie EOT End Of Transmission no cóz wypowiedz wyborcy...? sam nie wiem kogo sam nie wiem jak to skomentowac czesto czytam w necie o gimbusach ...czy to ta grupa spoleczna?? nie chce oczywiscie nikogo obrazac ale zaskakuje mnie to co sie tu dzieje gdy brak kontr argumentow rzucic jakis skrot po angielsku oczywiscie bo przeciez madry jestem...i uciec w poplochu. A problem zostaje w maju wybory na kogo glosowac??? Jest tu ktos kto potrafi podyskutowac merytorycznie o polityce tak bez obrazania sie jak dziecko i nie obrazania innych? Uciekam w poplochu? Rozbawiles mnie, ![]() Jesli wstawiony obrazek nazywasz moja wypowiedzia, do tego juz sie nie odnosze, stad EOT. Chesz pogadac? Prosze bardzo. Nie mow mi tylko, ze bleee, ze zaden kandydat sie nie nadaje, nie nadaje sie bo? Moje zastrzezenia do Komorowskiego, poza oczywiscie jego indolencja intelektualna sa: Emigracja? Co zrobil w kierunku zatrzymania ucieczki mlodych wyksztalconych ludzi, ktorzy za pieniadze polskiego podatnika wspomagaja swoja praca inne kraje? Co zrobil z Ustawa o emeryturach? Co zrobil dla niepelnosprawnych? Co zrobil dla wielodzietnych rodzin i dla mlodych ludzi. Gornicy? Rolnicy? Lekarze? Bezpieczenstwo panstwa? To nie jest kandydat na mojego prezydenta! Acha, prosze, nie uzywaj argumentacji, ze za Duda stoi Kaczynski, bo woczas bedziemy musieli wyjasniac, kto stoi za Komorowskim. Moim kandydatem na prezydenta jest Andrzej Duda. Mlody, wyksztalcony prawnik, pochodzacy z rodziny inteligenckiej. Posiada juz doswiadczenie administracyjne, parlamentarne i politycznym. Z duzym potencjalem intelektualnym, panstwowiec, czlowiek rokujacy, aby byc dobrym prezydentem i godnie reprezentowac nas i Polske. Jestem przekonany, ze bedzie suwerennym prezydentem, ze bedzie prezydentem wszyskich Polakow. Ten kandydat ma moj kredyt zaufania, na niego bede glosowal! zazdroszcze ci ze juz wiesz na kogo glosowac... co do twojej wypowiedzi tej wczesniej do ktorej wykorzystales zdjecie no wybacz to JEST twoja wypowiedz za pomoca zdjecia czy jezeli wkleje zdjecie wulgarne to moderator nie moze mnie zablokowac bo to nie moja wypowiedz? zastanow sie co cie bawi. ale ok zostawmy ten temat bo to niczego nie prowadzi. *hmmm ok ja przyjechalem do UK w 2005 roku stad pytanie co owczesny prezydent i premier zrobili aby powstrzymac olbrzymia emigracje??? *co owczesny premier i prezydent zrobili dla inwalidów *co owczesny premier i prezydent zrobili dla rolnikow *gornicy *rolnicy *lekarze no juz nie chce mi sie przepisywac od ciebie... jednakze co zrobili oni wszyscy gdy rzadzili??? przypomne ze Duda byl ministrem w kancelarii prezydenta...co zrobil co zaproponowal... no wlasnie to samo NIC... fakt prezentuje sie lepiej od Komorowskiego... prawdopodobnie sprawowal by lepiej urzad prezydenta od Komorowskiego tylko cholera ja im nie ufam.... pamietacie wybory 5 lat temu te piekne haselka o Oleksym a potem co wywalenie osob odpowiedzialnych za zbyt lagodnom kampanie. obstawiam ze po przegranych wyborach Duda wyleci z PIS zalozy swoja partie i za 5 lat zostanie prezydentem dobrym prezydentem i pewnie wtedy mu zaufam. NA dzien dzisiejszy chcialbym zaufac Ogórek zale zabardzo jest sterowana przez Millera wiec kto hmmm Kukiz jest najbardziej "swierzy" nie zaplatany w polityczne uklady ale jakos nie wiem chyba jednak nie ....sam nie wiem czemu [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 28-02-2015 23:41 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
qubuzz | Post #8 Ocena: 0 2015-02-28 23:50:13 (10 lat temu) |
Z nami od: 21-02-2015 Skąd: Londyn |
Cytat: 2015-02-28 21:49:16, SweetLiar napisał(a): Prawda jest taka, że PiS wystawił Dudę podobnie jak inne partie wystawiły swoich kandydatów bo kogoś wystawić musiały, że taki Miller czy Kaczyński na przegraną ochoty nie ma to każdy wynik, nawet słaby, swojego kandydata ogłosi jako sukces swojej partii. Dla Kaczyńskiego przegrana w drugiej turze będzie kolejna porażką, ale doprowadzenie do drugiej tury na pewno będzie plusem Dudy. Podobnie z panią Ogórek, nawet jak dostanie te 5% to dla takiej panny w sumie znikąd to jest już coś, ale dla Millera takie poparcie w wyborach byłoby kompromitacją. No więc wystawiają to mięso armatnie ku uciesze tegoż mięsa, a wyborcy się zastanawiają na kogo głodować ![]() Tu nie chodzi o prestiż, a coś ważniejszego. W polityce chodzi o władzę. Gdyby prezydent naprawdę miał władzę, wtedy ścigaliby się o ten urząd najważniejsi liderzy w kraju. W obecnym systemie w Polsce, ważniejszy jest premier i to tym stanowiskiem bardziej zainteresowany jest Kaczyński i Miller. To ciągłe straszenie Kaczyńskim jest naprawdę nudne. To jest język obecnego obozu rządzącego i używany jako straszak w celu utrzymania się przy stołkach, w oparciu o najbardziej podstawowe zasady walki politycznej. Według mnie jeśli ktoś powtarza argument, że chętnie by coś zmienił, że mu się nie podoba, ale tylko nie chce rządów Kaczyńskiego, to tylko na ślepo powtarza banalną śpiewkę Platformy przygotowaną dla naiwnych człowieczków, którzy nie widzą tego co się naprawdę dzieje. Poszczególne gałęzie przemysłu upadają, rozrasta się korupcja i biurokracja, przedsięborczość jest niszczona, wystarczy poczytać gazety. |
nicado2 | Post #9 Ocena: 0 2015-02-28 23:58:25 (10 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2008 Skąd: preston |
Cytat: 2015-02-28 23:50:13, qubuzz napisał(a): Cytat: 2015-02-28 21:49:16, SweetLiar napisał(a): Prawda jest taka, że PiS wystawił Dudę podobnie jak inne partie wystawiły swoich kandydatów bo kogoś wystawić musiały, że taki Miller czy Kaczyński na przegraną ochoty nie ma to każdy wynik, nawet słaby, swojego kandydata ogłosi jako sukces swojej partii. Dla Kaczyńskiego przegrana w drugiej turze będzie kolejna porażką, ale doprowadzenie do drugiej tury na pewno będzie plusem Dudy. Podobnie z panią Ogórek, nawet jak dostanie te 5% to dla takiej panny w sumie znikąd to jest już coś, ale dla Millera takie poparcie w wyborach byłoby kompromitacją. No więc wystawiają to mięso armatnie ku uciesze tegoż mięsa, a wyborcy się zastanawiają na kogo głodować ![]() Tu nie chodzi o prestiż, a coś ważniejszego. W polityce chodzi o władzę. Gdyby prezydent naprawdę miał władzę, wtedy ścigaliby się o ten urząd najważniejsi liderzy w kraju. W obecnym systemie w Polsce, ważniejszy jest premier i to tym stanowiskiem bardziej zainteresowany jest Kaczyński i Miller. To ciągłe straszenie Kaczyńskim jest naprawdę nudne. To jest język obecnego obozu rządzącego i używany jako straszak w celu utrzymania się przy stołkach, w oparciu o najbardziej podstawowe zasady walki politycznej. Według mnie jeśli ktoś powtarza argument, że chętnie by coś zmienił, że mu się nie podoba, ale tylko nie chce rządów Kaczyńskiego, to tylko na ślepo powtarza banalną śpiewkę Platformy przygotowaną dla naiwnych człowieczków, którzy nie widzą tego co się naprawdę dzieje. Poszczególne gałęzie przemysłu upadają, rozrasta się korupcja i biurokracja, przedsięborczość jest niszczona, wystarczy poczytać gazety. A ja powtorze nie chce rzadów Kaczynskiego bo to do niczego nie prowadzi, nie chce rzadów PO bo to tez do niczego nie prowadzi jak dla mnie obie te partie napedzaja sie nawzajem i obie powinny byc juz wywalone w kosmos... a co do upadajacej gospodarki no fakt sa przedsiebiorstw upadajace sa przedsiebiorstwa rozwijajace sie fakt mala pomoc rzadu dla tych rozwijajacych sie ale jednak z bolami ale sie rozwijaja tak wiec powtarzanie ze w Polsce nic nie ma jest lekko obludne. [ Ostatnio edytowany przez: nicado2 01-03-2015 00:01 ] proponuje zaklady czy Duda wywiaze sie ze swoich obietnic. Kto ze zwolenników Dudy ma odwage podjac wyzwanie? odwagi,to wasz prezydent...
|
Markywee | Post #10 Ocena: 0 2015-03-01 00:03:12 (10 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: jednakze co zrobili oni wszyscy gdy rzadzili???
przypomne ze Duda byl ministrem w kancelarii prezydenta...co zrobil co zaproponowal... no wlasnie to samo NIC... A w ameryce, murzynow bijo. Rozmowa jest o komorowskim. A propo komora - on ma cos z glowa, jakies natrectwo "wchodzenia na rzeczy"... O ile pierwsze to nie photoshop, i lazi po grobach, reszta to juz internety.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|