MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gazety i czasopisma

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Onieznajomy

Post #1 Ocena: 0

2014-09-12 22:27:13 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

CapitalismConvi ciesze sie ze mnie nie wyzywasz, za to ze mam szacunek do Urbana i do jego slow

dam taki przyklad:

pamietasz moze jak Urbam zostal oskarzony ze ublizal naszemu Papierzowi, (ktorego szanuje i cenie nad wyraz)
wczesniej czytalem jego artykol, gdzie zastanawial sie czy zmuszanie tego czlowieka (naszego Papierza) przez kardynalow do ciezkiej dla tego schorowanego czlowieka, ciezkiej pracy misyjnej, nie jest
sado-masochizmem?
masochocyzmem w sesie ze nasz Papierz nie potrafil odmowic (moze niemogl) swojego pasterstwa
a sadyzmem ze strony kardynalow, ktorzy niem powodowali

ja ten artykol czytalem, a po paru dniach czytam, ze cos co jest szokujace, nie wierzac sobie, czytam ten artykol jeszcze raz i czytam i rozumie to co przedtem, Urban nie byl w tym co napisal przeciw Naszemu Papierzowi, tylko przeciw, mafii kardynalskiej (vide Brezniew)

wtedy zrozumialem ze trudno jest rozroznic manipulacje ludziom ktorzy tego tekstu nie czytali, a takich byla wiekszosc

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 12-09-2014 22:28 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

CapitalismConvi

Post #2 Ocena: 0

2014-09-12 22:38:05 (11 lat temu)

CapitalismConvict

Mężczyzna

Z nami od: 02-02-2011

Wiesz co, Onnieznajomy? Twoje wyłuszczenia o zmuszanym papieżu zupełnie do mnie nie tafiają. W tym temacie nie znajdziesz we mnie sojusznika. Nie to miałem na myśli gdy pisałem swój poprzedni post.

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Onieznajomy

Post #3 Ocena: 0

2014-09-12 22:47:07 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

ok CapitalismConvi, zgadzam sie ze widzisz to inaczej, napisalem jak ja to widze
to ze widzimy to inaczej nie znaczy ze mamy sie wyzywac, ciesze sie ze potrafimy rozmawiac przy tak odmiennych stanowiskach

chcialem tylko dac do zrozumienia ze majac wielki szacunek do Naszego Papierza, potrafie tez rozumiec Urbana i jego poglad na ostatnie dni Naszego Najwspanialszego Czlowieka

[ Ostatnio edytowany przez: Onieznajomy 12-09-2014 22:50 ]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2015-03-28 08:30:05 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2015-03-28 08:39:40 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #6 Ocena: 0

2015-03-28 21:30:32 (10 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2014-09-12 22:27:13, Onieznajomy napisał(a):
CapitalismConvi ciesze sie ze mnie nie wyzywasz, za to ze mam szacunek do Urbana i do jego slow

dam taki przyklad:

pamietasz moze jak Urbam zostal oskarzony ze ublizal naszemu Papierzowi, (ktorego szanuje i cenie nad wyraz)
wczesniej czytalem jego artykol, gdzie zastanawial sie czy zmuszanie tego czlowieka (naszego Papierza) przez kardynalow do ciezkiej dla tego schorowanego czlowieka, ciezkiej pracy misyjnej, nie jest
sado-masochizmem?
masochocyzmem w sesie ze nasz Papierz nie potrafil odmowic (moze niemogl) swojego pasterstwa
a sadyzmem ze strony kardynalow, ktorzy niem powodowali

ja ten artykol czytalem, a po paru dniach czytam, ze cos co jest szokujace, nie wierzac sobie, czytam ten artykol jeszcze raz i czytam i rozumie to co przedtem, Urban nie byl w tym co napisal przeciw Naszemu Papierzowi, tylko przeciw, mafii kardynalskiej (vide Brezniew)

wtedy zrozumialem ze trudno jest rozroznic manipulacje ludziom ktorzy tego tekstu nie czytali, a takich byla wiekszosc

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 12-09-2014 22:28 ]

Te ortograficzne byki sa zamierzone czy wynikaja z braku wiedzy?

Do góry stronyOnline

Post #7 Ocena: 0

2015-03-29 09:29:49 (10 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie