Pragnę zadac trzy pytania. Oczekuje rzeczowych odpowiedzi gdyż temat ten mnie niezwykle nurtuje. Zatem.
1. Jaka była by Wasza (Państwa) reakcja w przypadku zbrojnej agresji na Rzeczpospolita Polską. Interesuje mnie sytuacja zdecydowanie bardziej sytuacja realnego ataku militarnego. Chociaż jaka była by nasza reakcja w anologicznej sytuacji do tej, która obecnie ma miejsce na Ukrainie.
Jestem sceptykiem jezeli rozchodzi sie o wszelkie teorie spiskowe jednak mam wyrobiony pewien pogląd. Chciałbym je w jakiś sposób zweryfikować wiec dlatego pytam.
Uważam, że twierdzenie,iz na terenie naszego kraju władzę sprawują służby specjalne, MON tak jak pozostałe sektory gospodarki jest nie gospodarny, a partie polityczne funkcjonuje tak w zasadzie dla siebie jest uzasadnione. Obserwacja wydarzeń w Polsce , tona afer bez najmniejszych wyjaśnień i media bez rzetelnych informacji też przejdzie moim zdaniem. Zatem.
2. Co Sądzicie o polityce, a rzeczywistym stanem państwa i życiem naszym tzn. nas zwykłych bądź niezwykłych. Czy wybory w których uczestniczymu mają jakikolwiek sens przy obecnej reprezentacji?
3. Jakie proponujecie rozwiązania?
4. Czy w przypadku dojścia do władzy jednego z poniższych ugrupowań wywołało by reakcję służb.? Oczywiście ugrupowanie musi złozone byc wyłacznie z osób bez tych makabrycznych teczek. Prosciej, aby haków nie było

http://pl.wikipedia.org/wiki/Partie_polityczne_Polski
5. Może jest tak, że obene szychy polityki tkwiace w niej od dwudziestu lat cos juz mają rozpracowane. Przejęcie władzy przez "żółtodziobów" mogło by zdestabilizowac kraj?
Dziekuję.
PS.
Co sadzicie o spotkaniach w miastach uk? W celu edukacji oczywiście.
CWP!
[ Ostatnio edytowany przez: medyk87 18-03-2014 20:58 ]