Str 4 z 5 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2014-02-28 23:03:56 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2014-02-28 23:17:32 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Markywee | Post #3 Ocena: 0 2014-02-28 23:25:20 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: 2014-02-28 23:03:01, ewa28300 napisał(a): Ten Murzyn to dotyczyl twojego punktu nr 1. Nie pietnuj Murzyna bo jest czarny, nie pietnuj geja bo jest gejem. Mozemy mowic o konkretnych przestepstwach, ale nie legalnym pietnowaniu ludzi bo sie urodzili jacy sie urodzili. Naprawde mozemy tak do rana, a jak sie temat znudzi to zawsze mozna liczyc na to,l ze zalozysz nowy. Mowiac Twoim jezykiem ZIEW. Ile razy mam mowic ze pitolisz glupoty porownawcze? UDOWODNIJ ze homoseksualizm jest wylacznie genetyczny... zapraszam. Albo przestan powtarzac glupoty. ZIEW. Cytat: 2014-02-28 23:03:56, binus1 napisał(a): Cytat: 2014-02-28 22:55:10, Markywee napisał(a): Nie, pedofilia to nie kwestia "konkretnego kraju". Kraje jedynie okreslaja wiek przyzwolenia. Ty Antoni...prowokujesz....nie ma przyzwolenia...na pedofilie... ![]() Nie chce rozwijac tematu...pije sobie...nie zeby sie uchlac...ale... ![]() ??? a gdzie ja daje przyzwolenie na pedofilie? pogibalo? Binus, ja nie pije, ale ty to nie jestem pewien.... ![]() Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Post #4 Ocena: 0 2014-03-01 00:26:25 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2014-03-01 01:15:09 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2014-03-01 01:23:03 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Markywee | Post #7 Ocena: 0 2014-03-01 01:34:49 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Cytat: 2014-03-01 00:26:25, ewa28300 napisał(a): Cytat: 2014-02-28 23:25:20, Markywee napisał(a): UDOWODNIJ ze homoseksualizm jest wylacznie genetyczny... zapraszam. ![]() ![]() ![]() Co temat a la'Marky robi sie ciekawiej ![]() I tu mnie masz! Nie potrafie udowodnic, ze homoseksualizm jest wylacznie genetyczny. Znaczy sie, ja mam swoj heteroseksualizm po moich rodzicach, dziadkach, pradziadkach niby? A moj potomek, potencjalnie homo, to bedzie mial swoja orientacje po kim niby? (I tu wlacza sie do dyskusji Wicio, ktory przypomina wszystkim, ze nie mam dzieci) Wiem, ze to forum czyta mnostwo ludzi. Wiem tez, ze maja prawdopodobnie wiekszy niz ja szacunek do swojego czasu i energii i nie komentuja podobnych bzdur i chwala im za to. I dzieki nim takie tematy-kalki znikaja. Ale zaraz pojawia sie nowe temato-kalki bo ktos ma taka potrzebe. Wiesz, porownujesz cechy warunkowane wylacznie genetycznie (kolor skory) z cechami o ktorych nie mozna powiedziec ze sa warunkowane wylacznie genetycznie (homo). Dlatego tak bardzo mnie dziwi twoje porownanie. No ale moze wiesz cos wiecej niz ci wszyscy pseudonaukowcy... Podziel sie, opowiedz jak to wg ciebie dziala. Bo jak widze, wg ciebie orientacja homoseksualna jest warunkowana wylacznie genetycznie. Tak? Jak dobrze wiesz, "zycie" dazy do kontynuacji swojej egzystencji, i posluguje sie przy tym narzedziem zwanym "prokreacja". Wobec czego, w zwiazku z tym ze zle ukierunkowany poped plciowy (homoseksualny) genetycznie przekazany potomkowi nie prowadzi do prokreacji i tym samym dalszemu transferowi genow (sluzacemu dalszej egzystencji) - oznacza to wprost - ze homoseksualisci sa wybrykiem natury. Sa biologicznie od urodzenia uposledzeni. To chcesz powiedziec? Ja bym sie bal takich teorii... ![]() I to niby ja pisze bzdury, ojojoj... ![]() Mam ciekawe pytanie. Czy heteroseksualizm naprawde istnieje? Czy tez po prostu seksualizm - prawidlowy poped plciowy, i odchyly od niego? Cytat: Wicia cie tylko sympatycznie pozdrowi, zyczac usmiechu Na weekend
Ja chyba tez. Baw sie dobrze. [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 01-03-2014 01:36 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
bloby00 | Post #8 Ocena: 0 2014-03-02 12:43:08 (11 lat temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: London |
Cytat: Blooby czyli uznany dailymailfob pietnuje krytyke nienormalnosci. Znacznie lepiej wychodzi ci rozbieranie polakofobii przez jakiegos makulaturotytulu.
Może skupmy się na konkretnym wątku a nie doszukujmy innych wypowiedzi i podejścia? Szkoda mi czasu na dalszą polemikę z HOMOFOBAMI, którzy pomimo obiektywnego przedstawienia spraw i "tak wiedzą swoje". Chciałbym wam tylko przypomnieć, że w UK zabronione jest prawem traktowanie osób homoseksualnych w sposób dyskryminujący. Jeśli wam się to nie podoba to zapraszam do wyjazdu do Rosji, ot akurat jak ta wjechała sobie bezprawnie do innego kraju, po to by "bronić" interesu Rosjan. Aż wstyd, że tacy Polacy tutaj przyjeżdżają no ale nie da rady zatrzymać ich na granicy (a wielka szkoda!!!). Aha, chciałbym wam tylko życzyć, żebyście w rodzinie lub konkretniej u własnych dzieci nie mieli homoseksualistów.... i to nie dla waszego dobra, tylko dla nich, bo zapewne po ich "wyjściu" byście albo im "fizycznie" wyperswadowali ich podejście do własnej seksualności albo powiedzieli "nie mam już syna/córki" i zerwali całkowicie kontakt. BRAWO i powodzenia w waszych bezpodstawnie siejących nienawiścią życiach. P.S. Proponuje administratorom MW zamykanie takich homofobicznych wątków ale zostawieniu jednego z tytułem "Jestem homofobem i dobrze mi z tym" - wtedy będziemy wiedzieli czego normalne osoby mają unikać. (Na temat bym nie wszedł gdyby nie to, że zainteresował mnie nieco mylącym tematem). [ Ostatnio edytowany przez: bloby00 02-03-2014 12:43 ] |
Markywee | Post #9 Ocena: 0 2014-03-02 13:33:14 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-03-02 12:43:08, bloby00 napisał(a): Cytat: Blooby czyli uznany dailymailfob pietnuje krytyke nienormalnosci. Znacznie lepiej wychodzi ci rozbieranie polakofobii przez jakiegos makulaturotytulu.
Może skupmy się na konkretnym wątku a nie doszukujmy innych wypowiedzi i podejścia? Szkoda mi czasu na dalszą polemikę z HOMOFOBAMI, którzy pomimo obiektywnego przedstawienia spraw i "tak wiedzą swoje". Chciałbym wam tylko przypomnieć, że w UK zabronione jest prawem traktowanie osób homoseksualnych w sposób dyskryminujący. Jeśli wam się to nie podoba to zapraszam do wyjazdu do Rosji, ot akurat jak ta wjechała sobie bezprawnie do innego kraju, po to by "bronić" interesu Rosjan. Aż wstyd, że tacy Polacy tutaj przyjeżdżają no ale nie da rady zatrzymać ich na granicy (a wielka szkoda!!!). Aha, chciałbym wam tylko życzyć, żebyście w rodzinie lub konkretniej u własnych dzieci nie mieli homoseksualistów.... i to nie dla waszego dobra, tylko dla nich, bo zapewne po ich "wyjściu" byście albo im "fizycznie" wyperswadowali ich podejście do własnej seksualności albo powiedzieli "nie mam już syna/córki" i zerwali całkowicie kontakt. BRAWO i powodzenia w waszych bezpodstawnie siejących nienawiścią życiach. P.S. Proponuje administratorom MW zamykanie takich homofobicznych wątków ale zostawieniu jednego z tytułem "Jestem homofobem i dobrze mi z tym" - wtedy będziemy wiedzieli czego normalne osoby mają unikać. (Na temat bym nie wszedł gdyby nie to, że zainteresował mnie nieco mylącym tematem). 1 - twoje podejscie w zadnym miejscu nie jest obiektywne, na dodatek opierasz to podejscie na wlasnych przekonaniach, a nie wiedzy. 2 - stosujesz tania demagogie. 3 - nazwanie kogos homofobem to tak jak nazwanie homoseksualisty "pedalem". (btw - nie ma czegos takiego jak homofobia, to termin "zamykajacy usta" ukuty przez homoseksualistow). W z wiazku z porzednimi tematami ograniczamy takie slownictwo. 4 - UK zabronione jest prawem traktowanie osób homoseksualnych w sposób dyskryminujący - tu juz widze jek rozpaczy. Moze sprawdz czasem co mysla rozni anglicy, bo mysla roznie. Prawo prawem, rzeczywistosc rzeczywistoscia. Czy jest prawo zabraniajace dykryminacji osob heteroseksualnych? 5 - druga polowa twojego posta pokazuje zwykly prymitywizm. 6 - jezeli nie jestes w stanie argumentowac w dyskusji, a wykrzykujesz jedynie swoje butthurt opinie poparte jedynie przekonaniami - odpusc sobie pisanie. 7 - nawolywanie do "zamkniecia" tematow krytykujacych pewne zjawiska, pokazuje jedynie jakim jestes dyskutantem. Pozdrowienia... [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 02-03-2014 13:43 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Alter_Ego | Post #10 Ocena: 0 2014-03-02 13:42:54 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 14-04-2010 Skąd: . |
Cytat: 2014-03-02 12:43:08, bloby00 napisał(a): Szkoda mi czasu na dalszą polemikę z HOMOFOBAMI, którzy pomimo obiektywnego przedstawienia spraw i "tak wiedzą swoje". Chciałbym wam tylko przypomnieć, że w UK zabronione jest prawem traktowanie osób homoseksualnych w sposób dyskryminujący. Aż wstyd, że tacy Polacy tutaj przyjeżdżają no ale nie da rady zatrzymać ich na granicy (a wielka szkoda!!!). P.S. Proponuje administratorom MW zamykanie takich homofobicznych wątków ale zostawieniu jednego z tytułem "Jestem homofobem i dobrze mi z tym" - wtedy będziemy wiedzieli czego normalne osoby mają unikać. (Na temat bym nie wszedł gdyby nie to, że zainteresował mnie nieco mylącym tematem). [ Ostatnio edytowany przez: <i>bloby00</i> 02-03-2014 12:43 ] Po pierwsze primo, nikt bedacy w opozycji wobec natretnej polityki uznawania odchylow od normy za normy, raczej nie bedzie latal z lopata za osobami lubiacymi w rzope i takie zachowanie powinno byc odpowiednio "nagradzane" (podobnie jak pobicie naszego rodaka w londku 15 vs 1) Po drugie primo, nie zgadzanie sie na wywieranie przez politykow presji na WHO aby ta wykreślila zaburzenia tożsamości płciowej z katalogu zaburzeń psychicznych (w tym kryminalizację wygłaszania opinii, które mogą być uznane za homofobiczne) uwazam za zdrowy objaw. To ze tobie wstyd o ze ktos ma takie a nie inne poglady to juz twoja prywatna sprawa. Chyba nie masz pojecia ilu rdzennych mieszkancow tego kraju ma identyczne poglady z autorem tego watku, tyle tylko ze oni nie siedza na polsko jezycznych forach, a swoje poglady zostawiaja czesto dla waskiej grupy odbiorcow i to niezaleznie od koloru skory, wyznania czy zajmowanego stanowiska. Po trzecie primo, Cytat: 2014-03-02 12:43:08, bloby00 napisał(a): Proponuje administratorom MW zamykanie takich homofobicznych wątków ale zostawieniu jednego z tytułem "Jestem homofobem i dobrze mi z tym" - wtedy będziemy wiedzieli czego normalne osoby mają unikać. Obrazasz autora watku oraz pare innych osob o podobnych do niego pogladach, w zwiazku z tym DOMAGAM SIE "kryminalizacji wygłaszania opinii, które mogą być uznane za anty homofobiczne". ![]() Jesli juz o obrazaniu mowa, jakos nie slysze podnoszenia larum kiedy katolicy sa jawnie obrazani i szykanowani chocby na tym forum. Poluzuj gdzie cie cisnie, hej. "Przez życie trzeba przejść z godnym przymrużeniem oka, dając tym samym świadectwo nieznanemu stwórcy, że poznaliśmy się na kapitalnym żarcie, jaki uczynił, powołując nas na ten świat." S.J.Lec
|