MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Unia przyjela projekt antydyskryminacyjny.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

bloby00

Post #1 Ocena: 0

2014-02-28 19:11:02 (11 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Cytat:
Sugeruje zerkniecie do starych tematow. Naprawde nie chce mi sie juz o tym pisac...

Nie będę patrzył do starych tematów bo komentowałem ten który jest nowy. Trzeba było nie zaczynać tematu.

Cytat:
Wiek przyzwolenia nie ma zadnego wplywu na orientacje seksualna.
To jest jedynie regulowane prawnie.
Jaki jest wiek przyzwolenia w islamie?

Jak panowie doktorzy, zaczna powoli przekonywac ze "seks z mlodszymi jest ok", to wiek stopniowo bedzie obnizany.
W UK byla propozycja obnizenia go do 13 lat. Smacznego.

Przecież to Ty porównałeś seks z nieletnimi z homoseksualizmem, nie ja. Ja Ci odpisałem, że "nieletność" jest regulowana dojrzałością psychiczną, określaną przez specjalistów. Nie fanatyków religijnych, tylko lekarzy/psychiatrów którzy bazują swoją wiedzę na nauce, nie uprzedzeniach czy księdze spisanej setki lat temu przez kogoś tam kto siebie nazwał prorokiem.

Podzieliłeś więc na dwie grupy osoby: dzieci i homoseksualiści. Jeśli seks z dzieckiem jest nie ok to również seks homoseksualistów jest nie ok. Ja tym (Twoim) tokiem rozumowania wytłumaczyłem Ci, że chodzi o DOJRZAŁOŚĆ PSYCHICZNĄ osoby, w tym przypadku dziecka. Jako, że nie można obiektywnie stwierdzić, że dziecko jest dojrzałe psychicznie w x wieku, specjaliści z całego świata (często naukowcy/lekarze, tacy co Ciebie leczą i ratują na co dzień życia innych istnień - może nawet i twojego i twoich bliskich) określają ten wiek na mniej więcej podobny, w Europie około 13-16 lat.

Jeśli więc moralnie jest nie tak mieć seks z dzieckiem (granica zmienna), to czemu niemoralnym ma być seks pomiędzy DOJRZAŁYMI ludźmi ale tej samej płci?

Cytat:
Przyzwolenie na seks nie ma zupelnie wplywu na orientacje seksualna.
Poszukaj zooseksualnosci, i osob zooseksualnych. Smacznego

Jeśli sam o tym piszesz, że nie ma wpływu to tym bardziej nie ma tutaj żadnego problemu! Ponownie więc, po co TY porównujesz seks z nieletnimi z seksem pomiędzy homoseksualistami?

Czemu zaś porównujesz seks z INNYM GATUNKIEM jako coś na tym samym poziomie jak seks pomiędzy tym samym gatunkiem? Czy nie uważasz, że różnica jest wyższa jeśli są to inne gatunki? Ot tak np kopulacja pieska ze słoniem, czy żyrafy z kotem. Jakoś nie widzę konkretnego braku kompatybilności pomiędzy tym samym gatunkiem (ludzkim). No oczywiście, jest kwestia konkretnych "przyrządów" ale pewnie zdziwiłbyś się jakbyś doszedł do jakiś badań co wiele osób heteroseksualnych robi w zaciszu domowym. Nie mówiąc już w ogóle o braku intymności, która wśród naszego gatunku jest PODSTAWĄ związku, tzn przynajmniej powinna być... bo wiele osób jej nie ma i traktuje drugiego partnera/partnerkę jak urządzenie do zaspokajania potrzeby seksualnej.

Cytat:
Jakiekolwiek gadanie o "przyzwoleniu" w odniesieniu do jakiejkolwiek orientacji seksualnej jest pozbawione sensu. Orientacja seksualna nie jest zwiazana z przyzwoleniem na akt.

Według Ciebie. Ja uważam inaczej i dałem Ci całą teorię na ten temat. Jaka jest Twoja? Oczywiście oprócz porównywania gejów do zoofilów, które ci kilkukrotnie udowodniłem jest nie na miejscu i to na kilku poziomach.

Cytat:
Ma wszystko - bo orientacja seksualna zupelnie nie jest zwiazana z tym "kim/czym" ta druga osoba jest.

Czekaj, że co? Bo już się gubię w twoich wywodach. To czyli orientacja seksualna ma czy nie ma znaczenia w kogo stosunku jest ona kierowana?

Orientacja seksualna – trwały emocjonalny, romantyczny i seksualny pociąg do osób określonej płci. Orientacja seksualna rozciąga się na kontinuum, od wyłącznego heteroseksualizmu do wyłącznego homoseksualizmu (źródło Wiki)

Cytat:
Krotko zapytam - jakiej orientacji seksualnej jest gwalciciel gwalcacy babke w krzakach?

Ale co to ma do wszystkiego? Gwałciciel to przestępca bo uprawia "seks" z kimś kto tego nie chce, wracamy więc do podstawy założenia jaką jest "zgoda na współżycie".

Cytat:
Nie nalezy im pomagac w ten sposob, legalizujac handel dziecmi. Bo to DOSLOWNIE - jest handel dziecmi.

Czyli według ciebie adopcja to również handel dziećmi, tak? No dziecko jest w rodzinie A, rodzina A oddaje dziecko do punktu B, a z punktu B rodzina C bierze dziecko dla siebie. Nic innego jak handel! Przydał by się tutaj nowy Lincoln! Nie ma to jak "branie" dziecka od kogoś innego i kazanie mu pracować na farmie i zbierać truskawki... inaczej nie dostanie tygodniówki. No a wynoszenie śmieci to już w ogóle, co to ma być za niewolnictwo? Muszę pozwać swoich rodziców do sądu!

Mam też rozumieć, że jesteś przeciwko in-vitro i surogatkom nawet dla osób heteroseksualnych? W każdym przypadku?

Czyli świadomie zrzekłbyś się dziecka jakbyś ty lub twoja partnerka mieli problemy z zapłodnieniem, jak i nie adoptowalibyście żadnego bo to handel ludźmi? Zawsze można kotka sobie kupić lub chomika, co nie?

Cytat:
Porownujesz odsysanie tluszczu do placenia za dzieci? Czlowieku...

Ale przecież UK płaci za dzieci CHB. Za to, że dziecko sobie po prostu istnieje. Śmieszne bo dopiero w zeszłym roku wprowadzili limity dochodów. To czyli UK ma "nie płacić za dzieci" w żadnej formie? Czy tylko ta forma co powoduje pomoc urodzenia dziecka jest ok.... ale NIE dla homoseksualistów bo oni są też pewnie zoofilami? "Jak pijak to i złodziej"

Nawet jeśli też to czemu złe porównanie? Orientujesz się w takim pewnym medycznym fakcie który mówi, że kobiecie może się wstrzymać okres jak ma nadwagę i często kobiety z nadwagą mają problemy z zajściem w ciążę? To czyli NHS ma teraz wprowadzić odsysanie tylko dla tych co "żrą bez umiaru" a nie jeśli pomoże to w zajściu w ciążę, bo to MUSI być naturalny proces?

Dodatkowo, osoby co są otyłe bardzo często MAJĄ WYBÓR. Oni wręcz decydują się być grubi, praktycznie świadomie (oczywiście nigdy 100%, wiem, że część przypadków nadwagi ma podstawy medyczne, socjalne i podobne). To samo dotyczy używek typu alkohol i papierosy. Ktoś kto się urodził gejem (nie jego wybór - pewnie się nie zgodzisz, no tak, wszyscy geje ot tak "dla jaj" zostali gejami, żeby sobie jeszcze bardziej utrudnić życie i ryzykować nawet bycie zabitym) ma nie mieć możliwości pełnego normalnego życia.... ale nałogowy palacz ma prawo i jemu należy zapłacić za leczenie raka płuc?

Cytat:
Jest w pewien sposob "uposledzony".
Jednak to czym jest, nie upowaznia go do teroryzowania "normalnych" swoja propaganda, prawda?

Sprawdź sobie najpierw oficjalną definicję upośledzenia/niepełnosprawności. Wkleję ci bo pewnie nie będzie ci się chciało Niepełnosprawność – długotrwały stan występowania pewnych ograniczeń w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka

Jak teraz uznasz gejów upośledzonymi jeśli ich ciała funkcjonują w pełni sprawnie? Nie mogą zapłodnić tej samej orientacji seksualnej ale definicja mówi o funkcjonowaniu ICH ciała, które jest w pełni sprawne.

No ale nawet gdybyśmy gwoli argumentu użyli "niepełnosprawności" do twojego porównania do narzucania się to kurczę, CZEMU do jasnej cholery budują tyle podjazdów na wózki dla osób niepełnosprawnych? Te podjazdy terroryzują mnie psychicznie bo ja się przyzwyczaiłem wchodzić po schodach, a nie bez schodów! Najlepiej (jak Hitler) wszystkich niepełnosprawnych i upośledzonych umysłowo wymordować i przerobić na mydło. Ile pieniędzy się przez to zaoszczędzi i jeszcze mydło będzie! (* - przepraszam innych za nieco zbyt sarkastyczne takie porównanie).

Cytat:
Dlaczego? Oni sa INNI, i NIGDY nie beda miec takiego samego zycia jak "MY". Bo sa jacy sa.

No dobra, nawet jeśli są inni to co z tego? To inni ludzie, niepełnosprawni, niscy, brzydcy, kiepsko się uczący, innego koloru skóry itd też mają nie mieć normalnego życia bo są "inni"? Pary heteroseksualne niemogące mieć dzieci też muszą być uznani za INNYCH, bo w końcu jeden drugiego nie może zapłodnić i co najważniejsze, często TACY SIĘ URODZILI od razu.

Właśnie przez takich pozbawionych rozumu osób jak ty tacy ludzie nie mogą żyć normalnie. Wytykasz na co dzień palcami tych "innych"? Tylko po to żeby uprzykrzyć im życie? Bo urodzili się tacy, czy stali wskutek jakiś wypadków? Bo ty, który urodziłeś się "normalny" masz być ponad innymi? Może od razu najlepiej wśród rasy aryjskiej?

Aha, tak żeby ci pokazać, że nie jestem skrajnie zapatrzony w jedną stronę w swoich poglądach, uważam, że wszystko powinno mieć swoje ograniczenia.

Nie podoba mi się zbytnie afiszowanie niektórych osób o poglądach gejowskich. Uważam, że jest to często robione wręcz na siłę, trochę jak teatrzyk. Parady gejowskie mają jednak swój sens bo są one po to żeby właśnie wywalczyć prawa gejów. One są formą protestu, nie przedstawienia. Gdyby homoseksualiści mieli prawa takie jak my wszyscy inni to z pewnością nie robili by takich parad, chyba, że byłaby to parada jak w Rio, ogólnie zabawowa i otwarta dla wszystkich ludzi, o różnych poglądach.

Niezbyt mi się też podoba patrzenie na całujących się gejów. Tzn, żeby było śmiesznie to nie mam totalnie nic przeciwko patrzenia na całujące się kobiety i pewnie wielu homofobów chętnie ogląda po kryjomu akty lesbijskie ale gejów męskich zamykało by w więzieniach. Przesadne całowanie na środku ulicy w centrum miasta, wykonane przez męskich gejów nie podoba mi się..... tak samo jak też to samo w wykonaniu faceta i kobiety (Get a room!), zaś facetów gejów, dającym sobie pocałunek na pożegnanie czy coś podobnego to nawet z przyjemnością zobaczę bo pokazuje to, że pomimo tak wielkiej ilości osób które życzą gejom źle, oni zwyczajnie chcą tego samego co my, miłości, czułości i .... normalnego życia!

P.S. Jak nie chce ci się więcej pisać to zrób nam i wielu innym forumowiczom przysługę i nie pisz więcej w tym temacie, ani w żadnym podobnym. Najlepiej byłoby jakbyś się wypisał z forum, bo osoby o krótkowzrocznych, samolubnych poglądach i siejące nienawiść z pewnością nie wpływają pozytywnie na dyskusje tutaj panujące, ani też na życie innych ludzi. Nie myślałeś o przeprowadzce do Rosji, Arabii Saudyjskiej czy jakiegoś afrykańskiego kraju gdzie mają podobne do twoich poglądy?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2014-02-28 19:31:43 (11 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Bloby00 *THUMBS UP*
Dzieki za trafne ujecie wiekszosci z moich wlasnych przemyslen .
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #3 Ocena: 0

2014-02-28 20:41:33 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:
Przecież to Ty porównałeś seks z nieletnimi z homoseksualizmem, nie ja.

Niestety to nie ja.

Ja porownuje cos co sie nazywa orientacja seksualna - a jak widac jest to sprawa plynna - i ulega "ewolucji".
Przypominam ze homoseksualizm nie byl orientacja ledwo 40 lat temu.
Nic nie stoi na przeszkodzie (oprocz oporu spolecznego), zeby uznac pedofilie za orientacje. Zreszta juz takie glosy sa od dawna, i to nie ze strony "aktywistow".
Opor spoleczny zostal zmiekczony w sprawie homoseksualizmu, i tak samo bedzie zmiekczany w sprawie innych "przyszlych" orientacji.

ot postep.

Cytat:
Podzieliłeś więc na dwie grupy osoby: dzieci i homoseksualiści. Jeśli seks z dzieckiem jest nie ok to również seks homoseksualistów jest nie ok. Ja tym (Twoim) tokiem rozumowania wytłumaczyłem Ci, że chodzi o DOJRZAŁOŚĆ PSYCHICZNĄ osoby, w tym przypadku dziecka. Jako, że nie można obiektywnie stwierdzić, że dziecko jest dojrzałe psychicznie w x wieku, specjaliści z całego świata (często naukowcy/lekarze, tacy co Ciebie leczą i ratują na co dzień życia innych istnień - może nawet i twojego i twoich bliskich) określają ten wiek na mniej więcej podobny, w Europie około 13-16 lat.

??????

Juz wiem czemy nie czaje ze "piszesz ze napisalem" - pomieszales posty, zerknij strone wczesniej - ja nie jestem alter-ego.

Cytat:
Jeśli sam o tym piszesz, że nie ma wpływu to tym bardziej nie ma tutaj żadnego problemu! Ponownie więc, po co TY porównujesz seks z nieletnimi z seksem pomiędzy homoseksualistami?

Patrz wyzej

Cytat:
Czemu zaś porównujesz seks z INNYM GATUNKIEM jako coś na tym samym poziomie jak seks pomiędzy tym samym gatunkiem? Czy nie uważasz, że różnica jest wyższa jeśli są to inne gatunki? Ot tak np kopulacja pieska ze słoniem, czy żyrafy z kotem. Jakoś nie widzę konkretnego braku kompatybilności pomiędzy tym samym gatunkiem (ludzkim).

patrz wyzej ale odpowiem

mowa o orientacji seksualnej - jest to POCIAG do okreslonych tresci.

Na dodatek sam sobie ladnie odpowiedziales: Jakoś nie widzę konkretnego braku kompatybilności pomiędzy tym samym gatunkiem (ludzkim)

Aha - czyli widzisz PELNA kompatybilnosc biologiczna miedzy dwoma facetami? dobre.

Cytat:
No oczywiście, jest kwestia konkretnych "przyrządów" ale pewnie zdziwiłbyś się jakbyś doszedł do jakiś badań co wiele osób heteroseksualnych robi w zaciszu domowym. Nie mówiąc już w ogóle o braku intymności, która wśród naszego gatunku jest PODSTAWĄ związku, tzn przynajmniej powinna być... bo wiele osób jej nie ma i traktuje drugiego partnera/partnerkę jak urządzenie do zaspokajania potrzeby seksualnej.

No o tym mowie - BEZ WZGLEDU NA KOMPATYBILNOSC - to jest wlasnie orientacja seksualna. Pociag do czegos konkretnego.

Zaspokojenie wlasnego pociagu seksualnego - tak to wlasnie dziala.

Cytat:
Ja uważam inaczej i dałem Ci całą teorię na ten temat. Jaka jest Twoja? Oczywiście oprócz porównywania gejów do zoofilów, które ci kilkukrotnie udowodniłem jest nie na miejscu i to na kilku poziomach.

Orientacja seksualna to wg aktualnych wytycznych TRWALY POCIAG SEKSUALNY. Masz tam gdzies o przyzwoleniu na akt? NIE.
Orientacja seksualna nie jest zwiazana z personalnymi czynnikami dotyczacymi przyzwolenia na akt.

hetero, homo, zoo, pedo, mozna spokojnie porownac pod wzgledem orientacji. Jako POCIAG SEKSUALNY.

Cytat:
Czekaj, że co? Bo już się gubię w twoich wywodach. To czyli orientacja seksualna ma czy nie ma znaczenia w kogo stosunku jest ona kierowana?

chodzi o zezwolenie - hetero ciagnie do kobiet, homo do facetow, zoo do zwierzat, pedo do dzieci - bez wzgledu na to co robia, kim sa (jako praca, status spoleczny, cokolwiek)

Cytat:
Ale co to ma do wszystkiego? Gwałciciel to przestępca bo uprawia "seks" z kimś kto tego nie chce, wracamy więc do podstawy założenia jaką jest "zgoda na współżycie".

Zapytalem jakiej jest ORIENTACJI SEKSUALNEJ - innymi slowy - w prosty sposob wykazalem ze zezwolenie na SEKS nie ma zupelnie zwiazku z orientacja seksualna.

Cytat:
Czyli według ciebie adopcja to również handel dziećmi, tak? No dziecko jest w rodzinie A, rodzina A oddaje dziecko do punktu B, a z punktu B rodzina C bierze dziecko dla siebie. Nic innego jak handel! Przydał by się tutaj nowy Lincoln! Nie ma to jak "branie" dziecka od kogoś innego i kazanie mu pracować na farmie i zbierać truskawki... inaczej nie dostanie tygodniówki. No a wynoszenie śmieci to już w ogóle, co to ma być za niewolnictwo? Muszę pozwać swoich rodziców do sądu!

Mam też rozumieć, że jesteś przeciwko in-vitro i surogatkom nawet dla osób heteroseksualnych? W każdym przypadku?

Czyli świadomie zrzekłbyś się dziecka jakbyś ty lub twoja partnerka mieli problemy z zapłodnieniem, jak i nie adoptowalibyście żadnego bo to handel ludźmi? Zawsze można kotka sobie kupić lub chomika, co nie?

Jasno sie ktos wyrazil - 15k funtow za "bycie" surogatka.

tymczasem:

HANDEL DZIEĆMI - oznacza jakiekolwiek działanie lub tranzakcję, w której dziecko przekazywane jest przez jakąkolwiek osobę lub grupę osób innej osobie lub grupie osób za wynagrodzeniem lub jakąkolwiek inną rekompensatą

Czy juz jasne czym jest legalizacja handlu dziecmi?
Czy juz jasne ze ktos sobie moze zrobic biznes ze sprzedawania wlasnych dzieci?

Cytat:
Ale przecież UK płaci za dzieci CHB. Za to, że dziecko sobie po prostu istnieje. Śmieszne bo dopiero w zeszłym roku wprowadzili limity dochodów. To czyli UK ma "nie płacić za dzieci" w żadnej formie? Czy tylko ta forma co powoduje pomoc urodzenia dziecka jest ok.... ale NIE dla homoseksualistów bo oni są też pewnie zoofilami? "Jak pijak to i złodziej"

Nawet jeśli też to czemu złe porównanie? Orientujesz się w takim pewnym medycznym fakcie który mówi, że kobiecie może się wstrzymać okres jak ma nadwagę i często kobiety z nadwagą mają problemy z zajściem w ciążę? To czyli NHS ma teraz wprowadzić odsysanie tylko dla tych co "żrą bez umiaru" a nie jeśli pomoże to w zajściu w ciążę, bo to MUSI być naturalny proces?

Dodatkowo, osoby co są otyłe bardzo często MAJĄ WYBÓR. Oni wręcz decydują się być grubi, praktycznie świadomie (oczywiście nigdy 100%, wiem, że część przypadków nadwagi ma podstawy medyczne, socjalne i podobne). To samo dotyczy używek typu alkohol i papierosy. Ktoś kto się urodził gejem (nie jego wybór - pewnie się nie zgodzisz, no tak, wszyscy geje ot tak "dla jaj" zostali gejami, żeby sobie jeszcze bardziej utrudnić życie i ryzykować nawet bycie zabitym) ma nie mieć możliwości pełnego normalnego życia.... ale nałogowy palacz ma prawo i jemu należy zapłacić za leczenie raka płuc?

zwiazek z tematem?

zadnego.

Czym innym jest CH, czym innym odsysanie tluszczu, czym innym handel dziecmi.

Cytat:
Sprawdź sobie najpierw oficjalną definicję upośledzenia/niepełnosprawności. Wkleję ci bo pewnie nie będzie ci się chciało Niepełnosprawność – długotrwały stan występowania pewnych ograniczeń w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka

Jak teraz uznasz gejów upośledzonymi jeśli ich ciała funkcjonują w pełni sprawnie? Nie mogą zapłodnić tej samej orientacji seksualnej ale definicja mówi o funkcjonowaniu ICH ciała, które jest w pełni sprawne.

No ale nawet gdybyśmy gwoli argumentu użyli "niepełnosprawności" do twojego porównania do narzucania się to kurczę, CZEMU do jasnej cholery budują tyle podjazdów na wózki dla osób niepełnosprawnych? Te podjazdy terroryzują mnie psychicznie bo ja się przyzwyczaiłem wchodzić po schodach, a nie bez schodów! Najlepiej (jak Hitler) wszystkich niepełnosprawnych i upośledzonych umysłowo wymordować i przerobić na mydło. Ile pieniędzy się przez to zaoszczędzi i jeszcze mydło będzie! (* - przepraszam innych za nieco zbyt sarkastyczne takie porównanie).

Znowu duzo i poza tematem

Czy niepelnosprawni lobbuja nowa "moralnosc"?
Czy niepelnosprawni agresywnie domagaja sie uznania nienormalnosci za normalnosc?
itd itp

długotrwały stan występowania pewnych ograniczeń w prawidłowym funkcjonowaniu człowieka

oprocz ciala jest tez cos takiego jak np niepelnosprawnosc psychiczna, itd itp

Niepełnosprawnymi są osoby, których stan fizyczny, psychiczny lub umysłowy trwale lub okresowo utrudnia, ogranicza bądź uniemożliwia wypełnianie ról społecznych...

Nie myl homopropagandy z "prawdziwymi" niepelnosprawnymi, poszkodawanymi przez zycie.

Cytat:
No dobra, nawet jeśli są inni to co z tego?

To z tego, ze jako MNIEJSZOSC, nie maja prawa byc hegemonem wiekszosci, ani narzucac wiekszosci swojej "normalnosci".

Cytat:
Właśnie przez takich pozbawionych rozumu osób jak ty tacy ludzie nie mogą żyć normalnie. Wytykasz na co dzień palcami tych "innych"? Tylko po to żeby uprzykrzyć im życie? Bo urodzili się tacy, czy stali wskutek jakiś wypadków? Bo ty, który urodziłeś się "normalny" masz być ponad innymi? Może od razu najlepiej wśród rasy aryjskiej?

wydaje mi sie ze musisz troche zwolnic tempo.

Cytat:
Parady gejowskie mają jednak swój sens bo są one po to żeby właśnie wywalczyć prawa gejów. One są formą protestu, nie przedstawienia. Gdyby homoseksualiści mieli prawa takie jak my wszyscy inni to z pewnością nie robili by takich parad, chyba, że byłaby to parada jak w Rio, ogólnie zabawowa i otwarta dla wszystkich ludzi, o różnych poglądach.

Nie kolego, gejowskie parady rownosci to jedynie afiszowanie swojej seksualnosci, i wymuszanie na podstawie tej seksualnosci PRZYWILEJOW.

Cytat:
P.S. Jak nie chce ci się więcej pisać to zrób nam i wielu innym forumowiczom przysługę i nie pisz więcej w tym temacie, ani w żadnym podobnym. Najlepiej byłoby jakbyś się wypisał z forum, bo osoby o krótkowzrocznych, samolubnych poglądach i siejące nienawiść z pewnością nie wpływają pozytywnie na dyskusje tutaj panujące, ani też na życie innych ludzi. Nie myślałeś o przeprowadzce do Rosji, Arabii Saudyjskiej czy jakiegoś afrykańskiego kraju gdzie mają podobne do twoich poglądy?

Zacznij kolego od lektury paru ksiazek dotyczacych seksualnosci, paru tekstow APA, ciekawostki z DSM, paru publikacji dot orientacji, paru badan, moze zaczniemy rozmawiac na jakims poziomie.

Na razie to uprawiasz prosta demagogie dla ludu.

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 28-02-2014 20:45 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-02-28 20:44:04 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2014-02-28 21:05:58 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-02-28 21:11:18 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #7 Ocena: 0

2014-02-28 21:24:23 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Bloby - tak w skrocie:

1 - jestes za zabronieniem krytyki zachowan nienormatywnych (kryminalizacja i penalizacja tej krytyki)
2 - jestes za legalizacja handlu dziecmi Gay rights advocates fight to lift ban on paying surrogate moms
3 - jestes za ustanowieniem przywilejow na bazie orientacji seksualnej
itd...

Cytat:
osoby o krótkowzrocznych, samolubnych poglądach i siejące nienawiść z pewnością nie wpływają pozytywnie na dyskusje tutaj panujące, ani też na życie innych ludzi.

Problem w tym, ze jestem DALEKOWZROCZNY, i potrafie ocenic pewne zaleznosci spoleczne, kulturowe, co na nie wplywa, jak bardzo, w jaki sposob, i do czego koniec koncow prowadzi.

Natomiast - KROTKOWZROCZNI, o SAMOLUBNYCH pogladach, SIEJACY nienawisc, majacy na wzgledzie wylacznie swoje prawa i swoja "normalnosc" - sa wlasnie AKTYWISCI LGBT.

btw - uwaga - CZARNA OWCA... - I am a homosexual, but I’m against ‘gay marriage

“The child is not an object, nor a medicinal product for those who suffer the pain of love,” he added. “25 years ago – today I’m 50 – I posed the question to have a child in order to transmit a heritage, a welfare state. In short, I wanted a child for unjust reasons. Today, as a homosexual I think only of the interests of the child.”

Cytat:

2014-02-28 21:05:58, ewa28300 napisał(a):
*THUMBS UP*

Btw - bawi mnie zawsze taki poklask... Ewa jak zawsze na topie.

Zamknijmy oczy na ktytyke, i kapmy sie razem w koleczku wlasnej adoracji...

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 28-02-2014 21:41 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2014-02-28 21:28:58 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #9 Ocena: 0

2014-02-28 21:33:42 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-02-28 21:28:58, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2014-02-28 17:18:21, Markywee napisał(a):
Sugeruje zerkniecie do starych tematow. Naprawde nie chce mi sie juz o tym pisac...

To czemu otwierasz kolejne?

zwroc uwage na pierwszy post

Czy jest tam jakas gruba dyskusja na temat jaki polecial dalej, czy po prostu sucha informacja?

jak najbardziej jestem za dyskusja dotyczaca owej ustawy, a nie rozmemlania tematu czego ona dotyczy i dlaczego to jest dobre-zle normalne-nienormalne.

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2014-02-28 21:39:56 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie