Ponizej link zawiodomienia do prokuratury

Przytpominam ,ze rzad Tuska juz obradował w Izraelu

http://www.eprudnik.pl/kneset-w-polsce-przypadek-czy-planowe-dzialanie
|
---|---|
Cezar99 | Post #1 Ocena: 0 2014-01-26 10:20:25 (11 lat temu) |
Z nami od: 14-09-2013 Skąd: out and about |
Czy to normalne zeby Parlament obcego (kontrowersyjnego) kraju obradowal w innym Kraju? Moze dla rownowagi niech sprobuja obradowac we Francji ,Niemczech czy UK.
Ponizej link zawiodomienia do prokuratury ![]() Przytpominam ,ze rzad Tuska juz obradował w Izraelu ![]() http://www.eprudnik.pl/kneset-w-polsce-przypadek-czy-planowe-dzialanie Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can
|
Post #2 Ocena: 0 2014-01-26 10:49:59 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Geronimo | Post #3 Ocena: 0 2014-01-26 12:21:28 (11 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2007 Skąd: Londyn, Essex |
Bardzo ci to przeszkadza? Utrudnia normalne funkcjonowanie, czy po prostu masz typowy, polski wstręt do Żydów?
Tylko przechodziłem... ![]() |
Post #4 Ocena: 0 2014-01-26 12:45:07 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Cezar99 | Post #5 Ocena: 0 2014-01-26 13:01:51 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-01-26 12:21:28, Geronimo napisał(a): Bardzo ci to przeszkadza? Utrudnia normalne funkcjonowanie, czy po prostu masz typowy, polski wstręt do Żydów? Tylko przechodziłem... ![]() Poruszyłem moim zdaniem bardzo kontrowersyjny temat. W odpowiedzi doczekałem się argumentum ad personam i retorycznej insynuacji genetycznie uwarunkowanej niegodziwości. Przy okazji dowaliłeś wszystkim Polakom (cyt. typowy polski wstręt do Żydów). To takie prymitywnie cwane i …żydowskie. Wiesz teraz dlaczego Was nie lubimy? ![]() Mimo wszystko Shalom BTW. Nie wiem czemu trzymaliście 8 lat zwłoki zbrodniarza wojennego Sharona ( ściganego listem gończym np. w Belgii) w szpitalu? To jakaś wasza nowa świecka tradycja? Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can
|
|
|
vertigo | Post #6 Ocena: 0 2014-01-26 13:20:52 (11 lat temu) |
Z nami od: 11-02-2012 Skąd: Hampshire |
Primo Knesset a nie Kneset,secundo gdybys nie wiedzial, to jutro mija 69 rocznica wyzwolenia obozu koncentarcyjnegow Oswiecimiu,dlatego w tym dniu obchodzony jest International Holocaust Remembrance Day.To z tego powodu czlonkowie Knessetu beda obradowac jutro w Polsce(Krakow i Oswiecim)Skoro tak Cie to boli to zgalszaj gdzie chcesz a jako rezydent UK mozesz napisac nawet do Davida Camerona.
If you bungle raising your children, I don't think whatever else you do well matters very much.
|
Cezar99 | Post #7 Ocena: 0 2014-01-26 13:35:27 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-01-26 13:20:52, vertigo napisał(a): Primo Knesset a nie Kneset,secundo gdybys nie wiedzial, to jutro mija 69 rocznica wyzwolenia obozu koncentarcyjnegow Oswiecimiu,dlatego w tym dniu obchodzony jest International Holocaust Remembrance Day.To z tego powodu czlonkowie Knessetu beda obradowac jutro w Polsce(Krakow i Oswiecim)Skoro tak Cie to boli to zgalszaj gdzie chcesz a jako rezydent UK mozesz napisac nawet do Davida Camerona. Obawiam się że twoja żółć poszła w gwizdek. Sorry ![]() Za wikipedia: Kneset (hebr. הכנסת, ha-keneset, dosł. Zgromadzenie) − parlament Izraela. Siedziba znajduje się w Jerozolimie. Jako władza ustawodawcza Kneset uchwala prawa, nadzoruje działalność rządu, ma władzę usunięcia Prezydenta państwa, usunięcia premiera i jego rządu poprzez głosowanie braku zaufania oraz ogłoszenia wcześniejszych wyborów. Knesset to nawet chyba nie po hebrajsku ![]() 69 rocznica to rzeczywiście b. okrągła rocznica i wszystko usprawiedliwia i od lat jest tradycją ze w takie rocznice Parlament Izraelski obraduje w Krakowie wskazując przy okazji nowy cel terrorystom PS Ale zarcie macie dobre ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Cezar99 26-01-2014 13:36 ] Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can
|
vertigo | Post #8 Ocena: 0 2014-01-26 13:56:20 (11 lat temu) |
Z nami od: 11-02-2012 Skąd: Hampshire |
Haha, wiem co to Knesset i czym sie zajmuje
![]() Nie chodzi o to czy rocznica jest okragla czy nie,chodzi o fakt ze ludzi ktorzy przezyli pieklo obozow koncentaracyjnych jest z roku na rok mniej niestety.Boisz sie ataku terrorystycznego?Moze bardziej narazony jestes jednak w Anglii? Sugerujesz mi zydowskie pochodzenie? Kto wie moze gdzies bym sie doszukala... Jesli chodzi o jedzenie to faktycznie w moim domu przepyszne ...jak to na Gornym Slasku ![]() [ Ostatnio edytowany przez: vertigo 26-01-2014 13:57 ] If you bungle raising your children, I don't think whatever else you do well matters very much.
|
Post #9 Ocena: 0 2014-01-26 13:58:07 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Geronimo | Post #10 Ocena: 0 2014-01-26 14:01:01 (11 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2007 Skąd: Londyn, Essex |
Cytat: 2014-01-26 13:01:51, Cezar99 napisał(a): Wiesz teraz dlaczego Was nie lubimy? ![]() Mimo wszystko Shalom BTW. Nie wiem czemu trzymaliście 8 lat zwłoki zbrodniarza wojennego Sharona ( ściganego listem gończym np. w Belgii) w szpitalu? To jakaś wasza nowa świecka tradycja? No i z dniem dzisiejszym zostałem Żydem. W dodatku przez 8 lat trzymałem zwłoki zbrodniarza wojennego Sharona. ![]() Cezar? Masz w rodzinie Palestyńczyków, czy tylko reprezentujesz typowy polski antysemityzm? Ps. Biedny ty jesteś. Pewnie w szkole byłeś maltretowany przez złośliwych Żydów. Co oni ci zrobili? Podziel się z nami proszę... ![]() |