MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Obrady Knesetu w Polsce

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Cezar99

Post #1 Ocena: 0

2014-01-26 10:20:25 (11 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Z nami od: 14-09-2013

Czy to normalne zeby Parlament obcego (kontrowersyjnego) kraju obradowal w innym Kraju? Moze dla rownowagi niech sprobuja obradowac we Francji ,Niemczech czy UK.
Ponizej link zawiodomienia do prokuratury:)Jak zwykle "głos wołającego na puszczy"
Przytpominam ,ze rzad Tuska juz obradował w Izraelu:)
http://www.eprudnik.pl/kneset-w-polsce-przypadek-czy-planowe-dzialanie

Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-01-26 10:49:59 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #3 Ocena: 0

2014-01-26 12:21:28 (11 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Bardzo ci to przeszkadza? Utrudnia normalne funkcjonowanie, czy po prostu masz typowy, polski wstręt do Żydów?
Tylko przechodziłem... :-8

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Post #4 Ocena: 0

2014-01-26 12:45:07 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cezar99

Post #5 Ocena: 0

2014-01-26 13:01:51 (11 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Cytat:

2014-01-26 12:21:28, Geronimo napisał(a):
Bardzo ci to przeszkadza? Utrudnia normalne funkcjonowanie, czy po prostu masz typowy, polski wstręt do Żydów?
Tylko przechodziłem... :-8

Poruszyłem moim zdaniem bardzo kontrowersyjny temat. W odpowiedzi doczekałem się argumentum ad personam i retorycznej insynuacji genetycznie uwarunkowanej niegodziwości. Przy okazji dowaliłeś wszystkim Polakom (cyt. typowy polski wstręt do Żydów).
To takie prymitywnie cwane i …żydowskie.
Wiesz teraz dlaczego Was nie lubimy?:)
Mimo wszystko Shalom
BTW. Nie wiem czemu trzymaliście 8 lat zwłoki zbrodniarza wojennego Sharona ( ściganego listem gończym np. w Belgii) w szpitalu? To jakaś wasza nowa świecka tradycja?
Today is the oldest you have ever been and the youngest you will ever be so enjoy the day as best as you can

Do góry stronyOffline

vertigo

Post #6 Ocena: 0

2014-01-26 13:20:52 (11 lat temu)

vertigo

Kobieta

Z nami od: 11-02-2012

Primo Knesset a nie Kneset,secundo gdybys nie wiedzial, to jutro mija 69 rocznica wyzwolenia obozu koncentarcyjnegow Oswiecimiu,dlatego w tym dniu obchodzony jest International Holocaust Remembrance Day.To z tego powodu czlonkowie Knessetu beda obradowac jutro w Polsce(Krakow i Oswiecim)Skoro tak Cie to boli to zgalszaj gdzie chcesz a jako rezydent UK mozesz napisac nawet do Davida Camerona.
If you bungle raising your children, I don't think whatever else you do well matters very much.

Do góry stronyOffline

Cezar99

Post #7 Ocena: 0

2014-01-26 13:35:27 (11 lat temu)

Cezar99

Mężczyzna

Cytat:

2014-01-26 13:20:52, vertigo napisał(a):
Primo Knesset a nie Kneset,secundo gdybys nie wiedzial, to jutro mija 69 rocznica wyzwolenia obozu koncentarcyjnegow Oswiecimiu,dlatego w tym dniu obchodzony jest International Holocaust Remembrance Day.To z tego powodu czlonkowie Knessetu beda obradowac jutro w Polsce(Krakow i Oswiecim)Skoro tak Cie to boli to zgalszaj gdzie chcesz a jako rezydent UK mozesz napisac nawet do Davida Camerona.

Obawiam się że twoja żółć poszła w gwizdek. Sorry:)
Za wikipedia:
Kneset (hebr. הכנסת, ha-keneset, dosł. Zgromadzenie) − parlament Izraela. Siedziba znajduje się w Jerozolimie. Jako władza ustawodawcza Kneset uchwala prawa, nadzoruje działalność rządu, ma władzę usunięcia Prezydenta państwa, usunięcia premiera i jego rządu poprzez głosowanie braku zaufania oraz ogłoszenia wcześniejszych wyborów.
Knesset to nawet chyba nie po hebrajsku:)
69 rocznica to rzeczywiście b. okrągła rocznica i wszystko usprawiedliwia i od lat jest tradycją ze w takie rocznice Parlament Izraelski obraduje w Krakowie wskazując przy okazji nowy cel terrorystom
PS Ale zarcie macie dobre:)I zdrowe

[ Ostatnio edytowany przez: Cezar99 26-01-2014 13:36 ]

Do góry stronyOffline

vertigo

Post #8 Ocena: 0

2014-01-26 13:56:20 (11 lat temu)

vertigo

Kobieta

Z nami od: 11-02-2012

Haha, wiem co to Knesset i czym sie zajmuje:)
Nie chodzi o to czy rocznica jest okragla czy nie,chodzi o fakt ze ludzi ktorzy przezyli pieklo obozow koncentaracyjnych jest z roku na rok mniej niestety.Boisz sie ataku terrorystycznego?Moze bardziej narazony jestes jednak w Anglii?
Sugerujesz mi zydowskie pochodzenie? Kto wie moze gdzies bym sie doszukala...
Jesli chodzi o jedzenie to faktycznie w moim domu przepyszne ...jak to na Gornym Slasku:)

[ Ostatnio edytowany przez: vertigo 26-01-2014 13:57 ]

If you bungle raising your children, I don't think whatever else you do well matters very much.

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2014-01-26 13:58:07 (11 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #10 Ocena: 0

2014-01-26 14:01:01 (11 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

Cytat:

2014-01-26 13:01:51, Cezar99 napisał(a):

Wiesz teraz dlaczego Was nie lubimy?:)
Mimo wszystko Shalom
BTW. Nie wiem czemu trzymaliście 8 lat zwłoki zbrodniarza wojennego Sharona ( ściganego listem gończym np. w Belgii) w szpitalu? To jakaś wasza nowa świecka tradycja?

No i z dniem dzisiejszym zostałem Żydem.
W dodatku przez 8 lat trzymałem zwłoki zbrodniarza wojennego Sharona. :-]

Cezar? Masz w rodzinie Palestyńczyków, czy tylko reprezentujesz typowy polski antysemityzm?
Ps. Biedny ty jesteś. Pewnie w szkole byłeś maltretowany przez złośliwych Żydów. Co oni ci zrobili? Podziel się z nami proszę... [:-}

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,