MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Propozycja - Protest Polaków po wypowiedziach premiera Camerona

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 8 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 8 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Aquarius

Post #1 Ocena: 0

2014-01-09 17:06:09 (12 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

...rozbawiles mnie do lez ale polemizowal nie będę bo poziom niestety nie ten sam, poczules się jak maly chlopczyk w piaskownicy który ma gorsza zabawke niż koledzy i tyle. W przeciwienstwie do Ciebie wykazuje choc odrobine kultury zwracajac się z duzej litery a to już swiadczy o pewnym szacunku do rozmowcy... z Twojej strony tego nie zauwazam ale generalnie zwisa mi to i powiewa. Gdybym był jak to okresliles „zakompleksionym, zaszczutym i przestraszonym” to już dawno by mnie tutaj nie było... to u Ciebie wystepuje problem niskiej samooceny bo jak można mówić o sobie ze się czuje jak osoba trzeciej kategorii??? Bo Pan Premier cos tam klapnal jezorem, bo przeczytal lub nauczyl się na pamiec tego co napisali doradcy... z profilu wynika ze jestes niewiele mlodszy ode mnie ale o zyciu wiesz tyle co ja o lotach na ksiezyc, skoro tak bardzo dopiekla Ci ta wypowiedz to się spakuj i wroc do Polski i przeczytaj jeszcze raz moja poprzednia wypowiedz bo ja Twoja zrozumialem... Ty mojej nie, napisalem ze problem dotyczy mlodego pokolenia i mlodej emigracji i w tym miejscu należy ustanowic pewnego rodzaju granice a nie isc do przodu z klapkami na oczach jak kon. Nie zapomnialem kim jestem, nie zapomnialem tez skad pochodze... ba, to mój Dziadek, którego pamietam jak przez mgle walczyl w czasie II Wojny Swiatowej... a Ty... zawsze mozesz protestowac, zawsze mozesz się odwolywac... a najlepiej poloz pod siedziba Premiera i jak Reytan wlasna piersia bron swojej tozsamosci.
Aha... i jeszcze jedno... czy komus powyzsza jak i poprzednia wypowiedzia ublizylem? nie wydaje mi się ale jeżeli jest jednak inaczej to przyjmijcie ode mnie to jakze skromne a tak wiele mowiace slowo „przepraszam”

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Izzkaa

Post #2 Ocena: 0

2014-01-09 21:06:16 (12 lat temu)

Izzkaa

Kobieta

Z nami od: 17-02-2012

tesco bojkotuje

podoba mi sie wypowiedz reporterki, szczegolnie druga polowa.
*THUMBS UP*
Isskaa :-8

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #3 Ocena: 0

2014-01-09 21:14:49 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Piotrek_303

Post #4 Ocena: 0

2014-01-10 10:26:17 (12 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

Cytat:

2014-01-09 17:06:09, Aquarius napisał(a):
...rozbawiles mnie do lez ale polemizowal nie będę bo poziom niestety nie ten sam, poczules się jak maly chlopczyk w piaskownicy który ma gorsza zabawke niż koledzy i tyle. W przeciwienstwie do Ciebie wykazuje choc odrobine kultury zwracajac się z duzej litery a to już swiadczy o pewnym szacunku do rozmowcy... z Twojej strony tego nie zauwazam ale generalnie zwisa mi to i powiewa. Gdybym był jak to okresliles „zakompleksionym, zaszczutym i przestraszonym” to już dawno by mnie tutaj nie było... to u Ciebie wystepuje problem niskiej samooceny bo jak można mówić o sobie ze się czuje jak osoba trzeciej kategorii??? Bo Pan Premier cos tam klapnal jezorem, bo przeczytal lub nauczyl się na pamiec tego co napisali doradcy... z profilu wynika ze jestes niewiele mlodszy ode mnie ale o zyciu wiesz tyle co ja o lotach na ksiezyc, skoro tak bardzo dopiekla Ci ta wypowiedz to się spakuj i wroc do Polski i przeczytaj jeszcze raz moja poprzednia wypowiedz bo ja Twoja zrozumialem... Ty mojej nie, napisalem ze problem dotyczy mlodego pokolenia i mlodej emigracji i w tym miejscu należy ustanowic pewnego rodzaju granice a nie isc do przodu z klapkami na oczach jak kon. Nie zapomnialem kim jestem, nie zapomnialem tez skad pochodze... ba, to mój Dziadek, którego pamietam jak przez mgle walczyl w czasie II Wojny Swiatowej... a Ty... zawsze mozesz protestowac, zawsze mozesz się odwolywac... a najlepiej poloz pod siedziba Premiera i jak Reytan wlasna piersia bron swojej tozsamosci.
Aha... i jeszcze jedno... czy komus powyzsza jak i poprzednia wypowiedzia ublizylem? nie wydaje mi się ale jeżeli jest jednak inaczej to przyjmijcie ode mnie to jakze skromne a tak wiele mowiace slowo „przepraszam”

*THUMBS UP*
Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

nobie1973

Post #5 Ocena: 0

2014-01-10 11:48:40 (12 lat temu)

nobie1973

Mężczyzna

Z nami od: 13-10-2009

Cytat:

...rozbawiles mnie do lez ale polemizowal nie będę bo poziom niestety nie ten sam

No tak… takie to rodaków dyskusje, jak brakuje argumentów to zawsze można odwołać się do różnic poziomów…:-] ciekawe w jakiej skali ty mierzysz te poziomy i czy aby poziomica jest skalibrowana ? Jak czytam takie wypowiedzi, to zaraz przypomina mi się jeden dumny wykładowca ze studiów który twierdził że z nikim poniżej inżyniera on nie rozmawia bo to nie ten poziom… Tak jest to najlepsza metoda, stanąć na piedestale i twierdzić że wszystko poniżej mnie to nie mój poziom… Pycha już niejednych zgubiła.

Cytat:

… z profilu wynika ze jestes niewiele mlodszy ode mnie ale o zyciu wiesz tyle co ja o lotach na ksiezyc,

Ty jesteś prorok czy co ? Co ja wiem o życiu ? Zapewniam cię że zarówno o życiu jak i o lotach na Księżyc jak i o tych normalnych trochę wiem, masz trochę pecha bo akurat pracuję od wielu już lat w tej branży. Życie doświadcza nas w różny sposób i wiek nie ma z tym nic wspólnego. Znam wielu którzy pomimo młodego wieku przeżyli już tyle że starczyło by na kilka osób…

Cytat:

Przeprosiny przyjęte.
Pozdrawiam wszystkich rodaków w UK ! Norbert

Do góry stronyOffline

Piotrek_303

Post #6 Ocena: 0

2014-01-10 11:52:06 (12 lat temu)

Piotrek_303

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 10-10-2013

Nie zrozumiał jednak..hmm
Edit:
Ps. Aquarius, szkoda czasu na wyjaśnianie podstawowych spraw "betonowi", bo beton i tak wie swoje.

[ Ostatnio edytowany przez: Piotrek_303 10-01-2014 12:05 ]

Never was so much owed by so many to so few...

Do góry stronyOffline

Geronimo

Post #7 Ocena: 0

2014-01-10 12:24:31 (12 lat temu)

Geronimo

Mężczyzna

Z nami od: 16-10-2007

...przyniosłem wiertła udarowe. Może się przydadzą...

Obrazek

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer Skype

Aquarius

Post #8 Ocena: 0

2014-01-10 17:34:49 (12 lat temu)

Aquarius

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 12-05-2009

Cytat:

2014-01-10 11:52:06, Piotrek_303 napisał(a):
Nie zrozumiał jednak..hmm

...no hmmm... szkoda bo tak sie staralem ale prosciej juz nie potrafie, roznica poziomow bardzo widoczna a poki co nie mam czasu na kalibrowanie poziomicy

Cytat:

2014-01-10 11:48:40, nobie1973 napisał(a):
Ty jesteś prorok czy co?

...gdybym nim byl wiele spraw w moim zyciu wygladaloby zupelnie inaczej

Cytat:

Zapewniam cię że zarówno o życiu jak i o lotach na Księżyc jak i o tych normalnych trochę wiem, masz trochę pecha bo akurat pracuję od wielu już lat w tej branży.

...nie zalamuj sie i badz dzielny... dasz rade bo przeciez zadna praca nie hanbi, tez masz troche pecha bo trafila kosa na kamien... chcac Ci dotrzymac kroku powiem tylko iz w tej branzy mam kilkuletnie doswiadczenie pracujac jako personel naziemny odpowiedzialny za nawigacje, naprowadzanie i kontrole ruchu powietrznego... ba, wychyle sie nawet przed szereg i dodam iz pracowalem nie tylko na ladzie ale i na morzu i bynajmniej nie jako sternik motorowki ciagnacej latem banana wzdluz plazy

Cytat:

Życie doświadcza nas w różny sposób i wiek nie ma z tym nic wspólnego. Znam wielu którzy pomimo młodego wieku przeżyli już tyle że starczyło by na kilka osób

...tutaj niestety chyle czola i przyznaje Ci racje, pomimo swojego mlodego wieku zyciowym doswiadczeniem moglbym obdzielic druzyne pilkarska i jeszcze sporo zostalo by dla mnie i nie mam tu na mysli tylko wydarzen sprzed ostatnich kilku miesiecy

abstrachujac od wszystkiego czuje jednak ze przy piwku byloby o czym pogadac *THUMBS UP*

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #9 Ocena: 0

2014-01-13 15:14:02 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Radrix

Post #10 Ocena: 0

2014-01-14 22:58:56 (12 lat temu)

Radrix

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2010

Witam wszystkich na forum.Wiele się dzieje ostatnio coraz wiecej nagonek na nas polaków.Jestem oburzony tym wszystkim gdyż słowa camerona zamieniaja się w pięści i ostre ataki na nas?a dlaczego bo siedzimy cicho jak te pi..
niby nas to nie dotyczy ale moze jutro to ja dostane w twarz lub zostane pobity bo jestem Polakiem...jestem uzytkownikiem forum motocyklowego http://www.polishbikers.com/
mamy dosc tych szykan,jest nas wielu i chcemy wziąścć udział w legalnej manifestacji np przejazd motocyklami z pod polskiej ambasady-która tez obwiniamy bo nic nie robi poza zarabianiem,pod parlament początkowo był pomysł parady,ale uważamy ze problem jest poważny,i dobrze byłoby to połączyć z jakimś marszem mamy sporo pomysłów.na chwile obecna się rozglądamy szukamy może jest na tym forum osoba która zna kogoś lub jakąś organizacje która zamierza połączyć kilka grupy??? dziękuje za odpowiedz

Do góry stronyOffline

Strona 8 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,