Cytat:
2014-06-13 00:44:23, Markywee napisał(a):
Cytat:
Zaślepiony?
Manipuluję?
Powiedział gość którego wykładnią jest "prawdomówny" RT.
Nie rób jaj.
?
gdzie ja dalem link z RT i napisalem - TO JEST JEDYNA PRAWDA.
Czy tez moze napisalem "ile w tym prawdy"?
I co - nie manipulujesz?
o tutaj.
i?
Cytat:
Zamieściłeś fotomontaż z Odessy z oskarżeniami o morderstwo gościa z okna z zasłonami.
Nie drogi robinku, to TY wygrzebales "rzekomy" fotomontaz, NIE JA.
ja dalem link do materialow.
Mozesz dac potwierdzenie ze to fotomontaz?
tutaj.
no?
Cytat:
Autor dopasował fotki pod swoje tezy chociaż nie pasowały do siebie.
A jakie tam tezy pasowaly? Twoje?
"Relacje naocznych świadków wczorajszych wydarzeń w Odessie : ... ruskie tituszki(ok. 700) miały pecha - zachciało im się napaść na proukraińska manifestację wtedy gdy w pobliżu przechodzili/wracali z meczu(Czarnomorec Odessa vs. Metalist Charków) kibice obu drużyn. Dodatkowo charkowianie mieli świeżo w pamięci jak tituszki pobiły ich kolegów w Charkowie, wiec natychmiast ruszyli na pomoc bitym pałkami, prętami i brukowcami manifestantom. Większość tituszek jak zauważyli co się dzieje zaczęli uciekać do swego obozowiska namiotowego na ul. Kulikowe Pole, a cześć do domu związków zawodowych, gdzie chcieli się zabarykadować i bronić. Uciekając strzelali do kibiców i manifestantów zabijając 4 osoby i raniąc kilkanaście innych. To rozwścieczyło do białości kibiców, którzy spalili namioty separatystów i rzucili sie w pościg za tą częścią tituszek, która uciekała w stronę bud. związków zawodowych. Kiedy tituszki tam dobiegli, widząc ścigających ich kibiców i odesczan zabarykadowali wejście i je podpalili butelkami z benzyną, aby odgrodzić sie od atakujących. Pożar szybko się rozprzestrzenił obejmując prawie cały parter i zmuszając bandytów do uciekanie na kolejne, wyższe pietra. Akcję straży pożarnej początkowo uniemożliwiali sami tituszki rzucając z górnych pieter butelki z benzyną, kamienie, meble, a także oddając strzały z posiadanej broni palnej. Dopiero kiedy zorientowali się, ze płonie już cały parter i zaczyna się palić I piętro, a gęsty trujący dym uniemożliwia oddychanie przestali walczyć i zaczęli wołać o pomoc i wyłazić na parapety górnych pieter. Rozwścieczeni kibice nie chcieli ich wypuścić ale odesczanom udało się ich trochę uspokoić i zaczęto ściągać tych z parapetów i wywozić po cichu resztą milicynymi wozami od tyłu budynku. Ogółem zatrzymano ponad 130 osób, a 36 tituszków się zaczadziło. Rzecz charakterystyczna ŻADEN z nch NIE był mieszkańcem Odessy a duza część była obywatelami FR i Naddniestrza. Reszta to Ukraińcy z różnych regionów opłaceni przez "nieznanych" ludzi
. Tak właśnie wyglądało naprawdę "bestialskie"(wg. mediów rosyjskich) znęcanie się nad bezbronnymi kobietami i dziećmi, które przybyły "pokojowo" zamanifestować miłość do Putina i FR "
tutaj?
Cytat:
Może mi podasz przykład manipulancie gdzie napisałem że separatyści strzelili sobie w stopę.
oh wybacz wlasnie doczytalem ze jednak nie strzelali sobie z zu23 pod nogi, tylko strzelali DO zu23 - wg twojej teorii. Tylko ze tam harmaty jakos nie widac...
Cytat:
Napisałem że twoje insynuacje o bombie kasetowej są wyssane z palca i sam powielasz niesprawdzone informacje.
ponownie - pisze po raz setny - to byla JEDNA Z MOZLIWOSCI
tutaj na samym dole
Cytat:
Wyjaśniałem ogólnikowo byś nie wpadł w kompleksy czym się różni taki wybuch niekierowanych pocików p-z a wybuch bomby kasetowej co próbowałeś wmówić i pokazać filmikiem.
patrz powyzej
Cytat:
YouTube to też nie źródło prawdziwych informacji bo też można manipulować filmami i zdjęciami.
oczywiscie ze tak. i?
Cytat:
Dam ci radę.
Swój sekret to ty sobie zatrzymaj.
Bo sam jeszcze nie za bardzo z niego skorzystałeś i za bardzo nie umiesz się z nim obchodzić.
Ale trening czyni mistrza.
Cytat:
Może tak zamieść o tym że na Ukraine wjechały trzy ruskie czołgi bez oznakowań (prosto ze sklepu).
jak najbardziej jednak polecam ci moj sekret. bo... powyzsze.
Czolgi sa chyba ukrainskie. Nie bylo tak ze separatysci gwizdneli je ukraincom pare dni temu? i nie, nie ze sklepu. Nie wjechaly z rosji, tylko na ukrainie juz byly. Tak wiec pisanie o tym ze "wjechaly na ukraine" niekoniecznie jest prawda.
btw - TRZY CZOLGI? co "rosja" chce nimi zrobic ukrainie? polaskotac?
Cytat:
Scenariusz jest taki że będziesz klepał biedę.
i nic ponaddto? noooo ciekawe....
Cytat:
mowilem ze fajnie zrobione. I jak w "moment" sie wbili...
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Markywee</i> 13-06-2014 01:06 ]
Jesteś jak mydło pod prysznicem.
Namęczyłeś się by cytować i sie pogubiłeś a raczej celowo jak zawsze manipulujesz.
A przy okazji wykręcasz się jak piskorz z tego co napisałeś wcześniej.
Nie mam czasu na punktowanie bo śpię (powiedzmy)
Ale dam ci dwa przykłady z brzegu.
Już wcześniej pisałem że fotki z zakreślonym niby mordercą nie pasują do pokoju z martwą kobietą tak jak niby ten kabel co miała być nim zamordowana.
Wystarczy się przyjrzeć a ja ci palcem nie pokażę.
Cytat:
Może mi podasz przykład manipulancie gdzie napisałem że separatyści strzelili sobie w stopę.
oh wybacz wlasnie doczytalem ze jednak nie strzelali sobie z zu23 pod nogi, tylko strzelali DO zu23 - wg twojej teorii. Tylko ze tam harmaty jakos nie widac...
Jak coś cytujesz to cytuj dokładnie a było napisane że:
"A przyczyna ataku na park może być np. taka że stała tam ciężarówka z zu23. A często pokazywane są takie ciężarówki z ruskimi terrorystami. "
Stwierdzenie czy przypuszczenie manipulancie informacją?
Inny twój cytat:
Cytat:
Napisałem że twoje insynuacje o bombie kasetowej są wyssane z palca i sam powielasz niesprawdzone informacje.
ponownie - pisze po raz setny - to byla JEDNA Z MOZLIWOSCI
tutaj na samym dole
Ale się próbujesz wyślizgać.
Dobrze że można edytować do 1 godziny i gumką myszką nie wytrzesz.
A wcześniej napisałeś tak tylko jakoś "niechcący" to ominąłeś:
"W skrocie - pierdykneli pociskiem kasetowym powietrze-ziemia (kratery w parku)... i zwalaja wine na...
normalnie druga Odessa.... "
to stwierdzenie czy jedna z wielu możliwości?
Ty w szkole miałeś gramatykę?
Pytam o Polską gramatykę co do ścisłości.
A co do czołgów.
Na filmie są t72 nie t62
A t72 maja tylko ruscy.
I będzie kolejna ściema że to nie inwazja bo przecież nie wjechała na Ukrainę cała dywizja pancerna tylko tak codziennie po kilka czołgów tak mimochodem w ramach pomocy żywnościowej.
A tak gwoli ścisłości nie jestem aż taki och co do USA bo nie podoba mi się co robią z Syrią i że pozwolili na arabską wiosnę z której wyszedł jeden burdel. A pisałem o tym w innych postach.
Co do Iraku przecwanili i zrobili bajzel.
I mimo że teraz nadal chodzi o ropę to jednak dobrze będzie jak powstrzymają tych rebeliantów.
Fakt podobni bandyci siedzą w rządzie Iraku ale nieraz trzeba zrobić coś by to szambo nie rozlało sie po całości.
Ci arabowie muszą mieć swojego tyrana co będzie ich za mordę trzymał bo oni inaczej nie potrafią.
Gdzie z demokracją pcha się USA.
Z jakąkolwiek demokracją.
To nie wyjdzie tam.
Za dużo religijnego bydła i rodzinnych knowań.
Nic się nie zmienia u nich w mentalności .
Swoją droga fajna książka jest "10 lat piekła w Legii Cudzoziemskiej" Białoskórskiego. Opisuje on lata międzywojenne a jak by to było teraz.