MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 98 z 849 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 97 | 98 | 99 ... 847 | 848 | 849 ] - Skocz do strony

Str 98 z 849

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2014-06-12 23:42:31 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2014-06-12 22:58:22, Markywee napisał(a):
Cytat:

2014-06-12 22:50:39, robinek napisał(a):
Korwin?
Przeżyliśmy Leppera który latał do Łukaszenki to przeżyjemy i Korwina który już jest zapraszany na salony do ambasady ruskich.

Ruscy też do wielu krajów weszli w ramach swojej stabilizacji i to nie pokojowo-Afganistan, Polska i inne.
Teraz tez się pchają.
Najbardziej śmieszy informacją że ruscy nie wyślą swoich "wojsk pokojowych";!!!!!
Co za kretyni.

Co do potwierdzeń widzę że idziesz w miarę dobrą drogą aby tak dalej i nie zamieszczasz na razie fotomontaży i tekstów jak z Odessy ( gość w oknie z zasłonami) czy twórcze komentarze o bombach kasetowych nie mając pojęcia o temacie.

ty to jestes smieszny. Coraz bardziej.
rozumiem zaslepienie usa, ale bez przesady??

jakie fotomontaze???

wiesz co sie stalo w odessie? wiesz - ale dla ciebie to "kibole" sie tam lali o ile pamietam, prawda?
Atak powietrze-ziemia w lugansku to dla ciebie "ktos z zestawem recznym narobil balaganu". Kastetowki - jak pisalem - jedno z wytlumaczen - ALE NIE ZESTAW RECZNY!!!!

Zaczynasz manipulowac- brzydko.

Ogarnijcie sie luuuudzie.

Mysle ze to ty powienienes OSTROZNIE podchodzic do jakichkolwiek wiadomosci plynacych ze zrodel ukrainskich, jak i rosyjskich, bo mozna niezle na glupka wyjsc - jak przy "separatystach co sobie sami kuku zrobili" uzywajac zestawu recznego w lugansku.

BTW wole wariata korwina, szkodnika w gownianym systemie jakim jest cala maszyna unijna, niz slugusa ryzego z poplecznikami... :-]

BTW2 - sprzedam ci sekret - jezeli mowia o tym w tv - nie znaczy ze to prawda i nalezy tej prawdzie od razu ufac. Tak sami to sie ma do "prawdy" w najwiekszych serwisach informacyjnych. Serio. ale chyba o tym wiesz...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Markywee</i> 12-06-2014 23:12 ]

Zaślepiony?
Manipuluję?
Powiedział gość którego wykładnią jest "prawdomówny" RT.
Nie rób jaj.

Ty coś tam pamiętasz ale nie za bardzo widzę.
Powinieneś może jeszcze raz poczytać te 30 stron wcześniej.
Zamieściłeś fotomontaż z Odessy z oskarżeniami o morderstwo gościa z okna z zasłonami.
Autor dopasował fotki pod swoje tezy chociaż nie pasowały do siebie.
Co do Ługanska.
Jaki zestaw ręczny.
Może mi podasz przykład manipulancie gdzie napisałem że separatyści strzelili sobie w stopę.
Napisałem że twoje insynuacje o bombie kasetowej są wyssane z palca i sam powielasz niesprawdzone informacje.
Nie pogrążaj się.
Potem dodałem że można by to uznać za przypadkowe odpalenie z granatnika automatycznego ale wybuchy i kratery są za małe na tą broń.
Wyjaśniałem ogólnikowo byś nie wpadł w kompleksy czym się różni taki wybuch niekierowanych pocików p-z a wybuch bomby kasetowej co próbowałeś wmówić i pokazać filmikiem.
YouTube to też nie źródło prawdziwych informacji bo też można manipulować filmami i zdjęciami.

Dam ci radę.
Swój sekret to ty sobie zatrzymaj.
Bo sam jeszcze nie za bardzo z niego skorzystałeś i za bardzo nie umiesz się z nim obchodzić.
Ale trening czyni mistrza.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Markywee

Post #2 Ocena: 0

2014-06-12 23:49:24 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2014-06-12 23:38:11, united4ever napisał(a):
Za to tutaj mamy przykład "prawdy" :-]

PS
To kiedy ta III Wojna Światowa ma wybuchnąć ? Podobno ktoś tam ma kryształową kule i zna dokładną date.

To akurat bylo calkiem ciekawe. Ladnie zrobione

Co masz do kolejnej wojny? czemu nie?
Dlaczego uwazasz ze usa podtrzyma petrodolara, skoro coraz wiecej krai odchodzi od tej waluty w rozliczeniach, poniewaz nie ta waluta nie ma realnej wartosci...?

Jakie masz scenariusze?

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2014-06-12 23:59:46 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-06-12 23:49:24, Markywee napisał(a):
Cytat:

2014-06-12 23:38:11, united4ever napisał(a):
Za to tutaj mamy przykład "prawdy" :-]

PS
To kiedy ta III Wojna Światowa ma wybuchnąć ? Podobno ktoś tam ma kryształową kule i zna dokładną date.

To akurat bylo calkiem ciekawe. Ladnie zrobione

Co masz do kolejnej wojny? czemu nie?
Dlaczego uwazasz ze usa podtrzyma petrodolara, skoro coraz wiecej krai odchodzi od tej waluty w rozliczeniach, poniewaz nie ta waluta nie ma realnej wartosci...?

Jakie masz scenariusze?

Scenariusz jest taki że będziesz klepał biedę.

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #4 Ocena: 0

2014-06-13 00:20:35 (11 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

"drukowaliśmy to niedawno" -pełna mobilizacja ;)

[ Ostatnio edytowany przez: ewamik 13-06-2014 00:21 ]

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #5 Ocena: 0

2014-06-13 00:44:23 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:
Zaślepiony?
Manipuluję?
Nie rób jaj.

?

gdzie ja dalem link z RT i napisalem - TO JEST JEDYNA PRAWDA.

Czy tez moze napisalem "ile w tym prawdy"?

I co - nie manipulujesz? :-]

o tutaj.

i?

Cytat:
Zamieściłeś fotomontaż z Odessy z oskarżeniami o morderstwo gościa z okna z zasłonami.

Nie drogi robinku, to TY wygrzebales "rzekomy" fotomontaz, NIE JA.

ja dalem link do materialow.

Mozesz dac potwierdzenie ze to fotomontaz?

tutaj.

no?

Cytat:

A jakie tam tezy pasowaly? Twoje?

"Relacje naocznych świadków wczorajszych wydarzeń w Odessie : ... ruskie tituszki(ok. 700) miały pecha - zachciało im się napaść na proukraińska manifestację wtedy gdy w pobliżu przechodzili/wracali z meczu(Czarnomorec Odessa vs. Metalist Charków) kibice obu drużyn. Dodatkowo charkowianie mieli świeżo w pamięci jak tituszki pobiły ich kolegów w Charkowie, wiec natychmiast ruszyli na pomoc bitym pałkami, prętami i brukowcami manifestantom. Większość tituszek jak zauważyli co się dzieje zaczęli uciekać do swego obozowiska namiotowego na ul. Kulikowe Pole, a cześć do domu związków zawodowych, gdzie chcieli się zabarykadować i bronić. Uciekając strzelali do kibiców i manifestantów zabijając 4 osoby i raniąc kilkanaście innych. To rozwścieczyło do białości kibiców, którzy spalili namioty separatystów i rzucili sie w pościg za tą częścią tituszek, która uciekała w stronę bud. związków zawodowych. Kiedy tituszki tam dobiegli, widząc ścigających ich kibiców i odesczan zabarykadowali wejście i je podpalili butelkami z benzyną, aby odgrodzić sie od atakujących. Pożar szybko się rozprzestrzenił obejmując prawie cały parter i zmuszając bandytów do uciekanie na kolejne, wyższe pietra. Akcję straży pożarnej początkowo uniemożliwiali sami tituszki rzucając z górnych pieter butelki z benzyną, kamienie, meble, a także oddając strzały z posiadanej broni palnej. Dopiero kiedy zorientowali się, ze płonie już cały parter i zaczyna się palić I piętro, a gęsty trujący dym uniemożliwia oddychanie przestali walczyć i zaczęli wołać o pomoc i wyłazić na parapety górnych pieter. Rozwścieczeni kibice nie chcieli ich wypuścić ale odesczanom udało się ich trochę uspokoić i zaczęto ściągać tych z parapetów i wywozić po cichu resztą milicynymi wozami od tyłu budynku. Ogółem zatrzymano ponad 130 osób, a 36 tituszków się zaczadziło. Rzecz charakterystyczna ŻADEN z nch NIE był mieszkańcem Odessy a duza część była obywatelami FR i Naddniestrza. Reszta to Ukraińcy z różnych regionów opłaceni przez "nieznanych" ludzi ;-). Tak właśnie wyglądało naprawdę "bestialskie"(wg. mediów rosyjskich) znęcanie się nad bezbronnymi kobietami i dziećmi, które przybyły "pokojowo" zamanifestować miłość do Putina i FR "

tutaj?

Cytat:
Może mi podasz przykład manipulancie gdzie napisałem że separatyści strzelili sobie w stopę.

oh wybacz wlasnie doczytalem ze jednak nie strzelali sobie z zu23 pod nogi, tylko strzelali DO zu23 - wg twojej teorii. Tylko ze tam harmaty jakos nie widac...

Cytat:
Napisałem że twoje insynuacje o bombie kasetowej są wyssane z palca i sam powielasz niesprawdzone informacje.

ponownie - pisze po raz setny - to byla JEDNA Z MOZLIWOSCI

tutaj na samym dole

Cytat:
Wyjaśniałem ogólnikowo byś nie wpadł w kompleksy czym się różni taki wybuch niekierowanych pocików p-z a wybuch bomby kasetowej co próbowałeś wmówić i pokazać filmikiem.

patrz powyzej

Cytat:
YouTube to też nie źródło prawdziwych informacji bo też można manipulować filmami i zdjęciami.

oczywiscie ze tak. i?

Cytat:
Dam ci radę.
Bo sam jeszcze nie za bardzo z niego skorzystałeś i za bardzo nie umiesz się z nim obchodzić.

Cytat:
Może tak zamieść o tym że na Ukraine wjechały trzy ruskie czołgi bez oznakowań (prosto ze sklepu).

jak najbardziej jednak polecam ci moj sekret. bo... powyzsze.

Czolgi sa chyba ukrainskie. Nie bylo tak ze separatysci gwizdneli je ukraincom pare dni temu? i nie, nie ze sklepu. Nie wjechaly z rosji, tylko na ukrainie juz byly. Tak wiec pisanie o tym ze "wjechaly na ukraine" niekoniecznie jest prawda.

btw - TRZY CZOLGI? co "rosja" chce nimi zrobic ukrainie? polaskotac?

Cytat:

i nic ponaddto? noooo ciekawe....

Cytat:

2014-06-13 00:20:35, ewamik napisał(a):

mowilem ze fajnie zrobione. I jak w "moment" sie wbili...

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 13-06-2014 01:06 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-06-13 02:54:50 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-06-13 00:44:23, Markywee napisał(a):
Cytat:
Zaślepiony?
Manipuluję?
Nie rób jaj.

?

gdzie ja dalem link z RT i napisalem - TO JEST JEDYNA PRAWDA.

Czy tez moze napisalem "ile w tym prawdy"?

I co - nie manipulujesz? :-]

o tutaj.

i?

Cytat:

Nie drogi robinku, to TY wygrzebales "rzekomy" fotomontaz, NIE JA.

ja dalem link do materialow.

Mozesz dac potwierdzenie ze to fotomontaz?

tutaj.

no?

Cytat:

A jakie tam tezy pasowaly? Twoje?

"Relacje naocznych świadków wczorajszych wydarzeń w Odessie : ... ruskie tituszki(ok. 700) miały pecha - zachciało im się napaść na proukraińska manifestację wtedy gdy w pobliżu przechodzili/wracali z meczu(Czarnomorec Odessa vs. Metalist Charków) kibice obu drużyn. Dodatkowo charkowianie mieli świeżo w pamięci jak tituszki pobiły ich kolegów w Charkowie, wiec natychmiast ruszyli na pomoc bitym pałkami, prętami i brukowcami manifestantom. Większość tituszek jak zauważyli co się dzieje zaczęli uciekać do swego obozowiska namiotowego na ul. Kulikowe Pole, a cześć do domu związków zawodowych, gdzie chcieli się zabarykadować i bronić. Uciekając strzelali do kibiców i manifestantów zabijając 4 osoby i raniąc kilkanaście innych. To rozwścieczyło do białości kibiców, którzy spalili namioty separatystów i rzucili sie w pościg za tą częścią tituszek, która uciekała w stronę bud. związków zawodowych. Kiedy tituszki tam dobiegli, widząc ścigających ich kibiców i odesczan zabarykadowali wejście i je podpalili butelkami z benzyną, aby odgrodzić sie od atakujących. Pożar szybko się rozprzestrzenił obejmując prawie cały parter i zmuszając bandytów do uciekanie na kolejne, wyższe pietra. Akcję straży pożarnej początkowo uniemożliwiali sami tituszki rzucając z górnych pieter butelki z benzyną, kamienie, meble, a także oddając strzały z posiadanej broni palnej. Dopiero kiedy zorientowali się, ze płonie już cały parter i zaczyna się palić I piętro, a gęsty trujący dym uniemożliwia oddychanie przestali walczyć i zaczęli wołać o pomoc i wyłazić na parapety górnych pieter. Rozwścieczeni kibice nie chcieli ich wypuścić ale odesczanom udało się ich trochę uspokoić i zaczęto ściągać tych z parapetów i wywozić po cichu resztą milicynymi wozami od tyłu budynku. Ogółem zatrzymano ponad 130 osób, a 36 tituszków się zaczadziło. Rzecz charakterystyczna ŻADEN z nch NIE był mieszkańcem Odessy a duza część była obywatelami FR i Naddniestrza. Reszta to Ukraińcy z różnych regionów opłaceni przez "nieznanych" ludzi ;-). Tak właśnie wyglądało naprawdę "bestialskie"(wg. mediów rosyjskich) znęcanie się nad bezbronnymi kobietami i dziećmi, które przybyły "pokojowo" zamanifestować miłość do Putina i FR "

tutaj?

Cytat:

oh wybacz wlasnie doczytalem ze jednak nie strzelali sobie z zu23 pod nogi, tylko strzelali DO zu23 - wg twojej teorii. Tylko ze tam harmaty jakos nie widac...

Cytat:

tutaj na samym dole

Cytat:

patrz powyzej

Cytat:

oczywiscie ze tak. i?

Cytat:
Dam ci radę.

Cytat:
Może tak zamieść o tym że na Ukraine wjechały trzy ruskie czołgi bez oznakowań (prosto ze sklepu).

jak najbardziej jednak polecam ci moj sekret. bo... powyzsze.

Czolgi sa chyba ukrainskie. Nie bylo tak ze separatysci gwizdneli je ukraincom pare dni temu? i nie, nie ze sklepu. Nie wjechaly z rosji, tylko na ukrainie juz byly. Tak wiec pisanie o tym ze "wjechaly na ukraine" niekoniecznie jest prawda.

btw - TRZY CZOLGI? co "rosja" chce nimi zrobic ukrainie? polaskotac?

Cytat:

i nic ponaddto? noooo ciekawe....

Cytat:

2014-06-13 00:20:35, ewamik napisał(a):

mowilem ze fajnie zrobione. I jak w "moment" sie wbili...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Markywee</i> 13-06-2014 01:06 ]

Jesteś jak mydło pod prysznicem.
Namęczyłeś się by cytować i sie pogubiłeś a raczej celowo jak zawsze manipulujesz.
A przy okazji wykręcasz się jak piskorz z tego co napisałeś wcześniej.
Nie mam czasu na punktowanie bo śpię (powiedzmy)
Ale dam ci dwa przykłady z brzegu.

Już wcześniej pisałem że fotki z zakreślonym niby mordercą nie pasują do pokoju z martwą kobietą tak jak niby ten kabel co miała być nim zamordowana.
Wystarczy się przyjrzeć a ja ci palcem nie pokażę.

Cytat:

Jak coś cytujesz to cytuj dokładnie a było napisane że:

"A przyczyna ataku na park może być np. taka że stała tam ciężarówka z zu23. A często pokazywane są takie ciężarówki z ruskimi terrorystami. "

Stwierdzenie czy przypuszczenie manipulancie informacją?

Inny twój cytat:

Cytat:

tutaj na samym dole

Ale się próbujesz wyślizgać.
Dobrze że można edytować do 1 godziny i gumką myszką nie wytrzesz.

A wcześniej napisałeś tak tylko jakoś "niechcący" to ominąłeś:

"W skrocie - pierdykneli pociskiem kasetowym powietrze-ziemia (kratery w parku)... i zwalaja wine na...

normalnie druga Odessa.... "

to stwierdzenie czy jedna z wielu możliwości?
Ty w szkole miałeś gramatykę?
Pytam o Polską gramatykę co do ścisłości.

A co do czołgów.
Na filmie są t72 nie t62
A t72 maja tylko ruscy.
I będzie kolejna ściema że to nie inwazja bo przecież nie wjechała na Ukrainę cała dywizja pancerna tylko tak codziennie po kilka czołgów tak mimochodem w ramach pomocy żywnościowej.

A tak gwoli ścisłości nie jestem aż taki och co do USA bo nie podoba mi się co robią z Syrią i że pozwolili na arabską wiosnę z której wyszedł jeden burdel. A pisałem o tym w innych postach.
Co do Iraku przecwanili i zrobili bajzel.
I mimo że teraz nadal chodzi o ropę to jednak dobrze będzie jak powstrzymają tych rebeliantów.
Fakt podobni bandyci siedzą w rządzie Iraku ale nieraz trzeba zrobić coś by to szambo nie rozlało sie po całości.
Ci arabowie muszą mieć swojego tyrana co będzie ich za mordę trzymał bo oni inaczej nie potrafią.
Gdzie z demokracją pcha się USA.
Z jakąkolwiek demokracją.
To nie wyjdzie tam.
Za dużo religijnego bydła i rodzinnych knowań.

Nic się nie zmienia u nich w mentalności .
Swoją droga fajna książka jest "10 lat piekła w Legii Cudzoziemskiej" Białoskórskiego. Opisuje on lata międzywojenne a jak by to było teraz.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2014-06-13 08:46:21 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #8 Ocena: 0

2014-06-13 09:25:45 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:
Jesteś jak mydło pod prysznicem.
Już wcześniej pisałem że fotki z zakreślonym niby mordercą nie pasują do pokoju z martwą kobietą tak jak niby ten kabel co miała być nim zamordowana.
Wystarczy się przyjrzeć a ja ci palcem nie pokażę.

ja zawsze manipuluje - mhehehe...

Nie pokazuj mi palcem - daj mi potwierdzenie, jakis tekst o tym, jakis news itd itp. Bo na razie to jest twoje gdybanie - nie potwierdzone.
Pytanie kolejne - to jest tylko JEDNA sytuacja, co z reszta odessy? Nadal kibole sie lali?

Co mowi na ten temat ukrainski rzad?

Wszystkie ofiary zatruły się tlenkiem węgla.

Cytat:
Jak coś cytujesz to cytuj dokładnie a było napisane że:

"A przyczyna ataku na park może być np. taka że stała tam ciężarówka z zu23. A często pokazywane są takie ciężarówki z ruskimi terrorystami. "

Stwierdzenie czy przypuszczenie manipulancie informacją?

Przeciez napisalem wyraznie - strzelali DO zu23 - wg twojej teorii. Tylko ze tam harmaty jakos nie widac...

teoria = przypuszczenie.

Cytat:
A wcześniej napisałeś tak tylko jakoś "niechcący" to ominąłeś:

"W skrocie - pierdykneli pociskiem kasetowym powietrze-ziemia (kratery w parku)... i zwalaja wine na...
to stwierdzenie czy jedna z wielu możliwości?
Ty w szkole miałeś gramatykę?
Pytam o Polską gramatykę co do ścisłości.

A tutaj manipulujesz - brzydko! - bo pare linijek ponizej stoi jak byk...

Jednak nie kasetowy tylko multi pod skrzydlem, zreszta widac na filmie jak polecialo pare...

Nie mam zamiaru kasowac czegos co powiedzialem wczesniej - jak napisalem, i napisze po raz kolejny - byla JEDNA z mozliwosci ktora razem z weryfikacja faktow okazala sie mniej prawdopodobna na rzecz niekierowanych. Ile mozna o tym pisac?.

i pytam ponownie - jak to ma sie do najprawdziwszej prawdy prezentowanej przez ukraine?

Według ukraińskich władz, wybuch w siedzibie Rady Obwodowej w Ługańsku był efektem nieumiejętnego obchodzenia się z ciężką bronią, z której rebelianci próbowali zestrzelić samolot nadlatujący nad miasto.

Cytat:
A co do czołgów.
Na filmie są t72 nie t62
A t72 maja tylko ruscy.
I będzie kolejna ściema że to nie inwazja bo przecież nie wjechała na Ukrainę cała dywizja pancerna tylko tak codziennie po kilka czołgów tak mimochodem w ramach pomocy żywnościowej.

A ja jestem juz prawie pewien ze to sa T-64 (gdzie ty t62 znalazles?) Jakim filmie?

Nie gadaj bzdur ze T-72 maja tylko ruscy - zobacz ile T-72 ma ukraina w rezerwie.

O jakiej inwazji mowisz? Gdzie te newsy o tym? gdzie panika na swiecie? To bylby pretekst do otwartej wojny, a tymczasem co sie dzieje?
Gdzie gorace newsy o "porwanych dzieciach"?

Gdzie? o?

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #9 Ocena: 0

2014-06-13 10:54:55 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

okazuje sie ze Ukraina nie "wyswobadza" sie swoim wojskiem czy milicja tylko przez "ochotnikow" czu "zwolennikow"

"W Mariupolu na wschodniej Ukrainie, ochotniczy batalion "Azov" zdobywa pozycje prorosyjskich separatystów w tym mieście. Szturm jest częścią operacji antyterrorystycznej prowadzonej przez siły ukraińskie w Donbasie."

"Niektóre ze źródeł podawały, że budynek został oswobodzony przez tzw. Ludową Drużynę, sformowaną z lokalnych zwolenników jedności Ukrainy, inne donosiły, że separatyści opuścili ratusz sami, w obawie przed atakiem ukraińskich sił antyterrorystycznych."

dla mnie ta sutuacja to, jak w gdzies w srodku Afryki, rzadzi ten kto ma karabin a karabin ma ten kto dostal od... (wpisz co chcesz)

o zadnym referendum, nawet nie ma mowy
a ja zapytam jeszcze raz?
a co jak kiedys Slazacy zdecyduja zeby sie odlaczyc?
tez trzeba bedzie do nich strzelac?

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2014-06-13 11:57:00 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 98 z 849 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 97 | 98 | 99 ... 847 | 848 | 849 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,