MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 97 z 850 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 96 | 97 | 98 ... 848 | 849 | 850 ] - Skocz do strony

Str 97 z 850

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Markywee

Post #1 Ocena: 0

2014-06-11 13:00:04 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

ziew.

patrz lepiej tutaj.

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Onieznajomy

Post #2 Ocena: 0

2014-06-11 13:17:05 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Cytat:

2014-06-11 12:27:57, united4ever napisał(a):
Powstała strona internetowa demaskująca rosyjską propagande.
Au­to­rzy stro­ny utrzy­mu­ją, że media wy­ko­rzy­sty­wa­ły zdję­cia z Cze­cze­nii, Syrii, a nawet z Ka­na­dy.

Stop Fake

:-8

Tymczasem rosyjscy separatyści już dogorywają i błagają Moskwe o zwiększenie pomocy

Striełkow: pomoc Rosji potrzebna jak powietrze

[ Ostatnio edytowany przez: <i>united4ever</i> 11-06-2014 12:43 ]

rozumie przez to ze uwazasz ze to dobrze ze ci, ktorzy przejeli wladze na Ukrainie i ich demokratyczny prezydent bedzie dazyl do Unii i Nato

i to dobrze ze nie ma mowy o referendum, bo przeciez wladza w rekach miliardera zadnego referendum nie potrzebuje
wiekszosc Rosyjska na wschodzie Ukrainy nauczy sie rozumu zeby im sie niepodleglosci odechcialo

tu nie chodzi o Rosje czy Ukraine jakotaka, tylko o to ze znowu stany umacniaja demokracje na swoj sposob, a my sie w to angazujemy, wbrew naszym interesom

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #3 Ocena: 0

2014-06-12 21:39:06 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:
Stany Zjednoczone są gotowe do podjęcia akcji militarnej w Iraku jeżeli amerykańskie interesy zostaną zagrożone. Zadeklarował to prezydent Barack Obama.

usa "się broni".

Wina rosji. Od razu widać....
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-06-12 22:08:00 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2014-06-12 21:39:06, Markywee napisał(a):
Cytat:
Stany Zjednoczone są gotowe do podjęcia akcji militarnej w Iraku jeżeli amerykańskie interesy zostaną zagrożone. Zadeklarował to prezydent Barack Obama.

usa "się broni".

Wina rosji. Od razu widać....

Co to ma do tematu?
Zamieszczasz wszystko jak leci aby było przeciw USA.

Jesteś jak ci z Boko Haram.
Krzyczą co zachodnie to złe.
Strzelając z zachodniej broni do cywilów i korzystając z kamer i internetu.

Jak ci tak nie pasuje USA to postaw się i przestań korzystać z komputerów i innych wynalazków z USA.
Nam też zrobisz przyjemność.

Może tak zamieść o tym że na Ukraine wjechały trzy ruskie czołgi bez oznakowań (prosto ze sklepu).
Czy może że porwano dzieci.

I tu jest na miejscu twój ostatni wpis który jest jedyny pasujący do tematu.

"Wina rosji. Od razu widać...."

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #5 Ocena: 0

2014-06-12 22:31:54 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Jak najbardziej w temacie - zerknij pare stron wczesniej.

Ojoj wszystko przeciw usa, ojoj ojoj. No tak, lepiej bic brawo i klaskac uszami jak niosa pokoj razem z bombami... :D

1. Zaatakuj kraj za posiadanie broni masowej zaglady
2. Doprowadź do śmierci ponad 100 000 irakijczyków i 4000 amerykanów
3. Nie znajdź broni
4. Zdestabilizuj kolejny silny kraj, który zagraża bezwzględnej dominacji w regionie twoich sojuszników.
5. Zostaw kraj w takim stanie, żeby terroryści nie mieli kłopotów z jego splądrowaniem, wprowadzeniem swoich chorych praw i utworzeniem kalifatu na części terytorium.
6. Profit!

"jak ci cos nie pasuje"... nie lurkuj w temat :D
Co ja mam ci robic przyjemnosc? Przytulanki nie masz od tego?

B Haram? moze jak korwin? on tez korzysta z systemu zeby go zniszczyc.

co do "dzieci" to poczekalbym na wiecej wiadomosci. (byw, nie ma to jak zap*** jakimkolwiek cywilnym pojazdem w strefie zagrozenia) - I jak niby oni maja je zawiesc na ten krym przez tereny "banderowcow"? To tak jak uciekanie przed niemcami w strone berlina hehe... Mi to bardziej wyglada na ewakuacje mlodych ze strefy zagrozenia. W koncu to ukraincy nap*** po wszystkim jak leci, vide atak lotniczy w lugansku, nie?

O czolgach slyszalem, (juz mam potw mniej wiecej), ale czy to nie przypadkiem T64-BW nalezace wczesniej do ukrainy? i? moze lepiej poczekac na newsy...?

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 12-06-2014 23:30 ]

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-06-12 22:50:39 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Korwin?
Przeżyliśmy Leppera który latał do Łukaszenki to przeżyjemy i Korwina który już jest zapraszany na salony do ambasady ruskich.

Ruscy też do wielu krajów weszli w ramach swojej stabilizacji i to nie pokojowo-Afganistan, Polska i inne.
Teraz tez się pchają.
Najbardziej śmieszy informacją że ruscy nie wyślą swoich "wojsk pokojowych";!!!!!
Co za kretyni.

Co do potwierdzeń widzę że idziesz w miarę dobrą drogą aby tak dalej i nie zamieszczasz na razie fotomontaży i tekstów jak z Odessy ( gość w oknie z zasłonami) czy twórcze komentarze o bombach kasetowych nie mając pojęcia o temacie.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #7 Ocena: 0

2014-06-12 22:58:22 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-06-12 22:50:39, robinek napisał(a):
Korwin?
Przeżyliśmy Leppera który latał do Łukaszenki to przeżyjemy i Korwina który już jest zapraszany na salony do ambasady ruskich.

Ruscy też do wielu krajów weszli w ramach swojej stabilizacji i to nie pokojowo-Afganistan, Polska i inne.
Teraz tez się pchają.
Najbardziej śmieszy informacją że ruscy nie wyślą swoich "wojsk pokojowych";!!!!!
Co za kretyni.

Co do potwierdzeń widzę że idziesz w miarę dobrą drogą aby tak dalej i nie zamieszczasz na razie fotomontaży i tekstów jak z Odessy ( gość w oknie z zasłonami) czy twórcze komentarze o bombach kasetowych nie mając pojęcia o temacie.

ty to jestes smieszny. Coraz bardziej.
rozumiem zaslepienie usa, ale bez przesady??

jakie fotomontaze???

wiesz co sie stalo w odessie? wiesz - ale dla ciebie to "kibole" sie tam lali o ile pamietam, prawda?
Atak powietrze-ziemia w lugansku to dla ciebie "ktos z zestawem recznym narobil balaganu". Kastetowki - jak pisalem - jedno z wytlumaczen - ALE NIE ZESTAW RECZNY!!!!

Zaczynasz manipulowac- brzydko.

Ogarnijcie sie luuuudzie.

Mysle ze to ty powienienes OSTROZNIE podchodzic do jakichkolwiek wiadomosci plynacych ze zrodel ukrainskich, jak i rosyjskich, bo mozna niezle na glupka wyjsc - jak przy "separatystach co sobie sami kuku zrobili" uzywajac zestawu recznego w lugansku.

BTW wole wariata korwina, szkodnika w gownianym systemie jakim jest cala maszyna unijna, niz slugusa ryzego z poplecznikami... :-]

BTW2 - sprzedam ci sekret - jezeli mowia o tym w tv - nie znaczy ze to prawda i nalezy tej prawdzie od razu ufac. Tak sami to sie ma do "prawdy" w najwiekszych serwisach informacyjnych. Serio. ale chyba o tym wiesz...

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 12-06-2014 23:12 ]

Do góry stronyOffline

Onieznajomy

Post #8 Ocena: 0

2014-06-12 23:09:26 (11 lat temu)

Onieznajomy

Mężczyzna

Z nami od: 02-09-2011

Markywee, powiedz czy napewno powinnismy winic Robinka za to co pisze?
czy raczej dziennikarzy, ktorzy prcuja zgodnie z wytycznymi chlebodawcy

zacytuje mojego ulubienca:

"dziennikarstwo to jest zawod, w ktorym pierwsza kwalifikacja jest dyspozycyjnosc i posluszenstw. Jesli poza tym ktos umie pisac to dobrze ale to jest sprawa pomocnicza i dodatkowa"
1983r Jerzy Urban

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #9 Ocena: 0

2014-06-12 23:15:53 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-06-12 23:09:26, Onieznajomy napisał(a):
Markywee, powiedz czy napewno powinnismy winic Robinka za to co pisze?
czy raczej dziennikarzy, ktorzy prcuja zgodnie z wytycznymi chlebodawcy

zacytuje mojego ulubienca:

"dziennikarstwo to jest zawod, w ktorym pierwsza kwalifikacja jest dyspozycyjnosc i posluszenstw. Jesli poza tym ktos umie pisac to dobrze ale to jest sprawa pomocnicza i dodatkowa"
1983r Jerzy Urban

Nie wiem.

Ale czasem mi rece opadaja jak widze ta gloryfikacje usa.
"Swiatowego policjanta"... Ja bym powiedzial ze raczej ZOMO na uslugach.

Urban? ulubiencem? aaaaa takim "ulubiencem"... :-]

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2014-06-12 23:38:11 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 97 z 850 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 96 | 97 | 98 ... 848 | 849 | 850 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,