Cytat:
2014-06-05 08:13:22, robinek napisał(a):
Piszą o tym co większość wie już o tym dawno.
Ratlerki putlera.
Nawet na Polskich forach jest to samo.
Czasem tak im się śpieszy że zapominają swoim trolom wymienić klawiaturę z cyrylicy na nasze.
Już o samej polszczyźnie nie wspomnę bo piszą tak miękko z ruskimi naleciałościami.
Widać to też po plusach i minusach.
Rano proukraińskie informacje i komentarze są zawalane minusami a potem plusy zwyżkują.
Różnica czasu między Polską a Rosją robi swoje.
Nawet tutaj są manipulanci informacją.
Rozmowa o ataku rakietowym gdzie giną cywile i filmy do tego.
Dwa dni później nowe filmy z tego samego miejsca
a tytuł "następne zbrodnie" .
To nowy atak rakietowy czy film o tym samym wcześniejszym?
Bo tak można manipulować informacją i mieć jeszcze na obronę że chodziło o pokazanie innych ofiar z tego samego ataku które nie były pokazane na pierwszych filmach.
Dwuznaczny opis pokazuje cwaniactwo piszącego który świadomie (bo czytając wcześniejsze komentarze raczej trudno mówić o nieświadomości) próbuje manipulować informacją.
Bzdury.
Masz racje tylko w jednym - czesc postujacych (1%) MOZE byc bezporednio na platnych uslugach panstwa. Myslisz ze w np w polsce nikt nie "kupuje pozytywnych komentarzy"?
Propaganda ma to do siebie, ze w momencie jezeli ktos staje jej na przeciwko, od razu jest mianowany "tym zlym".
Bo oczywiscie tylko media "maja jedyna racje".
Tymczasem, jak sie okazuje, tymi zlymi sa po prostu ludzie analizujacy fakty. Propaganda panstwowa (jakakolwiek) nie do konca dostosowala sie do nowych realiow - jakimi sa wolny przeplyw informacji w internecie.
i tak - czesc ludzi szuka wlasnych zrodel, kojarzy fakty (antypropaganda), a czesc lyka co jest podane w tv, i idzie wg glownego nurtu. Jakiekolwiek odstepstwa od tego nurtu oznaczaja najczesciej wykluczenie, i okreslenie takiej osoby tak jak ja okreslasz.
Sam, stojac po okreslonej stronie barykady, powinienes z DYSTANSEM podchodzic do rewelacji medialnych dot walk na ukrainie. Inaczej bedziesz po prostu lemingiem.
Teraz mi mozesz napisac ze jestem "ruskim trolem" i mam cyrylice na klawiaturze.
Moge sie tylko smiac w takim przypadku.
Cytat:
2014-06-05 08:34:55, united4ever napisał(a):
Cytat:
2014-06-04 22:33:50, Onieznajomy napisał(a):
nastepne zbrodnie Ukraincow na ludziach
jak sie nie otwiera to wpiszcie w youtube:
18+ Lugansk 02 06
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Onieznajomy</i> 04-06-2014 22:35 ]
Jesteś pewien, że to Ukraincy zrobili ? Na 100% pewien ?
http://www.osce.org/ukraine-smm/119479
In Luhansk the situation remained volatile. On 2 June, shortly after 15:00 hrs, rockets hit the occupied regional administration building. Based on the SMM’s limited observation these strikes were the result of non-guided rockets shot from an aircraft. The number of casualties is unknown.
http://www.kyivpost.com/content/ukraine/heavy-fighting-in-eastern-ukraine-as-government-restarts-active-phase-of-anti-terror-operation-350453.html
juz nawet w lokalnej kijowskiej gazecie o tym pisza.
Tak wiec, zanim nazwiecie kogos ruskim agentem z powodu ze wam nie pasuje do waszej linii propagandowej jaka otrzymujecie z mediow - bo podwaza ta linie propagandowa - sprawdzcie fakty. Bo moze sie okazac ze glowne zrodlo informacji jakim jest rzad ukrainy - po prostu klamie w pewnych sytuacjach.
Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.