MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 79 z 850 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 78 | 79 | 80 ... 848 | 849 | 850 ] - Skocz do strony

Str 79 z 850

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Markywee

Post #1 Ocena: 0

2014-05-11 18:32:17 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-03-2013

Cytat:

2014-05-11 18:26:04, robinek napisał(a):
Cytat:

2014-05-11 17:49:30, Markywee napisał(a):
...?

Ty widziałeś te fotki z linka u góry?

To mają być zaczadzenia kibole?

Łykasz ruską propagandę jak pelikan.
Opis pod fotką pewnie stało sie to a tamto.
A ta kobietę w ciąży to udusili kablem i zakreślona lampka na fotce.
I w tym zamieszaniu to zabili ją kablem a potem odstawili lampkę przykręcili ja do biurka i podłączyli do gniazdka?
Do tego strącony kwiatek ale już nie napisali że też jest pałka i kask.
I tak wiele innych opisów.
Propaganda skrojona na potrzeby naiwnych.

Nie bądź pelikan i myśl trochę.
Te opisy to w stylu antka pis ladena. Dostosowywanie opisu zdjęcia do potrzeb.

Tak swoją drogą to po tylu upokorzeniach jakie dostają ukraincy od separatystów to coraz bardziej tracę poczucie empatii do cywilów rosyjskich popierających swoich terrorystów.
Tyle razy lecieli z łapami do ludzi popierających integralność kraju, ale jak coraz bardziej dostają po łapach to lament i skowyt.
Mam nadzieję że ukraincy wezmą się w kupę, otrząsną i porządnie przetrzepią dupę tych rosyjskich "patriotów".

O dzizas....

Dobra, nie mam ochoty nawet komentować.

W porządku, miej swoją prawdę jeżeli chcesz...

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2014-05-11 18:34:38 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 04-12-2011

Cytat:

2014-05-11 18:32:17, Markywee napisał(a):
Cytat:

2014-05-11 18:26:04, robinek napisał(a):
Cytat:

2014-05-11 17:49:30, Markywee napisał(a):
...?

Ty widziałeś te fotki z linka u góry?

To mają być zaczadzenia kibole?

Łykasz ruską propagandę jak pelikan.
Opis pod fotką pewnie stało sie to a tamto.
A ta kobietę w ciąży to udusili kablem i zakreślona lampka na fotce.
I w tym zamieszaniu to zabili ją kablem a potem odstawili lampkę przykręcili ja do biurka i podłączyli do gniazdka?
Do tego strącony kwiatek ale już nie napisali że też jest pałka i kask.
I tak wiele innych opisów.
Propaganda skrojona na potrzeby naiwnych.

Nie bądź pelikan i myśl trochę.
Te opisy to w stylu antka pis ladena. Dostosowywanie opisu zdjęcia do potrzeb.

Tak swoją drogą to po tylu upokorzeniach jakie dostają ukraincy od separatystów to coraz bardziej tracę poczucie empatii do cywilów rosyjskich popierających swoich terrorystów.
Tyle razy lecieli z łapami do ludzi popierających integralność kraju, ale jak coraz bardziej dostają po łapach to lament i skowyt.
Mam nadzieję że ukraincy wezmą się w kupę, otrząsną i porządnie przetrzepią dupę tych rosyjskich "patriotów".

O dzizas....

Dobra, nie mam ochoty nawet komentować.

W porządku, miej swoją prawdę jeżeli chcesz...

I mam.

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #3 Ocena: 0

2014-05-11 19:47:50 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ja wiem ze u ciebie przed domem powiewa flaga ukrainska na przemian z hamerykanska, i codziennie rano krzyczysz "hameryka hell yeah", ale bez przesady...

prawde masz rowniez SWOJA, ok...

1 - aktualny rzad ukrainski walczy na "kredyt" dany przez hamerykancow - razem z ICH najemnikami - oni juz nie walcza o SWOJE, ani SWOIMI.

2 - obszar o ktory sie rozchodzi - przemyslowy - dzieki niemu maja umowe z MFW o kredyt na nascie miliardow - innymi slowy - jezeli nie zaciukaja separatystow na tym obszarze, moga nie miec kasy na splate.

3 - pozyczka z MFW rowna sie prywatyzacji pewnych obszarow... poszukaj Orbana mowiacego o kulisach takich pozyczek

4 - obecnie rzadzacy walcza o UTRZYMANIE wladzy, a nie o "wolna ukraine"

Tu masz jak dobrzy ukrainscy wojacy jada na "akcje" przeciw separatystom, sprzedajac kulke jakiemus faciowi.

Prawdopodobnie ci sami. Patrz patrz, zwykli ludzie ta pseudobarykade stawiaja...

http://www.sadistic.pl/bwp-przeskakuje-przez-barykade-vt291633.htm?sR=2NCKx

Co do odessy - to taaaaaak, na CCTV widac tych niewidzialnych ruskich kiboli wbiegajacych do budynku, ofiary w "spalonym" budynku same strzelily sobie w glowe, same SPALILY sobie glowy celem utrudnienia identyfikacji, same sie rozp**** palkami, i same sie zgwalcily duszac przy tym kablem.

Za duzo wykopu czytasz, a za malo szperasz po sieci chyba.

Jeszcze ciekawostki:

Cytat:
Od pojawienia się na Ukrainie Międzynarodowego Funduszu Walutowego minęło raptem parę tygodni, a nowy rząd już przegłosował „ustawę antykryzysową” według zaleceń tejże instytucji. Za głosowało 246 z 321 posłów. Za czym tak gorliwie głosowali? Przyjrzyjmy się niektórym uregulowaniom.

Od 1 maja 2014 r. państwowa spółka energetyczna Naftogaz zwiększy ceny gazu dla gospodarstw domowych o 50%.
Od 1 lipca 2014 r. o 40% wzrosną też ceny pozostałych mediów.
Świadczenia przyszłych emerytów zostaną zmniejszone o 50%. Średnia emerytura na Ukrainie wynosi obecnie 160 USD.
Stawka podatku od zakupu nowych samochodów i motocykli, których pojemność silnika jest większa niż 0,5 l, wzrośnie o 100%.
Wzrośnie akcyza na alkohol i wyroby tytoniowe. W 2014 r. ceny papierosów będą wyższe o 31,5%, mocnych alkoholi o 39%, a piwa – o 42,5%.
Warto zaznaczyć, że powyższe zmiany zostaną wprowadzone przy inflacji, która na koniec roku według oficjalnych szacunków ma wynieść 14%. Rząd nie zamierza jednak zwiększać płacy minimalnej. Szykuje się Majdan 2.0, czy Ukraińcy przejdą ze zmianami do porządku dziennego, jak Polacy z OFE?

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 11-05-2014 20:29 ]

Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2014-05-11 20:35:38 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-05-11 19:47:50, Markywee napisał(a):
Ja wiem ze u ciebie przed domem powiewa flaga ukrainska na przemian z hamerykanska, i codziennie rano krzyczysz "hameryka hell yeah", ale bez przesady...

prawde masz rowniez SWOJA, ok...

1 - aktualny rzad ukrainski walczy na "kredyt" dany przez hamerykancow - razem z ICH najemnikami - oni juz nie walcza o SWOJE, ani SWOIMI.

2 - obszar o ktory sie rozchodzi - przemyslowy - dzieki niemu maja umowe z MFW o kredyt na nascie miliardow - innymi slowy - jezeli nie zaciukaja separatystow na tym obszarze, moga nie miec kasy na splate.

3 - pozyczka z MFW rowna sie prywatyzacji pewnych obszarow... poszukaj Orbana mowiacego o kulisach takich pozyczek

4 - obecnie rzadzacy walcza o UTRZYMANIE wladzy, a nie o "wolna ukraine"

Tu masz jak dobrzy ukrainscy wojacy jada na "akcje" przeciw separatystom, sprzedajac kulke jakiemus faciowi.

Prawdopodobnie ci sami. Patrz patrz, zwykli ludzie ta pseudobarykade stawiaja...

http://www.sadistic.pl/bwp-przeskakuje-przez-barykade-vt291633.htm?sR=2NCKx

Co do odessy - to taaaaaak, na CCTV widac tych niewidzialnych ruskich kiboli wbiegajacych do budynku, ofiary w "spalonym" budynku same strzelily sobie w glowe, same SPALILY sobie glowy celem utrudnienia identyfikacji, same sie rozp**** palkami, i same sie zgwalcily duszac przy tym kablem.

Za duzo wykopu czytasz, a za malo szperasz po sieci chyba.

Gość podczas akcji militarnej podchodzi do transportera i obrywa to jakieś dziwne?
Tyle razy nieuzbrojeni cywile atakowali żołnierzy i ich rozbrajali.
Ty chyba przed wojskiem pod spódnicą mamy się chowałeś.
Jak ktoś próbuje rozbroić żołnierza to powinien się liczyć z konsekwencjami.
Żołnierz ma pełne prawo użyć broni jeśli ktoś mu ją chce odebrać.
Tylko takie cyckanie na Ukrainie pozwoliło na rozbestwienie sie tej dziczy separatystycznej która myśli że jest jej wszystko wolno.
Gdyby nie flaga amerykańska nie pisał bys na forum co ci ślina przyniesie bez konsekwencji tylko gnił w łagrze. Nie wiedział byś co to komputer, a ganiał za deklem fajerki od maminej kuchni i poganiał go pogrzebaczem.
A Orban to podobny głupek widzę jak Putin.
Już szuka autonomii dla Węgrów za granicami kraju.
Też zaraz ogłosi że kop w dupę Węgra za granicą to jak atak na całe Węgry?
A jak ktoś kopnie Węgra to zbombarduje go leczo?

[ Ostatnio edytowany przez: robinek 11-05-2014 20:37 ]

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #5 Ocena: 0

2014-05-11 20:52:15 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

Gość podczas akcji militarnej podchodzi do transportera i obrywa to jakieś dziwne?
Tylko takie cyckanie na Ukrainie pozwoliło na rozbestwienie sie tej dziczy separatystycznej która myśli że jest jej wszystko wolno.

mowiac o dziczy, masz na mysli chyba banderowcow, prawda?

Co do zolnierzy "strzelajacych do swoich zwyklych obywateli" - to robily tak zielone ludziki na krymie? Nie? a to czemu?
Jak ten facio SAM probowal rozbroic cala kolumne opancerzona?
Nap***** sie takich po nogach!!!!

Cytat:

Gdyby nie flaga amerykańska nie pisał bys na forum co ci ślina przyniesie bez konsekwencji tylko gnił w łagrze. Nie wiedział byś co to komputer, a ganiał za deklem fajerki od maminej kuchni i poganiał go pogrzebaczem.

Co ty pitolisz o fladze hamerykanskiej? :-] ojojoj.
Widze rusofobie w pelnej krasie :-]

Cytat:

Ojoj. Orban robi dobrze swojemu krajowi, zamiast lizac tylek unii i banksterow, wypial sie na pozyczki WEF/unie i juz jest z niego niedobry nacjonalista... *ROFL*

uffffff :-]

dobre.

No ale ok. Twoja prawda to twoja prawda.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2014-05-11 21:16:21 (11 lat temu)

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-05-11 20:52:15, Markywee napisał(a):
Cytat:

mowiac o dziczy, masz na mysli chyba banderowcow, prawda?

Co do zolnierzy "strzelajacych do swoich zwyklych obywateli" - to robily tak zielone ludziki na krymie? Nie? a to czemu?
Jak ten facio SAM probowal rozbroic cala kolumne opancerzona?
Nap***** sie takich po nogach!!!!

Cytat:

Co ty pitolisz o fladze hamerykanskiej? :-] ojojoj.
Widze rusofobie w pelnej krasie :-]

Cytat:

Ojoj. Orban robi dobrze swojemu krajowi, zamiast lizac tylek unii i banksterow, wypial sie na pozyczki WEF/unie i juz jest z niego niedobry nacjonalista... *ROFL*

uffffff :-]

dobre.

No ale ok. Twoja prawda to twoja prawda.

Jeśli oberwał z transportera w pędzie pewnie z bocznego otworu strzeleckiego to laiku nie wypowiadaj sie o celowaniu w nogi.
Lepiej być rusofobem niż rusofilem.
A mój dziadek się dziwił że gdy ruskie przyszli to w ramach wyzwolenia grabili i gwałcili a wielu polaków jeszcze ich popierało.
Jak tak Unia jest całkiem be to co ty robisz w UK?
Po co korzystasz z tego co unia dała?
Nie siedzisz w Polsce lub u ruskich?
Jak taki Orban twardy to czemu jeszcze Węgry są w Unii?

Do góry stronyOffline

antek77

Post #7 Ocena: 0

2014-05-11 21:54:14 (11 lat temu)

antek77

Mężczyzna

Z nami od: 11-01-2007

Cytat:

2014-05-11 21:16:21, robinek napisał(a):

Bo Unia to tak"Dziwka" daje to biorą :-]
A ilu tu jest w UK PISo fobów mimo to że ta partia nie jest u władzy 7 lat.
USA jaki to sojusznik skoro trzeba się starać o wizę żeby wjechać na jego terytorium *CRAZY*

Co ciekawe niektóre Państwa są namarszczone do prowadzenia wojen poza swoim terytorium bez żadnych konsekwencji.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2014-05-11 22:37:24 (11 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #9 Ocena: 0

2014-05-11 22:38:46 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

Jeśli oberwał z transportera w pędzie pewnie z bocznego otworu strzeleckiego to laiku nie wypowiadaj sie o celowaniu w nogi.
Lepiej być rusofobem niż rusofilem.
A mój dziadek się dziwił że gdy ruskie przyszli to w ramach wyzwolenia grabili i gwałcili a wielu polaków jeszcze ich popierało.

No super.

Chcialbym cie zobaczyc jak strzelasz do polakow, jak wqrwieni beda obalac tuska. Panie specjalisto. Bo o to caly czas sie rozchodzi.

Nie jestem ani fobem ani filem - po prostu widze co sie dzieje.
Twoja "fobia" jest uwarunkowana historycznie, az dziwne ze banderowcow obdarzasz miloscia, ciekawe, w koncu "tyle" zrobili dla polski...

Unia jest zla w formie w jakiej jest. Powinna bys strefa schengen, wolny przeplyw towarow, I NIC PONADDTO. Tak jak to chce robic wlasnie orban i "nasz" ruch narodowy.

Na dodatek - wole wschod europy ktory ma jeszcze cos do zaooferowania pod wzgledem pewnych okreslonych wartosci.

Twoja usa i unia proponuje mi jedynie... "kobiete z broda".

[ Ostatnio edytowany przez: Markywee 11-05-2014 22:41 ]

Do góry stronyOffline

Markywee

Post #10 Ocena: 0

2014-05-11 22:40:10 (11 lat temu)

Markywee

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2014-05-11 22:37:24, ewa28300 napisał(a):
Cytat:

2014-05-11 21:54:14, antek77 napisał(a):
Co ciekawe niektóre Państwa są namarszczone do prowadzenia wojen poza swoim terytorium bez żadnych konsekwencji.

Widzisz i tu sie mylisz, bo państwa o ktorych piszesz nie prowadzą wojen, ale misje pokojowe lub stabilizacyjne (niepotrzebne skreślić)
:-]

tak, usa ma tylko i wylacznie misje pokojowe....

Do góry stronyOffline

Strona 79 z 850 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 78 | 79 | 80 ... 848 | 849 | 850 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,