Str 770 z 846 |
|
---|---|
Gwontownik | Post #1 Ocena: 0 2023-12-09 17:15:18 (rok temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
A jeszcze nie tak dawno ktos twierdził ze to nie jest amerykanska wojna. A tu proszę
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
andyopole | Post #2 Ocena: 0 2023-12-09 19:29:42 (rok temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2023-12-08 21:27:48, iwona38 napisał(a): Ale ty naiwny jestes. Projekt byl, ktos myslal, ze nikt nie zauwazy a tu zonk. I to w dwoch roznych krajach. No prosze Cie🙂 Może zamiast walkowac wiatraki powiesz coś np. o "elektrowni" w Ostrołęce albo o świeżo wybudowanej za 2 miliardy kopalni węgla(Bzie), otwartej hucznie przez Morawieckiego. Okazało się że tam nie ma węgla. |
daavid | Post #3 Ocena: 0 2023-12-09 19:49:44 (rok temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Wałki z ochroną komendata, tego od ganatnika też ciekawe. W nagrodę emerytura w wysokosci 21 tyś złotych.
|
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2023-12-09 20:38:22 (rok temu) |
Cytat: 2023-12-09 19:49:44, daavid napisał(a): Wałki z ochroną komendata, tego od ganatnika też ciekawe. W nagrodę emerytura w wysokosci 21 tyś złotych. Poczekaj chwile, a zobaczysz mistrzow w akcji. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2023-12-09 20:47:09 (rok temu) |
Cytat: 2023-12-09 20:38:22, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-12-09 19:49:44, daavid napisał(a): Wałki z ochroną komendata, tego od ganatnika też ciekawe. W nagrodę emerytura w wysokosci 21 tyś złotych. Poczekaj chwile, a zobaczysz mistrzow w akcji. Jak na razie to PiS przebił wszystkich i nie ma logicznych podstaw sądzić, że ktoś pojdzie jeszcze mocniej po bandzie. Oni nadają się tylko na memy i żarty, ostatni to ten, że Duda ogłosił nowy order - Gwiazdy Betlejemskiej- za uporczywe trzymanie się przy żłobie. Trzeba by rozdawać setkami... Czternastodniowa Minister kultury to chodzący mem, komendant mem i cała reszta też. komendant |
|
|
Gwontownik | Post #6 Ocena: 0 2023-12-09 21:17:27 (rok temu) |
Nie zaśmiecać wątku bo wy tu o pierdolach a biedna ukraina bogaci się na rzecz udzielających jej pomocy.
A to nie koniec, bo po zakończeniu czeniu wojny będziecie płacić na jej odbudowę, a rezerwy będą rosły dalej. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #7 Ocena: 0 2023-12-09 21:29:38 (rok temu) |
Cytat: 2023-12-09 21:17:27, Gwontownik napisał(a): Nie zaśmiecać wątku bo wy tu o pierdolach a biedna ukraina bogaci się na rzecz udzielających jej pomocy. A to nie koniec, bo po zakończeniu czeniu wojny będziecie płacić na jej odbudowę, a rezerwy będą rosły dalej. Jakby było napisane, że skarbiec jest pusty a hrywna warta tyle co waluta z Somalii to byś triumfował? |
BAT_BAT | Post #8 Ocena: 0 2023-12-09 21:49:42 (rok temu) |
Z nami od: 15-06-2023 Skąd: york |
USA wzywa Kijów do zniesienia zakazu adopcji ukraińskich dzieci. Ukraina zakazała adopcji ukraińskich dzieci przez obywateli USA od 2021 roku.
Kongresman Chris Smith przedstawił rezolucję wzywającą rząd w Kijowie do zniesienia zakazu. Powiedział, że przywrócenie tej praktyki podczas obowiązywania umowy o wolnym handlu leży w interesie Ukrainy, ponieważ adopcja międzynarodowa pomoże połączyć dzieci z rodzinami, które są gotowe "zapewnić zdrowe, bezpieczne i stabilne środowisko z otwartymi ramionami". tak że ten... A nie to tylko teorie spiskowe ![]() |
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2023-12-09 21:57:42 (rok temu) |
Cytat: 2023-12-09 21:29:38, daavid napisał(a): Cytat: 2023-12-09 21:17:27, Gwontownik napisał(a): Nie zaśmiecać wątku bo wy tu o pierdolach a biedna ukraina bogaci się na rzecz udzielających jej pomocy. A to nie koniec, bo po zakończeniu czeniu wojny będziecie płacić na jej odbudowę, a rezerwy będą rosły dalej. Jakby było napisane, że skarbiec jest pusty a hrywna warta tyle co waluta z Somalii to byś triumfował? Dawid, czasami jak czytam twoje cięte riposty odnoszę wrażenie...... . Nie! Z grzeczności pozostawię cię w błogiej nieświadomości! Chyba, że domyślasz się co chciałem powiedzieć. Jeśli trafiłeś w "sedno tarczy" to gratuluję. Reszty serdecznie współczuje, choć nie wiem czy powinienem. Bo w czasach dzisiejszych to nawet wyrazy współczucia urażać potrafią. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 09-12-2023 22:03 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Wielim | Post #10 Ocena: 0 2023-12-09 22:04:29 (rok temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
Tylko napomnę, pisalem tutaj tzn nie na tym wątku ale ogólnie na forum , co myślę o kowidzie , to pisalem jiz na początku 2020, że to zmowa , że to sprawdzenie Rotschildow, Morganow I Goldmanów jak daleko mogą się posunąć( wtedy nie wspomniałem nazwisk tylko to że to zmowa). Zmowa byla , zaraz ktos napisze , niestety , że jego bliski odszedl przez kowid . Współczuję i nawet przyznam racje. Tak przez kowid. Bo nie było operacji na raka czy białaczkę (odwołano 6kk operacji , 6 MILIONOW W CIAGU NIESPEŁNA 2 LAT, bo wtedy leczono tylko na kowida w szpitalach, wszystko inne odeszło w dal) . Codziennie w mediach , rozumiem media bo musieli to robić, pewnie inaczej koniec albo śmierć podawano liczby ile osob dzis umarlo na kowid... no tak , umarli na kowid , bo nie mieli operacji , bo nie mieli pomocy w szpitalu, bo umarli na jedna z 1000 czy 1000000 chorob świata ale byla pandemia to oczywiscie umarli na kowid. Ja pisalem wtedy tutsj ze wstrzykneli mi cos tutaj w szpitalu I nagle czuje sie super. Proponowali a nawet wymuszali szczepionke. Nie wzielem. Kilka razy mialem rozne sprawy , zakaz lotów , zakaz opuszczania domu, naloty NHS , a nawet smieszne sytuacje "na zewnątrz" , malo tu pisze bo nie mam czasu . Zniewolone spoleczenstwo po kowidzie oburzone "wojna" na ukrainie. Taki byl lockdown na swoecie a tu nagle wpada do Polski 2 MILIONY ludzi bez szczepionki , bez testów. Wczesniej w kraju , w Polsce, 2 miesiace wczesniej byl zakaz poruszania sie bez maseczki ... nagle wybuch "wojny" I kowid zniknąl... miliony Polakow juz pomagaja, biora do siebie ,utrzymują, tacy dumni ... a mi soe tak chciało śmiać... nagle pozniej Polacy źli jak to cale zycie płacą podatki a do lekarza specjalisty rok , dwa a nawet trzy lata oczekiwania a tu ukrainiec , z zachodniej ukrainy gdzie nigdy nie spadła jedna bomba dostaje odrazu lekarza , zakwaterowanie i tak dalej.. dostałem bana , teraz "wojna" w strefie Gazy ... proatesty w całej Europie, coś szwankuje bo każdy widzi co robią Żydzi, miało to wyglądać inaczej to Hamas atakuje Izrael ... mialo to wygladac inaczej ale jednak ludzie cos kumają, ze to Izrael morduje lidzo ktorzy bronia swojej ziemi . O powstaniu Izraela jak powstało, kto finansował Hitlera do dojacia do władzy i dlaczego biedni Żydzi byli wywozeni na wschód a bogaci na zachód można poszukać w necie czy w bibliotece. Dobranoc
|