2014-04-01 10:34:31, wiciazkruzewnik napisał(a):
Temat o Ukrainie, otworz sobie nowy o UKiP i Farage'u i pisz do woli.
Ty to jesteś naprawdę ciężki gościu:
2014-03-31 10:35:13, bloby00 napisał(a):
W między czasie zaś Północna z Południową Koreą robią sobie "próbne" strzały w swoje strony
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
2014-03-31 10:53:06, wiciazkruzewnik napisał(a):
Zgadzam sie z opiniami Farage'a. Madry facet.
2014-03-31 11:44:14, bloby00 napisał(a):
2014-03-31 10:53:06, wiciazkruzewnik napisał(a):
Zgadzam sie z opiniami Farage'a. Madry facet.
Czyli uważasz, że UE nie powinna była robić żadnej oferty dla Ukrainy, bo jest to jak to Farage określił "dotykanie niedźwiedzia kijem"?
Nawet jeśli Ukraina odzyskała niepodległość kosztem Krymu, to i tak według mnie był to oczywiście dobry ruch. Cokolwiek aby odciąć się od idiotycznego Putina i jego autorytarnej kontroli.
P.S. Jeśli zgadzasz się z opiniami Farage, to zapewne też z tymi odnośnie wprowadzenia dostępu do broni palnej w UK (broń krótka), odrzucaniu poglądu o globalnym ociepleniu (w którym ludzie się przyczyniają - dzisiaj wyszedł długi raport o tym, pewnie jest kłamliwy jak zwykle), czy też zwiększeniu wydatków na armię (czyli jej zwiększenie), pomimo tego, że Farage powiedział, iż UK za dużo miesza się w konflikty międzynarodowe. Nie mówiąc o jego sprzeciwie odnośnie zakazu palenia w miejscach publicznych (oczywiście sam jest palaczem). Farage to tchórz, skupiony na tylko interesach własnego narodu (i często pokrywającymi się z jego).
2014-04-01 01:22:02, wiciazkruzewnik napisał(a):
,,skupiony tylko Na interesach wlasnego narodu". Rozumiem drogi chlopcze, ze najlepsi Sa politycy co skupiaja sie Na interesach innych narodow?
Tak, jestem za tym wszystkim co wymieniles i podzielam opinie Farage'a o globalnym ociepleniu. Gosc winduje sondaze i zyskuje Na popularnosci wiec swiadomie robia z niego ksenofoba i wariata. Jakby u nas rzadzili politycy, ktorzy kierowali by sie interesem tylko naszego kraju pojecie emigracji byloby Nam obce wiec nie widze Nic zlego jesli bedzie rzadzic tutaj ktos podobny. Jako niepalacy Bede chodzil do lokali dla niepalacych i wlos mi z glowy nie spadnie.
Dowiedzmy sie moze lepiej co tam w brukowcach znowu napisano. Krazy po Londynie czarny polonez Na bialostockich blachach i porywa ostatnie biale dzieci? Pijany Wladek uderzyl pijana Wande dzbankiem, ktory rykoszetem rozbil najwieksza dynie w hrabstwie Cheshire? Nagonka na dyniobojcow znad Wisly trwa, byc czujny.
Nie rozumiesz czegoś powyżej czy potrzebujesz obrazków do wytłumaczenia? Napisałem o Faragu w kontekście jego wypowiedzi do UKRAINY. Ty skomentowałeś, że zgadzasz się z jego opiniami a ja zapytałem o potwierdzenie czy na pewno się zgadzasz z jego opinią o UKRAINIE i dałem w P.S. pytanie czy na pewno popierasz jego wszystkie poglądy.... po czym twoja odpowiedź nawiązała do tematu zupełnie z tym nie związanym (zignorowałeś pytanie o UKRAINIE), bo rozumiem był to twój personalny atak "prześmiewczy" bo oczywiście brakuje ci argumentów na dyskusję, to lepiej przyczepić się do czegoś zupełnie nie w temacie. Tak?