Heheeee. "Tańszy".
A ile płaci np ukraina? Sprawdźcie...
Str 74 z 850 |
|
---|---|
Markywee | Post #1 Ocena: 0 2014-03-31 09:48:52 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
http://finanse.wp.pl/martykul.html?wid=16502071&kat=1033689
Heheeee. "Tańszy". A ile płaci np ukraina? Sprawdźcie... Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
bloby00 | Post #2 Ocena: 0 2014-03-31 10:35:13 (11 lat temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: London |
W między czasie zaś Północna z Południową Koreą robią sobie "próbne" strzały w swoje strony
![]() |
Post #3 Ocena: 0 2014-03-31 10:53:06 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
stanislawski | Post #4 Ocena: 0 2014-03-31 11:11:46 (11 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Monsieur Farage? Ciekawe, czy tylko nie lubi imigrantów z Europy (no bo Murzynów to się typ boi) tych świeżych, czy w poprzenim pokoleniu też? I jak daleko to sięga, no byłby problem z tożsamością...
|
bloby00 | Post #5 Ocena: 0 2014-03-31 11:44:14 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-03-31 10:53:06, wiciazkruzewnik napisał(a): Zgadzam sie z opiniami Farage'a. Madry facet. Czyli uważasz, że UE nie powinna była robić żadnej oferty dla Ukrainy, bo jest to jak to Farage określił "dotykanie niedźwiedzia kijem"? Nawet jeśli Ukraina odzyskała niepodległość kosztem Krymu, to i tak według mnie był to oczywiście dobry ruch. Cokolwiek aby odciąć się od idiotycznego Putina i jego autorytarnej kontroli. P.S. Jeśli zgadzasz się z opiniami Farage, to zapewne też z tymi odnośnie wprowadzenia dostępu do broni palnej w UK (broń krótka), odrzucaniu poglądu o globalnym ociepleniu (w którym ludzie się przyczyniają - dzisiaj wyszedł długi raport o tym, pewnie jest kłamliwy jak zwykle), czy też zwiększeniu wydatków na armię (czyli jej zwiększenie), pomimo tego, że Farage powiedział, iż UK za dużo miesza się w konflikty międzynarodowe. Nie mówiąc o jego sprzeciwie odnośnie zakazu palenia w miejscach publicznych (oczywiście sam jest palaczem). Farage to tchórz, skupiony na tylko interesach własnego narodu (i często pokrywającymi się z jego). |
|
|
kaz59 | Post #6 Ocena: 0 2014-03-31 12:57:31 (11 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2006 Skąd: Crewe |
żeby oceniać Putina i rosje to trzeba coś wpierw o nich wiedzieć co to za diabeł tam śpi , więc wstawilem tego klipa z YT w temacie
|
bloby00 | Post #7 Ocena: 0 2014-03-31 14:13:32 (11 lat temu) |
W mojej opinii Komuniści byli jeszcze gorsi niż Naziści. Chociażby dlatego, że ich władza polegała na ogłupianiu (stąd masowe mordy inteligencji, włącznie z rosyjską), zaś u Hitlera było to zagranie bardziej piorące mózgi.
Hitler wojnę przegrał i stracił przez nią życie. Stalin nie i jeszcze trochę po wojnie sobie porządził, upewniając się, że znajdzie dobrego następcę. |
Post #8 Ocena: 0 2014-04-01 01:22:02 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
bloby00 | Post #9 Ocena: 0 2014-04-01 09:07:51 (11 lat temu) |
Wicia, po raz kolejny pokazujesz jak ślepe poparcie działa u ludzi (a wiadomo do czego ślepe poparcie doprowadza w skrajnych przypadkach). To samo robią UKIP-owcy. Bronią Faraga na każdym kroku, tylko po to aby przypadkiem nie wyszedł on zły. Obłuda, nic więcej. Każdy normalny człowiek, który posiada choć odrobinę obiektywnego spojrzenia jest w stanie skrytykować nawet własnego idola.
Podejście "patrzeć na własny naród" jest typowe co Farage zrobił. "Mówisz, że nie damy rady sobie sami bez Unii? Co z ciebie za patriota i czemu nie wierzysz we własny kraj" - coś takiego powiedział do lidera Lib-Dem. Ciekawe, bo bardzo takie teksty zajeżdżają mi tutaj tymi co były w PRL-u.... no ale Północna Korea też jest zapewne najlepszym krajem, najbardziej skupionym na sobie i siejącym strach zachodu. Sorry ale nawet gdy ktoś jest skupiony TYLKO na interesach własnego narodu, to właśnie dla tych interesów powinien udzielać się międzynarodowo no ale widocznie nie każdy potrafi to zrozumieć (choć dziwne, bo przez setki, jak nie tysiące, lat, przeróżne kraje na świecie o tym wiedziały). Cytat: Gosc winduje sondaze i zyskuje Na popularnosci wiec swiadomie robia z niego ksenofoba i wariata.
A to dobre. A wiesz co, masz nawet rację. Daily Mail też wstawił ostatnie wypowiedzi Farage i zgadnij jak ludzie komentowali "Daily Mail robi kampanię na Faraga i UKIP" - a to ciekawe! Szkoda, że nie zauważyli wcześniej faktycznych kampanii (ot np Miliband - wyciąganie historii jego zmarłego ojca), a jak DM dał artykuł OSTATNIEJ i faktycznej wypowiedzi Faraga, którą sam zauważyłem w debacie, to od razu, że robią z niego wariata. Cytat: Dowiedzmy sie moze lepiej co tam w brukowcach znowu napisano. Krazy po Londynie czarny polonez Na bialostockich blachach i porywa ostatnie biale dzieci? Pijany Wladek uderzyl pijana Wande dzbankiem, ktory rykoszetem rozbil najwieksza dynie w hrabstwie Cheshire? Nagonka na dyniobojcow znad Wisly trwa, byc czujny.
Wicia, nie masz argumentów to odpie...rdziel się od moich innych tematów i twojego zdania na nie. Robisz to już któryś raz z kolei, a jak zakładam, jest to spowodowane moją wypowiedzią w temacie dla homofobów, a ty jako ich przedstawiciel nie możesz nawet tego zignorować i uparcie czepiasz się tego co piszę już w drugim temacie z rzędu. |
Post #10 Ocena: 0 2014-04-01 10:34:31 (11 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|