Str 722 z 846 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2023-04-08 15:49:44 (2 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
A to Czesi nie wspierają walki z ruskim okupantem? Z tego co mi wiadomo wysyłają sporo sprzętu a Słowacy zdaje się, że wszystkie MiGi wysłali.
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2023-04-08 16:47:39 (2 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2023-04-08 15:49:44, daavid napisał(a): A to Czesi nie wspierają walki z ruskim okupantem? Z tego co mi wiadomo wysyłają sporo sprzętu a Słowacy zdaje się, że wszystkie MiGi wysłali. Tak filozofie, wysylaja. A banderowcy im za to placa ciezkie miliony. Polacy wysylaja na koszt polskiego podatnika z zaciągniętych kredytów. Prawnuki twoich dzieci jeszcze będą to spłacać. Chyba że nam wg Dawidowych teorii umorzą. Ciekawe co tym razem będziemy musieli oddać za to umorzenie. Tymczasem idz jajeczko sobie zjedz. Tylko dokładnie pogryź, bo jakbyś się zakrztusił to szkoda byłoby takiego gieniusia stracić. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
SweetLiar | Post #3 Ocena: 0 2023-04-08 23:49:37 (2 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2023-04-08 08:21:03, iwona38 napisał(a): Gwontownik miales racje, nie ma sensu prowadzic dyskusji. Wyborcy pisu sa jak sekta, nic do nich nie dociera. Widza opozycje tylko w Tusku 😁 To po co ją prowadzisz za pośrednictwem Gwontownika lub kogokolwiek innego? Ja jak nie widzę sensu to nie pisze, w twoim przypadku jest iskierka nadziei, że przejrzysz na oczy. Pytanie tylko nie czy, ale kiedy? Opozycja = Tusk, jeśli mówimy o realiach, nie o mrzonkach. Chyba, że chcesz mówić o mrzonkach, typu Korwin "Rosja nie zaatakuje Ukrainy", albo o zapłakanym Holowni. … mi szkoda czasu na bzdury, bądźmy poważni. Zresztą, wybory, wyborcy zdecydują… nie nasza trójka. Cytat: 2023-04-08 16:47:39, Gwontownik napisał(a): A banderowcy Jeszcze nie tak dawno temu używanie tego typu epitetów na forum wobec całego narodu ukraińskiego było zabronione, nie wiem jak jest obecnie, ale jakkolwiek by nie było, nie wiem czy mądrze jest nazywać wszystkich Ukraińców banderowcami, albo wszystkich wyborców Hołowni baranami bez krzty rozumu???? Chyba jednak nie. [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 09-04-2023 00:17 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
iwona38 | Post #4 Ocena: 0 2023-04-09 10:57:11 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Jak to powiedzial Mark Twain:
"Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem..." Wszystkim zycze wesolych i spokojnych swiat. Nie kupuje w Amazonie.
|
daavid | Post #5 Ocena: 0 2023-04-09 12:27:08 (2 lata temu) |
Cytat: 2023-04-08 16:47:39, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-04-08 15:49:44, daavid napisał(a): A to Czesi nie wspierają walki z ruskim okupantem? Z tego co mi wiadomo wysyłają sporo sprzętu a Słowacy zdaje się, że wszystkie MiGi wysłali. Tak filozofie, wysylaja. A banderowcy im za to placa ciezkie miliony. Polacy wysylaja na koszt polskiego podatnika z zaciągniętych kredytów. Prawnuki twoich dzieci jeszcze będą to spłacać. Chyba że nam wg Dawidowych teorii umorzą. Ciekawe co tym razem będziemy musieli oddać za to umorzenie. Tymczasem idz jajeczko sobie zjedz. Tylko dokładnie pogryź, bo jakbyś się zakrztusił to szkoda byłoby takiego gieniusia stracić. A skąd teoria, że my im za darmo, a Czesi za ciężkie pieniądze? Masz na to dowód, czy sufit jak zwykle?? |
|
|
Gwontownik | Post #6 Ocena: 0 2023-04-09 16:10:42 (2 lata temu) |
Cytat: 2023-04-09 12:27:08, daavid napisał(a): Cytat: 2023-04-08 16:47:39, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-04-08 15:49:44, daavid napisał(a): A to Czesi nie wspierają walki z ruskim okupantem? Z tego co mi wiadomo wysyłają sporo sprzętu a Słowacy zdaje się, że wszystkie MiGi wysłali. Tak filozofie, wysylaja. A banderowcy im za to placa ciezkie miliony. Polacy wysylaja na koszt polskiego podatnika z zaciągniętych kredytów. Prawnuki twoich dzieci jeszcze będą to spłacać. Chyba że nam wg Dawidowych teorii umorzą. Ciekawe co tym razem będziemy musieli oddać za to umorzenie. Tymczasem idz jajeczko sobie zjedz. Tylko dokładnie pogryź, bo jakbyś się zakrztusił to szkoda byłoby takiego gieniusia stracić. A skąd teoria, że my im za darmo, a Czesi za ciężkie pieniądze? Masz na to dowód, czy sufit jak zwykle?? Trzeba czytać informacje z różnych źródeł i wyciągać wnioski zamiast czekać aż "ci sufit na łeb spadnie". Zaraz gotów jesteś powiedzieć, że o polsko ukraińskiej umowie o udzieleniu pomocy też nie słyszałeś ani nie Czytałeś. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 09-04-2023 16:20 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2023-04-09 22:38:08 (2 lata temu) |
Cytat: 2023-04-08 23:49:37, SweetLiar napisał(a): Cytat: 2023-04-08 08:21:03, iwona38 napisał(a): Gwontownik miales racje, nie ma sensu prowadzic dyskusji. Wyborcy pisu sa jak sekta, nic do nich nie dociera. Widza opozycje tylko w Tusku 😁 To po co ją prowadzisz za pośrednictwem Gwontownika lub kogokolwiek innego? Ja jak nie widzę sensu to nie pisze, w twoim przypadku jest iskierka nadziei, że przejrzysz na oczy. Pytanie tylko nie czy, ale kiedy? Opozycja = Tusk, jeśli mówimy o realiach, nie o mrzonkach. Chyba, że chcesz mówić o mrzonkach, typu Korwin "Rosja nie zaatakuje Ukrainy", albo o zapłakanym Holowni. … mi szkoda czasu na bzdury, bądźmy poważni. Zresztą, wybory, wyborcy zdecydują… nie nasza trójka. Cytat: 2023-04-08 16:47:39, Gwontownik napisał(a): A banderowcy Jeszcze nie tak dawno temu używanie tego typu epitetów na forum wobec całego narodu ukraińskiego było zabronione, nie wiem jak jest obecnie, ale jakkolwiek by nie było, nie wiem czy mądrze jest nazywać wszystkich Ukraińców banderowcami, albo wszystkich wyborców Hołowni baranami bez krzty rozumu???? Chyba jednak nie. Widzę naprawdę czytać nie potrafi albo problemy z pamięcią ma. Zadam ci pytanie. Jeśli ktoś sam o sobie mówi że lubi jeść gotowane buraki to ma jakiś specjalny patent na takie stwierdzenie i nikt inny nie może tego przytaczać bo popełnia zbrodnię? Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
SweetLiar | Post #8 Ocena: 0 2023-04-09 23:14:49 (2 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: Widzę naprawdę czytać nie potrafi albo problemy z pamięcią ma. Zadam ci pytanie. Jeśli ktoś sam o sobie mówi że lubi jeść gotowane buraki to ma jakiś specjalny patent na takie stwierdzenie i nikt inny nie może tego przytaczać bo popełnia zbrodnię? Odpowiem ci w kontekście umiejętności czytania właśnie. "Sam o sobie mówi”, że lubi jeść buraki, czy też ktoś mu to na siłę wmawia , tylko dlatego, że jego sąsiad/ szwagier/ współobywateli lubi jeść buraki? Widzisz różnice? Jeśli chodzi o to czy popełnia zbrodnie czy łamie regulamin forum, to już nie do mnie. [ Ostatnio edytowany przez: SweetLiar 09-04-2023 23:15 ] Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
daavid | Post #9 Ocena: 0 2023-04-09 23:18:22 (2 lata temu) |
Cytat: 2023-04-09 16:10:42, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-04-09 12:27:08, daavid napisał(a): Cytat: 2023-04-08 16:47:39, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2023-04-08 15:49:44, daavid napisał(a): A to Czesi nie wspierają walki z ruskim okupantem? Z tego co mi wiadomo wysyłają sporo sprzętu a Słowacy zdaje się, że wszystkie MiGi wysłali. Tak filozofie, wysylaja. A banderowcy im za to placa ciezkie miliony. Polacy wysylaja na koszt polskiego podatnika z zaciągniętych kredytów. Prawnuki twoich dzieci jeszcze będą to spłacać. Chyba że nam wg Dawidowych teorii umorzą. Ciekawe co tym razem będziemy musieli oddać za to umorzenie. Tymczasem idz jajeczko sobie zjedz. Tylko dokładnie pogryź, bo jakbyś się zakrztusił to szkoda byłoby takiego gieniusia stracić. A skąd teoria, że my im za darmo, a Czesi za ciężkie pieniądze? Masz na to dowód, czy sufit jak zwykle?? Trzeba czytać informacje z różnych źródeł i wyciągać wnioski zamiast czekać aż "ci sufit na łeb spadnie". Zaraz gotów jesteś powiedzieć, że o polsko ukraińskiej umowie o udzieleniu pomocy też nie słyszałeś ani nie Czytałeś. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 09-04-2023 16:20 ] Ja bym prosił jednak żebyś wskazał owe źródła, a nie zasłaniał się tym, że ja nie doczytuje... |
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2023-04-09 23:43:03 (2 lata temu) |
No to czekam!
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|