MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 718 z 846 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 717 | 718 | 719 ... 844 | 845 | 846 ] - Skocz do strony

Str 718 z 846

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

iwona38

Post #1 Ocena: 0

2023-04-05 19:46:54 (2 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

No tak, jak na to spojrzec z tej strony, to rzeczywiscie trudno uwierzyc, ze ktos kto nie zna jezyka narodu, ktory reprezentuje, interpretuje sie z nim.

Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andyopole

Post #2 Ocena: 0

2023-04-05 20:04:43 (2 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2023-04-05 11:28:41, violettaphotography napisał(a):
Zelensky otrzymal z rak Dudy Order Orla Bialego…….
NAPRAWDE?….
‘Order Orła Białego (OB) – najstarsze i najwyższe odznaczenie państwowe Rzeczypospolitej Polskiej nadawane za znamienite zasługi cywilne i wojskowe dla pożytku Rzeczypospolitej Polskiej, położone zarówno w czasie pokoju, jak i w czasie wojny.‘

Porownujac Zelenskiego z innymi "laureatami" Orla Bialego to i tak male faux pa.
Ciekaw co na to Kapitula orderu. Po ostatnich dekoracjach ponoc sie uszczuplila.

Do góry stronyOffline

violettaphotogr

Post #3 Ocena: 0

2023-04-05 20:44:11 (2 lata temu)

violettaphotography

Kobieta

Z nami od: 21-01-2014

Cytat:

2023-04-05 17:20:40, dominikana36 napisał(a):
Cytat:

2023-04-05 11:28:41, violettaphotography napisał(a):
Zelensky otrzymal z rak Dudy Order Orla Bialego…….
NAPRAWDE?….
‘Order Orła Białego (OB) – najstarsze i najwyższe odznaczenie państwowe Rzeczypospolitej Polskiej nadawane za znamienite zasługi cywilne i wojskowe dla pożytku Rzeczypospolitej Polskiej, położone zarówno w czasie pokoju, jak i w czasie wojny.‘

Taaa. Czytalam to.
Coz Obama kiedys dostal Nobla za to, ze jest czarny :):-]To dlaczego nie dac Orderu Orla Bialego Zelenskiemu za to, ze jest Ukraincem. ale zaraz- przciez on Ukraincem wcale nie jest???:-]

No nie jest.
Jest Żydem.
#Violujemy

Do góry stronyOffline

daavid

Post #4 Ocena: 0

2023-04-05 23:54:00 (2 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

A to bycie Żydem wyklucza możliwości bycia Ukraińcem?

Do góry stronyOnline

andyopole

Post #5 Ocena: 0

2023-04-06 00:50:49 (2 lata temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2023-04-05 23:54:00, daavid napisał(a):

Jezus był Żydem a jest wielkim polskim patriotą, że Matki Boskiej nie wspomnę! Wprawdzie też żydowka, ale! Ale z Czestochowy!!!

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #6 Ocena: 0

2023-04-06 01:16:47 (2 lata temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2023-04-06 00:50:49, andyopole napisał(a):
Cytat:

2023-04-05 23:54:00, daavid napisał(a):

Jezus był Żydem a jest wielkim polskim patriotą, że Matki Boskiej nie wspomnę! Wprawdzie też żydowka, ale! Ale z Czestochowy!!!

Świetne!

Do góry stronyOffline

Strona WWW

krakn

Post #7 Ocena: 0

2023-04-06 05:18:29 (2 lata temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2023-04-05 19:02:54, dominikana36 napisał(a):

Co masz na mysli mowiac, ze nie jest Ukraincem?
Napewno nie jest przypadkowa osoba, jak zreszta wszyscy prezydenci w Europie i nie tylko.
Realizuje sie plan, na ktory nie mamy zadnego wplywu. Moim zdaniem to nie obywatele wybierali swoich prezydentow.

Rosyjskojezyczny Zyd urodzony na terenie Ukrainy :)jezyka ukrainskiego wciaz sie uczy. To tak jakby Pakistanczyka muzulmanina z native Urdu urodzonego pod Manchester wolac Brytyjczykiem...niektorym wystarczy, popatrzmy np na mera Londynu, ale dla mnie slabo.

Ja mam wątpliwości co do twojej Polskości. *ROFL*
Dużo tego odpadu zostało po okupacji radzieckiej *DONT_KNOW*

To tak jak by mówić że nie jest Polakiem ten kto wyznaje afrykańsko żydowski katolicyzm, z siedzibą w obcym państwie Vatykan.

Generalnie "uwielbiam" to radzieckie pier..., kto skąd jest. . Rozkrok raz jesteśmy "rosją" Ale jak zaczyna się rozliczanie zbrodniarzy to, a ten to był żyd, ten to gruzin, a ten to polak. No normalnie wszyscy tylko "rosjanie" niewinni.

Wieki mijają, a te prymitywne kłamstwa propagandowe urągające inteligencji człowieka wyprostowanego, bez zmian tak samo prymitywne, że chyba tylko dzikusy moskiewskie w to wierzą.
Obrazek

Opinia moderatora: Post czesciowo edytowany. Zlamany punkt 2d regulaminu forum. Moderacja MW

Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Gwontownik

Post #8 Ocena: 0

2023-04-06 07:31:57 (2 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Pod filmem jest spis poruszanych tematów. Każdy znajdzie coś dla siebie, a i wnioski zapewne wyciągnie samodzielnie.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

1_Inch

Post #9 Ocena: 0

2023-04-06 08:23:33 (2 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

"w uznaniu zasług w pogłębianiu stosunków między Polską a Ukrainą, działalność na rzecz bezpieczeństwa, niezłomność w obronie praw człowieka odznaczony Orderem Orła Białego" - kto? dresiarz który na fortepianie penisem chocholi taniec przygrywał. Order odebrał w swoim wyjściowym dresie. Skręca mnie z obrzydzenia. Z naciskiem na obrzydzenie. Brzydki jest i obrzydliwy i w dodatku podjudza do wojny.

ps. słowo "ohyda" ma tą samą etymologię.

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #10 Ocena: 0

2023-04-06 08:25:34 (2 lata temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

Cytat:

2023-04-06 05:18:29, krakn napisał(a):
Cytat:

2023-04-05 19:02:54, dominikana36 napisał(a):

Co masz na mysli mowiac, ze nie jest Ukraincem?
Napewno nie jest przypadkowa osoba, jak zreszta wszyscy prezydenci w Europie i nie tylko.
Realizuje sie plan, na ktory nie mamy zadnego wplywu. Moim zdaniem to nie obywatele wybierali swoich prezydentow.

Rosyjskojezyczny Zyd urodzony na terenie Ukrainy :)jezyka ukrainskiego wciaz sie uczy. To tak jakby Pakistanczyka muzulmanina z native Urdu urodzonego pod Manchester wolac Brytyjczykiem...niektorym wystarczy, popatrzmy np na mera Londynu, ale dla mnie slabo.

Ja mam wątpliwości co do twojej Polskości. *ROFL*
Dużo tego odpadu zostało po okupacji radzieckiej *DONT_KNOW*

To tak jak by mówić że nie jest Polakiem ten kto wyznaje afrykańsko żydowski katolicyzm, z siedzibą w obcym państwie Vatykan.

Generalnie "uwielbiam" to radzieckie pier..., kto skąd jest. . Rozkrok raz jesteśmy "rosją" Ale jak zaczyna się rozliczanie zbrodniarzy to, a ten to był żyd, ten to gruzin, a ten to polak. No normalnie wszyscy tylko "rosjanie" niewinni.

Wieki mijają, a te prymitywne kłamstwa propagandowe urągające inteligencji człowieka wyprostowanego, bez zmian tak samo prymitywne, że chyba tylko dzikusy moskiewskie w to wierzą.
Obrazek

To ciekawe Krakn, ze masz watpliwosci co do mojej ":-]polskosci" a zadnych co do "ukrainskosci" Zelenskiego:-]

To jeszcze raz:
Pan Zelenski- rosyjskojezyczny, korzenie zydowskie, urodzony na terenie ZSRR w czasach gdzie nikt nie slyszal o niepodleglym panstwie Ukraina, jezyka ukrainskiego zaczal sie uczyc jako czlowiek dorosly
Ja- polskojezyczna, korzenie polsko-katolickie, urodzona na terenie niepodleglej Polski, polski byl moim jedynym jezykiem dopoki nie zaczeli w szkole mnie innych uczyc.
Chyba jednal jestem bardziej Polka niz pan Zelenski Ukraincem..
Bo z pana Zelenskiego to taki Ukrainiec jak z Humza Yousaf Szkot:-].

Ale w jednym masz racje, duzo odpadu zostalo po okupacji rosyjskie, a najwiecej w bylych republikach ZSRR.

Do góry stronyOffline

Strona 718 z 846 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 717 | 718 | 719 ... 844 | 845 | 846 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,