![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Mozesz dopisac swoich jak chcesz? prosze bardzo.
cd:
Scigaja-piekna-prokurator-Glupki-napisala-na-Twitterze
Str 72 z 850 |
|
---|---|
Markywee | Post #1 Ocena: 0 2014-03-27 01:46:04 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
Oczywiscie ze czytalem. I nie ma w tym prawdy?
![]() Mozesz dopisac swoich jak chcesz? prosze bardzo. cd: Scigaja-piekna-prokurator-Glupki-napisala-na-Twitterze Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
Dwunasty | Post #2 Ocena: 0 2014-03-27 01:59:10 (11 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2014-03-27 01:46:04, Markywee napisał(a): Oczywiscie ze czytalem. I nie ma w tym prawdy? ![]() Mozesz dopisac swoich jak chcesz? prosze bardzo. cd: Scigaja-piekna-prokurator-Glupki-napisala-na-Twitterze Moich??? Wytłumacz dlaczego "swoich" wklejasz a później pogadamy... Prawdy??? przepraszam...mgła była i ja się wycofuje,,, Ukraina. To jest mój ostatni wpis tym temacie. Najwyraźniej spraw Ukrainy nie łapię. Wina TUSKA. Odpuszczam, Powodzenia. |
Markywee | Post #3 Ocena: 0 2014-03-27 02:48:15 (11 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 29-03-2013 Skąd: ul. Wiejska 4/6/8 00-902 Warszawa |
no skoro twierdzisz ze korupcji w PL rzadzie nie ma, i after lapowkarskich to nie ma o czym gadac
![]() Napisalem - znajdz, dopisz swoich, i tyle, problem rozwiazany. ale jestes foszasty... ![]() A czy to wina "tuska"? pod jakim wzgledem? Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
kaz59 | Post #4 Ocena: 0 2014-03-27 03:40:09 (11 lat temu) |
Z nami od: 27-07-2006 Skąd: Crewe |
No to skoro tak to teraz ja cos wlepie od czego włosy wan na głowie staną hehehe
![]() Gwarantem integralności terytorialnej rozbrojonej Ukrainy miały być Rosja, USA i Wielka Brytania. Oczywiście ci "godni zaufania" alianci jak zwykle w historii bywa nie kiwnęli nawet palcem podczas kryzysu krymskiego. Konkludując ten oczywisty fakt parlamentarzyści ukraińscy wzywają do wystąpienia z układu o nierozprzestrzenianiu broni jądrowej (NPT) z 1968 roku. Zdaniem polityków ukraińskich złamanie słowa przez mocarstwa zachodnie to wystarczający powód do wystąpienia z NPT i do budowy ukraińskiej broni jądrowej. Jest to cel bardzo realistyczny, bo Ukraina ma pokaźny potencjał naukowy jeszcze z czasów ZSRR i to właśnie na terenie Ukraińskiej Republiki Radzieckiej był skoncentrowany przemysł nuklearny. Deputowany partii Batkiwszczya, Andrij Pawłowski stwierdził publicznie, że Ukraina może uzbroić się ponownie w broń jądrową w ciągu pół roku, lub nawet szybciej. Nie wiadomo, czy to tylko przechwałki, czy to sygnał dla Rosji, że kolejne aneksje ukraińskiego terytorium nie będą już możliwe. Musimy też pamiętać o tym, że Ukraina uzbrojona w broń jądrową to nie tylko środki odstraszania Rosji, ale też potencjalne kłopoty dla Polski w wypadku, gdy władze w Kijowie ulegną radykalizacji, na przykład ze względu na nieuchronne bankructwo tego kraju. Biorąc pod uwagę fakt, że wypowiedzi o pozyskaniu broni jądrowej prze Ukrainę są już oficjalne, wydaje się oczywiste, że Polska powinna teraz natychmiast uruchamiać podobny program naukowy. Miejmy nadzieje, że jakiś tajny projekt budowy polskiej broni jądrowej już powstaje, ponieważ może być ona wkrótce potrzebna nie tylko do odstraszania Rosji, ale też potencjalnie agresywnego sąsiada na wschodzie. czyli narobiło się teraz [ Ostatnio edytowany przez: kaz59 27-03-2014 03:47 ] |
Markywee | Post #5 Ocena: 0 2014-03-27 11:27:43 (11 lat temu) |
spotkanie z rzeczywistoscia
![]() Zastalismy-w-Polsce-fetor-i-brud-relacja-uchodzcow-z-Ukrainy Do Polski przyjechała pierwsza grupa uchodźców z Krymu. W Polsce chcą zostać do momentu, kiedy uspokoi się sytuacja na Ukrainie. Wystąpili o status uchodźcy, który pozwoli im legalnie przebywać i pracować w Polsce. Urząd ds. cudzoziemców umieścił ich w jednym ze swoich ośrodków. Minister spraw wewnętrznych Bartłomiej Sienkiewicz przekazał, że Polska ma różne scenariusze "od łagodnych do skrajnie pesymistycznych, łącznie z budową czegoś w rodzaju miasteczka dla uchodźców". Pierwsi-uchodzcy-z-Krymu-w-Polsce-Szef-MSW-mamy-rozne-scenariusze-Takze-budowe-miasteczka O_O [ Ostatnio edytowany przez: Markywee 27-03-2014 11:32 ] Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
|
|
Markywee | Post #6 Ocena: 0 2014-03-27 20:06:15 (11 lat temu) |
Prawy Sektor szturmuje parlament w Kijowie
Ukraińska Rada Najwyższa jest szturmowana przez Prawy Sektor. Aktywiści próbują wejść się do środka. Wybito okna. Akcja to odpowiedź na zabicie przez milicjantów jednego z przywódców Prawego Sektora na zachodniej Ukrainie Ołeksandra Muzyczki, pseudonim Saszko Biały. o? Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
kaz59 | Post #7 Ocena: 0 2014-03-27 20:43:57 (11 lat temu) |
Czyli oni maja jeszcze problem sami ze sobą , a do tego jeszcze Rosja która zgromadziła ponoć 100 tyś żołnierzy zmechanizowanych czyli czołgi samoloty itp. na granicy Ukrainy i według speców z Rosji (jakis ich generał sie wypowiadał )że najlepszy czas na atak jest od kwietnia do maja potem morale wojska spadnie , a Ukraińcy uzbroją sie w atomówki i nic z tego nie wyjdzie .
ps. to wypowiedz tego gostka " Paweł Felgenhauer, rosyjski analityk wojskowy znany z krytyki polityki zagranicznej Putina uważa, że najlepszy czas na inwazję zacznie się w pierwszych tygodniach kwietnia i skończy w połowie maja." [ Ostatnio edytowany przez: kaz59 27-03-2014 20:52 ] |
ChrisCov | Post #8 Ocena: 0 2014-03-27 20:57:41 (11 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2014-03-27 20:43:57, kaz59 napisał(a): Czyli oni maja jeszcze problem sami ze sobą , a do tego jeszcze Rosja która zgromadziła ponoć 100 tyś żołnierzy zmechanizowanych czyli czołgi samoloty itp. na granicy Ukrainy i według speców z Rosji (jakis ich generał sie wypowiadał )że najlepszy czas na atak jest od kwietnia do maja potem morale wojska spadnie , a Ukraińcy uzbroją sie w atomówki i nic z tego nie wyjdzie. Kupią te "atomówki" na czarnym rynku od Pakistanu lub Korei Płn.? [ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 27-03-2014 21:14 ] A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
Markywee | Post #9 Ocena: 0 2014-03-27 21:24:53 (11 lat temu) |
Cytat: 2014-03-27 20:57:41, ChrisCov napisał(a): Cytat: 2014-03-27 20:43:57, kaz59 napisał(a): Czyli oni maja jeszcze problem sami ze sobą , a do tego jeszcze Rosja która zgromadziła ponoć 100 tyś żołnierzy zmechanizowanych czyli czołgi samoloty itp. na granicy Ukrainy i według speców z Rosji (jakis ich generał sie wypowiadał )że najlepszy czas na atak jest od kwietnia do maja potem morale wojska spadnie , a Ukraińcy uzbroją sie w atomówki i nic z tego nie wyjdzie. Kupią te "atomówki" na czarnym rynku od Pakistanu lub Korei Płn.? [ Ostatnio edytowany przez: <i>ChrisCov</i> 27-03-2014 21:14 ] Maja odpowiednie zaplecze naukowe, pozostalosc po rosji. Jeżeli nie odpowiadam/ignoruje posty skierowane do mnie, oznacza to po prostu, ze żal mi czasu na komentowanie bzdur.
|
kaz59 | Post #10 Ocena: 0 2014-03-27 22:52:46 (11 lat temu) |
taa dokładnie Markywee oni nie kupią bo kasy im brakuje tylko sami zrobią bo ponoć cały przemysł atomowy w ZSSR był właśnie na ich terenie i naukowcy też więc pewnie bedą mieli czym i kim to zrobic tylko troche czasu im potrzeba .
Putin też własnie z tym czasem ma problem bo wojsko trzymać na granicy bezproduktywnie i czekac aż będzie za późno na jego plany ? Czyli obydwie strony stoją na "goracej płycie ". |