2023-03-04 00:02:54, 1_Inch napisał(a): Linkujesz człowieku coś z dziwnego konta na ćwierkaczu, coś co całkowicie wypacza i zakłamuje przekaz nagrania. Do źródła ciężko było dotrzeć?
Orki to od zawsze kłamcy genetyczni więc średnio wierzę że przeżył. Kolejna sprawa skoro to takie wspaniałe to dlaczego ork sam nie wlazł do "cieczy" tylko znęca się nad psem?
nawet tam już się siemią z tych oszustów https://twitter.com/SomeGumul/status/1631778996680572929?s=20
podałem Ci zaprogramowańcu link do źródła, tobie nawet nie chce się sprawdzić że to anglosasi podali że pies przeżył. ty wolisz rozmywać, rozmydlać, okłamywać bo ci do wypranego mózgu nie pasuje. kłamstwo ci nie wyszło i tyle. kolejne też ci nie wyjdzie bo system operacyjny masz wdrukowany.
tak dawid, słuchaj dalej ludzi którzy mówią ci jak masz myśleć. to wspaniała droga :D uśmiałem się do łez. 20 minut czystego prania mózgu. dziękuję za link - pozwala mi widzieć czym jesteście programowani.
2023-03-04 12:40:14, 1_Inch napisał(a): zaraz.. bo ja chyba cie nie do końca rozumiem. kogo określasz orkami? anglosasów? bo jezeli ich to twoje posty nabierają teraz sensu.
Orki są tylko jedne.
Wydali rozkaz który nigdy nie był anulowany, za to aż do lat 90tych na różne sposoby był realizowany.
Z jakiego jesteś miasta?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.