[ Ostatnio edytowany przez: daavid 11-10-2022 14:15 ]
Str 606 z 850 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2022-10-11 14:15:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
a tak wygląda sławny "nazista" z Azostalu
[ Ostatnio edytowany przez: daavid 11-10-2022 14:15 ] |
Dzikizewsi | Post #2 Ocena: 0 2022-10-11 16:14:58 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Witam .
Ach , jak mi go szkoda . No prawdziwy biedaczek sponiewierany przez zdziczalych Rosjan . Ma ktos jego wystapienia z social media przed lutym 2022 ? Tak jak Richmond napisala ChrisCov to nie SQL . Jesli chcesz zobaczyc , i posluchac , jak na Ukrainie wielbi sie Bandere wpisz na Youtubie haslo : Backo nasz Bandera . Potrzebujesz znalezc place , ulice Bandery na Ukrainie wejdz w spis ulic ukrainskiego miasta , wiele ma juz przetlumaczone na angielski . Nie oczekuj ze ktos poda ci wszystko na talerzu a ty skwitujesz to krotkim : dla mnie malo przekonywujace . O banderyzacji Ukrainy masz caly cykl artykulow Sylwii Gorlickiej na stronie Mysl Polska . Nie chcesz czytac ? Twoj problem . O Zychowiczu najwiekszym piewcy sojuszu Polski z III Rzesza juz bylo w tym temacie . Na forum dws.org.pl byl temat poswiecony temu egzotycznemu pomyslowi i tej cudownej sile polskich dywizji ktore mialy doprowadzic Hitlera do Moskwy . Jaszcze lepszym byla dyskusja w tym temacie o potencjalnym przeniesieniu Polski na Syberia po zwycieskiej wojnie bo przeciez Niemcom byla potrzebna przestrzen zyciowa . A o obecnych polskich oficerach oderwanych od spoleczenstwa to mam tylko jedno zdanie : to zoldacy , nie zolnierze . Wczoraj Arestowicz oglosil ze nie ma sie czego obawiac , Rosjanie rakiet maja juz bardzo malo , okolo 80 . Dzisiaj nastepna fala . Atakowane sa wezly kolejowe , elektrocieplownie , stacje transformatorowe . W Kijowie ogloszono wylaczanie energii w danych godzinach . Wiele miast w tym Lwow jest bez pradu i cieplej wody . Mimo zapewnien Arestowicza i Davida Rosjanie zapowiadaja dalsze ataki na infrastrukture Ukrainy . W najbizszym , wg telegrama , czasie jest duze prawdopodobienstwo ataku na mosty na Dnieprze . Pozdrawiam Dzikizewsi |
daavid | Post #3 Ocena: 0 2022-10-11 16:51:53 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Ah, Dziki z jaką podnietą piszesz o tych barbarzyńskich napadach kacapów na Ukrainę. Naprawdę gardzę takimi jak ty.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2022-10-11 16:58:17 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
"Dzisiaj nastepna fala . Atakowane sa wezly kolejowe , elektrocieplownie , stacje transformatorowe ."
Czyli większość celi to takie które mają uderzyć w ludność cywilną widać że w Rosji nie mają za grosz honory śmierdzące onuce to jedyna słuszna nazwa dla kacapów : )) ale dziki przeszczęśliwy bo banderowskie niemowlaki nie mają ciepłej wody ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 11-10-2022 16:58 ] |
ChrisCov | Post #5 Ocena: 0 2022-10-11 17:33:52 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2022-10-11 16:14:58, Dzikizewsi napisał(a): Jesli chcesz zobaczyc , i posluchac , jak na Ukrainie wielbi sie Bandere wpisz na Youtubie haslo : Backo nasz Bandera . Potrzebujesz znalezc place , ulice Bandery na Ukrainie wejdz w spis ulic ukrainskiego miasta , wiele ma juz przetlumaczone na angielski . Nie oczekuj ze ktos poda ci wszystko na talerzu a ty skwitujesz to krotkim : dla mnie malo przekonywujace . O banderyzacji Ukrainy masz caly cykl artykulow Sylwii Gorlickiej na stronie Mysl Polska . Nie chcesz czytac ? Twoj problem . Od takich rzeczy są oficjalne sondaże. Więc 31% Ukraińców ma jednoznacznie negatywną opinię o Stiopie, 17% raczej negatywną, 18% raczej pozytywną i 13% jednoznacznie pozytywną. Reasumując, 48% ma opinię negatywną a 31% pozytywną. Jak już wspomniałem, pozytywna opinia przeważa tylko i wyłącznie na zachodniej Ukrainie. https://russialist.org/interfax-almost-half-of-ukrainians-have-negative-attitude-to-bandera-poll/ Cytat: 2022-10-11 16:14:58, Dzikizewsi napisał(a): O Zychowiczu najwiekszym piewcy sojuszu Polski z III Rzesza juz bylo w tym temacie . Na forum dws.org.pl byl temat poswiecony temu egzotycznemu pomyslowi i tej cudownej sile polskich dywizji ktore mialy doprowadzic Hitlera do Moskwy . Jaszcze lepszym byla dyskusja w tym temacie o potencjalnym przeniesieniu Polski na Syberia po zwycieskiej wojnie bo przeciez Niemcom byla potrzebna przestrzen zyciowa . Opinia Zychowicza totalnie mi zwisa, a w zapodanym przeze mnie filmie nie wypowiada on swojej opinii, tylko pyta. Taka różnica. Cytat: 2022-10-11 16:14:58, Dzikizewsi napisał(a): A o obecnych polskich oficerach oderwanych od spoleczenstwa to mam tylko jedno zdanie : to zoldacy , nie zolnierze . Rozumiem, że bardziej ci pasowali żołnierze LWP, bo byli prorosyjscy? Bynajmniej spora ich część oficjalnie. Najbardziej mnie rozśmieszyła twoja wypowiedź, że skoro jestem taki proukraiński, to dlaczego nie pojadę na front. Haha, dlaczego 300000 Rosjan opuściło swój kraj do marca a dodatkowe 300000 po ogłoszeniu mobilizacji? 70% z nich popiera wojnę, a uciekali do Gruzji i Kazachstanu samochodami. Trzeba mieć niezły tupet, by najechać jakiś kraj w 2008, a potem po 14 kolejnych do niego uciekać. Podobnie jest z twoją analizą naprawy mostu krymskiego. Do ruchu pojazdów wojskowych absolutnie się on w tej chwili nie nadaje, a przepustowość kolei spadła o ponad 50%. Przy zniszczeniu 1 linii z 2 spada o 50%, ale tu jest gorzej, ponieważ nie można używać tej jednej linii w ruchu ciągłym, ponieważ pociągi z jednej strony czekają, aż przejadą te z drugiej. Tu masz opinię analityka ze stopniem doktorskim: https://twitter.com/nowakkmichal/status/1579572632407920640?s=20&t=qHbazVxLfon7Lzdkg43qYQ a tu kolejnego profesjonalisty: Ruskie też gdzieniegdzie nie mają prądu: https://twitter.com/nowakkmichal/status/1579834091230593024?s=20&t=qHbazVxLfon7Lzdkg43qYQ A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|
|
|
Dzikizewsi | Post #6 Ocena: 0 2022-10-11 17:49:07 (3 lata temu) |
Witam .
Ech chlopcy . Zapominacie o waszym podniecaniu sie smiercia Rosjan , czy to cywilow , czy to zolnierzy ? Jak sie Chris poskarzyl do protektorki ze wypomnialem wam reczne robotki na widok rosyjskich trupow ? Nie pamietacie ? No nie ladnie chlopcy , nie ladnie . Jak Ukraincy ostrzeliwuja Energodar , grozac tym katastrofa nuklearna , i zganiaja na Rosjan to wam w to graj . Jak ostrzeliwuja Donieck , Lisicziansk , Siewierodonieck , Cherson , Melitopol z tak ukochanych przez Chrisa himarsikow to klaskanie w lapki . Jak eksplodowala ciezarowka na krymskim moscie , ekstaza . Zniszczenie NS i NS2 , euforia . A teraz jak przyszla odpowiedz , i to bardzo dlugo zapowiadana odpowiedz , to nagle krzyk ; a nas to za co ? Nie przejmuj sie tak bardzo David . Jak ci to sprawia przyjemnosc to sobie gardz . Mnie po prostu smieszysz . I to od dluzszego czasu . No i nasz ChrisCov z Energodarem . Najpierw sam wypisywal ze Ukraincy ostrzeliwuja miasto i elektrownie , jak mu zwrocilem uwage ze oficjalna wersja ukrainska jest ze Rosjanie sami siebie ostrzeliwuja to wraca z rewelacjami o przewrotnosci Rosjan i ostrzale Energodaru przez samych siebie . A o raporcie komisji MAEA po pobycie w Energodarze slyszal ? Czy telewizja nie raczyla poinformowac ? No i sprawdz co to jest Aleja Aniolkow w Doniecku . Pozdrawiam Dzikizewsi |
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-10-11 18:09:35 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Nie wciskaj ruskiego kitu dziki... radość szczera płynie tylko z zabijania rosyjskich "żołnierzy" a właściwie najemnikow-terrorystow Putina którzy napadli na niczego winny kraj
Za to ty zawsze jarales się śmiercią cywili no bo przecież wszystkie "ukry" to banderowcy w twojej opinii a tych trzeba tępić Ty sie śmiejesz z Davida? Popatrz na swoich towarzyszy haha mało chrisovicov nie nasra$i na głowę wmawiajac mu że to SQL widać że orbitowanie osiąga zenit... Kamienne l..głowy wiedzą swoje i nie przegadasz... 😅 Ty dziki jesteś jednak smieszny myślisz ze jak była 2 wojna światowa i alianci zabijali naziolow to ktoś ze świata zachodniego mówił "o nie! giną niemieccy żołnierze nie nabijaj się! Z czego się cieszysz?!" Wszyscy normalni ludzie się cieszyli i radowali jak z naziolow zostawało truchło To ty masz jakieś wypaczone spojrzenie albo kasujesz wypłatę w rublach że ci przeszkadza śmierć rosyjskich zbrodniarzy wojennych ![]() Jak czytam komentarze na YT po polsku czy angielsku to nic się od tamtych czasów nie zmieniło wszyscy się cieszą że ruscy okupanci robią za nawóz na ukraińskich polach ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 11-10-2022 18:25 ] |
Dzikizewsi | Post #8 Ocena: 0 2022-10-11 18:17:49 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-10-11 17:33:52, ChrisCov napisał(a): Cytat: 2022-10-11 16:14:58, Dzikizewsi napisał(a): Jesli chcesz zobaczyc , i posluchac , jak na Ukrainie wielbi sie Bandere wpisz na Youtubie haslo : Backo nasz Bandera . Potrzebujesz znalezc place , ulice Bandery na Ukrainie wejdz w spis ulic ukrainskiego miasta , wiele ma juz przetlumaczone na angielski . Nie oczekuj ze ktos poda ci wszystko na talerzu a ty skwitujesz to krotkim : dla mnie malo przekonywujace . O banderyzacji Ukrainy masz caly cykl artykulow Sylwii Gorlickiej na stronie Mysl Polska . Nie chcesz czytac ? Twoj problem . Od takich rzeczy są oficjalne sondaże. Więc 31% Ukraińców ma jednoznacznie negatywną opinię o Stiopie, 17% raczej negatywną, 18% raczej pozytywną i 13% jednoznacznie pozytywną. Reasumując, 48% ma opinię negatywną a 31% pozytywną. Jak już wspomniałem, pozytywna opinia przeważa tylko i wyłącznie na zachodniej Ukrainie. https://russialist.org/interfax-almost-half-of-ukrainians-have-negative-attitude-to-bandera-poll/ Cytat: 2022-10-11 16:14:58, Dzikizewsi napisał(a): O Zychowiczu najwiekszym piewcy sojuszu Polski z III Rzesza juz bylo w tym temacie . Na forum dws.org.pl byl temat poswiecony temu egzotycznemu pomyslowi i tej cudownej sile polskich dywizji ktore mialy doprowadzic Hitlera do Moskwy . Jaszcze lepszym byla dyskusja w tym temacie o potencjalnym przeniesieniu Polski na Syberia po zwycieskiej wojnie bo przeciez Niemcom byla potrzebna przestrzen zyciowa . Opinia Zychowicza totalnie mi zwisa, a w zapodanym przeze mnie filmie nie wypowiada on swojej opinii, tylko pyta. Taka różnica. Cytat: 2022-10-11 16:14:58, Dzikizewsi napisał(a): A o obecnych polskich oficerach oderwanych od spoleczenstwa to mam tylko jedno zdanie : to zoldacy , nie zolnierze . Rozumiem, że bardziej ci pasowali żołnierze LWP, bo byli prorosyjscy? Bynajmniej spora ich część oficjalnie. Najbardziej mnie rozśmieszyła twoja wypowiedź, że skoro jestem taki proukraiński, to dlaczego nie pojadę na front. Haha, dlaczego 300000 Rosjan opuściło swój kraj do marca a dodatkowe 300000 po ogłoszeniu mobilizacji? 70% z nich popiera wojnę, a uciekali do Gruzji i Kazachstanu samochodami. Trzeba mieć niezły tupet, by najechać jakiś kraj w 2008, a potem po 14 kolejnych do niego uciekać. Podobnie jest z twoją analizą naprawy mostu krymskiego. Do ruchu pojazdów wojskowych absolutnie się on w tej chwili nie nadaje, a przepustowość kolei spadła o ponad 50%. Przy zniszczeniu 1 linii z 2 spada o 50%, ale tu jest gorzej, ponieważ nie można używać tej jednej linii w ruchu ciągłym, ponieważ pociągi z jednej strony czekają, aż przejadą te z drugiej. Tu masz opinię analityka ze stopniem doktorskim: https://twitter.com/nowakkmichal/status/1579572632407920640?s=20&t=qHbazVxLfon7Lzdkg43qYQ a tu kolejnego profesjonalisty: Ruskie też gdzieniegdzie nie mają prądu: https://twitter.com/nowakkmichal/status/1579834091230593024?s=20&t=qHbazVxLfon7Lzdkg43qYQ Witam . No tak sondaze . Na wybranej grupie obywateli , napewno na szerokiej i reprezentatywnej grupie obywateli . Widac ze bardzo lubisz sondaze . I chyba wierzysz tylko w te co potwierdzaja twoje zdanie . O odpowiednim dobieraniu pytan przez dziennikarzy widac ze nigdy nie slyszales . Nastepny telewizyjny rozumek . Ciebie pytalem ? Pierwszy raz slysze . Stwierdzilem tylko ze klepac w internecie jest latwo . Swoje zdanie najlepiej ukazac czynem . Zamiast wpychac moj stary kraj do wojny najlepiej jak forumowe rusofoby zglosza sie na front w Donbasie lub Krymie . Nie przypominam sobie zebys akurat bral udzial w dyskusji . Ale jesli odniosles wrazenie ze to tyczy sie takze ciebie to : szable w dlon , czas przekuc slowa w czyn . Jesli to odsunie grozbe wojny w Polsce . Nie napisalem nic o transporcie wojskowym na moscie . Napisalem wyraznie ze samochody osobowe juz jezdza przez most , transport ciezarowy podaza promami , pociagi juz kursuja . Jesli cie rajcuje ze wachadlowo ? OK . Twoj problem . Co do tych analitykow . Poczekamy . Zobaczymy . Cos bardzo lubisz Youtubowych znafcow . Telewizyjny rozumek ? O Energodarze masz w poscie wyzej . Pozdrawiam Dzikizewsi |
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2022-10-11 18:36:48 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-10-11 17:33:52, ChrisCov napisał(a): Od takich rzeczy są oficjalne sondaże. Więc 31% Ukraińców ma jednoznacznie negatywną opinię o Stiopie, 17% raczej negatywną, 18% raczej pozytywną i 13% jednoznacznie pozytywną. Reasumując, 48% ma opinię negatywną a 31% pozytywną. Jak już wspomniałem, pozytywna opinia przeważa tylko i wyłącznie na zachodniej Ukrainie. Czyli podsumowujac; jedna trzecia ukraincow popiera banderowska ideologię, a pozostała część jej nie popiera, ale też nie ma nic przeciwko niej. Dlatego z całą odpowiedzialnością za słowa można powiedzieć, to co już nie raz powiedziałem, że Ukraina krajem zbrodniarzy jest. I to tak zupełnie abstrahując od obecnej sytuacji. ![]() Jakby ktoś coś go tego zdjęcia chciał to Google podpowie. Ten ktoś w aucie to nie jest byle kto. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 11-10-2022 19:03 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
ChrisCov | Post #10 Ocena: 0 2022-10-11 19:16:53 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-12-2008 Skąd: Coventry, West Midlands |
Cytat: 2022-10-11 18:17:49, Dzikizewsi napisał(a): Zamiast wpychac moj stary kraj do wojny najlepiej jak forumowe rusofoby zglosza sie na front w Donbasie lub Krymie . Po pierwsze, nie wpycham Polski do wojny. Zdecydowana większość Polaków chce pomagać Ukrainie i niej jestem tu żadnym wyjątkiem. Polacy przyjęli kilka milionów ukraińskich uchodźców i tylko dzięki nim ta pomoc była zakończona sukcesem. Rząd nie był na taką akcję wcale przygotowany, ani jej nie zorganizował. Po drugie, ile mam razy pisać, że nie widzę sensu uczestniczenia w tej wojnie, skoro setki tysięcy Rosjan też nie widzą i uciekają ze swojego kraju? Po trzecie, "fobia" to niczym nieuzasadniony strach przed kimś lub czymś lub niechęć wobec kogoś/czegoś. Czy jest to strach nieuzasadniony? Mordowanie cywili i jeńców, obcinanie jeńcom genitaliów, gwałcenie kobiet, masowe kradzieże powodują uczucia nieuzasadnione? Naucz się może definicji tego słowa. "Wahadło" piszemy przez "h", a "nieładnie" z reguły łącznie (oprócz przeczeń). Cytat: 2022-10-11 18:17:49, Dzikizewsi napisał(a): Co do tych analitykow . Poczekamy . Zobaczymy . Cos bardzo lubisz Youtubowych znafcow . Telewizyjny rozumek ? O Energodarze masz w poscie wyzej . Ci znawcy są bardziej wykształceni i profesjonalni niż ty. Mają też znacznie większą wiedzę i przygotowanie merytoryczne. Dlaczego mam więc brać pod uwagę opinię Dzikiegozewsi? Jesteś doktorem politologii lub/oraz profesjonalnym analitykiem? Tu masz analizę rosyjskiej mobilizacji przez jednego z tych analityków oraz pułkownika WP. Okazało się, że półtora miliona zimowych mundurów "zniknęło". [ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 11-10-2022 19:22 ] A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better
|