MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 604 z 850 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 603 | 604 | 605 ... 848 | 849 | 850 ] - Skocz do strony

Str 604 z 850

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dzikizewsi

Post #1 Ocena: 0

2022-10-10 17:34:27 (3 lata temu)

Dzikizewsi

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-03-2015

Witam .
O tweeterze juz bylo pisane . Kazdy moze tam zamiescic co mu sie podoba . Jesli to twoje zrudla to wcale sie nie dziwie twojemu profesjonalizmowi . Nikt nie mowi ze budynki cywilne nie sa trafiane . Nikt nie mowi ze cywile nie gina . Tylko jakims dziwnym trafem z tych budynkow czesto dzielni bojownicy armii ukrainskiej robia koszary , i to w centrum osiedla mieszkaniowego . Robia koszary z przedszkoli , zlobkow , szkol czy szpitali . Nawet AI w swoim raporcie o tym pisalo . A jak przyleci rakieta to zaraz wrzask : w cywilow strzelajo ! Checheszki ze im sie rakiety koncza bo z systemow S-300 strzelaja , a nawet sie nie chce sprawdzic jaki ma zasieg taka rakieta i mysli ze to moze byc rakieta ukrainskiej opl nie dopusci do rozumku . Mnie tam Panie to pasuje do obrazu bandyckiej Rosji i zdziczalych Rosjan i inne spojrzenie nie interesuje mnie Panie . Ot tak w skrocie .
Niemcy sie reflektuja to nasze sluzby takze maja sie zajac przeciwnikami przystapienia do wojny ? Jesli takie metody wybierasz to cos mi sie wydaje ze tych kilka procent jest znacznie wieksze . W swoim czasie to PO szlo do zwyciestwa w kazdych sondazach i kazdej telewizji .
A o ostrzale kolumn cywili uciekajacych do strefy opanowanej przez Rosjan na charkowszczyznie czy pod Chersoniem i probie zrzucenia tego na armie rosyjska bylo 2 tygodnie temu . Na Donbasie codziennie gina cywile ostrzeliwani przez dzielna armie ukrainska , codziennie . Twojego , czy innych podzegaczy wojennych oburzenia jakos nie zauwazylem . Moze dlatego ze to sa Rosjanie ?
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ChrisCov

Post #2 Ocena: 0

2022-10-10 20:10:46 (3 lata temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Z nami od: 18-12-2008

Cytat:

2022-10-10 17:34:27, Dzikizewsi napisał(a):
Witam .
O tweeterze juz bylo pisane . Kazdy moze tam zamiescic co mu sie podoba . Jesli to twoje zrudla to wcale sie nie dziwie twojemu profesjonalizmowi . Nikt nie mowi ze budynki cywilne nie sa trafiane . Nikt nie mowi ze cywile nie gina . Tylko jakims dziwnym trafem z tych budynkow czesto dzielni bojownicy armii ukrainskiej robia koszary , i to w centrum osiedla mieszkaniowego . Robia koszary z przedszkoli , zlobkow , szkol czy szpitali . Nawet AI w swoim raporcie o tym pisalo . A jak przyleci rakieta to zaraz wrzask : w cywilow strzelajo ! Checheszki ze im sie rakiety koncza bo z systemow S-300 strzelaja , a nawet sie nie chce sprawdzic jaki ma zasieg taka rakieta i mysli ze to moze byc rakieta ukrainskiej opl nie dopusci do rozumku . Mnie tam Panie to pasuje do obrazu bandyckiej Rosji i zdziczalych Rosjan i inne spojrzenie nie interesuje mnie Panie . Ot tak w skrocie .
Niemcy sie reflektuja to nasze sluzby takze maja sie zajac przeciwnikami przystapienia do wojny ? Jesli takie metody wybierasz to cos mi sie wydaje ze tych kilka procent jest znacznie wieksze . W swoim czasie to PO szlo do zwyciestwa w kazdych sondazach i kazdej telewizji .
A o ostrzale kolumn cywili uciekajacych do strefy opanowanej przez Rosjan na charkowszczyznie czy pod Chersoniem i probie zrzucenia tego na armie rosyjska bylo 2 tygodnie temu . Na Donbasie codziennie gina cywile ostrzeliwani przez dzielna armie ukrainska , codziennie . Twojego , czy innych podzegaczy wojennych oburzenia jakos nie zauwazylem . Moze dlatego ze to sa Rosjanie ?
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Rosjanie też ostrzeliwują kontrolowane przez siebie tereny, by potem oskarżać o to Ukraińców. Podobnie robią z elektrownią atomową Enerhodar.

Na podstawie czego uważasz, że jestem podżegaczem wojennym?
To Rosja zaatakowała Ukrainę a nie odwrotnie. Może więc szczekasz na niewłaściwe drzewo, jak to mówią Anglicy?
Jak ktoś już mądrze powiedział: gdyby Rosja przestała walczyć, nie byłoby wojny, a gdyby Ukraina przestała walczyć, nie byłoby Ukrainy. Proste i logiczne.
Wolę słuchać polskiego oficera, niż opłaconych przez Putina pajaców, którzy nazwali dla śmiechu swój kanał "Myśl Polska".
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2022-10-10 20:34:19 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Piotr zychowicz??? To ten co chciał sojuszu Polski z Hitlerem, czy coś podkręciłem?

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 10-10-2022 20:36 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #4 Ocena: 0

2022-10-10 21:17:33 (3 lata temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2022-10-10 20:34:19, Gwontownik napisał(a):
Piotr zychowicz??? To ten co chciał sojuszu Polski z Hitlerem, czy coś podkręciłem?

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 10-10-2022 20:36 ]

To Piotr Zychowicz, ale nic mi nie wiadomo o jego pomyśle na temat sojuszu z Hitlerem. On w tym filmie powyżej nie jest opiniodawcą, tylko zadającym pytania. Odpowiada na nie pułkownik WP.

Tu masz dzienny raport z innego kanału:

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Gwontownik

Post #5 Ocena: 0

2022-10-10 21:50:48 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-10-10 21:17:33, ChrisCov napisał(a):
Cytat:

2022-10-10 20:34:19, Gwontownik napisał(a):

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 10-10-2022 20:36 ]

To Piotr Zychowicz, ale nic mi nie wiadomo o jego pomyśle na temat sojuszu z Hitlerem. On w tym filmie powyżej nie jest opiniodawcą, tylko zadającym pytania. Odpowiada na nie pułkownik WP.

Tu masz dzienny raport z innego kanału:

Zychowicz "W dziejach narodów są chwile, gdy trzeba zacisnąć zęby i iść na bolesne koncesje. Ustąpić, aby ratować państwo przed zniszczeniem, a obywateli przed zagładą. W takiej sytuacji znalazła się Polska w 1939 roku.
Piotr Zychowicz konsekwentnie dowodzi w tej książce, że decyzja o przystąpieniu do wojny z Niemcami w iluzorycznym sojuszu z Wielką Brytanią i Francją była fatalnym błędem, za który zapłaciliśmy straszliwą cenę. Historia mogła się jednak potoczyć inaczej.
Zamiast porywać się z motyką na słońce, twierdzi autor, powinniśmy byli prowadzić Realpolitik. Ustąpić Hitlerowi i zgodzić się na włączenie Gdańska do Rzeszy oraz wytyczenie eksterytorialnej autostrady przez Pomorze. A następnie razem z Niemcami wziąć udział w ataku na Związek Sowiecki. 40 bitnych polskich dywizji na froncie wschodnim przypieczętowałoby los imperium Stalina.
Czy w 1939 roku na Zamku Królewskim w Warszawie należało podpisać pakt Ribbentrop-Beck...?"

???
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

1_Inch

Post #6 Ocena: 0

2022-10-10 22:26:03 (3 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

Допрыгались хохлы.

To jeszcze nie koniec. Kanały na telegramie raportuja kolejne ataki rakietowe na Nikopol.

I nic nie sugeruję ale generał armii Surowikin ma urodziny... 11 października.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #7 Ocena: 0

2022-10-10 22:56:47 (3 lata temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2022-10-10 21:50:48, Gwontownik napisał(a):
Zychowicz "W dziejach narodów są chwile, gdy trzeba zacisnąć zęby i iść na bolesne koncesje. Ustąpić, aby ratować państwo przed zniszczeniem, a obywateli przed zagładą. W takiej sytuacji znalazła się Polska w 1939 roku.
Piotr Zychowicz konsekwentnie dowodzi w tej książce, że decyzja o przystąpieniu do wojny z Niemcami w iluzorycznym sojuszu z Wielką Brytanią i Francją była fatalnym błędem, za który zapłaciliśmy straszliwą cenę. Historia mogła się jednak potoczyć inaczej.
Zamiast porywać się z motyką na słońce, twierdzi autor, powinniśmy byli prowadzić Realpolitik. Ustąpić Hitlerowi i zgodzić się na włączenie Gdańska do Rzeszy oraz wytyczenie eksterytorialnej autostrady przez Pomorze. A następnie razem z Niemcami wziąć udział w ataku na Związek Sowiecki. 40 bitnych polskich dywizji na froncie wschodnim przypieczętowałoby los imperium Stalina.
Czy w 1939 roku na Zamku Królewskim w Warszawie należało podpisać pakt Ribbentrop-Beck...?"

???

Nie czytałem jego książek, ani się nie zgadzam z jego poglądami. Faktem jest, że stalinizm był prawie tak samo zły jak nazizm.

Jak już wspomniałem, Zychowicz nie jest opiniotwórcą w tym filmie, a jest nim pułkownik WP.

Cytat:

2022-10-10 22:26:03, 1_Inch napisał(a):
Допрыгались хохлы.

Zacząłeś w końcu pisać w swoim rodzimym języku? Trzeba było się wcześniej ujawnić.

[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 10-10-2022 22:58 ]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

1_Inch

Post #8 Ocena: 0

2022-10-10 23:06:59 (3 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

Ucz się języków sql. To nie boli aż tak bardzo, jak ci się na pierwszy rzut oka wydaje. Wręcz przeciwnie, przynosi wiele frajdy. Dużo więcej od oglądania jak na TikToku sołdaty wypróżniają się do hełmów.

ps. gardzę tobą SQL totalnie. Łażenie po profilach pejsbukowych innych osób i upublicznianie treści to czysta żywa ukraina. Nie dziwie sie, że jesteś banderofilem. Takie geny.

Do góry stronyOffline

ChrisCov

Post #9 Ocena: 0

2022-10-10 23:12:37 (3 lata temu)

ChrisCov

Mężczyzna

Cytat:

2022-10-10 23:06:59, 1_Inch napisał(a):
Ucz się języków sql. To nie boli aż tak bardzo, jak ci się na pierwszy rzut oka wydaje. Wręcz przeciwnie, przynosi wiele frajdy. Dużo więcej od oglądania jak na TikToku sołdaty wypróżniają się do hełmów.

ps. gardzę tobą SQL totalnie. Łażenie po profilach pejsbukowych innych osób i upublicznianie treści to czysta żywa ukraina. Nie dziwie sie, że jesteś banderofilem. Takie geny.

Co ja mam wspólnego z SQL? Rosyjski znam w miarę, a ponadto jeszcze kilka dużo bardziej przydatnych języków.
Piszesz do kogoś innego? Ja nie upubliczniam treści innych użytkowników z FB.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Antyszczepan

Post #10 Ocena: 0

2022-10-10 23:16:34 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

Cytat:

2022-10-10 23:06:59, 1_Inch napisał(a):

Tez mi sie wydaje ze ten typ to SQL podobny styl pisania , zrodla i logowal sie tylko jak SQL mial bany … podejrzane.

Do góry stronyOffline

Strona 604 z 850 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 603 | 604 | 605 ... 848 | 849 | 850 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,