2022-10-08 19:49:10, daavid napisał(a):
2022-10-08 17:11:07, Dzikizewsi napisał(a):
2022-10-08 15:53:59, daavid napisał(a):
2022-10-08 14:47:43, Gwontownik napisał(a):
2022-10-08 13:41:07, daavid napisał(a):
Ja zauważyłem, że 90% tych co się nie zaszczepili i wspierają Rosję mają problem z ortografią a składnia zdań jest conajmniej dziwna.
A ja zauważyłem, że jak zwykle przesadzasz. Ktoś, dla kogo ważne są interesyvnarodowe ponad bezmyślne popieranie braci ukraińskiej jest nazywany ruskim trolem. Tobie Dawid się w głowie poprzewracało. Jeszcze nie tak dawno temu atakowali mnie dwaj tacy twierdząc że putina popieram bo go nie wyrażam się negatywnie. Dziś, kiedy kanonier wrocil i prezentuje takie samo zdanie, nie mają już na tyle odwagi, czy może ich świat runął?
To nie mi się poprzewracało w głowie. Nie da się bronić interesów narodowych i wspierać Rosję. Po prostu się nie da. Chyba że się gada głupoty jak przywołany tutaj Sykulski, który na wiele miesięcy po rusyjskiej agresji wyrażał opinię, że narodowi polskiemu Rosja nie zagraża bo okupowali nas nie raz, a od Niemiec idzie LGBT. Zresztą jestem niomal pewien, że on jest na jakimś rosyjskim pasku.
Witam .
Prosze cie David , nie pisz o polskim narodzie jako swoim . Jestes kosmopolitycznym bezpanstwowcem piszacym po polsku . Twoje wpisy sa wylacznie pelne hasel o wrogosci Rosjan do Polakow i checi picia polskiej krwi przez nich . Nie bede wracal do historii ale wiele razy przez takich jak ty stracilismy szanse unormowania stosunkow polsko-rosyjskich . Z perspektywy czasu mozna ich nazwac sprzedawczykami wlasnego narodu . W tej chwili ciebie mozna w pelnym tego slowa znaczeniu nazwac wojennym podzegaczem .
Wojna na terenie Polski wisi na wlosku . Zagrozone jest istnienie calego narodu , naszych rodzin , naszych przyjaciol a ty jak ta zaprogramowana katarynka za judaszowe srebrniki .
I nie udawaj ze znasz historie . Po spaleniu przez Mongolow Kijowa kultura i centrum religijne Rusi Kijowskiej zostala przeniesiona do Rusi Czerwonej czyli moskiewskiej . Cytowani przez ciebie ukrainscy historycy to nawet pod Grunwaldem ukrainskie wojska znajduja i tryzuba wywodza od slupow Gedymina .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Możesz jeszcze i sto razy napisać, że jestem kosmopolitą, tak wg zaleceń Goebbelsa. Tylko przypomnę, że to nie ja miałem problem z odpowiedzią na pytanie jak byś przywitał rosyjskie wojsko na polskiej ziemii.
Witam .
Alez David , dpowiedzialem , i to nie raz . Jak tak bardzo chcesz odpowiem jeszcze raz i to duzymi literami .
JAK ZACZNIESZ ODPOWIADAC NA ZADANE CI PYTANIA , JA CHETNIE ODPOWIEM NA TWOJE .
Taka prosbe uslyszales nie tylko z mojej strony .
Jest juz znane nazwisko zamachowca/samobojcy . W nocy przez most przejechaly juz pierwsze pociagi . Jada juz samochody osobowe , ciezarowki plyna promami . Jeszcze w ten weekend maja kursowac trzy promy .
Powoli na front splywaja nowe sily sformowane z mobilizowanych , tyly z wolna sie zapelniaja . Dzieki obronie Krasnego Limana Rosjanie zyskali czas na mobilizacje i sciagniecie posilkow . Ale to tylko moje zdanie .
Pozdrawiam
Dzikizewsi