Str 598 z 850 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Antyszczepan |
Post #1 Ocena: 0 2022-10-08 17:16:59 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Szkoda z nimi gadac 1inch, dziki, gwontownik .... davidek i crisek przekręcają , nieodpowiadają na pytania, mają gotowce byle by ich post był wyżej itp.
Widzicie a teraz wierzą ze WTC było prawdziwe, tak samo jak wierzą w szczepionki, LGBT i Ukraińską propagande, tak samo zakochają się do cyfrowej waluty i świata bez fizycznych pieniędzy, chipa w dłoni i APP IDE.
Nie ma sensu z nimi gadać ty piszesz o jednym a oni o drugim.
[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-10-2022 17:22 ]
|

|
 |
|
|
Gwontownik |
Post #2 Ocena: 0 2022-10-08 17:26:05 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2022-10-08 17:16:59, Antyszczepan napisał(a):
Szkoda z nimi gadac 1inch, dziki, gwontownik .... davidek i crisek przekręcają , nieodpowiadają na pytania, mają gotowce byle by ich post był wyżej itp.
Widzicie a teraz wierzą ze WTC było prawdziwe, tak samo jak wierzą w szczepionki, LGBT i Ukraińską propagande, tak samo zakochają się do cyfrowej waluty i świata bez fizycznych pieniędzy, chipa w dłoni i APP IDE.
Oni to niech się lepiej przygotują na przyszłe odpowiedzi dla swoich dzieci, wnuków itd pt czemu nie popieralales interesu Polski?
Czemu przyszło nam zyc w takich ciężkich czasach? I na to nie będzie dobrej odpowiedzi! [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 08-10-2022 17:27 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
Antyszczepan |
Post #3 Ocena: 0 2022-10-08 17:37:01 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Myślisz ,że im zalezy mi sie wydaje , że to już jest tak nastawione negatywnie na każde przyswojenie wiedzy i czegoś innego niż "ściek " z tv ,że nie ma opcji, nawet na łożu smierci nie da sobie przetłumaczyć , otworzyć głowy... Najgorsze, że przez takich ludzi cierpią inni, którzy powielając takie głupoty, nie mając obok siebie ludzi świadomych, przed lękiem odrzucenia też tak myśli , mimo ,że nawet próbuje analizować.
"Przestańmy się łudzić, że nasi rodacy się obudzą. Większość śpi snem głębokim i jakiekolwiek próby pobudzenia w nich samodzielnego myślenia powodują u nich ogromny dyskomfort i oburzenie. Niech więc śpią, ja na siłę nikogo już nie przekonuję. Świadomi Polacy powinni dbać o siebie, o swoje zdrowie, umysły, bezpieczeństwo finansowe i fizyczne. Inwestujmy w siebie, w swój rozwój. Na to mamy wpływ, na los naszego kraju nie mamy, i trzeba spojrzeć tej przykrej prawdzie w oczy. Niech każdy będzie przygotowany jakby co do obrony/ucieczki jak zacznie się robić nieprzyjemnie. Warto mieć trochę pieniędzy wymienionych na inne waluty (polecam stabilne waluty skandynawskie, zwłaszcza koronę norweską). Faceci brać się za swoją sprawność fizyczną, nie zaniedbywać tego. Trzymajcie się 💪🏻🇵🇱
"Powoli, nie ma co panikować, w strategii jest jakaś kolejność, chronologia. Najpierw Rosja wyłączy prąd na Ukrainie, niszcząc stacje i linie energetyczne i zapewne stanie się to gdy zacznie nadchodzić zima. I to będzie koniec Ukrainy, po tym Ukraina się już nie pozbiera do kupy. Oczywiście mogą jeszcze w miejscu wierchownej rady zrobić głęboki dymiący krater, jak akurat ruskie będą mieli taki kaprys. Niczego w Polsce nie będą atakować, jeżeli ich Polska nie zaatakuje. NATO i propaganda celowo tworzy psychozę strachu by nas zdziczyć, tak jak to zrobiono z ukraińcami. Oni chcą, byśmy dostali amoku nienawiści do ruskich, nie pozwólmy im na to, nie pozwólmy im się zbanderyzować."
"Nasi nierządnicy "sławią wszystko, co polskie", oddając decyzyjność w najważniejszych dla naszej Ojczyzny sprawach w obce ręce " Kochają swój naród", kaząc nam służyć naszym oprawcom. "Czczą jego przeszłość każąc ważyć >słowa< tym, którzy upominają się o prawdę. I co najważniejsze," wierzą w jego przyszłość ", tworząc judeoukropolin. Patrioci szlachetmi jak diamenty!"
"
USA cynicznie wykorzystuje chore ambicje "imperialne" i obawy poliniaków na swoją korzyść. Poliniakom tak zależy na "potędze" ze sprzedali Kraj jankesom i oddają UA i żeby tylko ten sen się ziścił, tylko że właśnie..... Czy to jest jeszcze Polska i czy sen się ziści? Gratuluje - Jankesi was ..... w zadek. ABW jest całkowicie podporządkowana jankeskiemu wywiadowi to chyba nie podlega dyskusji, Bartosiaki, Zychowicze czy Sakiewicze TVNy TVP i NETFLIXY podżegają do wojny przekonują że wpychanie Polski do wojny jest w "naszym interesie" i "to misja dziejowa" i "obrona demokracji" a Polacy z Ukrainskim paszportem wierzą w to jak skończeni zakompleksieni fanatycy a wściekłość budzi Orban który dba o własny interes."
"Tak nas urabiaja w telewizorniach, zebysmy mieli przeswiadczenie, ze to nasza wojna!" [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-10-2022 17:52 ]
|

|
 |
|
Dzikizewsi |
Post #4 Ocena: 0 2022-10-08 17:56:20 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Witam .
Dodajac do mojej wczesniejszej wypowiedzi .
Na poparcie mojego postu polecam na stronie Mysl Polska artykuly :
Witold Modzelewski : Skutki "antyputinowskiej krucjaty" .
Przemyslaw Piasta : Warto sie bac .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
|

|
 |
|
daavid |
Post #5 Ocena: 0 2022-10-08 19:49:10 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat:
2022-10-08 17:11:07, Dzikizewsi napisał(a):
Cytat:
2022-10-08 15:53:59, daavid napisał(a):
Cytat:
2022-10-08 14:47:43, Gwontownik napisał(a):
Cytat:
2022-10-08 13:41:07, daavid napisał(a):
Ja zauważyłem, że 90% tych co się nie zaszczepili i wspierają Rosję mają problem z ortografią a składnia zdań jest conajmniej dziwna.
A ja zauważyłem, że jak zwykle przesadzasz. Ktoś, dla kogo ważne są interesyvnarodowe ponad bezmyślne popieranie braci ukraińskiej jest nazywany ruskim trolem. Tobie Dawid się w głowie poprzewracało. Jeszcze nie tak dawno temu atakowali mnie dwaj tacy twierdząc że putina popieram bo go nie wyrażam się negatywnie. Dziś, kiedy kanonier wrocil i prezentuje takie samo zdanie, nie mają już na tyle odwagi, czy może ich świat runął?
To nie mi się poprzewracało w głowie. Nie da się bronić interesów narodowych i wspierać Rosję. Po prostu się nie da. Chyba że się gada głupoty jak przywołany tutaj Sykulski, który na wiele miesięcy po rusyjskiej agresji wyrażał opinię, że narodowi polskiemu Rosja nie zagraża bo okupowali nas nie raz, a od Niemiec idzie LGBT. Zresztą jestem niomal pewien, że on jest na jakimś rosyjskim pasku.
Witam .
Prosze cie David , nie pisz o polskim narodzie jako swoim . Jestes kosmopolitycznym bezpanstwowcem piszacym po polsku . Twoje wpisy sa wylacznie pelne hasel o wrogosci Rosjan do Polakow i checi picia polskiej krwi przez nich . Nie bede wracal do historii ale wiele razy przez takich jak ty stracilismy szanse unormowania stosunkow polsko-rosyjskich . Z perspektywy czasu mozna ich nazwac sprzedawczykami wlasnego narodu . W tej chwili ciebie mozna w pelnym tego slowa znaczeniu nazwac wojennym podzegaczem .
Wojna na terenie Polski wisi na wlosku . Zagrozone jest istnienie calego narodu , naszych rodzin , naszych przyjaciol a ty jak ta zaprogramowana katarynka za judaszowe srebrniki .
I nie udawaj ze znasz historie . Po spaleniu przez Mongolow Kijowa kultura i centrum religijne Rusi Kijowskiej zostala przeniesiona do Rusi Czerwonej czyli moskiewskiej . Cytowani przez ciebie ukrainscy historycy to nawet pod Grunwaldem ukrainskie wojska znajduja i tryzuba wywodza od slupow Gedymina .
Pozdrawiam
Dzikizewsi
Możesz jeszcze i sto razy napisać, że jestem kosmopolitą, tak wg zaleceń Goebbelsa. Tylko przypomnę, że to nie ja miałem problem z odpowiedzią na pytanie jak byś przywitał rosyjskie wojsko na polskiej ziemii.
|

|
 |
|
|
cris82 |
Post #6 Ocena: 0 2022-10-08 19:49:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat:
2022-10-08 17:26:05, Gwontownik napisał(a):
Cytat:
Oni to niech się lepiej przygotują na przyszłe odpowiedzi dla swoich dzieci, wnuków itd pt czemu nie popieralales interesu Polski?
Czemu przyszło nam zyc w takich ciężkich czasach? I na to nie będzie dobrej odpowiedzi! [ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 08-10-2022 17:27 ]
Ty pewnie będziesz swoim opowiadać jak dzielnie walczyłeś na forum przez dwa lata z opresja covidowo-lockdownowa a później kolejne dwa lata intensywnie spędzone na forum na walce o lepszą przyszłość dla Polski
|

|
 |
|
daavid |
Post #7 Ocena: 0 2022-10-08 20:00:32 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Faktycznie Strzepan mógłby sobie jakiś album rodzinny z colepszych wpisów zrobić i zostawić dla potomnych. Chciaż tiktok daje pewne możliwości i tam już coś wymodził. W końcu wklejać obrazki z netu potrafi bardzo dobrze
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #8 Ocena: 0 2022-10-08 21:33:07 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2022-10-08 19:49:41, cris82 napisał(a):
Cytat:
2022-10-08 17:26:05, Gwontownik napisał(a):
Cytat:
Czemu przyszło nam zyc w takich ciężkich czasach? I na to nie będzie dobrej odpowiedzi!
Ty pewnie będziesz swoim opowiadać jak dzielnie walczyłeś na forum przez dwa lata z opresja covidowo-lockdownowa a później kolejne dwa lata intensywnie spędzone na forum na walce o lepszą przyszłość dla Polski
Wiem, że oceniasz ludzi że swojego punktu widzenia. Życie na forum musi być atrakcją. Ja, niestety dla ciebie, mam ciekawsze zabawy. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 08-10-2022 22:30 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
1_Inch |
Post #9 Ocena: 0 2022-10-09 02:20:56 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Cytat:
2022-10-08 14:43:26, cris82 napisał(a):
"Znowu forumowym expertom geopolityki Davvidowi i Crisowi nie wyszło , zaraz znajde jak wietrzyli rychły koniec"
Co za glupoty .. to raczej ty się podniecales ostatnio Węgrami i szybko zostałeś zgaszony twój post był tak naiwny że nawet nie było co bronić to się nie dziwię że się rozupusciles w powietrzu po kilku komentarzach 😅
Rosja spójrz na wykres z 2014 gdzie był rubel przed zaanektowaniem Krymu i wywołaniem konfliktu... Wtedy miał jakąś wartość a dzisiaj? Myślisz że Rosjanie mają lepiej od Europejczyków hehe
Że nie ma inflacji wysokich odsetek?..😅
Kto ma gorzej? w Europie przynajmniej ludzie nie są zmuszani do mordowania niewinnych ludzi nie dziwię się wcale że już około milion mężczyzn dało nogę z tej czerwonej plamy na mapie świata ..
Ty criss to w każdym wpisie się błaźnisz. Dokładnie tak jak na czytelenika "the sun" przystało.
Ty medialnie wyprany zombiaku nie zauważasz, że w Polsce poprzez wymyśloną "pandemie" było 200 tysięcy więcej zgonów. To dużo więcej niż twoja WOJNA na ukrainie. ty uważasz, że to były wakacje. ty i twój bliźniak dawid zaszczepiliście się po cztery razy i teraz popuszczacie w pieluchy kładąc się spać ze strachu, że się nie obudzicie. Nie jest mi was-i wam podobnym żal- z rozbawieniem obserwuje swoje otoczenie i widzę, że taka zomobiakowa agresywność jest powszednia. Można jej zaradzić prosto- bardzo prosto. Lewym prostym. Wy w swojej ignorancji i wypraniu mózgowym świecicie jaśniej niż gwiazda polarna. W życiu realnym nie mam już towarzystwa zaszczepionych telewizormaniaków. A to forum i tak jest marginalne. Miejcie nadzieje blizniaki, że nasze drogi nigdy się nie skrzyżują.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #10 Ocena: 0 2022-10-09 07:21:55 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
" i widzę, że taka zomobiakowa agresywność jest powszednia."
Haha i ty piszesz o agresywności przeczytałeś kiedyś chociaż jeden swój wpis? Przypominasz w nich ujadajacego wiecznie chihuahue 😅
Czerwoni już w odwecie robią to co najlepiej potrafią -bombarduja budynki mieszkalne zabijając niewinnych
"W czasie nocy rosyjscy okupanci cynicznie uderzyli w budynki mieszkalne i infrastrukturę cywilną" - podał sztab generalny ukraińskich sił zbrojnych. Według wojskowych, w Zaporożu dziesiątki osób zginęły lub zostały ranne"
Jeszcze jak nie dziwi mnie wcale wysadzenie celu strategicznego jakim jest most to... Nie no przecież nie napiszę że dziwi mnie że Rosjanie walą w cywili
Jakby to było coś nowego...
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 09-10-2022 07:44 ]
|

|
 |
|