MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 596 z 848 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 595 | 596 | 597 ... 846 | 847 | 848 ] - Skocz do strony

Str 596 z 848

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2022-10-08 14:43:26 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

"Znowu forumowym expertom geopolityki Davvidowi i Crisowi nie wyszło , zaraz znajde jak wietrzyli rychły koniec"

Co za glupoty .. to raczej ty się podniecales ostatnio Węgrami i szybko zostałeś zgaszony twój post był tak naiwny że nawet nie było co bronić to się nie dziwię że się rozupusciles w powietrzu po kilku komentarzach 😅

Rosja spójrz na wykres z 2014 gdzie był rubel przed zaanektowaniem Krymu i wywołaniem konfliktu... Wtedy miał jakąś wartość a dzisiaj? Myślisz że Rosjanie mają lepiej od Europejczyków hehe

Że nie ma inflacji wysokich odsetek?..😅

Kto ma gorzej? w Europie przynajmniej ludzie nie są zmuszani do mordowania niewinnych ludzi nie dziwię się wcale że już około milion mężczyzn dało nogę z tej czerwonej plamy na mapie świata ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gwontownik

Post #2 Ocena: 0

2022-10-08 14:47:43 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-10-08 13:41:07, daavid napisał(a):
Ja zauważyłem, że 90% tych co się nie zaszczepili i wspierają Rosję mają problem z ortografią a składnia zdań jest conajmniej dziwna.

A ja zauważyłem, że jak zwykle przesadzasz. Ktoś, dla kogo ważne są interesyvnarodowe ponad bezmyślne popieranie braci ukraińskiej jest nazywany ruskim trolem. Tobie Dawid się w głowie poprzewracało. Jeszcze nie tak dawno temu atakowali mnie dwaj tacy twierdząc że putina popieram bo go nie wyrażam się negatywnie. Dziś, kiedy kanonier wrocil i prezentuje takie samo zdanie, nie mają już na tyle odwagi, czy może ich świat runął?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #3 Ocena: 0

2022-10-08 14:53:30 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

"Kto ma gorzej? w Europie przynajmniej ludzie nie są zmuszani do mordowania niewinnych ludzi nie dziwię się wcale że już około milion mężczyzn dało nogę z tej czerwonej plamy na mapie świata .."

W Europie ludzie byli zmuszeni przez 1,5 roku do izolacji na przemian z głupimi kwarantannami ,lekarze mordowali ludzi na potęge i służba zdrowia przez swoje idiotyczne decyzje i brak opieki...a jak chciałeś dać dyla to musiałeś mieć NHS pass albo być przetestowany jak zwierzątko :)

Nikt w Rosji nie straszył ,że zwolnią z pracy jak nie weźmiesz sputnika :)

Mam wymieniac dalej ? :):-]

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-10-2022 14:56 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-10-08 15:05:55 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

ty porownujesz pandemie i lockdowny? nawet z nimi gdzie rosja do europy no wez sie nie osmieszaj

totalitarny kraj w ktorym kazdy kto probuje stworzyc opozycje do putina idzie do wiezienia sluzby zdrowia nawet nie bede komentowac hehe tylko sie domyslam ze kazdy na zachodzie marzy o tym zeby sie leczyc w rosji : ))))))))

nikt niczym w rosji nie straszy milion ludzi dalo noge z nudow...

komentarz the sun do dzisiejszego wybuchu

"A HERO Ukrainian soldier blew himself up to destroy a bridge and stop Russian forces from storming in from Crimea"

a pod spodem lewina komentarzy jak ten
"I have never seen this level of patriotism, courage, and selflessness in real life in a long time. It's really putting my faith in humanity back. Ukrainians are absolute units. Raised the bar for the rest of the world."

pokrzepiajace jest to ze ruskich troli jest tak malo na youtubie i w wiekszosci mozna przeczytac same pozytywne komentarze o ukrainskich zolnierzach

nie kazdemu sie to podoba ale faktycznie rosje dzisiaj mozna porownac do mordoru o gulumie juz nie wspominajac hehe

co za glupia klasa polityczna jest w rosji po co im to wszystko? mogli byc czescia cywilizowanego swiata a wracaja do korzeni i zacofania cywilizacyjnego...

Do góry stronyOffline

Dzikizewsi

Post #5 Ocena: 0

2022-10-08 15:06:52 (3 lata temu)

Dzikizewsi

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-03-2015

Witam .
W Europie ludzie nie sa zmuszani do mordowania niewinnych ludzi ? To co powiesz o producentach nasyconych tluszczow , co powiesz o producentach niskokalorycznych napojow z aspartamem , co powiesz o lekarzach w poliklinikach testujacych leki przysylane przez koncerny o ktorych nic nie wie , co powiesz o szczepieniach na covid , co powiesz o producentach GMO i Roundup . Zabija sie nie tylko karabinem czy bomba .
Jak juz wiadomo most zostal wysadzony w ataku terrorystycznym . W sieci jest juz wideo z kamer przemyslowych , mowi sie o ladunku okolo 3 ton materialu wybuchowego . Samochod ciezarowy specjalnie wybuchl na wysokosci przejezdzajacego pociagu z cysternami . Dwa przesla jednej nitki mostu samochodowego spadly do wody . Nitka mostu kolejowego stoi , jej stan ocenia specjalisci . Podpory nie zostaly naruszone , co podkreslaja Rosjanie . W telegramie pisze sie ze ten zamach mogl byc przeprowadzony przez te same sluzby co sabotaz na NS i NS2 . Czekamy na wpis Sikorskiego : Thank You USA .
Jestesmy coraz blizej wojny .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #6 Ocena: 0

2022-10-08 15:10:51 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

No tak kto by sie spodziewal ze zrodlem informacji crisa jest the sun, bbc itp hahahah

Natomiast Rosyjscy lekarze sa cenieni na calym swiecie ( albo byli) bo zachodnie media piora glowe + szczepionki ktore zmieniaja twoje postrzeganie swiata, lenistwo i samouwielbienie.

„pokrzepiajace jest to ze ruskich troli jest tak malo na youtubie i w wiekszosci mozna przeczytac same pozytywne komentarze o ukrainskich zolnierzach „*ROFL*:-]*ROFL*:-]

Jak sie ogloda kanaly stulejarzy to moze tak jest…

Na kanalach ktore ja oglodam jest odwrotnie tzn duzo ludzi cisnie Rosji ale widzi ze to rozgrywka stanow i brukseli…i nie powinnismy sie za duzo mieszac ale tacy jak ty pojda do ziemianki i beda placic 50% swoich oszczednosci byle by ponizyc Ruskich… a to i tak nic nie da.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-10-2022 15:18 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #7 Ocena: 0

2022-10-08 15:38:09 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

No popatrzcie. Atak terrorystyczny przy pomocy ciężarówki z paroma tonami materiałów wybuchowych. Przy kontroli mostu przez FSB. Oficer wziął łapówkę, czy wspiera Ukrainę?

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-10-08 15:43:22 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

to nie jest zrodlo informacji tylko 1 minutowe wideo z you tuba z informacja o tym ze ukrainski zolnierz sie poswiecil

czyli co tobie the sun smierdzi? ty wierzysz ze cysterny wybuchly z nudow? przekaz prosto z russia today : ))

ja wpisalem fraze most krymski wybuchl a nie jakies konaly stulejarzy nie wiem o czym ty piszesz

ty sie wkrecasz ze tacy jak ja to to i tamto nie rozumiesz ze tak samo ja i ty jestesmy tu nic nieznaczacymi pionkami

wojna jest bo putin ja rozpoczal bedzie bo ukraincy bronia swojej ojczyzny dopoki ich wspieraja stany nic sie w tej kwestii nie zmieni a ty myslisz ze forumowe pionki jak ja ty czy dziki mamy cos do powiedzenia

mozemy sie tu co najwyzej pokopac troche i to tyle

a jesli juz wojna jest to dobrze ze czerwoni krwawia sprzetem i zasobami ludzkimi ktorymi sa dla putina bez watpienia

wiadomo ze dla ukrainy nie ma dobrych scenariuszy ale ukraina wlasnie zapewnia pokoj na nastepne dekady w europie chyba ze putin bedzie chcial wywolac jakas grubsza wojne uzywajac broni nuklearnej psychol to psychol wszystkiego mozna sie spodziewac : )

sluchaj szczepan z tego co ja widze to dla ciebie wszystko jest w rosji lepsze lekarze pandemia rachunki zarobiki no europejczycy na pewno maja gorzej w twojej opinii to co ty robisz tutaj skoro tam jest kraina miodem i mlekiem plynaca *CRAZY* ... slowa to jedno czyny drugie dlatego ja traktuje twoje wpisy jak typowy forumowy belkot bo nigdy do tej cudownej rosji sie nie wybierzesz : ) nie wiem dlaczego wolisz kraj w ktorym sa zwiazki jednoplociowe hehe widocznie masz swoje powody

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-10-2022 15:46 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2022-10-08 15:53:59 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2022-10-08 14:47:43, Gwontownik napisał(a):
Cytat:

2022-10-08 13:41:07, daavid napisał(a):
Ja zauważyłem, że 90% tych co się nie zaszczepili i wspierają Rosję mają problem z ortografią a składnia zdań jest conajmniej dziwna.

A ja zauważyłem, że jak zwykle przesadzasz. Ktoś, dla kogo ważne są interesyvnarodowe ponad bezmyślne popieranie braci ukraińskiej jest nazywany ruskim trolem. Tobie Dawid się w głowie poprzewracało. Jeszcze nie tak dawno temu atakowali mnie dwaj tacy twierdząc że putina popieram bo go nie wyrażam się negatywnie. Dziś, kiedy kanonier wrocil i prezentuje takie samo zdanie, nie mają już na tyle odwagi, czy może ich świat runął?

To nie mi się poprzewracało w głowie. Nie da się bronić interesów narodowych i wspierać Rosję. Po prostu się nie da. Chyba że się gada głupoty jak przywołany tutaj Sykulski, który na wiele miesięcy po rusyjskiej agresji wyrażał opinię, że narodowi polskiemu Rosja nie zagraża bo okupowali nas nie raz, a od Niemiec idzie LGBT. Zresztą jestem niomal pewien, że on jest na jakimś rosyjskim pasku.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #10 Ocena: 0

2022-10-08 16:05:06 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z Rosja sie robi interesy, to jest nas sasiad, a tak to jestesmy wasalami albo pieskami USA i Brukselii ;) Duda dostaje smsa z Waszyngtonu i robi co chce , a jak przyjdzie do Polski poligon to wsiadzie w samolot i bedziesz z Crisem :) panikowal i „a nie mowilem”

Ukraina jest Rosyjska , sztuczny twor za lapowke ;) popatrz na mapy od kiedy Polska istniala a kiedy Ukraina ;) teraz moze zrozumiesz..

Amerykance chcieli miec bazy na Krymie nie udalo sie za to maja mocnego dolara, zmanipulowane spoleczenstwa i quantom investment ktore zaczyna masowa produkcje wszystkiego na wojne…;) ahh ta ameryka

Ale jak zrodlem informacji jest the sun i bbc to czego mozna sie spodziewac po rozmowcach???

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-10-2022 16:09 ]

Do góry stronyOffline

Strona 596 z 848 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 595 | 596 | 597 ... 846 | 847 | 848 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,