2022-09-29 21:41:40, cris82 napisał(a):
Rusofobów haha ja jestem rusofobem od 2020 a ty ignorantem od kiedy?
Dzisiaj imperialne zapędy chorego umysłowo Putina zostaną przyhamowane na dekady i to fakt ciebie to oczywiście nie cieszy bo wolisz mieć michę pełna tu i teraz widząc tylko czubek swojego nosa
Tak jak Kaczyński mówi bardziej
nienawidzisz Ukraińców niż kochasz Polskę ciężko ci przyznać że coś im będziesz zawdzięczać : )
Sprzedałbys ich tak jak i Niemcy nas za tańszy gaz...
[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2022 21:49 ]
Witam .
No to jak droga Pani protektorko/cenzorko dwojga imion , Chrisovi wolno obrazac innych nazywajac ich ignorantami , ale jego to juz nie ?
Chris , tak do twojej wiadomosci , i innych jesli to interesuje . Wczoraj twoi ulubiency , banderowcy , ostrzelali kolumne kilku pojazdow cywilnych starajacych sie uciekac z Kuplianska w strone pozycji rosyjskich , zginelo 13 osob w tym dzieci . Dzisiaj zostala ostrzelana kolumna cywilow w zaporozskim rejonie , byli to cywile uciekajacy na terytoria opanowane przez Rosjan , zginelo 28 osob w tym dzieci . Chcesz powtarzac bzdury ukrainskiej propagandy ? Twoja sprawa . Nie zapominaj ze w przeciwienstwie do ciebie sa osoby znajace jeszcze jezyk rosyjski .
Tak jak pisalem gdybym byl obeznany w IT to bym wam wrzucil dziesiatki jesli nie setki klipow gdzie Ukraincy sie ciesza ze smierci rosyjskojezycznych obywateli Ukrainy , w tym dzieci .
Wpisujesz sie doskonale w role banderoskiego propagandzisty .
Mam nadzieje ze usiadles wygodnie jak Al Bundy ogladajac klip z miejsca tragedii , tyle rosyjskich trupow .
Teraz dam ci troche odpoczac , zaczynam ponownie ignorowac twoj belkot . Nie chce mi sie wczytywac w ten pokrecony tekst i zastanawiac sie co miales na mysli .
Swiezy artykul Konrada Rekasa na "Mysl Polska" : Fit for 55 czy Putin - kto nam zakreca kurki i podnosi ceny .
Pozdrawiam
Dzikizewsi