MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 585 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 584 | 585 | 586 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 585 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Dzikizewsi

Post #1 Ocena: 0

2022-09-30 12:14:25 (3 lata temu)

Dzikizewsi

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-03-2015

Cytat:

2022-09-29 21:41:40, cris82 napisał(a):
Rusofobów haha ja jestem rusofobem od 2020 a ty ignorantem od kiedy?

Dzisiaj imperialne zapędy chorego umysłowo Putina zostaną przyhamowane na dekady i to fakt ciebie to oczywiście nie cieszy bo wolisz mieć michę pełna tu i teraz widząc tylko czubek swojego nosa

Tak jak Kaczyński mówi bardziej
nienawidzisz Ukraińców niż kochasz Polskę ciężko ci przyznać że coś im będziesz zawdzięczać : )

Sprzedałbys ich tak jak i Niemcy nas za tańszy gaz...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2022 21:49 ]

Witam .
No to jak droga Pani protektorko/cenzorko dwojga imion , Chrisovi wolno obrazac innych nazywajac ich ignorantami , ale jego to juz nie ?
Chris , tak do twojej wiadomosci , i innych jesli to interesuje . Wczoraj twoi ulubiency , banderowcy , ostrzelali kolumne kilku pojazdow cywilnych starajacych sie uciekac z Kuplianska w strone pozycji rosyjskich , zginelo 13 osob w tym dzieci . Dzisiaj zostala ostrzelana kolumna cywilow w zaporozskim rejonie , byli to cywile uciekajacy na terytoria opanowane przez Rosjan , zginelo 28 osob w tym dzieci . Chcesz powtarzac bzdury ukrainskiej propagandy ? Twoja sprawa . Nie zapominaj ze w przeciwienstwie do ciebie sa osoby znajace jeszcze jezyk rosyjski .
Tak jak pisalem gdybym byl obeznany w IT to bym wam wrzucil dziesiatki jesli nie setki klipow gdzie Ukraincy sie ciesza ze smierci rosyjskojezycznych obywateli Ukrainy , w tym dzieci .
Wpisujesz sie doskonale w role banderoskiego propagandzisty .
Mam nadzieje ze usiadles wygodnie jak Al Bundy ogladajac klip z miejsca tragedii , tyle rosyjskich trupow .
Teraz dam ci troche odpoczac , zaczynam ponownie ignorowac twoj belkot . Nie chce mi sie wczytywac w ten pokrecony tekst i zastanawiac sie co miales na mysli .
Swiezy artykul Konrada Rekasa na "Mysl Polska" : Fit for 55 czy Putin - kto nam zakreca kurki i podnosi ceny .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-09-30 12:35:18 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Tam jest literówka miało być o 2022 dzień w którym Rosjanie wjechali czołgami do sąsiedniego pokojowo nastawionego państwa i zaczęli ostrzeliwać budynki cywilne gwałcić mordować rabować i jeszcze twierdzą że to obowiązek w imię ojczyzny...

Haha obrazic kogoś nazywając go ignorantem sam zostałem tak wczoraj przez kogoś nazwany nawet bym nie pomyślał że jest to obraźliwy zwrot 😅😅😅 rób te fikołki dalej komiczny w tym jesteś : )) skomla o bana dla mnie co za gość ... napisz kiedy masz urodziny to poproszę moderację żeby zbanował mnie bez powodu na tydzień taki prezent ode mnie

Tak tak Ukraińcy się cieszą że są zabijane rosyjskie dzieci... nie wiem co ty czytasz za fora ale to jest tak żałosne że nie warte większego komentarza nawet

Ale nie dziwię się że jeżeli armia rosyjskich troli z kremla podszywając się pod Ukraińców podburza w ten sposób naród rosyjski To mobilizacja w Rosji przebiega bezproblemowo 😅

To ile tych ukraińsko amerykańskich rakiet spadło na rosyjskie państwo ; ))

Moralnie nie masz przy mnie żadnej szansy bo to co dzisiaj robi Rosja jest nie do obronienia

Technicznie przydałby się taki Chriscov który lubi temat i punktował cię tu jak mała kaczuszkę stety/niestety najwidoczniej szkoda mu czasu na rosyjska propagandę bo wpada sporadycznie

Do góry stronyOffline

daavid

Post #3 Ocena: 0

2022-09-30 13:05:11 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Dziki, znowu promujesz tutaj osoby skazywane prawomocnym wyrokiem sądu. I tak ad vocem propagandy. Nie skomentowałeś wyniku pseudoreferendum.

Do góry stronyOffline

Dzikizewsi

Post #4 Ocena: 0

2022-09-30 14:37:55 (3 lata temu)

Dzikizewsi

Mężczyzna

Konto zablokowane

Witam .
David . A co tam mam komentowac ? Wyniki znamy . Wszyscy czekaja na decyzje Dumy i Putina i jak bedzie wygladala reakcja Rosji . I popatrz , jak Rosjanie robie referenda to pseudoreferenda , jak Obama w zywe oczy klamal o referendum w Kosowie to wszyscy lykneli jak pelikany za oczywista oczywistosc . A teraz prosze napisz za co zostal skazany . Jakos tak sie sklada ze bardzo duzo moich znajomych bylo skazanych , za jazde po kilku piwach , bo nie przyjeli mandatu poniewaz rower tylko prowadzili , za ustawe KS , za danie komus po papie , za odpyskowanie policjantowi czy straznikowi miejskiemu . Prawomocny wyrok sadu to bardzo szerokie pojecie .
Chris . Dziecko , prosze cie napisz gdzie prosze o bana dla ciebie . Nie tylko nie potrafisz pisac w polskim jezyku ale masz takze problem z czytaniem . To jest bardzo proste , jesli ty gogos nazywasz ignorantem bo masz ochronke od cenzorki to ja mam automatycznie prawo nazwac ciebie ignorantem bez cenzurowania mojej wypowiedzi przez twoja protektorke . Jasne ?
Moralnie to dla siebie mozesz wygrac kazda potyczke . Nasza historia jest pelna takich zwyciestw . Szkoda tylko ze przez takich moralnych zwyciezcow miliony Polakow stracilo zycie . I obecnie , nie daj Boze , atomowa pustynia na linii Wisly to takze moze byc takie moralne zwyciestwo . I nie zapominaj ze przy okazji z twojego interesu moga zostac radioaktywne ruiny . Ale to bedzie moralne zwyciestwo . Nieprawdaz ?
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Do góry stronyOffline

cris82

Post #5 Ocena: 0

2022-09-30 15:32:56 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

oczywiscie ze masz prawo nazwac mnie ignoratem przeciez to zadna obraza

apropo dziecinnego zachowania ten zwrot jest uzywany w publicznej tv nagminnie i nikt sie nie obraza nie mowiac juz o tym ze dzieje sie to zazwyczaj w publicystycznych programach czyli odbioracmi sa dorosli

zbanowali cie raz czy dwa bo zachowywales sie po chamsku i teraz caly czas robisz cyrk

oczywiscie ty masz swoja mala wojenke z moderatorami i byle bzdure wykorzystujesz zeby sie ich czepic pocieszajace jest tylko to ze tego dziecinnego lamentu nikt nie wezmie nawet powaznie

juz nie badz taki przewrazliwony trzymaj sie tematu bo znowu krecis g/b

pozdrawiam
cris : )

Do góry stronyOffline

daavid

Post #6 Ocena: 0

2022-09-30 16:56:03 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Dziki, a o jakim referendum mówisz bo zdaje się, że powstanie Kosowa zostało proklamowane przez parlament, chociaż nigdy tego wnikliwie nie śledziłem.

-----
Posługiwanie się czyimiś danymi. To taki dosyć duży występek.

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 30-09-2022 17:13 ]

Do góry stronyOffline

Dzikizewsi

Post #7 Ocena: 0

2022-09-30 18:15:30 (3 lata temu)

Dzikizewsi

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-30 16:56:03, daavid napisał(a):
Dziki, a o jakim referendum mówisz bo zdaje się, że powstanie Kosowa zostało proklamowane przez parlament, chociaż nigdy tego wnikliwie nie śledziłem.

-----
Posługiwanie się czyimiś danymi. To taki dosyć duży występek.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 30-09-2022 17:13 ]

Witam .
Parlament ? Jaki parlament ? Serbski ? Chyba nie . A moze amerykanski ? No tak , ten to moze sobie proklamowac co chce i to na calym swiecie . To w koncu Ameryka . Przeciez ich ambasador w Polsce powiedzial ze rzad lub gubernator miedzymorza to nawet nie powinien sie znajdowac na jego terytorium . Ot kolonia z bialymi murzynami .
A tak na powaznie jak zaczynasz dyskusje o referendach i miedzynarodowych precedensach to sie doucz . Bardzo cie prosze .
O kogo wystepku piszesz ? SQL ? Nie ten temat . Ja swoje napisalem w odpowiednim temacie .
Putin podpisal dekret o przyjeciu DNR , LNR , chersonskiego i zaporozskiego okregu w sklad Rosji . Dziwie sie waszemu oburzeniu , powinniscie klaskac z radosci i wyrazac wdziecznosc Putinowi . Dlaczego ? Bo to oznacza koniec Ukladu Jaltanskiego . Wasz sen sie realizuje na waszych oczach . Tylko nie placzcie pozniej ze wasz stary kraj zostanie okrojony do wielkosci Ksiestwa Warszawskiego . Acha , przeciez wy juz tam nie mieszkacie , co was moze obchodzic los Polski i Polakow .
Miejmy jednak nadzieje ze to tylko moje czarnowidztwo i znajdzie sie wielu ludzi aby temu zapobiec , lacznie z radioaktywna pustynia na linii Wisly .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-09-30 18:38:21 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

smieszny widok jak putin podpisywal dokumenty za nim stali mlodzi zolnierze jakies mieli niemrawe miny chlopaki chyba wiedza ze "zabawa" sie dopiero zaczyna i niedlugo przyjdzie im umrzec za "ojczyzne"

patrzecie jakie tu sa perspektywy ocean miliardow dolarow bedzie plynal na uzbrojenie ukrainy

po tym doswiadczeniu na ukrainie bedzie nacisk na przeszkolenie wojskowe dla wszystkich obywateli taki a la izrael zaawansowana technologia ze stanow

zawsze to my bylismy tym krajem ktory mial byc polem bitewnym teraz ta granica przesunela sie w strone rosji i ukraina bedzie stanowic mur przeciwko czerwonej zarazie jaka putin serwuje europie... :-!

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 30-09-2022 18:38 ]

Do góry stronyOffline

1_Inch

Post #9 Ocena: 0

2022-09-30 18:50:31 (3 lata temu)

1_Inch

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 17-05-2022

Criss ja naprawdę chciałbym poznać tok Twojego rozumowania. Czy mógłbyś odpowiedzieć mi na jedno pytanie, ale tak konkretnie, bez dywergencji-co masz na myśli pisząc -"czerwona zaraza"?

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2022-09-30 18:59:58 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

pseudo referenda na ukrainie... zajmowanie suwerennych terenow drugiego panstwa grozenie atakami nuklearnymi

to jest teksnota za zwiazkiem radzieckim imperialnymi zapedami- czerona zaraza tak to widze

rosja dzisiaj to szkodnik na mapie swiata z takimi przywodcami jakich maja

Do góry stronyOffline

Strona 585 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 584 | 585 | 586 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,