MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 584 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 583 | 584 | 585 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 584 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2022-09-29 22:34:19 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Sorry zmieniam zdanie ja pisałem swój post o 21:41 i zmieniłem błąd na gorąco zaraz jak go zauważyłem była to kwestia chwili

A ty napisałeś swój o 21:57 dopisując cytat jednak zakłamanymi łapami

Oczywiście ci tego nie udowodnię przez chwilę się zakręciłem myślałem że tam była minuta różnicy ale to nie były te posty : ))

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-09-2022 22:35 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-09-29 22:37:32 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Cytat:

2022-09-29 22:32:46, Gwontownik napisał(a):
[/LIST]
Cytat:

2022-09-29 22:29:17, cris82 napisał(a):
Ok teraz widze godzinę uratowało cię kilka sekund haha

Wybacz w takim razie zakłamane łapy w mojej opinii tak to wyglądało bo jak wprowadziłem korektę to jeszcze nie wiedziałem o twoim wpisie

Tak czy inaczej wypominanie tego bledu jest żałosne i w twoim stylu
Ty jesteś żałosny w swoim stylu. Pokaz mi gdzie ci zwracałem uwagę na popełniony błąd? I zanim coś napiszesz dobrze zastanów się na sensem zacytowanego zdania.

Haha

"Czy "zostaną przychamowane" to nie wiem, bo hamulcowym nie jestem. "

No ja tego nie napisałem teraz sprawdź godz mojego postu 21:41 i twojego w którym się chelpisz że nie jesteś hamulcowym 21:57

Ja edytowalne błąd o 21:49

A ty 8 minut później uprawiasz swoje żałosne podchody

Więc wybacz jednak cię za nic nie przepraszam masz zakłamane łapy bo nawet godzina edycji postu okazało się że jest dostępna 0+)

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-09-2022 22:39 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2022-09-29 22:38:46 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-09-29 22:34:19, cris82 napisał(a):
Sorry zmieniam zdanie ja pisałem swój post o 21:41 i zmieniłem błąd na gorąco zaraz jak go zauważyłem była to kwestia chwili

A ty napisałeś swój o 21:57 dopisując cytat jednak zakłamanymi łapami

Oczywiście ci tego nie udowodnię przez chwilę się zakręciłem myślałem że tam była minuta różnicy ale to nie były te posty : ))

Wiesz co? Ty na prawdę jesteś żałosny. Nie potrafisz nawet przyznać się do błędu, do którego już się przyznałeś, a na dodatek próbujesz umniejszyć innej osobie. Żałość po całości.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 29-09-2022 22:41 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOnline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-09-29 22:41:42 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Haha ty jesteś żałosny zobacz chronologie wydarzeń
Mój błąd 21.41
Edycja błędu 21.49

21.57 ty wpadasz i się chelpisz że napisałem "chamulec" przez pomyłkę chociaż tego wyrazu nie było już w poście jak ty pisałeś swój gdzie cisnales że mnie bekę

Widzisz na czym polega bycie żałosnym?? 😅

Gwontownik czy dla ciebie to takie skomplikowane spójrz na godziny postów i edycji *CRAZY*

Zakręciłem się na chwilę twoimi wkejonymi cytatami stąd prośba o wybaczenie ale wystarczy to przejrzeć na spokojnie żeby zobaczyć że mam rację

Chelpiles się już po edycji wpisu hehe typowe dla ciebie możesz myśleć że jesteś bystry ale refleksu dalej ci brakuje

Np przed chwilą napisałem "chronologie" ale zmieniłem to tak szybko że nawet nie zauważyłeś pecha miałeś bo chelpiac się i pisząc swój post dalej myślałeś że jest tam błąd problem w tym że napisałeś post a tamten już był kilka minut po zmianie

Jaki z tego wniosek? Chelpienie się na forum nie popłaca :-]

Patrz gwontownik ja byłem pewny swego ale byłem też w stanie napisać "wybacz" bo myślałem że edycja postu nie zawiera informacji o godzinie myślałem że nie ma dowodu i napisałem "ok wybacz" to się nazywa klasa

jednak się okazało że godzina edycji jest a ty masz kłamliwe lapy

A ty co dalej brniesz w jakieś cytaty twierdząc że masz rację a ja jestem żałosny?
Sprawdź godziny czarno na białym miej odrobinę jaj żeby się przyznać do chelpienie się bez podstaw : )

Tak więc drodzy forumowicze uważajcie pisząc wyraz "chamulec" i poprawiając go szybko dalej wystawiacie się na strzal forumowego pana Miodka który musi się trochę ponabijac i nie jest hamulcowym

Moderację proszę o wyrozumiałość i pozostawienie wpisów niech każdy sprawdzi jak to było a warto bo jak widać trole w natarciu nie można nawet małego błędu zrobic

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-09-2022 23:00 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #5 Ocena: 0

2022-09-29 23:07:40 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Cytat:

2022-09-29 22:41:42, cris82 napisał(a):
Haha ty jesteś żałosny zobacz chronologie wydarzeń
Mój błąd 21.41
Edycja błędu 21.49

21.57 ty wpadasz i się chelpisz że napisałem "chamulec" przez pomyłkę chociaż tego wyrazu nie było już w poście jak ty pisałeś swój gdzie cisnales że mnie bekę

Widzisz na czym polega bycie żałosnym?? 😅

Gwontownik czy dla ciebie to takie skomplikowane spójrz na godziny postów i edycji *CRAZY*

Zakręciłem się na chwilę twoimi wkejonymi cytatami stąd prośba o wybaczenie ale wystarczy to przejrzeć na spokojnie żeby zobaczyć że mam rację

Chelpiles się już po edycji wpisu hehe typowe dla ciebie możesz myśleć że jesteś bystry ale refleksu dalej ci brakuje

Np przed chwilą napisałem "chronologie" ale zmieniłem to tak szybko że nawet nie zauważyłeś pecha miałeś bo chelpiac się i pisząc swój post dalej myślałeś że jest tam błąd problem w tym że napisałeś post a tamten już był kilka minut po zmianie

Jaki z tego wniosek? Chelpienie się na forum nie popłaca :-]

Patrz gwontownik ja byłem pewny swego ale byłem też w stanie napisać "wybacz" bo myślałem że edycja postu nie zawiera informacji o godzinie myślałem że nie ma dowodu i napisałem "ok wybacz" to się nazywa klasa

jednak się okazało że godzina edycji jest a ty masz kłamliwe lapy

A ty co dalej brniesz w jakieś cytaty twierdząc że masz rację a ja jestem żałosny?
Sprawdź godziny czarno na białym miej odrobinę jaj żeby się przyznać do chelpienie się bez podstaw : )

Tak więc drodzy forumowicze uważajcie pisząc wyraz "chamulec" i poprawiając go szybko dalej wystawiacie się na strzal forumowego pana Miodka który musi się trochę ponabijac i nie jest hamulcowym

Moderację proszę o wyrozumiałość i pozostawienie wpisów niech każdy sprawdzi jak to było a warto bo jak widać trole w natarciu nie można nawet małego błędu zrobic

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2022 23:00 ]

Proszę
Cytat:

2022-09-29 22:00:35, cris82 napisał(a):
Haha jaki typ poprawiłem błąd przed jego wpisem a ty co robisz? 😅 Zalosne

Ty wierzysz tylko w swoją błyskotliwość słuchaj to nie kwestia wiary tylko ruchów które dzisiaj wykonuje Putin a on co robi wprowadza panikę w swoim kraju żeby uzupełnić straty

No ale ty nie wierzysz ot klapy na oczach

[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2022 22:04 ]

zaklama szujo

Do góry stronyOnline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-09-29 23:13:00 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

szujo? hoho kogos tu ponosza nerwy najwidoczniej : ) spoko masz gorszy dzien niech moderacja to zignoruje nie chowam urazy

az musialem odpalic kompa zeby ci pokazac wpisy o ktorych mowa bo ty caly czas jakies wklejasz posty z dupki wyssane : )) sekunda...

ponizej moj wpis z godz 21:41 w ktorym pierwotnie napisalem wyraz przyhamowane przez ch
a ktory zostal edytowany i blad poprawiony o 21.49

Cytat:

2022-09-29 21:41:40, cris82 napisał(a):
Rusofobów haha ja jestem rusofobem od 2020 a ty ignorantem od kiedy?

Dzisiaj imperialne zapędy chorego umysłowo Putina zostaną przyhamowane na dekady i to fakt ciebie to oczywiście nie cieszy bo wolisz mieć michę pełna tu i teraz widząc tylko czubek swojego nosa

Tak jak Kaczyński mówi bardziej
nienawidzisz Ukraińców niż kochasz Polskę ciężko ci przyznać że coś im będziesz zawdzięczać : )

Sprzedałbys ich tak jak i Niemcy nas za tańszy gaz...

kolejny post po tym to chelpiacy sie post gwinotwnika w ktorym ten jak sam twierdzi wcale sie nie chelpi
sam post napisany 8 minut po mojej korekcie :-]

Cytat:

2022-09-29 21:57:22, Gwontownik napisał(a):
Przestań się bawić w psychoanalizy bo ci to nie wychodzi.
Czy "zostaną przychamowane" to nie wiem, bo hamulcowym nie jestem. Wiem jedno i powtórzę to ponownie; nie wierzę w żadne dane zysków i strat podawane zarówno przez Ukraine jak i przez Rosję. Jeśli tobie do oceny produktu przed zakupem wystarczy reklamową ulotka, to te dane właśnie taką ulotka są. Nic więcej. A na temat mojego stosunku do Ukraińców to może się nie wypowiadaj nie znając sytuacji.

tlumaczylem ci na spokojnie w efekcie ty wpadasz wklejasz cytaty c d*pci i wyzywasz mnie od szuj niepowazne *CRAZY*

bylo minelo... stare dzieje *DRINK* ale od szuj to my sie nie wyzywamy bo to nie ladnie : P

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 29-09-2022 23:28 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #7 Ocena: 0

2022-09-29 23:15:13 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Cytat:

2022-09-29 23:13:00, cris82 napisał(a):
szujo? hoho kogos tu ponosza nerwy najwidoczniej : ) spoko masz gorszy dzien niech moderacja to zignoruje nie chowam urazy

az musialem odpalic kompa zeby ci pokazac wpisy o ktorych mowa bo ty caly czas jakies wklejasz posty z dupki wyssane : )) sekunda...

Nie z dupki wyssane, a z Twojej głowy. Lecz skoro u ciebie to bez różnicy to sorry

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 29-09-2022 23:23 ]

Do góry stronyOnline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-09-29 23:26:02 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

nie z glowy tylko z chronologii wydarzen sprawdz godziny postow i ich edycji zamiast dalej brnac i obrazac ze cos sobie wyssalem z mojej glowy

tak wiec dzisiaj dales sie poznac od bardzo nieciekawej strony ale czasami tak to juz jest ze nabijanie sie z byle czego sie nie oplaca

wiem ze nawet wklejajac te wszystkie wpisy ty dalej myslisz ze masz racje nie bez powodu przezwalem cie tutaj kiedys komorowski

nie zeby to byla jakas zniewaga przeciez to czlowiek ktory zapisal sie w historii i byl prezydentem po prostu mial specyficzny sposob bycia

Do góry stronyOffline

daavid

Post #9 Ocena: 0

2022-09-30 03:54:13 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Sejm potępił nielegalne referenda zorganizowane przez Rosję na okupowanych terytoriach Ukrainy. Za głosowało 434 posłów, dwóch wstrzymało się od głosu. Byli to Konrad Berkowicz oraz Grzegorz Braun z Konfederacji.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2022-09-30 11:32:16 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Dziki wygląda na to że twoi bohaterowie znowu przeprowadzili akcję humanitarna na Ukrainie;

"W Zaporożu rosyjskie wojska przypuściły atak rakietowy na konwój humanitarny, który jechał na tymczasowo okupowane terytoria - napisał na Telegramie Ołeksandr Staruch, szef zaporoskiej obwodowej administracji państwowej, podała agencja Ukrinform. Życie straciły co najmniej 23 osoby, a ponad 60 zostało rannych."

Do góry stronyOffline

Strona 584 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 583 | 584 | 585 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,