2022-09-29 22:41:42, cris82 napisał(a):
Haha ty jesteś żałosny zobacz chronologie wydarzeń
Mój błąd 21.41
Edycja błędu 21.49
21.57 ty wpadasz i się chelpisz że napisałem "chamulec" przez pomyłkę chociaż tego wyrazu nie było już w poście jak ty pisałeś swój gdzie cisnales że mnie bekę
Widzisz na czym polega bycie żałosnym?? 😅
Gwontownik czy dla ciebie to takie skomplikowane spójrz na godziny postów i edycji
Zakręciłem się na chwilę twoimi wkejonymi cytatami stąd prośba o wybaczenie ale wystarczy to przejrzeć na spokojnie żeby zobaczyć że mam rację
Chelpiles się już po edycji wpisu hehe typowe dla ciebie możesz myśleć że jesteś bystry ale refleksu dalej ci brakuje
Np przed chwilą napisałem "chronologie" ale zmieniłem to tak szybko że nawet nie zauważyłeś pecha miałeś bo chelpiac się i pisząc swój post dalej myślałeś że jest tam błąd problem w tym że napisałeś post a tamten już był kilka minut po zmianie
Jaki z tego wniosek? Chelpienie się na forum nie popłaca
Patrz gwontownik ja byłem pewny swego ale byłem też w stanie napisać "wybacz" bo myślałem że edycja postu nie zawiera informacji o godzinie myślałem że nie ma dowodu i napisałem "ok wybacz" to się nazywa klasa
jednak się okazało że godzina edycji jest a ty masz kłamliwe lapy
A ty co dalej brniesz w jakieś cytaty twierdząc że masz rację a ja jestem żałosny?
Sprawdź godziny czarno na białym miej odrobinę jaj żeby się przyznać do chelpienie się bez podstaw : )
Tak więc drodzy forumowicze uważajcie pisząc wyraz "chamulec" i poprawiając go szybko dalej wystawiacie się na strzal forumowego pana Miodka który musi się trochę ponabijac i nie jest hamulcowym
Moderację proszę o wyrozumiałość i pozostawienie wpisów niech każdy sprawdzi jak to było a warto bo jak widać trole w natarciu nie można nawet małego błędu zrobic
[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2022 23:00 ]
2022-09-29 22:00:35, cris82 napisał(a):
Haha jaki typ poprawiłem błąd przed jego wpisem a ty co robisz? 😅 Zalosne
Ty wierzysz tylko w swoją błyskotliwość słuchaj to nie kwestia wiary tylko ruchów które dzisiaj wykonuje Putin a on co robi wprowadza panikę w swoim kraju żeby uzupełnić straty
No ale ty nie wierzysz ot klapy na oczach
[ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 29-09-2022 22:04 ]
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.