Str 575 z 847 |
|
---|---|
Antyszczepan | Post #1 Ocena: 0 2022-09-27 16:36:06 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Nie wiem co tobie wpajali ,ale mi nikt nie wpajał ,że jestem nikim...
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2022-09-27 16:45:04 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
To ci się tylko tak wydaje, wychował cię komunistyczny dryl i pielęgnowane przez Niemców poczucie niższości. W zestawieniu z Anglikami którzy są chowani od małego w przekonaniu o swojej wybitności, mający lekkość w byciu pępkiem świata możemy mieć kompleksy. Oczywiście jesteśmy dużo zaradniejsi od nich bo tak nas wychowała historia
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
iwona38 | Post #3 Ocena: 0 2022-09-27 16:48:50 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Ja nikim poczulam sie dopiero w czasie pandemii. To byl czas, w ktorym nie mialam kontroli nad swoim zyciem. Ktos mowil mi czy moge pracowac, czy moge wyjsc, ba nawet czy moge sie leczyc. I wszystko to w wolnej, zachodniej Anglii. Az strach sie bac co bylo gdyby tu wybuchl jakis konflikt.
Nie kupuje w Amazonie.
|
Antyszczepan | Post #4 Ocena: 0 2022-09-27 16:53:09 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
sqlserver coś w tym jest co napisałeś. Natomiast ja sie nigdy nie czułem gorszy od kogoś wręcz przeciwnie przyjezdzając do anglii, jako zaradny 20 latek, dziwiłem sie jak 10-15 lat starsi goście mogą robić takie głupie rzeczy i być tak niezaradni w życiu. Od kiedy przyjechałem stwierdziłem ,że ten kraj ratuje tylko FUNT.
Iwona38 - dokładnie, apropo widziałem ,coraz większą aktywność "Maskowiczów" , chyba lubią być popychani. |
daavid | Post #5 Ocena: 0 2022-09-27 17:05:16 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Hehe, Polsce i Polakom zagrażają Ukraińcy. Znaczyłoby to to, że nie jest ciekawie z polskim narodem.
Moim zdaniem największe zagrożenie to nacjonalizm sąsiadów. Niemcy swojego się wyzbyli, więc pozostaje ten ze wschodu. A u nich nacjonalizm jest w natarciu. |
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2022-09-27 17:14:52 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2022-09-27 16:48:50, iwona38 napisał(a): Ja nikim poczulam sie dopiero w czasie pandemii. To byl czas, w ktorym nie mialam kontroli nad swoim zyciem. Ktos mowil mi czy moge pracowac, czy moge wyjsc, ba nawet czy moge sie leczyc. I wszystko to w wolnej, zachodniej Anglii. Az strach sie bac co bylo gdyby tu wybuchl jakis konflikt. Jedz do Rosji i wesprzyj "opozycję" protestami jeśli takowa tam w ogóle istnieje ![]() W kontekście zachód vs wschód z tego co wiem to "covidowych zbiegów" w Chinach prowadzano publicznie na łańcuchach żeby ich upokorzyc a wiadomo że Chiny i Rosja to jedna wielka czerwona rodzina [ Ostatnio edytowany przez: cris82 27-09-2022 17:19 ] |
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2022-09-27 17:19:04 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-09-27 17:05:16, daavid napisał(a): Hehe, Polsce i Polakom zagrażają Ukraińcy. Znaczyłoby to to, że nie jest ciekawie z polskim narodem. Moim zdaniem największe zagrożenie to nacjonalizm sąsiadów. Niemcy swojego się wyzbyli, więc pozostaje ten ze wschodu. A u nich nacjonalizm jest w natarciu. Niedoceniasz Niemiec z AfD jako największa partia opozycyjna w Bundestagu z 13% poparciem. Według zestawienia przygotowanego przez BBC Niemcy wyprzedzają Polskę o kilka miejsc, pomimo rządów prawicowego pisu w rankingu nacjonalistycznych państw Z kilkunastoma organizacjami ultra prawicowymi i setkami członków. To nie Polska ze po lasach trzeba bulo swastyki z wafelków szukać. Tylko o tym w onecie nie przeczytasz moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
daavid | Post #8 Ocena: 0 2022-09-27 17:36:58 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Wiem, że AfD ma faszystowskie korzenie, ale w tej chwili głosują na nich też inni "niezadowoleni". Nawet jeśli 13% to nacjonaliści to i tak mało w stosunku do tego co się dzieje w Rosji i ci robią ich oficjalne władze.
|
iwona38 | Post #9 Ocena: 0 2022-09-27 17:39:34 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
"płatne wakacje z dużymi niedogodnościami" o czym ty czlowieku piszesz? Moja tesciowa
zmarla nie leczona w tym czasie. Moze powiedz to jej, ze to tylko wakacje z niedogodnosciami. Niemcy wyzbyli sie nacjonalizmu...buhahaha🤣 To juz nawet smieszne nie jest. Nie kupuje w Amazonie.
|
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2022-09-27 18:11:08 (3 lata temu) |
Kilka dni temu Biden sugerował ze nordstream Dzisiaj jest s jutro go nie ma i dziś obie nitki zaczęły być nieszczelne a Szwedzi odnotowali wybuchy podwodne. Co za peszek, podobno naprawa nie ma szans się zakończyć do wiosny jeśli nie dłużej czyli Niemców nie będą kusiły żadne ustawiania się z ruskimi bo nie ma jak. Ciekawa zbierznoec dat No dzis Polska uruchomiła balticpipe i wbrew czarnowidztwu obłożenie rury jest zbliżone do 100%
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|