MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 560 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 559 | 560 | 561 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 560 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

iwona38

Post #1 Ocena: 0

2022-09-08 13:48:33 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

Cytat:

2022-09-08 13:38:46, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-09-08 13:34:27, iwona38 napisał(a):
Cytat:

2022-09-08 13:18:42, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-09-08 12:21:33, iwona38 napisał(a):
A teraz zobacznie dokad zmierza Europa pod rzadami lewakow:

"Kara za grzanie w domach.
Nawet 3 lata więzienia lub wysoka grzywna może grozić Szwajcarom, którzy nie zastosują się do nowych przepisów dotyczących zużycia gazu - podaje lokalny dziennik Blick. Takie działania podejmowane są w obliczu narastającego kryzysu energetycznego w Europie."

link

w Szwajcarii rządzi szwajcarska partia prawicowa

Tak, tak, to tak samo jak w Polsce. Nie rozsmieszaj mnie. To, ze ma w nazwie prawicowa to nie znaczy, ze taka jest.

ty nawet złapana na swojej głupocie będziesz zażarcie broniła swojego i odkręcała kota ogonem

a w nazwie ma ludowa -Szwajcarska Partia Ludowa

Na czym ty mnie zlapales?

Uwaga moderatora: Post edytowany z personalnej zaczepki. Konefka

Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-09-08 14:10:03 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

haha : ) fakt smiesznie wyszlo

lubie te wasze przepychanki

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: +1

2022-09-08 15:38:03 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Siły ukraińskie odzyskały ponad 700 km2 terytorium na południu Ukrainy, a także na wschodzie, gdzie posunęły się do 50 km w kierunku linii rosyjskich, zdobywając ponad 20 wiosek.

Generalnie od kilku dni Ukraińcy robili medialny szum wokoło walk o Chersoń, Rosjanie ściągnęli tam wszystko co mieli wolnego a dwa dni temu Ukraińcy zaatakowali na drugim końcu w okolicach Charkowa i wygląda ze obrona Rosyjska się posypała i w panice się wycofują. To dopiero początek operacji i wiele może się wydarzyć ale puki co wygląda na to ze mamy powtórkę z operacji Kijów
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #4 Ocena: -1

2022-09-08 16:05:27 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

Lewackie media mogą ci wpajać cokolwiek chcesz nikogo tutaj to nie interesuje oprócz twojego ziomka davida , czasami crisa, z którymi równie dobrze możesz gadać na priv.

Musisz zrozumieć ze "Ukraiński twór" leży na podwórku Ruskich i nigdy już nie dadzą za wygraną. Nato sprowokowała ten konflikt , gdybyś , powtórze to któryś raz z kolei, może ogarniesz...

Ukraina - twór oligarchów oficjalnie ma niepodległość tylko 31 lat (1991) - ile lat ma POLSKA niepodległość , jak gdyby tylko przyszło ci coś do głowy w razie porównań?

Okej jak chcesz być wiewiórczy, no to za date 1918 rok... :).

I nie wypisuj mi o plemionach chazarskich lub kozackich... mówie o oficjalnych datach i o narracji przed 24 Lutym 2022 , wpisanie w google daje ci głupoty które chcą ,żebyś ogarniał...

To tak jakby była POLSKA i nagle śląsk w 1991 chciał się odłączyć, bo grupka zamożnych Niemców którzy tam mieszkają stwierdziła ,że tak będzie lepiej...

POLSKA ma piekną historie i długą historie , nikt w Europie jej nie dorównuje i nie ma prawa. 966 Chrzest Polski mówi wszystko.

Ukraina to twór zamożnych oligarchów, CIA i teraz operacja WEF na pełną skale, tam nigdy nie było i nie będzie dobrze.

Przez Ukraine teraz miliony europejczyków cierpi i będzie przez lata nie zdając sobie sprawy oco tu chodzi, widząc durne nagłówki i krew w TV, a wszyscy ze wszystkimi robią interesy.

Jeżeli chodzi o Historie przemilcze to kolejny raz i powiem krótko niektórzy tu powinni sie serio wstydzić co wypisują, pierwsza powinna być sprawa Polski i Polska sama w sobie, a nie to co powie TVN lub TVP.

Inną sprawą jest co to za typ ludzi Ukraińcy, 1 na 1000 może jest wart zaufania, reszta to krętacze, płaczki , agresywni którzy wiecznie mają pretensje i ,że im sie należy!

Kto poznał kilku Ukraińców ten wie o czym mówie.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-09-2022 16:10 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #5 Ocena: +1

2022-09-08 16:19:32 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-08 16:05:27, Antyszczepan napisał(a):
Lewackie media mogą ci wpajać cokolwiek chcesz nikogo tutaj to nie interesuje oprócz twojego ziomka davida , czasami crisa, z którymi równie dobrze możesz gadać na priv.

I tu jesteś w błędzie bo ukraińska strona ma embargo informacyjne na czas operacji i cedzą info przez żeby za to ruski telegram huczy od informacji
Cytat:

Musisz zrozumieć ze "Ukraiński twór" leży na podwórku Ruskich i nigdy już nie dadzą za wygraną. Nato sprowokowała ten konflikt , gdybyś , powtórze to któryś raz z kolei, może ogarniesz...

Ukraina - twór oligarchów oficjalnie ma niepodległość tylko 31 lat (1991) - ile lat ma POLSKA niepodległość , jak gdyby tylko przyszło ci coś do głowy w razie porównań?

Okej jak chcesz być wiewiórczy, no to za date 1918 rok... :).

I nie wypisuj mi o plemionach chazarskich lub kozackich... mówie o oficjalnych datach i o narracji przed 24 Lutym 2022 , wpisanie w google daje ci głupoty które chcą ,żebyś ogarniał...

To tak jakby była POLSKA i nagle śląsk w 1991 chciał się odłączyć, bo grupka zamożnych Niemców którzy tam mieszkają stwierdziła ,że tak będzie lepiej...

POLSKA ma piekną historie i długą historie , nikt w Europie jej nie dorównuje i nie ma prawa. 966 Chrzest Polski mówi wszystko.

Ukraina to twór zamożnych oligarchów, CIA i teraz operacja WEF na pełną skale, tam nigdy nie było i nie będzie dobrze.

Przez Ukraine teraz miliony europejczyków cierpi i będzie przez lata nie zdając sobie sprawy oco tu chodzi, widząc durne nagłówki i krew w TV, a wszyscy ze wszystkimi robią interesy.

Jeżeli chodzi o Historie przemilcze to kolejny raz i powiem krótko niektórzy tu powinni sie serio wstydzić co wypisują, pierwsza powinna być sprawa Polski i Polska sama w sobie, a nie to co powie TVN lub TVP.

Nawet nie wiem jak to skomentować, jedyne go mi przychodzi do głowy to twoje wschodnie pochodzenie może sugerować ze masz ukraińska krew w żyłach której się bardzo wstydzisz. Tak na wzór nadgorliwych hitlerowcow z żydowskimi konotacjami
Cytat:

Inną sprawą jest co to za typ ludzi Ukraińcy, 1 na 1000 może jest wart zaufania, reszta to krętacze, płaczki , agresywni którzy wiecznie mają pretensje i ,że im sie należy!

Wypisz wymaluj Polacy na obczyźnie
Cytat:

Kto poznał kilku Ukraińców ten wie o czym mówie.

Znam wielu ludzi z wielu nacji i staram się nie oceniać ich jak typowy ksenofob

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 08-09-2022 16:49 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #6 Ocena: 0

2022-09-08 17:06:03 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

"Nawet nie wiem jak to skomentować, jedyne go mi przychodzi do głowy to twoje wschodnie pochodzenie może sugerować ze masz ukraińska krew w żyłach której się bardzo wstydzisz. Tak na wzór nadgorliwych hitlerowcow z żydowskimi konotacjami"

Skoro tak to ja sugeruje po twoich wypowiedziach ,że w twoich żyłach płynie hitlerowska krew.

Ja też znam wielu ludzi of afrykańczyków po pakistańczyków i powiem ci jedno, nie znasz żadnego Ukraińca to sie nie wypowiadaj, bo gościu nic nie wiesz, siedzisz przed tym swoim komputerkiem , jedyne gdzie byłeś to w Grecji na last minute z Crisem czytasz te lewackie fora i myślisz ,że dużo wiesz o życiu....

w latach 2004-2008 wielu moich znajomych szmuglowało wache przez granice i fajki, wielu Ukraińców mieszkało w Przemyślu i okolicach.. ale co tobie opowiadac historie o których nie masz pojęcia...

99/100 Ukrainców by cie za** za 5 zł, jak pożyczył hajs na "morde" nie oddawał, kręcił i groził...

Kolory UPA to był standard...

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 08-09-2022 17:08 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2022-09-08 17:09:44 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-08 17:06:03, Antyszczepan napisał(a):
"Nawet nie wiem jak to skomentować, jedyne go mi przychodzi do głowy to twoje wschodnie pochodzenie może sugerować ze masz ukraińska krew w żyłach której się bardzo wstydzisz. Tak na wzór nadgorliwych hitlerowcow z żydowskimi konotacjami"

Skoro tak to ja sugeruje po twoich wypowiedziach ,że w twoich żyłach płynie hitlerowska krew.

Ja też znam wielu ludzi of afrykańczyków po pakistańczyków i powiem ci jedno, nie znasz żadnego Ukraińca to sie nie wypowiadaj, bo gościu nic nie wiesz, siedzisz przed tym swoim komputerkiem , jedyne gdzie byłeś to w Grecji na last minute z Crisem czytasz te lewackie fora i myślisz ,że dużo wiesz o życiu....

w latach 2004-2008 wielu moich znajomych szmuglowało wache przez granice i fajki, wielu Ukraińców mieszkało w Przemyślu i okolicach.. ale co tobie opowiadac historie o których nie masz pojęcia...

99/100 Ukrainców by cie za** za 5 zł, jak pożyczył hajs na "morde" nie oddawał, kręcił i groził...

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 08-09-2022 17:07 ]

Ja bardzo długo mieszkałem na warszawskie Pradze i chodziłem fo szkoły z chłopakami z Wołomina czego ja się naoglądałem i co z tego? Nic, wole oceniać kogoś na podstawie czynów i słów niż jego narodowości

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #8 Ocena: 0

2022-09-08 17:14:50 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

"Ja bardzo długo mieszkałem na warszawskie Pradze i chodziłem fo szkoły z chłopakami z Wołomina czego ja się naoglądałem i co z tego? Nic, wole oceniać kogoś na podstawie czynów i słów niż jego narodowości"

Czy widzicie co ten ...pisze , mówi ,że chodził z chłopakami z Wołomina którzy są Polakami i nie chce oceniać po narodowości....

Uwaga moderatora: Post edytowany z personalnej zaczepki. Konefka

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: +1

2022-09-08 19:41:20 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Obrazek

Radni z Petersburga skierowali apel do Dumy Państwowej z propozycją oskarżenia prezydenta Rosji Władimira Putina o zdradę stanu - podał rosyjski portal śledczy The Insider. Powodem jest decyzja o inwazji na Ukrainę.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #10 Ocena: 0

2022-09-09 20:59:46 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

To juz 2 w tym tygodniu przypadek z uzyciem ostrego narzedzia,ahh ci Ukraincy:):):) tak jak pisalem zobaczycie co bedzie za jakis czas….

W Niemieckim Gdansku chca zrobic obowiazkowy Ukrainski od 4 klasy podstawowki…

https://wprawo.pl/ukrainiec-zaatakowal-policjantow-nozem-funkcjonariusz-musial-uzyc-broni-palnej/?fbclid=IwAR15-Lz-hgQk-HlbMmPGNGq1UBJ5ylwhXP2xoQU6xQOAVVulri6_6I2TCGs

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 09-09-2022 21:03 ]

Do góry stronyOffline

Strona 560 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 559 | 560 | 561 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,