Znam przynajmniej kilka państw które są neutralne albo były jak obok była wojna, ale widzisz znów umiejętnie zmieniasz tor.... Co powiesz o Niedzielskim? Dobrze sie zachował?
A może ty dasz przykłady państw które pomogły jak POLSKA, przygarneły 5-6 MLN, dały kase, za darmo ciuchy, bilety, zarlo, mieszkania a wiekszosc tych ludzi ma jeszcze pretensje, że Polacy nie znają ich języka , albo historii i tradycji !
Ja co najwyżej pamiętam NAMIOTY nad morzem W bogatej Francji... Albo wyspy przetrwania w Australii...no Moze jeszcze przy Tureckiej granicy Namioty i wode...
2022-09-06 10:30:47, Antyszczepan napisał(a): Znam przynajmniej kilka państw które są neutralne albo były jak obok była wojna, ale widzisz znów umiejętnie zmieniasz tor.... Co powiesz o Niedzielskim? Dobrze sie zachował?
co powiesz na to
jeżeli już piszesz o PRAWDZIWYCH polakach to warto wspomnieć
"Korwin-Mikke poparłby Rosję w konflikcie z Polska - powiedział to przy nas wszystkich!". Liroy o powodach odejścia z Konfederacji
Musza mieć ruskie grube kwity na krula
Oczywiście historie ostatniej wojny znasz i wiesz ze Niemcy zamordowali dużo więcej Polaków niż Ukraińcy ale nie przeszkadza to PRAWDZIWYM polakom zamawiać pięciu piw, zdjecia sobie daruje ale jak potrzebujesz to wrzucę
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Ale czemu ty mi pokazujesz konfederacje, kiedy ja chwaliłem Niemców , zawsze mówiłem czy Niemcy Bruksela , czy Amerykance siebie warci... Ty głosujesz za PO i jestes lewakiem więc to sie Ciebie dotyczy - pisałeś nie raz ,że głosujesz na PO, a ja nie głosuje na nikogo i nie jestem po żadnej stronie politycznej bo wszyscy tacy samui, więc czego sie tyczy twój post bo nie rozumiem ?
Ale jak już zrobiłem reserach to to zdjęcie Konfederacji z Rosyjską flagą byś sobie darował, to tak samo jak "ministerstwo zdrowia" napisało tweeta ,że sie pomylił.. hahaha szopka z twojej strony.
Ja stoje za Prawdziwymi Polakami , którzy mają dość polityki i chcą wy*** Ukraińców z Polski, tak samo amerykanizacja i Zielony komunizm płynący z podatkami prosto z EU.
Ty stoisz za chłopakami którzy wymachują sztucznym ch** na ulicach warszawy , lewakami którzy chcą żebyśmy jeździli elektrycznymi autkami na baterie, skanowali zakupy w sklepach ręką i nosili elektroniczne naszyjniki...
Przez takich jak ty na Wrocław mówią Breslau a na Gdańsk Danzig.
SQL nie jaraj się tak tą swoją antyrosyjskości, bo to dzięki takim właśnie ludziom Polacy nie mają już węgla, a za chwilę nie będą mieli gazu. Ty byłeś pierwszym popierającym zerwanie dostaw z Rosji tak jak Polski (nie)rząd. W efekcie kupowali ruski gaz od Niemca, z jego marżą, do czasu aż ruskie nie odcięli dostaw.
Czy wiesz, że eksport polskiego węgla zakupionego interwencyjnie za pieniądze podatnika już nie ma? Czy wiesz, że Polska wyeksportowała ponad 50% węgla więcej w tym roku niz w ubiegłym? Czy wiesz, że eksport drewna z Polski w tym roku wzrósł o 3000 procent? Ale o tym nie dobrze mówić, bo jak przeciwko polskiemu rządowi i przeciwko racjonalnym argumentom to sprzyjasz putinowi. Az się dziwię, że naród jeszcze tych nieudaczników nie pogonił. Ty i tobie podobni zachowują się jakby w głębokim poważaniu mieli dobro kraju, nieświadomi faktu, że na wojnie wszystko jest bronią, a wasze stanowisko, na pozór antyrosyjskie, jest w rzeczywistości antypolskie.
Takich jak ty i on , jest zle gwontownik ma racje. Pisalem w Marcu ze to jak zjadanie wlasnego ogona te antyrosyjskie haselka i medialne besztanie, a 3 jka takich panow na forum az piala i rozsiewala glupoty z tvn i tvp ze w 2/3 miesiace Ruscy sie skoncza i rubel upadnie… a ja pisalem ze Ruscy to nie Burkina Faso i lepiej na tym wyjda niz Polska ktora jet kierowana do podatkow, placenia przez amerykansko-brukselska szajke na wiejskiej.
Ale sa tez tacy jak wy ktorzy nawet krzycza zd wola wziasc kredyt i placic za prad i gas 20x wiecej byle by Rosji dokopac! A tymczasem Bruksela i Stany robis dalej biznesy….z Moskwa.
Sql davvidsk i cris omotali was jak malutkie dzieci… Cale szczescie wasze zdanie zostaje w waszej glowie i na klawiaturze ewentualnie… nikt tu was na powaznie nie bierze..
Zaraz pewnie
Pod spodem cos smiesznego rzucicie , zamienicie wszystko w zart i bedzie smieszkowo… ludzie juz was przejrzeli…
No jedni mówią że to wina Putina inni że to wina SQL widzisz jakąś różnicę między sobą a nimi... 😅
Jeszcze jak można się zgodzić że dzisiaj 4-5%inflacji to wina putina (reszta pandemii) bo gdyby głupek nie wojował na Ukrainie to wszyscy byśmy sobie lepiej żyli
To teza o winie SQL za cenę węgla naprawdę jest komedia sama w sobie
Ooo...i stałem się trzecim muszkieterem na nowo a taki byłeś potulny jak baranek wcześniej hehe
2022-09-06 12:45:07, Gwontownik napisał(a): SQL nie jaraj się tak tą swoją antyrosyjskości, bo to dzięki takim właśnie ludziom Polacy nie mają już węgla, a za chwilę nie będą mieli gazu. Ty byłeś pierwszym popierającym zerwanie dostaw z Rosji tak jak Polski (nie)rząd. W efekcie kupowali ruski gaz od Niemca, z jego marżą, do czasu aż ruskie nie odcięli dostaw.
Czy wiesz, że eksport polskiego węgla zakupionego interwencyjnie za pieniądze podatnika już nie ma? Czy wiesz, że Polska wyeksportowała ponad 50% węgla więcej w tym roku niz w ubiegłym? Czy wiesz, że eksport drewna z Polski w tym roku wzrósł o 3000 procent? Ale o tym nie dobrze mówić, bo jak przeciwko polskiemu rządowi i przeciwko racjonalnym argumentom to sprzyjasz putinowi. Az się dziwię, że naród jeszcze tych nieudaczników nie pogonił. Ty i tobie podobni zachowują się jakby w głębokim poważaniu mieli dobro kraju, nieświadomi faktu, że na wojnie wszystko jest bronią, a wasze stanowisko, na pozór antyrosyjskie, jest w rzeczywistości antypolskie.
We wrześniu 39 bardzo podobnie jak ty mówili Żydzi, budowali bramy powitalne dla okupantów, bo uważali ze będzie im lepiej, robili to i dla ruskich i dla Niemców. Ci witający wódka i chlebem ruskich wyszli na tym lepiej. Ich retoryka była podobna, nie widzieli potrzeby przeciwstawiać się wrogowi ważne żeby gar był pełny i w zadek ciepło. Jak to się dla kilku milionów z nich skończyło nie muszę chyba tłumaczyć.
Ukraina to wojna Europy z Mongołami i nie ma możliwości być neutralnym. Podbita Ukraina posłużyła by, podobnie jak Czeczenia do dalszej ekspansji na zachód. Według mnie jesteśmy w idealnej sytuacji za nasze interesy giną Ukraińcy. Rosja wykrwawiona na tej wojnie nie będzie dla nas zagrożeniem a my płacimy za to minimalna kwotę.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez