MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 553 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 552 | 553 | 554 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 553 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Antyszczepan

Post #1 Ocena: 0

2022-09-06 10:30:47 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

Znam przynajmniej kilka państw które są neutralne albo były jak obok była wojna, ale widzisz znów umiejętnie zmieniasz tor.... Co powiesz o Niedzielskim? Dobrze sie zachował?

A może ty dasz przykłady państw które pomogły jak POLSKA, przygarneły 5-6 MLN, dały kase, za darmo ciuchy, bilety, zarlo, mieszkania a wiekszosc tych ludzi ma jeszcze pretensje, że Polacy nie znają ich języka , albo historii i tradycji !

Ja co najwyżej pamiętam NAMIOTY nad morzem W bogatej Francji... Albo wyspy przetrwania w Australii...no Moze jeszcze przy Tureckiej granicy Namioty :) i wode...

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 10:37 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-09-06 10:56:06 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-09-06 10:30:47, Antyszczepan napisał(a):
Znam przynajmniej kilka państw które są neutralne albo były jak obok była wojna, ale widzisz znów umiejętnie zmieniasz tor.... Co powiesz o Niedzielskim? Dobrze sie zachował?

Obrazek

co powiesz na to
Obrazek

Obrazek

jeżeli już piszesz o PRAWDZIWYCH polakach to warto wspomnieć

"Korwin-Mikke poparłby Rosję w konflikcie z Polska - powiedział to przy nas wszystkich!". Liroy o powodach odejścia z Konfederacji

Musza mieć ruskie grube kwity na krula

Oczywiście historie ostatniej wojny znasz i wiesz ze Niemcy zamordowali dużo więcej Polaków niż Ukraińcy ale nie przeszkadza to PRAWDZIWYM polakom zamawiać pięciu piw, zdjecia sobie daruje ale jak potrzebujesz to wrzucę

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 06-09-2022 11:24 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #3 Ocena: 0

2022-09-06 11:41:05 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ale czemu ty mi pokazujesz konfederacje, kiedy ja chwaliłem Niemców , zawsze mówiłem czy Niemcy Bruksela , czy Amerykance siebie warci... Ty głosujesz za PO i jestes lewakiem więc to sie Ciebie dotyczy - pisałeś nie raz ,że głosujesz na PO, a ja nie głosuje na nikogo i nie jestem po żadnej stronie politycznej bo wszyscy tacy samui, więc czego sie tyczy twój post bo nie rozumiem ?

Ale jak już zrobiłem reserach to to zdjęcie Konfederacji z Rosyjską flagą byś sobie darował, to tak samo jak "ministerstwo zdrowia" napisało tweeta ,że sie pomylił.. hahaha szopka z twojej strony.

Ja stoje za Prawdziwymi Polakami , którzy mają dość polityki i chcą wy*** Ukraińców z Polski, tak samo amerykanizacja i Zielony komunizm płynący z podatkami prosto z EU.

Ty stoisz za chłopakami którzy wymachują sztucznym ch** na ulicach warszawy , lewakami którzy chcą żebyśmy jeździli elektrycznymi autkami na baterie, skanowali zakupy w sklepach ręką i nosili elektroniczne naszyjniki...

Przez takich jak ty na Wrocław mówią Breslau a na Gdańsk Danzig.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 11:46 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2022-09-06 12:45:07 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

SQL nie jaraj się tak tą swoją antyrosyjskości, bo to dzięki takim właśnie ludziom Polacy nie mają już węgla, a za chwilę nie będą mieli gazu. Ty byłeś pierwszym popierającym zerwanie dostaw z Rosji tak jak Polski (nie)rząd. W efekcie kupowali ruski gaz od Niemca, z jego marżą, do czasu aż ruskie nie odcięli dostaw.
Czy wiesz, że eksport polskiego węgla zakupionego interwencyjnie za pieniądze podatnika już nie ma? Czy wiesz, że Polska wyeksportowała ponad 50% węgla więcej w tym roku niz w ubiegłym? Czy wiesz, że eksport drewna z Polski w tym roku wzrósł o 3000 procent? Ale o tym nie dobrze mówić, bo jak przeciwko polskiemu rządowi i przeciwko racjonalnym argumentom to sprzyjasz putinowi. Az się dziwię, że naród jeszcze tych nieudaczników nie pogonił. Ty i tobie podobni zachowują się jakby w głębokim poważaniu mieli dobro kraju, nieświadomi faktu, że na wojnie wszystko jest bronią, a wasze stanowisko, na pozór antyrosyjskie, jest w rzeczywistości antypolskie.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 06-09-2022 12:50 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #5 Ocena: 0

2022-09-06 13:25:00 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Dzikiemu sie przytrafiła sytuacja z Ukraińsko-Białoruskim związkiem na siłownii, ale ich pogonił. Hahaha końcówka najlepsza.

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 13:25 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-09-06 13:42:53 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Polacy nie mają węgla przez SQL bo ten jest antyrosyjski...

Co za glupoty... Wybacz że w tym tonie ale aż oczy bolą od twojej narracji Polska weglem stoi ale wungla nie ma i to wina SQL a nie rządzących 😅

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #7 Ocena: 0

2022-09-06 13:59:02 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Takich jak ty i on , jest zle gwontownik ma racje. Pisalem w Marcu ze to jak zjadanie wlasnego ogona te antyrosyjskie haselka i medialne besztanie, a 3 jka takich panow na forum az piala i rozsiewala glupoty z tvn i tvp ze w 2/3 miesiace Ruscy sie skoncza i rubel upadnie…:-] a ja pisalem ze Ruscy to nie Burkina Faso i lepiej na tym wyjda niz Polska ktora jet kierowana do podatkow, placenia przez amerykansko-brukselska szajke na wiejskiej.

Ale sa tez tacy jak wy ktorzy nawet krzycza zd wola wziasc kredyt i placic za prad i gas 20x wiecej byle by Rosji dokopac! A tymczasem Bruksela i Stany robis dalej biznesy….z Moskwa. *ROFL*

Sql davvidsk i cris omotali was jak malutkie dzieci…*ROFL*
Cale szczescie wasze zdanie zostaje w waszej glowie i na klawiaturze ewentualnie… nikt tu was na powaznie nie bierze..

Zaraz pewnie
Pod spodem cos smiesznego rzucicie , zamienicie wszystko w zart i bedzie smieszkowo… ludzie juz was przejrzeli…:-8

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 14:09 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-09-06 14:05:39 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

No jedni mówią że to wina Putina inni że to wina SQL widzisz jakąś różnicę między sobą a nimi... 😅

Jeszcze jak można się zgodzić że dzisiaj 4-5%inflacji to wina putina (reszta pandemii) bo gdyby głupek nie wojował na Ukrainie to wszyscy byśmy sobie lepiej żyli

To teza o winie SQL za cenę węgla naprawdę jest komedia sama w sobie

Ooo...i stałem się trzecim muszkieterem na nowo a taki byłeś potulny jak baranek wcześniej hehe *CRAZY*

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-09-2022 14:07 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2022-09-06 15:45:23 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

*NO*
Cytat:

2022-09-06 13:42:53, cris82 napisał(a):
Polacy nie mają węgla przez SQL bo ten jest antyrosyjski...

Co za glupoty... Wybacz że w tym tonie ale aż oczy bolą od twojej narracji Polska weglem stoi ale wungla nie ma i to wina SQL a nie rządzących 😅

Czytać trzeba umieć. I z takim rozumowaniem podanego tekstu ktoś chce komentowac cokolwiek?

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 06-09-2022 15:48 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2022-09-06 17:22:34 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-09-06 12:45:07, Gwontownik napisał(a):
SQL nie jaraj się tak tą swoją antyrosyjskości, bo to dzięki takim właśnie ludziom Polacy nie mają już węgla, a za chwilę nie będą mieli gazu. Ty byłeś pierwszym popierającym zerwanie dostaw z Rosji tak jak Polski (nie)rząd. W efekcie kupowali ruski gaz od Niemca, z jego marżą, do czasu aż ruskie nie odcięli dostaw.
Czy wiesz, że eksport polskiego węgla zakupionego interwencyjnie za pieniądze podatnika już nie ma? Czy wiesz, że Polska wyeksportowała ponad 50% węgla więcej w tym roku niz w ubiegłym? Czy wiesz, że eksport drewna z Polski w tym roku wzrósł o 3000 procent? Ale o tym nie dobrze mówić, bo jak przeciwko polskiemu rządowi i przeciwko racjonalnym argumentom to sprzyjasz putinowi. Az się dziwię, że naród jeszcze tych nieudaczników nie pogonił. Ty i tobie podobni zachowują się jakby w głębokim poważaniu mieli dobro kraju, nieświadomi faktu, że na wojnie wszystko jest bronią, a wasze stanowisko, na pozór antyrosyjskie, jest w rzeczywistości antypolskie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 06-09-2022 12:50 ]

We wrześniu 39 bardzo podobnie jak ty mówili Żydzi, budowali bramy powitalne dla okupantów, bo uważali ze będzie im lepiej, robili to i dla ruskich i dla Niemców. Ci witający wódka i chlebem ruskich wyszli na tym lepiej. Ich retoryka była podobna, nie widzieli potrzeby przeciwstawiać się wrogowi ważne żeby gar był pełny i w zadek ciepło. Jak to się dla kilku milionów z nich skończyło nie muszę chyba tłumaczyć.
Ukraina to wojna Europy z Mongołami i nie ma możliwości być neutralnym. Podbita Ukraina posłużyła by, podobnie jak Czeczenia do dalszej ekspansji na zachód. Według mnie jesteśmy w idealnej sytuacji za nasze interesy giną Ukraińcy. Rosja wykrwawiona na tej wojnie nie będzie dla nas zagrożeniem a my płacimy za to minimalna kwotę.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Strona 553 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 552 | 553 | 554 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,