Str 552 z 847 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
iwona38 |
Post #1 Ocena: 0 2022-09-03 13:26:23 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
W Polsce zawsze byla patologia w policji. Moze dlatego, ze ci ludzie sa ciagle szkoleni przez bylych milicjantow. Ale mimo wszystko ja wole kiedy policjant ma jednak bron, bo tak jak jest w Anglii to wyglada jak szkolka niedzielna.
Do sql: ja nie glosze zadnych teorii spiskowych, to, ze nie posiadanie broni przez policje jest tutaj tradycja wcale nie znaczy, ze w tej chwili nie maja tej broni bo nikt juz nie chce im jej dac.
Im mniej broni w rekach ludzi tym lepiej dla rzadzacych. Myslisz, ze czemu teraz w Stanach taka dyskusja nad delegalizacja posiadania broni przez obywateli? Myslisz, ze dlatego, ze ludzie do siebie strzelaja? Nie, bo wciaz maja sie czym bronic.
Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2022-09-03 18:26:40 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Bardzo nowatorska idea, mi się zawsze wydawało że im bardziej radykalny rząd tym bardziej dostrojone i bezwzględne resorty siłowe ale co ja tam wiem jak specjalistka tak mówi. moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
iwona38 |
Post #3 Ocena: 0 2022-09-03 20:36:23 (3 lata temu) |
Naprawde? Nawet w takich Chinach jest podzial na policje, ktora jest nie uzbrojona, a ktora jest wlasnie odpowiednikiem naszej policji i na ludowa policje zbrojna.
Ta druga jest jak wojsko.
Ale co ja tam wiem😀 Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #4 Ocena: 0 2022-09-03 21:12:11 (3 lata temu) |
Napewno pierwszoliniowi zomowcy w czasach PRL tez byli nie uzbrojeni bo bała się ich władza ludowa
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 03-09-2022 21:12 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
iwona38 |
Post #5 Ocena: 0 2022-09-03 21:19:27 (3 lata temu) |
No i co ty chcesz tym udowidnic, bo nie bardzo juz za toba nadazam...koniec karmienia na dzisiaj.
W Pradze wielotysieczne antyrzadowe demonstracje, oczywiscie przedstawione jako demonstracje prorosyjskie, w ktorych udzial biora antyszczepy🤣
link
Nie kupuje w Amazonie.
|

|
 |
|
|
daavid |
Post #6 Ocena: 0 2022-09-04 13:35:18 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Tak na serio czujecie się zagrożeni w UK? Przyznam, że pracuje w dzielnicy w której mieszka angielska patologia i pomimo tego, że chodzę często w środku nocy i to sam, to nigdy mi się nic nie stało.
|

|
 |
|
Antyszczepan |
Post #7 Ocena: 0 2022-09-06 07:56:35 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
Bo masz ze sobą pewnie Ukraińską flage, daavid a może wycieczke forum zasponsoruje jak tak bardzo ich lubisz razem ze SQL byście zrobili relacje? Zresztą te twoje barwy bandery na profilowym są podejrzane... hmmm (biały tak dla zmyłki co)?
Koniecznie od razu pojedz na rozgrywki ligi Ukraińskiej...
 [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 07:59 ]
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #8 Ocena: 0 2022-09-06 09:52:25 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-09-06 07:56:35, Antyszczepan napisał(a):
Bo masz ze sobą pewnie Ukraińską flage, daavid a może wycieczke forum zasponsoruje jak tak bardzo ich lubisz razem ze SQL byście zrobili relacje? Zresztą te twoje barwy bandery na profilowym są podejrzane... hmmm (biały tak dla zmyłki co)?
użyje porównania będzie prościej, może łatwiej załapiesz
Twoje dziecko zachorowało na jakaś śmiertelna chorobę.
Pomijając cala tragiczna stronę tego nieszczęścia i walki bo oczywiście zaczynacie walkę o życie dziecka, chociaż ty ze swoimi poglądami na wszystko możesz to robić w wyszukany sposób, ale nie ważne bo to nie istotne tu.
jak zaczniecie żyć, czy będziesz myl zęby, włosy, czy użyjesz dezodorantu, czy włączysz telewizor albo wyjdziesz z psem na spacer. Generalnie czy będziecie próbowali żyć normalnie, nie szaleć ale normalnie żeby nie zwariować. Jeśli tak to uwierz mi ze dla wielu będziecie złymi ludźmi
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 06-09-2022 10:28 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
Antyszczepan |
Post #9 Ocena: 0 2022-09-06 10:09:35 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 18-07-2022 Skąd: Essex |
" jak zaczniecie żyć, czy będziesz myl zęby, włosy, czy użyjesz dezodorantu, czy włączysz telewizor albo wyjdziesz z psem na spacer. Generalnie czy będziecie próbowali żyć normalnie, nie szaleć ale normalnie żeby nie zwariować. Jeśli tak to uwierz mi ze dla wielu będziecie złymi ludźmi "-
to tak jak wielu ludzi na świecie nie tylko na Ukrainie.........ty tak samo możesz wyjśc do Lidla po pączki i już nie wrócić bo jakiś świr cie zabije na przejściu, albo wjedzie w ciebie ciężarówka na autostradzie w tył auta...
Ukraińcy do domu! a nie biesiadowanie na ulicach Polskich miast za darmoche !  Każdy kto wspiera Ukraińców powinień sie wstydzić za historie i za poglądy...
Naszczęscie ludzie sie ogarniają popatrzcie co sie dzieje w Czechach...
A może wypowiesz sie o Niedzielskim , którego tak zachwalałeś na innym temacie o coronie ? ;>
PRAWDZIWI LUDZIE NA WSZYSTKO MAJĄ ZDJĘCIA I DOWODY... A CYBORGI WYMYŚLONE SŁUPKI CO NAJWYŻEJ I TABELKI  [ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 10:13 ]
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #10 Ocena: 0 2022-09-06 10:27:55 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-09-06 10:09:35, Antyszczepan napisał(a):
" jak zaczniecie żyć, czy będziesz myl zęby, włosy, czy użyjesz dezodorantu, czy włączysz telewizor albo wyjdziesz z psem na spacer. Generalnie czy będziecie próbowali żyć normalnie, nie szaleć ale normalnie żeby nie zwariować. Jeśli tak to uwierz mi ze dla wielu będziecie złymi ludźmi "-
to tak jak wielu ludzi na świecie nie tylko na Ukrainie.........ty tak samo możesz wyjśc do Lidla po pączki i już nie wrócić bo jakiś świr cie zabije na przejściu, albo wjedzie w ciebie ciężarówka na autostradzie w tył auta...
Ukraińcy do domu! a nie biesiadowanie na ulicach Polskich miast za darmoche !  Każdy kto wspiera Ukraińców powinień sie wstydzić za historie i za poglądy...
Naszczęscie ludzie sie ogarniają popatrzcie co sie dzieje w Czechach...
PRAWDZIWI LUDZIE NA WSZYSTKO MAJĄ ZDJĘCIA I DOWODY... A CYBORGI WYMYŚLONE SŁUPKI CO NAJWYŻEJ I TABELKI  [ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 06-09-2022 10:13 ]
Jeżeli wojna jest obok twojej granicy to nie oszukujmy się nie możesz być neutralnym, Polska to nie Szwajcaria ze swoimi bankami. Z tych dwóch stron ja wybieram Ukrainę. Ruskie które przyjechały do Polski w 39 robić sprawiedliwy komunizm widzę głęboko w tobie siedzą to dlatego nie zauważasz problemu okradając pracodawce to pamieć mięśniowa wychowania w pegeerze moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|