MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 552 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 551 | 552 | 553 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 552 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

iwona38

Post #1 Ocena: 0

2022-09-03 13:26:23 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Z nami od: 20-04-2007

W Polsce zawsze byla patologia w policji. Moze dlatego, ze ci ludzie sa ciagle szkoleni przez bylych milicjantow. Ale mimo wszystko ja wole kiedy policjant ma jednak bron, bo tak jak jest w Anglii to wyglada jak szkolka niedzielna.

Do sql: ja nie glosze zadnych teorii spiskowych, to, ze nie posiadanie broni przez policje jest tutaj tradycja wcale nie znaczy, ze w tej chwili nie maja tej broni bo nikt juz nie chce im jej dac.
Im mniej broni w rekach ludzi tym lepiej dla rzadzacych. Myslisz, ze czemu teraz w Stanach taka dyskusja nad delegalizacja posiadania broni przez obywateli? Myslisz, ze dlatego, ze ludzie do siebie strzelaja? Nie, bo wciaz maja sie czym bronic.
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-09-03 18:26:40 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Bardzo nowatorska idea, mi się zawsze wydawało że im bardziej radykalny rząd tym bardziej dostrojone i bezwzględne resorty siłowe ale co ja tam wiem jak specjalistka tak mówi.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #3 Ocena: 0

2022-09-03 20:36:23 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

Naprawde? Nawet w takich Chinach jest podzial na policje, ktora jest nie uzbrojona, a ktora jest wlasnie odpowiednikiem naszej policji i na ludowa policje zbrojna.
Ta druga jest jak wojsko.

Ale co ja tam wiem😀
Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #4 Ocena: 0

2022-09-03 21:12:11 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Napewno pierwszoliniowi zomowcy w czasach PRL tez byli nie uzbrojeni bo bała się ich władza ludowa

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 03-09-2022 21:12 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

iwona38

Post #5 Ocena: 0

2022-09-03 21:19:27 (3 lata temu)

iwona38

Kobieta

No i co ty chcesz tym udowidnic, bo nie bardzo juz za toba nadazam...koniec karmienia na dzisiaj.

W Pradze wielotysieczne antyrzadowe demonstracje, oczywiscie przedstawione jako demonstracje prorosyjskie, w ktorych udzial biora antyszczepy🤣
link

Nie kupuje w Amazonie.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #6 Ocena: 0

2022-09-04 13:35:18 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Tak na serio czujecie się zagrożeni w UK? Przyznam, że pracuje w dzielnicy w której mieszka angielska patologia i pomimo tego, że chodzę często w środku nocy i to sam, to nigdy mi się nic nie stało.

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #7 Ocena: 0

2022-09-06 07:56:35 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

Bo masz ze sobą pewnie Ukraińską flage, daavid a może wycieczke forum zasponsoruje jak tak bardzo ich lubisz razem ze SQL byście zrobili relacje? Zresztą te twoje barwy bandery na profilowym są podejrzane... hmmm (biały tak dla zmyłki co)? :-]

Obrazek

Koniecznie od razu pojedz na rozgrywki ligi Ukraińskiej...

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 07:59 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #8 Ocena: 0

2022-09-06 09:52:25 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-06 07:56:35, Antyszczepan napisał(a):
Bo masz ze sobą pewnie Ukraińską flage, daavid a może wycieczke forum zasponsoruje jak tak bardzo ich lubisz razem ze SQL byście zrobili relacje? Zresztą te twoje barwy bandery na profilowym są podejrzane... hmmm (biały tak dla zmyłki co)? :-]

użyje porównania będzie prościej, może łatwiej załapiesz

Twoje dziecko zachorowało na jakaś śmiertelna chorobę.
Pomijając cala tragiczna stronę tego nieszczęścia i walki bo oczywiście zaczynacie walkę o życie dziecka, chociaż ty ze swoimi poglądami na wszystko możesz to robić w wyszukany sposób, ale nie ważne bo to nie istotne tu.
jak zaczniecie żyć, czy będziesz myl zęby, włosy, czy użyjesz dezodorantu, czy włączysz telewizor albo wyjdziesz z psem na spacer. Generalnie czy będziecie próbowali żyć normalnie, nie szaleć ale normalnie żeby nie zwariować. Jeśli tak to uwierz mi ze dla wielu będziecie złymi ludźmi

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 06-09-2022 10:28 ]

Do góry stronyOffline

Antyszczepan

Post #9 Ocena: 0

2022-09-06 10:09:35 (3 lata temu)

Antyszczepan

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 18-07-2022

" jak zaczniecie żyć, czy będziesz myl zęby, włosy, czy użyjesz dezodorantu, czy włączysz telewizor albo wyjdziesz z psem na spacer. Generalnie czy będziecie próbowali żyć normalnie, nie szaleć ale normalnie żeby nie zwariować. Jeśli tak to uwierz mi ze dla wielu będziecie złymi ludźmi "-

to tak jak wielu ludzi na świecie nie tylko na Ukrainie.........ty tak samo możesz wyjśc do Lidla po pączki i już nie wrócić bo jakiś świr cie zabije na przejściu, albo wjedzie w ciebie ciężarówka na autostradzie w tył auta...

Ukraińcy do domu! a nie biesiadowanie na ulicach Polskich miast za darmoche !:) Każdy kto wspiera Ukraińców powinień sie wstydzić za historie i za poglądy...

Naszczęscie ludzie sie ogarniają popatrzcie co sie dzieje w Czechach...

Obrazek

A może wypowiesz sie o Niedzielskim , którego tak zachwalałeś na innym temacie o coronie ? ;>

Obrazek

PRAWDZIWI LUDZIE NA WSZYSTKO MAJĄ ZDJĘCIA I DOWODY... A CYBORGI WYMYŚLONE SŁUPKI CO NAJWYŻEJ I TABELKI ;)

[ Ostatnio edytowany przez: Antyszczepan 06-09-2022 10:13 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2022-09-06 10:27:55 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-09-06 10:09:35, Antyszczepan napisał(a):
" jak zaczniecie żyć, czy będziesz myl zęby, włosy, czy użyjesz dezodorantu, czy włączysz telewizor albo wyjdziesz z psem na spacer. Generalnie czy będziecie próbowali żyć normalnie, nie szaleć ale normalnie żeby nie zwariować. Jeśli tak to uwierz mi ze dla wielu będziecie złymi ludźmi "-

to tak jak wielu ludzi na świecie nie tylko na Ukrainie.........ty tak samo możesz wyjśc do Lidla po pączki i już nie wrócić bo jakiś świr cie zabije na przejściu, albo wjedzie w ciebie ciężarówka na autostradzie w tył auta...

Ukraińcy do domu! a nie biesiadowanie na ulicach Polskich miast za darmoche !:) Każdy kto wspiera Ukraińców powinień sie wstydzić za historie i za poglądy...

Naszczęscie ludzie sie ogarniają popatrzcie co sie dzieje w Czechach...

PRAWDZIWI LUDZIE NA WSZYSTKO MAJĄ ZDJĘCIA I DOWODY... A CYBORGI WYMYŚLONE SŁUPKI CO NAJWYŻEJ I TABELKI ;)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Antyszczepan</i> 06-09-2022 10:13 ]

Jeżeli wojna jest obok twojej granicy to nie oszukujmy się nie możesz być neutralnym, Polska to nie Szwajcaria ze swoimi bankami. Z tych dwóch stron ja wybieram Ukrainę. Ruskie które przyjechały do Polski w 39 robić sprawiedliwy komunizm widzę głęboko w tobie siedzą to dlatego nie zauważasz problemu okradając pracodawce to pamieć mięśniowa wychowania w pegeerze

Do góry stronyOffline

Strona 552 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 551 | 552 | 553 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,