Str 521 z 847 |
|
---|---|
1_Inch | Post #1 Ocena: 0 2022-08-08 22:51:52 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Te 42 tysiące padłych jak muchy to taka sama pejsbukowa wyliczanka jak ilość padniętych na srovida i zaśmiercionkowanych. Papka dla żądnej sensacji gawiedzi. Chcesz to wierz criss. Strat z obu stron nie znamy.
ps. na wyborczej znów się pojawił pasek wyliczający dzienną ilość zakatarzonych z biegunką. |
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2022-08-08 23:01:18 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
A widziałeś ten film chociaż? Pewnie też nie wierzysz w to że w 5 minut wykluczonych zostało 5ruskich czołgów w taki głupi sposób...
Tym bardziej że borówki z Ukrainy są w Tesco więc tam żadnej wojny nawet nie ma hehe Padają ruscy "żołnierze" jak muchy mozna się cieszyć ale wiadomo że na końcu dla putina to żaden cios ot 42tysiace mięsa armatniego kto by się przejmował na pewno nie putler w kraju gdzie jesteś tylko rzeczą do wykorzystania... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-08-2022 23:36 ] |
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2022-08-08 23:10:01 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-08-08 22:51:52, 1_Inch napisał(a): Te 42 tysiące padłych jak muchy to taka sama pejsbukowa wyliczanka jak ilość padniętych na srovida i zaśmiercionkowanych. Papka dla żądnej sensacji gawiedzi. Chcesz to wierz criss. Strat z obu stron nie znamy. ps. na wyborczej znów się pojawił pasek wyliczający dzienną ilość zakatarzonych z biegunką. Rosja jest przyzwyczajona do prowadzenia wojny za pomocą dużych strat tam taniej jest dać rodzinie worek kartofli i olej niż ratować rannego. Zreszta rodzina tez woli kasę na ladę niż inwalidę w domu. Natomiast wrażenie robią straty rosyjskich oficerów, nawet jeżeli byli niskiej jakości lub jest ich jeszcze wielu do zabicia to straty dla ruskiej machiny wojennej nie będą proste do odtworzenia moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
1_Inch | Post #4 Ocena: 0 2022-08-08 23:11:15 (3 lata temu) |
Ja nie twierdzę że nie można wyeliminować 5 czy 10 czołgów w 5 minut. Można. Tylko zastanów się nad jednym tiktokowcu - dostali rozkaz to pojechali. Ty wiesz co to jest rozkaz? Amerykanie też by pojechali. i Francuzi i Polacy też. Skąd ty masz informację o 42 tysiącach zabitych rosyjskich żołnierzy?
Opinia moderatora: Post edytowany. SweetLiar. |
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2022-08-08 23:20:41 (3 lata temu) |
Mi tam bez różnicy to nawet lepiej jeżeli zdychają na rozkaz to tylko świadczy o ich dowodzacych...Może taka mają metodę na oczyszczenie tego pola minowego haha wiadomo że rosja to stan umysłu nie od dzisiaj Ty sobie przeglądaj ruskie fachowe portale od uzbrojenia na których od lutego zniszczono 5 pojazdów rosyjskiej armii a ja tam wolę tiktoki z wybuchającymi ruskimi czołgistami ![]() Opinia moderatora: Post edytowany. SweetLiar. |
|
|
1_Inch | Post #6 Ocena: 0 2022-08-08 23:25:31 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-08-08 23:20:41, cris82 napisał(a): tiktokowcu? Widać że fani Putina nie potrafią nawet normalnej dyskusji prowadzić... Mi tam bez różnicy to nawet lepiej jeżeli zdychają na rozkaz to tylko świadczy o ich dowodzacych...Może taka mają metodę na oczyszczenie tego pola minowego haha wiadomo że Rosja to stan umysłu nie od dzisiaj Ja nie jestem fanem Putina. Nie jestem też fanem Zelenskiego. Ja się bardzo cieszę że dwa wrogie Polsce narody się wykrwawiają. Szkoda tylko że jeszcze uSSmanów tam mało ginie. A ty fanie tiktoka nie przyjmujesz do wiadomości że tak samo giną rosjanie na rozkaz jak i ukraińcy? Co im wyszło z kontrofensywy chersonskiej? Nie zginął nikt na rozkaz? Obudź się człowieku. |
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-08-08 23:33:09 (3 lata temu) |
Ale po co mam się budzić? Wolę oglądać jak ruscy eksplodują na ukraińskich minach bardzo fajny film
Wiesz ja tego tak nie śledzę za bardzo ale widzę że warto czytać i oglądać rzeczy które wkleja Chriscov konkretna wiedza nie to co twoja kremlowska propaganda "NATO nic nie ma rosja to potęga technologiczna" 😄 [ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-08-2022 23:34 ] |
1_Inch | Post #8 Ocena: 0 2022-08-08 23:37:51 (3 lata temu) |
Zastanawia mnie jedna rzecz. Zelenski został wielokrotnie skompromitowany jako człowiek (już nie mówię że jako polityk). kokaina, wygrywanie penisem na pianinie, trangeniczne teledyski, korupcja. Jakie Ty i Twoi podobni mieliby uzywanie gdyby Putin dopuścił się czegoś takiego. Dwulicowość nie boli tak bardzo jak prawda ![]() Opinia moderatora: Post edytowany. SweetLiar. |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2022-08-08 23:44:45 (3 lata temu) |
putin to się niczego nie dopuszcza... a co tam zmiana na chama ordynacji wyborczej tak żeby jak castro czy kim dzban un zasiadać na tronie aż do śmierci Czy budowanie zamków na klifie za pierdyliardy rubli głupich jak but "wyborców" kto by na to zwracał uwagę najważniejsze że zalenski wali koks haha Opinia moderatora: Post edytowany z personalnej zaczepki. SweetLiar. |
daavid | Post #10 Ocena: 0 2022-08-09 02:06:06 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2022-08-08 23:37:51, 1_Inch napisał(a): Zastanawia mnie jedna rzecz. Zelenski został wielokrotnie skompromitowany jako człowiek (już nie mówię że jako polityk). kokaina, wygrywanie penisem na pianinie, trangeniczne teledyski, korupcja. Jakie Ty i Twoi podobni mieliby uzywanie gdyby Putin dopuścił się czegoś takiego. Dwulicowość nie boli tak bardzo jak prawda ![]() W oczach cywilizowanego świata Żeleński jest bohaterem. I wszyscy muszą się wstydzić kontaktów z Putinem bo kim on jest to wszyscy dobrze wiedzą. To tak jakby na czele Niemiec stał facet z SS. Do tego korupcja gigantycznych rozmiarów oraz zrobienie ze swojej ojczyzny kraju autorytarnego. Opinia moderatora: Post edytowany. SweetLiar. |