MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 430 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 429 | 430 | 431 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 430 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gwontownik

Post #1 Ocena: 0

2022-06-05 09:02:16 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Polecam wypowiedź pana Antoniego Dąbrowskiego że specjalna dedykacją dla wszystkich upaińskich sługusów.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-06-05 11:27:22 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-06-05 09:02:16, Gwontownik napisał(a):
Polecam wypowiedź pana Antoniego Dąbrowskiego że specjalna dedykacją dla wszystkich upaińskich sługusów.

w reali i marcin rola, no weź przestań tego się nie da oglądać
a ja polecam ta wypowiedz

jakbym słyszał słowo w słowo tutejszych specjalistów, wiadomo kogo cytują, lepszy to chyba tylko ten od kamratów jest
Obrazek
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: +1

2022-06-05 11:39:52 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-06-05 08:39:44, Dzikizewsi napisał(a):

Witam .
Przegladam kanaly Youtuba i Telegrama i jakos nie widze tych , masowo wystepujacych wedlug ciebie , Buriatow i azjatow w przewazajacej ilosci . Gdzie ty to zobaczyles ? Podziel sie prosze . I jakos bez problemu znalazlem , widzialem klipy z mieszkancami Moskwy i Petersburga . Byli to ochotnicy w milicji DNR i LNR oraz ochotnicy w specnazie Kadyrowa .
Gdzie ty Davidku i SQL wyczytaliscie o jakiejs mobilizacji , wezwaniach do punktow werbunkowych , wysylaniu wezwan do domow ? Bo jakos na rosyjskojezycznych stronach tego nie znalazlem . Moze u Strzyzewskiego ? Moze w NEXTA ? Moze w Ukrainskiej Prawdzie ? Albo na forum historycy.org w temacie o wojnie na Ukrainie i wklejonych tam tweetach ? Wg tych tweetow to Mariupol , Cherson , Melitopol a nawet Donieck i Lugansk juz dawno zostal odbity przez Ukraincow a armia rosyjska uciekla w panice i Putin juz dawno nie zyje . Zejdzcie na ziemie chlopcy .
SQL , powtorze to jeszcze raz : jestes ignorantem . Staralem sie tobie wyjasnic ze procesy technologiczne to nie sa takie proste jak klikanie w klawiature . Jak 1-inch ci staral sie wyjasnic ta HUTA , jak napisales , ma okreslone moce produkcyjne pod biezace zamowienia , chcesz zwiekszyc te moce musisz uruchomic dodatkowe piece , zamowic maszyny lub uruchomic te ktore masz zakonserwowane , chociaz watpie by HSW jakiekolwiek zostaly , zatrudnic personel , wykwalifikowany , lub podzielic sie zyskiem z kooperantami i stracic troche pieniazkow . Jak beda te realne zamowienia to daj znac , o zainteresowaniu kupnem tego czy siego to czytam od nastu lat na stronach Defence24 itp . Przypomina to polityke sukcesu towarzysza Gierka .
A straty sa . Jest wojna . I napisze ci tak o oficerach . Sam bylem zolnierzem i za generalem ktory zjawi sie na pierwszej linii ognia i jest gotow nadstawic karku jak zwykly szeregowiec poszedlbym jak w dym . Za duzo widzialem oficerow ktorzy nie byli w stanie wykonac rozkazow ktore wydawali swoim podwladnym . I nie chodzi mi o cwiczenia fizyczne . Mam na mysli karierowiczow i tchorzy ktorzy w razie W dostaliby kulke w plecy przy pierwszej okazji . Przypomnij sobie przypadek Nangar Khel w Afganistanie . Tak wiec nie kpij sobie z rosyjskich oficerow .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

ze strasznym rozrzewnieniem piszesz o tym forum historycznym, chyba zacznę szukać kto dostał bana w okresie jak się tu pojawiłeś ze swoimi żalami, biedulek.
To wszystko co napisałeś o hucie, zgadzam się z tobą to własnie nazywa się rozwojem. Fabryka dostaje zlecenia i może zwiększać swoja moc produkcyjna. Pieniądze do amerykanów z lend-lease lądują w hucie, czego chcieć więcej. Zwiększone moce to więcej zatrudnionych i zdolność technologiczna do obsługi dużych zamówień.
Jeżeli chodzi o front, to ja nie twierdze, ze ukraincy wygrywają, nigdy tak nie twierdziłem. Twierdze, ze dobrze i mądrze się bronią wykrwawiając ruska armie. O generałach napisałem, żeby pokazać, ze wojna nie idzie po ruskiej myśli
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #4 Ocena: 0

2022-06-05 12:29:23 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-06-05 11:27:22, sqlserver napisał(a):

Najlepiej mieć monopol na nieomylność i wypowiadać się nie poznawszy treści. To tak jakbym z góry założył, że jak nie xgadzam się z tobą w jednej kwestii to również w innych twoje zdanie jest nic nie warte.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 05-06-2022 12:31 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-06-05 12:51:26 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2022-06-05 12:29:23, Gwontownik napisał(a):
Cytat:

Najlepiej mieć monopol na nieomylność i wypowiadać się nie poznawszy treści. To tak jakbym z góry założył, że jak nie xgadzam się z tobą w jednej kwestii to również w innych twoje zdanie jest nic nie warte.

A co usłyszałem na tym forum jak poleciłem film z dyskusji z udziałem Sikorskiego?

Dla chętnych jeszcze raz:

[ Ostatnio edytowany przez: daavid 05-06-2022 12:52 ]

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: +1

2022-06-05 13:52:42 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-06-05 12:51:26, daavid napisał(a):
Cytat:

Cytat:

A co usłyszałem na tym forum jak poleciłem film z dyskusji z udziałem Sikorskiego?

nie ma co porównywać, Sikorski czasami gada głupoty bo w tym interes polityczny
Rola żyje z opowiadania bajek, znalazł sobie grupę której się wydaje ze są współczesnymi iluminatami magami żółtych napisów i opowiada im androny. To on robił zrzutkę na to żeby założyć konkurencje dla YouTube pod nazwa BanBay. Wszelkiej maści frustracji, z gatunku w życiu mi nie wyszło ale to na pewno nie moja wina tylko spisku światowego są sponsorami jego życia

Do góry stronyOffline

Dzikizewsi

Post #7 Ocena: 0

2022-06-05 14:14:28 (3 lata temu)

Dzikizewsi

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-03-2015

Cytat:

Cytat:

2022-06-05 09:02:16, Gwontownik napisał(a):

a ja polecam ta wypowiedz

jakbym słyszał słowo w słowo tutejszych specjalistów, wiadomo kogo cytują, lepszy to chyba tylko ten od kamratów jest
Obrazek

Witam .
Roli , tego pajaca , ogladam tylko z obowiazku zapoznania sie z wieloma punktami widzenia . Tak jak Strzyzewskiego , NEXTA , Arestowicza , Zelenskiego , Ukrainskiej Prawdy , Zychowicza i innych propagatorow miedzymorza za sorososkie pieniadze . Z niego jest taki antysystemowiec jak z koziej doopy traba . To wasz czlowiek , i wy go oplacacie sprzedawczyki .
Co do twojej znajomosci tematu o produkcji zbrojeniowej i jej finansowania odniosa sie pozniej , razem z wiadomosciami z frontu .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2022-06-05 14:48:16 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

No tak, bezkrytycznie czytasz tylko Komsomolskają prawdę i komunikatu Tassu.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: +1

2022-06-05 14:55:21 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-06-05 14:48:16, daavid napisał(a):
No tak, bezkrytycznie czytasz tylko Komsomolskają prawdę i komunikatu Tassu.

Jest jeszcze Igor Striełkow a on z sobie znanych przyczyn nie oszczędza Kremla

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #10 Ocena: 0

2022-06-05 15:33:31 (3 lata temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2022-06-05 13:52:42, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-06-05 12:51:26, daavid napisał(a):
Cytat:

Cytat:

nie ma co porównywać, Sikorski czasami gada głupoty bo w tym interes polityczny
Rola żyje z opowiadania bajek, znalazł sobie grupę której się wydaje ze są współczesnymi iluminatami magami żółtych napisów i opowiada im androny. To on robił zrzutkę na to żeby założyć konkurencje dla YouTube pod nazwa BanBay. Wszelkiej maści frustracji, z gatunku w życiu mi nie wyszło ale to na pewno nie moja wina tylko spisku światowego są sponsorami jego życia

Poważnie? Robił zrzutkę, żeby zrobić konkutencję dla YouTube'a? Niezły model!
I to nam coś mówi o jego akolitach.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 430 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 429 | 430 | 431 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,