Bo ja mam Ukrainców którzy w Polsce przebieraja sie w mundur i z ukrainska flaga chodza po miescie zamiast walczyc na froncie...
Mam Ukrainców ktorzy plondruja wlasne sklepy jak byly alarmy przeciwlotnicze....
Mam Ukrainskich zolnierzy, którzy kradna z humanitarnych transportów dla porzebujacych...
Teraz zatkaj dziure i pisz dalej o swoich gwaltach i bombach...
Jedni z drugimi maja wiele wspólnego.... jedna krew w nich plynie...
Stwierdzam i potrzymuje swoje zdanie , ze ten syf który teraz jest nie jest tylko wina Rosji, jest w 60%, reszta 40% to USA na wspolke z Bruksela...spekulacje, interesy , gawozenie na potrzeby mass mediów, myslisz ze takie artykuly jak dzis na onecie o swietnosci putina? Ze w jednym jest lepszy od zachodu? W Konsekwencji? jak dzis u Rusków nie czytaja?
Ze Putin jest konsekwetny w swoich dzialaniach a Bruksela niestety nie?
To ich coraz bardziej pompuje, to powinno byc banowane, ped**** redaktorki pisza co chca..
Czemu nikt tutaj z tych lewackich typków? Nie krytykuje Niemców, Francji? USA?
Oni tez maja krew na rekach za to co sie teraz dzieje.
To tak jak bys mial w jednej lawce...Umyslowo uposledzonego kolege ale byl bardzo glupi i duzy ( Rosja) i szturchal bys go i myslal ze jestes inteligetny bo masz gadke i aktorskie zdolnosci, inni by cie do tego prowokowali zrob to szturchnij go jeszcze raz z drugiego konca klasy..(USA, Bruksela) Chlop by nie wytrzymal i by cie zaczal nap**** a ty bys krzyczal jak ta dziw*** Ukraina, POMOCY POMOCY !...
[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 03-06-2022 15:05 ]