w punkt

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-06-2022 14:37 ]
Str 422 z 847 |
|
---|---|
cris82 | Post #1 Ocena: 0 2022-06-02 14:37:04 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
"I pisze to człowiek, dla którego cierpienie i poniewierka narodu ukraińskiego nie ma znaczenia. Człowieka który nawet o nich pisząc używa obraźliwych nazw. W przeciwieństwie do Rosjan ich jedyna wina to to że się nie poddają i dzielnie walczą za swoją ojczyznę. Rosjanie, mordercy, złodzieje i okupanci niech giną i gniją na ukraińskim stepie a ich rodziny i poplecznicy niech rownież poczują niewygody na własnym garbie"
w punkt ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-06-2022 14:37 ] |
Thorin | Post #2 Ocena: 0 2022-06-02 14:42:14 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Biedna nauczycielka kontra ANTYPOLSKO-PROUKRAINSKIE ZOMBIE co oglodaja tvp i tvn24.
https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/nauczycielka-wyglaszala-kontrowersyjne-tezy-o-wojnie/1eesmf8,79cfc278 [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 02-06-2022 14:42 ] |
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2022-06-02 15:06:27 (3 lata temu) |
czytalem to wczesniej pomyslalem od razu ze odnalazlaby sie swietnie na naszym forum haha dobrze orbituje wielbicielka putlera...
wyrzucic z pracy na zbity ryj niech do russia today idzie glosic prawde objawiona a nie ryje beret dzieciom w szkole... |
daavid | Post #4 Ocena: 0 2022-06-02 15:18:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2022-06-02 15:06:27, cris82 napisał(a): czytalem to wczesniej pomyslalem od razu ze odnalazlaby sie swietnie na naszym forum haha dobrze orbituje wielbicielka putlera... wyrzucic z pracy na zbity ryj niech do russia today idzie glosic prawde objawiona a nie ryje beret dzieciom w szkole... No tak, jakbym Dzikiego czytał: "Rosja jest odwiecznym przyjacielem Polski i że ocaliła nasz kraj po II wojnie światowej albo że wojna w Ukrainie jest skutkiem działań NATO i USA". |
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2022-06-02 15:22:55 (3 lata temu) |
no dlatego wlasnie pojawila sie u mnie mysl ze tu na forum spotkalaby braci i siotry haha moglaby opowidac banialuki do woli bez krytyki rodzicow
"rosja rosja nasz odwieczy przyjaciel" haha ; D ona chyba tez nawachala sie skarpet korwina... |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-06-02 15:31:15 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-06-02 14:16:36, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-06-02 14:01:30, sqlserver napisał(a): I pisze to człowiek, dla którego cierpienie i poniewierka narodu ukraińskiego nie ma znaczenia. Człowieka który nawet o nich pisząc używa obraźliwych nazw. Gdzie to napisałem? Nie kłam kłamco bo kręcisz jak tylko możesz. Raz zarzucasz ze nie określam jasnego stanowiska, a innym razem takie paszkwile opowiadasz. Nie rób z siebie większego wuja (ang. Uncle) niż jesteś. Na przykład tu ale używasz tego zwrotu notorycznie Cytat: 2022-05-27 22:34:42, Gwontownik napisał(a): Wcale nie twierdzę, że ich nie ma, tak jak nie twierdzę że tylko upaińcy podają najprawdziwszą prawdę, a od czego ty jesteś daleko bardzo. Cytat: 2022-05-11 16:52:57, Gwontownik napisał(a): Nie na darmo agencje PR pracują nad wizerunkiem, aby przekazywane fakty były bardziej chwyajace za serce, otwierające portfele, a napewno nie bardziej prawdziwe. Prawdziwe fakty są maloatrakcyjne. Przy okazji nie słyszałem twojego sprostowania po tym jak się okazało ze morderca na nowym świecie nie był ukraińskim rezunem Nie słyszałem tez ze stojący ponad prawem Ukraińcy nie maja już darmowej komunikacji, parkowania czy przejazdów autostradami a od pierwszego lipca rownieżogolnie dostępnych zasiłków. Nie wpisuje się to w obraz który tu kreujesz [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 02-06-2022 15:33 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
Gwontownik | Post #7 Ocena: 0 2022-06-02 15:59:20 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-06-02 15:31:15, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-06-02 14:16:36, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-06-02 14:01:30, sqlserver napisał(a): I pisze to człowiek, dla którego cierpienie i poniewierka narodu ukraińskiego nie ma znaczenia. Człowieka który nawet o nich pisząc używa obraźliwych nazw. Gdzie to napisałem? Nie kłam kłamco bo kręcisz jak tylko możesz. Raz zarzucasz ze nie określam jasnego stanowiska, a innym razem takie paszkwile opowiadasz. Nie rób z siebie większego wuja (ang. Uncle) niż jesteś. Na przykład tu ale używasz tego zwrotu notorycznie Cytat: 2022-05-27 22:34:42, Gwontownik napisał(a): Wcale nie twierdzę, że ich nie ma, tak jak nie twierdzę że tylko upaińcy podają najprawdziwszą prawdę, a od czego ty jesteś daleko bardzo. Cytat: 2022-05-11 16:52:57, Gwontownik napisał(a): Nie na darmo agencje PR pracują nad wizerunkiem, aby przekazywane fakty były bardziej chwyajace za serce, otwierające portfele, a napewno nie bardziej prawdziwe. Prawdziwe fakty są maloatrakcyjne. Przy okazji nie słyszałem twojego sprostowania po tym jak się okazało ze morderca na nowym świecie nie był ukraińskim rezunem Nie słyszałem tez ze stojący ponad prawem Ukraińcy nie maja już darmowej komunikacji, parkowania czy przejazdów autostradami a od pierwszego lipca rownieżogolnie dostępnych zasiłków. Nie wpisuje się to w obraz który tu kreujesz 1. To określenie upaińcy jest obraźliwych? Pierwsze słyszę. Przecież tym kraju kult upa i bandery jest wiecznie żywy. I jakoś nikt się od tego nie odcina. To nazwanie ich w ten sposób chyba żadnym uchybieniem nie jest. Ponadto używając określenia 'upainiec' wszyscy wiedzą o kim mowa. Jeśli natomiast jest ono niegodne i obraźliwych to tak, obraziłem Ukraińców i ich kraj. Ale skoro Ty, wzór cnót wszelakich, widzisz w tym pejoratywne zabarwienie to obiecuję stosować tego skrótu myślowego gdy zaistnieją ku temu stosowne przesłanki. 2. A to z tymi agencjami PR to nieprawda jest? 3. A czy ja twierdziłem kiedykolwiek, że morderca na nowym świecie był ukraincem? Nie ładnie kłamczuszku jeden! 4. Nie rób że mnie wszechmocnego kreatora rzeczywistosci, bo ona ma innych kreatorów, a to nie oznacza, że wszystko mam łykać bezkrytycznie ja ty to czynisz. Gdyby od początku ludzkości wszyscy tak bezkrytycznie podchodzili do życia i rzeczywistości to obecnie nasze życie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej. I to wcale nie znaczy że lepiej. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 02-06-2022 16:08 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
sqlserver | Post #8 Ocena: 0 2022-06-02 16:18:25 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-06-02 15:59:20, Gwontownik napisał(a): [ 1. To określenie upaińcy jest obraźliwych? Pierwsze słyszę. Przecież tym kraju kult upa i bandery jest wiecznie żywy. I jakoś nikt się od tego nie odcina. To nazwanie ich w ten sposób chyba żadnym uchybieniem nie jest. Ponadto używając określenia 'upainiec' wszyscy wiedzą o kim mowa. Jeśli natomiast jest ono niegodne i obraźliwych to tak, obraziłem Ukraińców i ich kraj. Ale skoro Ty, wzór cnót wszelakich, widzisz w tym pejoratywne zabarwienie to obiecuję stosować tego skrótu myślowego gdy zaistnieją ku temu stosowne przesłanki. 2. A to z tymi agencjami PR to nieprawda jest? 3. A czy ja twierdziłem kiedykolwiek, że morderca na nowym świecie był ukraincem? Nie ładnie kłamczuszku jeden! 4. Nie rób że mnie wszechmocnego kreatora rzeczywistosci, bo ona ma innych kreatorów, a to nie oznacza, że wszystko mam łykać bezkrytycznie ja ty to czynisz. Gdyby od początku ludzkości wszyscy tak bezkrytycznie podchodzili do życia i rzeczywistości to obecnie nasze życie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej. I to wcale nie znaczy że lepiej. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Gwontownik</i> 02-06-2022 16:08 ] Doceniam twoje zaangażowanie w dyskusje jeżeli na potwierdzenie swoich tez jesteś w stanie przyznać się ze jesteś niepełnosprawny umysłowo to robi to na mnie wrażenie moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2022-06-02 16:19:23 (3 lata temu) |
o co chodzi orbanowi z tym warunkiem o braku sankcji dla cyryla? rozumiem gaz ropa itd ale cyryl?
przez ostatnie tygodnie wygladalo to tak jakby orban chodzil na smyczy putina teraz przez tego cyryla wyglada jeszcze jakby lizal stopy putina na zawolanie ktos cos? "Gdyby od początku ludzkości wszyscy tak bezkrytycznie podchodzili do życia i rzeczywistości to obecnie nasze życie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej. I to wcale nie znaczy że lepiej." na szczescie ludzie mieli twoje podejscie stad internet loty na ksiezyc komputery baloniki z helem jaki skromnis ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-06-2022 16:21 ] |
sqlserver | Post #10 Ocena: 0 2022-06-02 16:31:58 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-06-02 16:19:23, cris82 napisał(a): o co chodzi orbanowi z tym warunkiem o braku sankcji dla cyryla? rozumiem gaz ropa itd ale cyryl? przez ostatnie tygodnie wygladalo to tak jakby orban chodzil na smyczy putina teraz przez tego cyryla wyglada jeszcze jakby lizal stopy putina na zawolanie ktos cos? "Gdyby od początku ludzkości wszyscy tak bezkrytycznie podchodzili do życia i rzeczywistości to obecnie nasze życie mogłoby wyglądać zupełnie inaczej. I to wcale nie znaczy że lepiej." na szczescie ludzie mieli twoje podejscie stad internet loty na ksiezyc komputery baloniki z helem jaki skromnis ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 02-06-2022 16:21 ] To nie chodzi o sankcje, te oczywiście są równie ważne śle najważniejsze jest rozbić jedność Europy. Pokazać ze nie ma wspólnego frontu przeciw Rosji i nigdy nie będzie. Cyryl to tylko powód, jak nie ten to znajdzie się inny moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|