MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 406 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 405 | 406 | 407 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 406 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2022-05-25 08:28:24 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

thorin co ty jestes taki zlosliwy? zachowujesz sie jak dziecko... robisz jakiegos krezusa z siebie to powklejaj kwity zaczarowana farma na ktorej fizole na tasmie zarabiaja 28 netto hehe

10 lat prawie na forum sa tu moze z 3 osoby z ktorymi moglbym sie spotkac ale i tak do tego nie doszlo a dla ciebie mialbym robic wyjatek bo ty jestes taki wspanialy kazdy ma stac na bacznosc bo thorin chce sie pochwalic wloskami na swoich jajeczkach

zrozum to ze ludzie maja na ciebie wywalone nikt nie bedzie nigdzie jechac bo internotowa komandofoka musi sobie cos udowodnic...

ja jestem powaznym czlowiekiem pisz normalnie trzymaj sie tematu najepiej bo widac ze jak o nieruchomosciach to wychodzi z ciebie niezly paw

"bo ja wiem najlepiej kupcie dom dzisiaj!" haha co 2 osoba pisze tutaj ze kupila dom i dobrze na tym wyszla ale nie! kazdy ma dom kupic dzisiaj! zeby thorin mogl wpasc w samozachwyt ze jego prognozy sprawdza sie wkoncu po dekadzie walenia o sciane

dzisiaj jak ktos kupuje to tez moze sie zafixowac na 10lat na 2.5% to wcale nie jest jakas tragedia w Polsce jest gorzej bo tam nie ma stalych kredytow na taka skale jak tutaj ale tutaj nie ma zadnego dramatu

za to w rosji jest dramat putin griluje swoich rodakow serwujac i 14% odsetek! ale przeciez rubel ma sie dobrze putin ma wille za kilka pryliardow z takim tarasem w skale wszystko za pieniadze podatnikow wiec jest wszystko ok pelen zachwyt z twojej strony dla dyktatora : )

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Thorin

Post #2 Ocena: 0

2022-05-25 08:35:54 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

idz spójrz przed lustro , pokazalbys wszystkim jaki jestes odwazny na wymiane argumentów na zywo moglibysmy to nagrac nawet ale nie ty te ciagle wymówki i twoje pseudo dziennikarskie teksty...

Zzza monitora cwaniaczek, jak zwykle próbujesz jak choragiewka uspokoic sytuacje przypomne ci co pisales 5-10-15 stron temu? Jak zwykle.. moge sie zalozyc ze galoty pelne masz hahaha jak zwykle jak przychodzi co do czego tacy ludzie jak ty

Typowy lewak "blablablabla" i nic z tego nie wynika.
Oskarzasz kogos o sciemnianie a jak ktos chce ci to pokazac i ci nawet sponsoruje ten wyjazd no to odwracasz kota ogonem. Co z ciebie za facet?

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 25-05-2022 08:37 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2022-05-25 09:21:14 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

sluchaj ty sie nawet boisz napisac na forum ile zaplaciles za auto widac ze nie wiesz co o tym myslec i masz niezly kociol w glowie : )

co w tym zlego ze uspokajam sytuacje? jest to raczej domena osob stoickich/dojrzalych to dobra cecha

za to ty lecisz odrazu jak dzieciak w piaskownicy chwalac sie ze masz wieksza lopatke jak z ciebie taki fifa rafa to na cholere przewalasz potejtosy na farmie ? walcz zawodowo udowadniaj sobie jakim jestes kozakiem

piszesz tu regularnie jakies glupoty ze od dzisiaj juz koniec ignorujesz mnie tyle razy juz czytalem te farmazony jestes taki nieslowny w ogole nie mozna cie traktowac powaznie rzuca sie co chwile jak jakis malolat z facebooka...

jakbysmy uczestniczyli w jakims konflikcie to pewnie ja skonczylbym jako twoj dowodca osoba ktora oceni chlodno sytuacje podejmie konkretne decyzje a ty robilbys za mieso armatnie udowadniasz co chwile ze tylko do tego sie nadajesz

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #4 Ocena: 0

2022-05-25 11:58:31 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Ahh ten internet jedyne miejsce gdzie mozesz tak szczekac.... normalnie w prawdziwym zyciu juz bys plakal przez sluchawke albo przepraszal na kolanach.

"jakbysmy uczestniczyli w jakims konflikcie to pewnie ja skonczylbym jako twoj dowodca osoba ktora oceni chlodno sytuacje podejmie konkretne decyzje a ty robilbys za mieso armatnie udowadniasz co chwile ze tylko do tego sie nadajesz"

Jakbysmy uczestniczyli w jakims konflikcie gwarantuje ci ,ze co najwyzej z takim podejsciem moglbys byc dowodca ale w miejskiej toalecie, chlodno to ty potrafisz jedynie walic farmazony, ty bys nawet nie byl miesem armatnim , nie przezyl bys konfliktu i walk, jestes za delikatny. A nadawal bys sie jedynie dla chlopakow do robienia wiadomo czego.

Znajac zycie jaka jestes choragiewka na forum i co wypisywales no to chowal bys sie pewnie za kobietami jak by przyszli zaatakowac twoj dom, myslal bys o biznesach i jak tu zarobic, honor dla takich jak ty nieistnieje, udowodniles to dzisiaj ... Nie chcesz sie spotkac przyjechac jak zaplace za wache , moze w polowie drogi? Albo podaj mi adres na priv ja przyjade i pogadamy... Ludzie tu widza , ze moze ja jestem czasami nadgorliwy ale ci gwarantuje ze wiekszosc w razie konfilktu chciala by byc za moimi plecami na farmie niz u ciebie zebys ich wystawil do wiatru wlasnie jako mieso armatnie , lepiej zginac jak facet niz pajacowac jak hwc.

A teraz wrócmy do tematu bo blazendata przez twoje szopki sie zrobila...

A obserwujac tyle razy ile aktor komediowy ZELENSKI probowal dogadac sie z Putinem a potem nie chcial, ile razy wszyscy do niego dzwonili i teraz w DAVOS tylko rosja rosja jak sprawic by wojna sie skonczyla itp to stwierdzam ze skonczy się to wszystko w taki sposób, że wszyscy się, po ukladaj. Więksi gracze na swoją miarę, a mniejsi wrócą do szeregu. Parę okrągłych bzdetów wyartykułowanych publicznie, pozwoli Rosji wyjsć z twarzą, i wrócić na łono życia publicznego w Europie. Z dnia na dzien, wajcha zostanie przełożona, i jedyną poprawną narracją będzie milosc i mir z Rosją. Tylko Polska zostanie jak ta głupia w kącie. No ale, nie może to się skończyć dla nas inaczej, kiedy prowadzimy politykę bez alternatywną, jednokierunkową. Są choroby bezobjawowe, ruski gaz kupowany od niemca jako niemiecki, to czegoż to nie przyjmie do świadomości poprawny, polski intelektualista, kiedy powiedzą mu że i tak wygralismy. Pozdrawiam ludzi myslacych racjonalnie....

aaa...Vateusz i Dudus juz sie postaraja by wszystko poszlo bo jak najgoeszym interesie dla prawdziwych POLAKOW nie lewakow.

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 25-05-2022 12:08 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-05-25 12:57:19 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2022-05-25 07:25:18, sqlserver napisał(a):

Prawda jest taka, ze rosja czuje się właścicielem regionu i rości sobie prawa do układania wszystkiego pod siebie, jednym z argumentów którymi Putin kupił obojętność Węgier jest obiecanie im części karpat będących w granicach UKR a historycznie były węgierskie, podobne próby były robione z Polska. Sami nie garna się do oddania Królewca Niemcom

Dużo jest analiz, że Rosjanie mają w czterech literach Ukrainę w sensie obszaru i np. bogactw znajdujących się tam, bardziej chodzi o wrota do dalszej ekspansji i zburzenie porządku bezpieczeństwa europejskiego. Bez Białorusi i właśnie Ukrainy Rosja nic nie zyska.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2022-05-25 13:05:09 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-05-25 12:57:19, daavid napisał(a):
Cytat:

2022-05-25 07:25:18, sqlserver napisał(a):

Prawda jest taka, ze rosja czuje się właścicielem regionu i rości sobie prawa do układania wszystkiego pod siebie, jednym z argumentów którymi Putin kupił obojętność Węgier jest obiecanie im części karpat będących w granicach UKR a historycznie były węgierskie, podobne próby były robione z Polska. Sami nie garna się do oddania Królewca Niemcom

Dużo jest analiz, że Rosjanie mają w czterech literach Ukrainę w sensie obszaru i np. bogactw znajdujących się tam, bardziej chodzi o wrota do dalszej ekspansji i zburzenie porządku bezpieczeństwa europejskiego. Bez Białorusi i właśnie Ukrainy Rosja nic nie zyska.

Ludzie nie rozumieją jednej rzeczy, udana ruska kampania to 700tys świetnych ukraińskich żołnierzy, którzy po kilkunastu latach indoktrynacji jak kadyrowcy teraz byli by na czołówkach ruskich. Dzięki temu, ze kijów nie padł po trzech dniach Rosja straciła rozmach i przyszłe zaplecze ludzkie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2022-05-25 14:34:02 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

haha gosc ktory pisal ze bedzie sie chowac pod zeliwna wanna z ebaya zarzuca innym ze beda sie chowac podczas konfliktu jestes komediant thorin

patrz jak ty sie gubisz w zezmaniach jak male dziecko we mgle martwisz sie o mlodych ludzi ktorzy nie beda mieli na depozyt roztaczajac wizje gdzie placenie rentu w wysokosci raty kredytu jest czyms lepszym! 😅😅😅

28k netto zarabiaja pracownicy na "jego farmie" pracujac przy potejstosach a on sie martwi ze mlodzi ludzie nie beda mieli na depozyt 😅

widac ze placzesz sie o swoje giry caly czas... wszystko zeby udowodnic swoje dziecinne teorie ze domu nie warto kupowac tylko oplaca sie go wynajmowac bo jest sie wolnym jak ptak bez zobowiazan ; )) ...

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 25-05-2022 14:35 ]

Do góry stronyOffline

rafald

Post #8 Ocena: 0

2022-05-25 14:54:12 (3 lata temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Dalibyście już spokój z tym offtopem. Nie ma bezpiecznych inwestycji. Wszystko można opodatkować pośrednio bądź bezpośrednio do tego stopnia, że nie da rady tego utrzymać, z kredytami czy bez.

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #9 Ocena: 0

2022-05-25 15:10:20 (3 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Dzięki Rafał, ciężko to lepiej ująć. Strzał w 10.

Ja się skusiłem i biorę jeszcze 2 bedroom flat buy to let przy plaży obok Swansea. Może coś z tego będzie, i tak nie mam pomysłu na nic innego. Natwest 5 lat fix 2.54%, £999 product fee. Można nadpłacać 10% rocznie, krecha na 11 lat.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2022-05-25 15:12:48 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-05-25 14:54:12, rafald napisał(a):
Dalibyście już spokój z tym offtopem. Nie ma bezpiecznych inwestycji. Wszystko można opodatkować pośrednio bądź bezpośrednio do tego stopnia, że nie da rady tego utrzymać, z kredytami czy bez.

może tez wybuchnąć wojna i trafi w dom pocisk rosyjskiej artylerii albo ruskie zaanektuj cześć polski gdzie kopiłeś dom , stodole czy morgi. Tylko idąc ta ścieżką trzeba się położyć na łóżku w wynajmowanym domu i czekać na śmierć
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Strona 406 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 405 | 406 | 407 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,