Str 402 z 847 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Thorin |
Post #1 Ocena: 0 2022-05-24 15:48:18 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Co mi to da?
Konweruje swoje srodki na inne aktywa niz BANK, zeby wszystkiego na koncie nie 3mac.
Stawiam na samowystarcznlnosc i w to inwestuje.
Reszty ci nie powiem bo nie jestes tego wart, mozesz wlasnie tylko pisac w stylu "co ci to da, i tak bedziesz jak ja itp"
Ja wole byc swiadomy i jak cos grubego wybuchnie panika itp, ty bedziesz robil swoje i pajacowal na forum ja bede totalnie gdzie indziej.
Ale w sumie to ty nas podziwiasz  ja o tym wiem , jak przyjdziue co do czego sam bedziesz korzystal z naszych rad we wszystkich tematach.
Niedlugo szczepionka cris , przygotuj du*sko !     [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 15:49 ]
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2022-05-24 15:49:17 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2022-05-24 15:16:24, Thorin napisał(a):
Wlasnie oto chodzi zeby dowalic wszystkim , ale ty tego nie rozumiesz bo dla ciebie to gra emocji i "teorie spiskowe" a cyfryzacja waluty juz tuz tuz, odwracanie uwagi , wojenka na Ukrainie a miedzy czasie WHO , bank centralny i inni robia co trzeba, wczoraj i dzis kolejne zebranie w DAVOS... widziales delegacje z Polski , Ukrainy i Rosji?  Wszycy za kurtynami robia co trzeba.
Zelensky skomle o odbudowe Ukrainy juz od 24 lutego, wszyscy wysylaja miliony, miliardy i dalej skomle... A kto za to bedzie placil ? Wszyscy !
Pamiętam ,że sie smiałeś ze mnie z daavidkiem tutaj ze to twoje "DAVOS" i teorie spiskowe , ze nawet nie wiedziales co to jest  Zobacz kto tam jezdzi i liste i wtedy sie wypowiadaj , z ROSJI jest więcej przedstawicieli niz z innych krajów.
Nasz Morawiecki i Dudus tez sa. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Thorin</i> 24-05-2022 15:23 ]
davos to davos tamto, nowy lad, depopulacja
a wszystko to pisze gość który postępuje zgodnie ze spiskowymi teoriami "nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy". Jeżeli jesteś czemuś przeciwny to powinieneś to okazywać czynami, kupić dom czy następny. Jedzenie kupować jak biały człowiek a nie żyć jak w żydowskim kibucu z tego co na polu pana urosło moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
Thorin |
Post #3 Ocena: 0 2022-05-24 15:53:42 (3 lata temu) |
DOM to nie inwestycja jak 30,20,10 nawet 5 lat temu to czyste samobójstwo , nerwica i problemy - świat przekonwertowuje sie na inną metode życia bardziej skompresowaną, coś posiadać na własność to będzie luksus. Kto kupuje dla rodziny niech kupuje i płaci to co innego.
Kto chce sie bawic w bizmesmena no to będzie płakał.
Takie moje zdanie i nie piszcie ze 30,20,10 lat temu też tak pisali - były zupełnie inne realia, inne zasady na rynkach pracy , rynki pracy itp itd.
Ludzie zawsze będą musieli gdzieś mieszkać, pytanie czy będzie ich na to stać czy państwa...
Już sie to dzieje DOMY w okolicy gdzie mieszkam na rightmove od miesiąca sa redukowane o 5-10-15 K a mediach pisza dalej ze niedlugo dom (gipsu i tektury) będzie kosztował 400K. Councily wykupuje puste domy jak chcą dluzej niz 6 miesięcy na ofercie, pytanie dlaczego ? ;> bieda idzie?
Ale nie zaczynajmy durnego tematu zobaczymy kto będzie miał racje za 5 lat. [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 15:55 ]
|

|
 |
|
cris82 |
Post #4 Ocena: 0 2022-05-24 16:00:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
haha domy redukowane po 15k na szczescie mam paru znajomych ktorzy szukaja i jakos nie widac tych promocji na rynku
zadalem ci pytanie na poprzedniej stronie
ile zaplaciles za auto kupowales za gotowke?
racje? za 5lat dopiero? przeciez ty masz racje screen shoty juz porobione hehe : ) zapomniales
dom to nie jest inwestycja haha smieszne nieruchomosci moze kiedys nie byly inwestycja ostatnia dekade byly jak najbardziej i prawdopodobnie przechowuja wartosc pieniadza zdecydowanie lepiej niz np zloto ty oczywiscie wolisz zlote kangury
fakty sa takie ze nawet t21 bedzie mial swoj dom koles ktory od zawsze byl nastawiony pesymistycznie-ale w pewnym momencie przyznal sie ze sie mylil on bedzie mial dom a jego wyznawcy dalej wyznaja zasade ze nieruchomosc to kula u nogi [ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 16:05 ]
|

|
 |
|
Thorin |
Post #5 Ocena: 0 2022-05-24 16:02:33 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-05-24 15:49:17, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2022-05-24 15:16:24, Thorin napisał(a):
Wlasnie oto chodzi zeby dowalic wszystkim , ale ty tego nie rozumiesz bo dla ciebie to gra emocji i "teorie spiskowe" a cyfryzacja waluty juz tuz tuz, odwracanie uwagi , wojenka na Ukrainie a miedzy czasie WHO , bank centralny i inni robia co trzeba, wczoraj i dzis kolejne zebranie w DAVOS... widziales delegacje z Polski , Ukrainy i Rosji?  Wszycy za kurtynami robia co trzeba.
Zelensky skomle o odbudowe Ukrainy juz od 24 lutego, wszyscy wysylaja miliony, miliardy i dalej skomle... A kto za to bedzie placil ? Wszyscy !
Pamiętam ,że sie smiałeś ze mnie z daavidkiem tutaj ze to twoje "DAVOS" i teorie spiskowe , ze nawet nie wiedziales co to jest  Zobacz kto tam jezdzi i liste i wtedy sie wypowiadaj , z ROSJI jest więcej przedstawicieli niz z innych krajów.
Nasz Morawiecki i Dudus tez sa.
davos to davos tamto, nowy lad, depopulacja
a wszystko to pisze gość który postępuje zgodnie ze spiskowymi teoriami "nie będziesz miał niczego i będziesz szczęśliwy". Jeżeli jesteś czemuś przeciwny to powinieneś to okazywać czynami, kupić dom czy następny. Jedzenie kupować jak biały człowiek a nie żyć jak w żydowskim kibucu z tego co na polu pana urosło
[QUOTEM]
Mam stodołe którą będe konwetował , ogród i pole którego na oczy nie widziales w swoim 2 beedrom flacie. Maszyny rolnicze fakt 10-15 letnie ale pociągną na długo, mam tez manualne jak by czerwona sie skonczyla.
Jedzenie mam w naturze, ale ograniczaja mnie produkty które jestem zmuszczony jak narazie kupic w sklepie jak każdego innego człowieka.
Ty natomiast płacisz contactless na współke z crisem i idziesz do samoobsługówki bo tak jest wygodnie.
Ja wybieram gotówke i płace nawet jak do jednej czy dwóch kasy jest kolejka, żeby zwykłe odruchy ludzkie zostały jak najdłużej z nami, wiec nie pisz ze nie robie nic, robie "cokolwiek" - każdy z nas może, nie każdy chce, niektórzy tylko pie**** na innych.
SQL , cris , daavidek - zacznijcie od siebie a potem krytykujcie.[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 16:05 ]
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #6 Ocena: 0 2022-05-24 16:13:32 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-05-24 16:02:33, Thorin napisał(a):
Mam stodołe którą będe konwetował ,
może łatwiej zostaw stodole i ty się przekonwertuj
Pieniądze trzymam na koncie, oszczędności na innym ale uważam ze nieruchomości to najlepsze oszczędności wiec jak się tylko uzbiera to kupuje coś małego, najlepiej 2 flaty i robię to na kredyt
za zakupy place contactless i tez na kredyt bo place karta, jak postanowię zmienić samochód to poproszę dilera o załatwienie kredytu albo zorganizuje bezpośrednio z karmy. Dobrze mi z tym
a zapomniałem rok temu pralka mi wysiadła i kopiłem nowa, przez internet... na kredyt
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 24-05-2022 16:15 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
Thorin |
Post #7 Ocena: 0 2022-05-24 16:15:36 (3 lata temu) |
"haha domy redukowane po 15k na szczescie mam paru znajomych ktorzy szukaja i jakos nie widac tych promocji na rynku..."
W promieniu odemnie 15Mil znalazłem jakies 45 domów na redukcji od 5 do nawet 20 K... w przeciagu ostatnich 2 tygodnii....
Przykłady:
Nie bede zasmiecal grafikami... kto normalny widzi co sie dzieje.
A ty SQL od dzisiaj cie ignoruje jestes kompletnym hipokryta z jednej strony wstawiasz obrazek gdzie Calvin Klein reklamuje co reklamuje (niby prawicowiec) a z drugiej strony masz lewakice zapedy i na profilu facebookowym wstawiles flage LGBT , ty masz cos nie halo z glowa.
Cris - choragiewka
SQL - choragiewka
A teraz wybaczcie ale mam wazniejsze sprawy w okolicach stodoły niz wasze ujadanie , po za tym musze isc na siłownie  Haha, oj POLACZKI POLACZKI.
Wracajcie do tematu....... [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 16:27 ]
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #8 Ocena: 0 2022-05-24 16:24:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
czy wojna już zbliża się ku końcowi?Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #9 Ocena: 0 2022-05-24 16:24:37 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
haha u mnie ciezko znalezc maly 3bed w normalnej okolicy za 200k nie wiem gdzie ty mieszkasz...
dzisiaj 15k w dol za 5lat 40k w gore gdzie tu problem? myslisz ze nagle minimalna pensja stanie w miejscu? : ) ceny domow zaczna spadac pernamentnie?
jak dobrze pamietam to w york sprzedawali w latach 50 3 bed za 4.5k funtow myslisz ze wieszczy apokalipsy wtedy nie bylo? ze nie bylo takich co krzyczeli ze to juz banka : )
nieruchomosc jest lepsza od zlota proste jak drut
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #10 Ocena: 0 2022-05-24 16:34:37 (3 lata temu) |
Cytat:
2022-05-24 16:24:26, Gwontownik napisał(a):
czy wojna już zbliża się ku końcowi?
Chyba nie jesteś zdziwiony, że nie chcą pokoju w zamian za terytorium. Po pierwsze już raz tak zrobili i jak widać pokoju nie ma. Po drugie to ważne pod względem złóż ziemie plus porty. Dodatkowo rysuje się szansa na odzyskanie tych okupowanych terenów.
Jak oddania ziemi w zamian za pokój chcą Niemcy i Francja to niech oddadzą cześć swoich. To duże kraje moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|