MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 401 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 400 | 401 | 402 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 401 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Thorin

Post #1 Ocena: 0

2022-05-24 14:16:24 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

"ciekawe jaki final bedzie miala inwazja putina czy rosja uzyskala jakies wplywy? jest traktowana powaznie przez swoje dzialania? co osiagnal putin oprocz rzezi wlasnych zolnierzy i cywili ukrainskich?":-]

Patrzcie patrzcie jak sie pali grunt pod nogami, juz nie "kacapy", chlopak od przewrotu rubla i zjechania po calosci, widzi co sie dzieje i ze Rosja to nie BURKINA FASO w Afryce, a jednak wyszlo na Thorina , ze oni zawsze sie dogadaja... :P

Pamietam jak pisal "Rosje swiat zniszczy, nigdy nie bedzie jak dawniej, nie bedzie poblazliwosci, Rubel upadnie itp itc.."

Pisalo tu kilku uzytkownikow ze przez takie kraje jak FRANCJA i NIEMCY ktorzy maja interesy nigdy tak nie bedzie, to sie smiali razem z cieplym i ze teraz jest inaczej...

Kilku uzytkownikow tego forum stara sie byc tzw. MEDRCAMI OBROTOWYMI - jak zawieje taka maja opinie... a jak widza ze sytuacja sie zmienia delikatnie konwertuja na to jak TV mowi.. przykre ,ze ludzie nie maja wlasnego zdania i nigdy nie przyznaja sie do bledu.*ROFL*

DZIKI, GWONTOWNIK , IWONA38, DADAM - ja mysle ze tak po prostu jestesmy wzorami dla takich ludzi jak daavidek i cris - oni nie chca sie przyznac, ale po jakims czasie sami dodaja takie informacje i mowia naszym glosem, zmieniajac po prostu slowa w danej wypowiedzi..:P :-]*ROFL*

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 14:22 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2022-05-24 14:35:05 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

o czym ty piszesz? to jest jakis stek glupot bez urazy ale chcialbym wiedziec gdzie jest zysk w tym dzialaniu naprawde rosja wyszla na plus?

chcialbym kiedys zobaczyc bilans korzysci i strat ale taki autentyczny a nie hurra optymizm bo rubel lepiej stoi i wszyscy sie juz podniecaja zapominajac o tym ze sukcesem rosji jest obnizenie stopy procentowej z 17 na 14% sick!

a w Polsce ludzie narzekaja ze dramat przy 5% i ty masz beke ze wszystkich to pograzy i za chwile beda domy oddawac za darmo i nie beda mieli co jesc *CRAZY*

to co dopiero sie dzieje przy 14% : )) pomyslales o tym w ogole ? chyba nie bardzo miales czas...

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 14:36 ]

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #3 Ocena: 0

2022-05-24 14:38:48 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Hahaha sorry Cris juz troche znam ten "twoj sposob" pisania i nakrecania makaron na uszy tak samo jak w dziale o COVIDZIE, nie nabierzesz starego misia na sztuczny miód !:)

Dziwisz ze ze Wlochy Francja Niemcy Austria Wegry , sa nie do konca jasne w tym co robi USA i Polska ... to zobaczysz efekty na zime jak znowu trzeba bedzie gazu a jednoczesnie fit55 , zamkniecie kopaln czyli brak wegla poskutkuja tym co poskutuje ;) Serio dziwisz sie , ze Europa sie boi? Przez tyle lat zamiast dzialac w tym temacie i budowac elektronie atomowe no to lobby rosyjsko-europejskie balowalo na jachatach na lazurowym wybrzezu, a teraz co? WINA PUTINA i LUDZI którzy uzywaja gazu, ale trzeba sie ratowac ! Putin Pomoz !:) Wiatraczki i panele solarne mozna sobie wsadzic miedzy ( I ) przy takiej mocy jaka potrzebuja kraje europejskie, wiatraczek i panele solarne to mozna miec na ogrodku zeby podladowac lampki USB , jakas mala lodowke i niektore urzadzenia na gorsze czasy, a gdzie ogrzewanie , gotowanie? Cris wyrosnij*ROFL*

Powiedz w koncu ze mnie podziwiasz i skoncz pisac te farmazony, dobrze wiesz ,ze Rosja to nie BURKINA FASO i sie dogadaja, za jakis czas ;)

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 14:44 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-05-24 14:49:39 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

ale jakie nakrecanie makaronu na uszy? ty niedawno rozsiewales tu wizje apokalipsy dla polskich kredytobiorcow bo odsetki podniesli na 5%!

to co dopiero dzialo sie przy 17? 14% obecnie w rosji? ty sie dziwisz ze rubel sie umacnia haha dziwne nie jest jak sie dobija cale spoleczenstwo odsetkami na poziomie 14%...

podziwiam twoja ignorancje fakt

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #5 Ocena: 0

2022-05-24 14:52:54 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Po co to piszesz to mozna ogladac w TV kazdy sobie pooglada jak bedzie chcial farmazony ;)

przeciez to kazdy d** wie ze jak podwyzszysz stopy to umacniasz walute, to samo sie dzieje w Polsce. Cris ogarnij sie, ja serio jestem w szoku ze ty masz 40 lat.....

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 14:53 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-05-24 14:56:23 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

no wlasnie to z czego tak sie cieszysz ? ze te sprytny wodz putin dojezdza caly narod zeby postawic rubla na nogi? zagraniczny kapital zarobi a szaraki takie jak ty po dupie

a ty na to hurra hurra! : ))

"Dziwisz ze ze Wlochy Francja Niemcy Austria Wegry" no dziwi mnie ze nawet w dobie tweetera mozna robic z siebie tania/go makrona

nie zrozumiesz tej kwestii bo za nia ida wartosci ktorych ty raczej w sobie nie masz swiadczy o tym twoje podejscie a la makron "niech oddadza troche ziemi i po sprawie" :-!

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 14:59 ]

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #7 Ocena: 0

2022-05-24 15:03:50 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Pięknie w końcu przyznałeś mi racje az zrobiłem screenshota zebys potem nie mowil tak samo jak pisales ze "jesli ukrainska propaganda cie porwala to i tak dobrze, bo Rosja dostaje po d***"

Nie raz pisałem ,że oni sie dogadują bo to plan Putin i Rosja wypełnia plan Klausa z zagranicznym kapitałem i spekulantami, my mamy emocje i obserwujemy drame i cierpienie, a oni sie bogacą.. kto za to zapłaci takie szaraki jak ty i ja.

Hurra Hurra to dopiero bedzie na zime :P

Nie chce płacić więcej bo starsi panowie wymyślili sobie ,że będą zabijać i wprowadzać nowe NWO na świecie. Od zawsze gadali ,że Rosja zła a nikt sie na nią nie przygotował , nawet od 2014 a co dopiero od 2004/5... KAŻDY W SZOKU ,że PUTIN ZAATAKOWAŁ CAŁY KRAJ, ale trzeba pomagać, głodzić się , płacić więcej , dramatyzować , BO UKRAINCY !!!

A na górze sie śmieją Ruscy nawzajem z Amerykancami i bankierami, interes sie kręci.

Jak by mniej było dramatyzmu i propagandowej papki w mediach ukrainskich flag to by juz dawno bylo po problemie, a tak demilitaryzuja Polske, troszke Europe, potem bedzie ciekawiej... ale co tam UKRAINA !

Zelenski za swoje komediowe "papalanie" zaraz Nobla dostanie a ty przezywasz :P

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 15:13 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-05-24 15:12:38 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

mnie po prostu smieszy to ze trabisz jakis wielki sukces rosyjskiego rubla zapominajac ze zwykli rosjanie sa dojezdzani teraz na ostro zeby tego rubla ratowac

a ty przedstawiasz wizje jakby im tam bylo jak w niebie rosjanie sie bogaca! rubel drogi hehe : )) dobry z ciebie raczek jest odwracaj tego kota ogonem do woli

dla mnie oczywiste jest to ze nawet o tym nawet nie pomyslales tylko teraz glupio ci sie do tego przyznac

a skromnie przypominam ze w pl przy 5% odsetkach jest apokalipsa i glod wedlug twojej opinii ; ))

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 15:13 ]

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #9 Ocena: 0

2022-05-24 15:16:24 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Wlasnie oto chodzi zeby dowalic wszystkim , ale ty tego nie rozumiesz bo dla ciebie to gra emocji i "teorie spiskowe" a cyfryzacja waluty juz tuz tuz, odwracanie uwagi , wojenka na Ukrainie a miedzy czasie WHO , bank centralny i inni robia co trzeba, wczoraj i dzis kolejne zebranie w DAVOS... widziales delegacje z Polski , Ukrainy i Rosji? :) Wszycy za kurtynami robia co trzeba.

Zelensky skomle o odbudowe Ukrainy juz od 24 lutego, wszyscy wysylaja miliony, miliardy i dalej skomle... A kto za to bedzie placil ? Wszyscy !:-]

Obrazek

Pamiętam ,że sie smiałeś ze mnie z daavidkiem tutaj ze to twoje "DAVOS" i teorie spiskowe , ze nawet nie wiedziales co to jest ;) Zobacz kto tam jezdzi i liste i wtedy sie wypowiadaj , z ROSJI jest więcej przedstawicieli niz z innych krajów.

Nasz Morawiecki i Dudus tez sa.

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 15:23 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2022-05-24 15:36:44 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

haha ja nie wiedzialem co to davos naiwny jestes jak na swoj wiek...

po prostu dla mnie to jest bezmyslne tlumaczenie "agenda plan spisek" mowmy o tym na kazdy mozliwy sposob ale nie mowmy ze to jest wojna to jest punkt widzenia takich osob jak ty

pisalem ci juz o "spisku" w swoim czasie ribbentrop-molotow to nic nowego ameryki nie odkryles swiatem rzadza wplywowe rodziny i spiski ale co to zmienia dla takich malych zuczkow jak ty?

co ci daje ta pelnia radosci ze jestes tego swiadomy? takie rzeczy dzialy sie juz w 16wieku i wczesniej podstepy spiski ale wojna byla nazywana wojna a nie planem klausa schwaba...

dziecinada znieczulica i ignorancja plaskoziemcow nie zna tu granic jest to niestety efekt fb i you tuba gdzie wmawiaja sobie nawzajem ze sa wtajemniczeni i wiedz wiecej niz inni a wszystko to kosztem zwyklych ludzi ktorzy cierpia i umieraja

fakty sa takie ze ty nie jestes wyjatkowy tylko ci sie tak wydaje jestes mala mroweczka ktora jest zniewolona na etacie i istnieje po to zebym ja mogl kupic ziemniaki w tesco za co jestem ci wdzieczny ze jestes czescia tego systemu : ) i jak ta pszczolka dzielna wypelniasz swoja role w tym wielkim swiecie rzadzonym przez wielkich tego swiata

a ze dali ci igrzyska* *czyt. youtube fb cos ci sie przeciez od zycia nalezy hehe tak z czyste ciekawosci ta swoja furke kupiles za gotowke? ile zaplaciles?

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 15:53 ]

Do góry stronyOffline

Strona 401 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 400 | 401 | 402 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,