Str 401 z 847 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Thorin |
Post #1 Ocena: 0 2022-05-24 14:16:24 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
"ciekawe jaki final bedzie miala inwazja putina czy rosja uzyskala jakies wplywy? jest traktowana powaznie przez swoje dzialania? co osiagnal putin oprocz rzezi wlasnych zolnierzy i cywili ukrainskich?"
Patrzcie patrzcie jak sie pali grunt pod nogami, juz nie "kacapy", chlopak od przewrotu rubla i zjechania po calosci, widzi co sie dzieje i ze Rosja to nie BURKINA FASO w Afryce, a jednak wyszlo na Thorina , ze oni zawsze sie dogadaja...
Pamietam jak pisal "Rosje swiat zniszczy, nigdy nie bedzie jak dawniej, nie bedzie poblazliwosci, Rubel upadnie itp itc.."
Pisalo tu kilku uzytkownikow ze przez takie kraje jak FRANCJA i NIEMCY ktorzy maja interesy nigdy tak nie bedzie, to sie smiali razem z cieplym i ze teraz jest inaczej...
Kilku uzytkownikow tego forum stara sie byc tzw. MEDRCAMI OBROTOWYMI - jak zawieje taka maja opinie... a jak widza ze sytuacja sie zmienia delikatnie konwertuja na to jak TV mowi.. przykre ,ze ludzie nie maja wlasnego zdania i nigdy nie przyznaja sie do bledu.
DZIKI, GWONTOWNIK , IWONA38, DADAM - ja mysle ze tak po prostu jestesmy wzorami dla takich ludzi jak daavidek i cris - oni nie chca sie przyznac, ale po jakims czasie sami dodaja takie informacje i mowia naszym glosem, zmieniajac po prostu slowa w danej wypowiedzi.. ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )  [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 14:22 ]
|

|
 |
|
|
cris82 |
Post #2 Ocena: 0 2022-05-24 14:35:05 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
o czym ty piszesz? to jest jakis stek glupot bez urazy ale chcialbym wiedziec gdzie jest zysk w tym dzialaniu naprawde rosja wyszla na plus?
chcialbym kiedys zobaczyc bilans korzysci i strat ale taki autentyczny a nie hurra optymizm bo rubel lepiej stoi i wszyscy sie juz podniecaja zapominajac o tym ze sukcesem rosji jest obnizenie stopy procentowej z 17 na 14% sick!
a w Polsce ludzie narzekaja ze dramat przy 5% i ty masz beke ze wszystkich to pograzy i za chwile beda domy oddawac za darmo i nie beda mieli co jesc
to co dopiero sie dzieje przy 14% : )) pomyslales o tym w ogole ? chyba nie bardzo miales czas... [ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 14:36 ]
|

|
 |
|
Thorin |
Post #3 Ocena: 0 2022-05-24 14:38:48 (3 lata temu) |
Hahaha sorry Cris juz troche znam ten "twoj sposob" pisania i nakrecania makaron na uszy tak samo jak w dziale o COVIDZIE, nie nabierzesz starego misia na sztuczny miód !
Dziwisz ze ze Wlochy Francja Niemcy Austria Wegry , sa nie do konca jasne w tym co robi USA i Polska ... to zobaczysz efekty na zime jak znowu trzeba bedzie gazu a jednoczesnie fit55 , zamkniecie kopaln czyli brak wegla poskutkuja tym co poskutuje  Serio dziwisz sie , ze Europa sie boi? Przez tyle lat zamiast dzialac w tym temacie i budowac elektronie atomowe no to lobby rosyjsko-europejskie balowalo na jachatach na lazurowym wybrzezu, a teraz co? WINA PUTINA i LUDZI którzy uzywaja gazu, ale trzeba sie ratowac ! Putin Pomoz !  Wiatraczki i panele solarne mozna sobie wsadzic miedzy ( I ) przy takiej mocy jaka potrzebuja kraje europejskie, wiatraczek i panele solarne to mozna miec na ogrodku zeby podladowac lampki USB , jakas mala lodowke i niektore urzadzenia na gorsze czasy, a gdzie ogrzewanie , gotowanie? Cris wyrosnij
Powiedz w koncu ze mnie podziwiasz i skoncz pisac te farmazony, dobrze wiesz ,ze Rosja to nie BURKINA FASO i sie dogadaja, za jakis czas  [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 14:44 ]
|

|
 |
|
cris82 |
Post #4 Ocena: 0 2022-05-24 14:49:39 (3 lata temu) |
ale jakie nakrecanie makaronu na uszy? ty niedawno rozsiewales tu wizje apokalipsy dla polskich kredytobiorcow bo odsetki podniesli na 5%!
to co dopiero dzialo sie przy 17? 14% obecnie w rosji? ty sie dziwisz ze rubel sie umacnia haha dziwne nie jest jak sie dobija cale spoleczenstwo odsetkami na poziomie 14%...
podziwiam twoja ignorancje fakt
|

|
 |
|
Thorin |
Post #5 Ocena: 0 2022-05-24 14:52:54 (3 lata temu) |
Po co to piszesz to mozna ogladac w TV kazdy sobie pooglada jak bedzie chcial farmazony
przeciez to kazdy d** wie ze jak podwyzszysz stopy to umacniasz walute, to samo sie dzieje w Polsce. Cris ogarnij sie, ja serio jestem w szoku ze ty masz 40 lat..... [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 14:53 ]
|

|
 |
|
|
cris82 |
Post #6 Ocena: 0 2022-05-24 14:56:23 (3 lata temu) |
no wlasnie to z czego tak sie cieszysz ? ze te sprytny wodz putin dojezdza caly narod zeby postawic rubla na nogi? zagraniczny kapital zarobi a szaraki takie jak ty po dupie
a ty na to hurra hurra! : ))
"Dziwisz ze ze Wlochy Francja Niemcy Austria Wegry" no dziwi mnie ze nawet w dobie tweetera mozna robic z siebie tania/go makrona
nie zrozumiesz tej kwestii bo za nia ida wartosci ktorych ty raczej w sobie nie masz swiadczy o tym twoje podejscie a la makron "niech oddadza troche ziemi i po sprawie"
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 14:59 ]
|

|
 |
|
Thorin |
Post #7 Ocena: 0 2022-05-24 15:03:50 (3 lata temu) |
Pięknie w końcu przyznałeś mi racje az zrobiłem screenshota zebys potem nie mowil tak samo jak pisales ze "jesli ukrainska propaganda cie porwala to i tak dobrze, bo Rosja dostaje po d***"
Nie raz pisałem ,że oni sie dogadują bo to plan Putin i Rosja wypełnia plan Klausa z zagranicznym kapitałem i spekulantami, my mamy emocje i obserwujemy drame i cierpienie, a oni sie bogacą.. kto za to zapłaci takie szaraki jak ty i ja.
Hurra Hurra to dopiero bedzie na zime
Nie chce płacić więcej bo starsi panowie wymyślili sobie ,że będą zabijać i wprowadzać nowe NWO na świecie. Od zawsze gadali ,że Rosja zła a nikt sie na nią nie przygotował , nawet od 2014 a co dopiero od 2004/5... KAŻDY W SZOKU ,że PUTIN ZAATAKOWAŁ CAŁY KRAJ, ale trzeba pomagać, głodzić się , płacić więcej , dramatyzować , BO UKRAINCY !!!
A na górze sie śmieją Ruscy nawzajem z Amerykancami i bankierami, interes sie kręci.
Jak by mniej było dramatyzmu i propagandowej papki w mediach ukrainskich flag to by juz dawno bylo po problemie, a tak demilitaryzuja Polske, troszke Europe, potem bedzie ciekawiej... ale co tam UKRAINA !
Zelenski za swoje komediowe "papalanie" zaraz Nobla dostanie a ty przezywasz
[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 15:13 ]
|

|
 |
|
cris82 |
Post #8 Ocena: 0 2022-05-24 15:12:38 (3 lata temu) |
mnie po prostu smieszy to ze trabisz jakis wielki sukces rosyjskiego rubla zapominajac ze zwykli rosjanie sa dojezdzani teraz na ostro zeby tego rubla ratowac
a ty przedstawiasz wizje jakby im tam bylo jak w niebie rosjanie sie bogaca! rubel drogi hehe : )) dobry z ciebie raczek jest odwracaj tego kota ogonem do woli
dla mnie oczywiste jest to ze nawet o tym nawet nie pomyslales tylko teraz glupio ci sie do tego przyznac
a skromnie przypominam ze w pl przy 5% odsetkach jest apokalipsa i glod wedlug twojej opinii ; )) [ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 15:13 ]
|

|
 |
|
Thorin |
Post #9 Ocena: 0 2022-05-24 15:16:24 (3 lata temu) |
Wlasnie oto chodzi zeby dowalic wszystkim , ale ty tego nie rozumiesz bo dla ciebie to gra emocji i "teorie spiskowe" a cyfryzacja waluty juz tuz tuz, odwracanie uwagi , wojenka na Ukrainie a miedzy czasie WHO , bank centralny i inni robia co trzeba, wczoraj i dzis kolejne zebranie w DAVOS... widziales delegacje z Polski , Ukrainy i Rosji?  Wszycy za kurtynami robia co trzeba.
Zelensky skomle o odbudowe Ukrainy juz od 24 lutego, wszyscy wysylaja miliony, miliardy i dalej skomle... A kto za to bedzie placil ? Wszyscy !
Pamiętam ,że sie smiałeś ze mnie z daavidkiem tutaj ze to twoje "DAVOS" i teorie spiskowe , ze nawet nie wiedziales co to jest  Zobacz kto tam jezdzi i liste i wtedy sie wypowiadaj , z ROSJI jest więcej przedstawicieli niz z innych krajów.
Nasz Morawiecki i Dudus tez sa. [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 24-05-2022 15:23 ]
|

|
 |
|
cris82 |
Post #10 Ocena: 0 2022-05-24 15:36:44 (3 lata temu) |
haha ja nie wiedzialem co to davos naiwny jestes jak na swoj wiek...
po prostu dla mnie to jest bezmyslne tlumaczenie "agenda plan spisek" mowmy o tym na kazdy mozliwy sposob ale nie mowmy ze to jest wojna to jest punkt widzenia takich osob jak ty
pisalem ci juz o "spisku" w swoim czasie ribbentrop-molotow to nic nowego ameryki nie odkryles swiatem rzadza wplywowe rodziny i spiski ale co to zmienia dla takich malych zuczkow jak ty?
co ci daje ta pelnia radosci ze jestes tego swiadomy? takie rzeczy dzialy sie juz w 16wieku i wczesniej podstepy spiski ale wojna byla nazywana wojna a nie planem klausa schwaba...
dziecinada znieczulica i ignorancja plaskoziemcow nie zna tu granic jest to niestety efekt fb i you tuba gdzie wmawiaja sobie nawzajem ze sa wtajemniczeni i wiedz wiecej niz inni a wszystko to kosztem zwyklych ludzi ktorzy cierpia i umieraja
fakty sa takie ze ty nie jestes wyjatkowy tylko ci sie tak wydaje jestes mala mroweczka ktora jest zniewolona na etacie i istnieje po to zebym ja mogl kupic ziemniaki w tesco za co jestem ci wdzieczny ze jestes czescia tego systemu : ) i jak ta pszczolka dzielna wypelniasz swoja role w tym wielkim swiecie rzadzonym przez wielkich tego swiata
a ze dali ci igrzyska* *czyt. youtube fb cos ci sie przeciez od zycia nalezy hehe tak z czyste ciekawosci ta swoja furke kupiles za gotowke? ile zaplaciles?
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 24-05-2022 15:53 ]
|

|
 |
|