Sami mozecie wybrac.
Str 398 z 847 |
|
---|---|
iwona38 | Post #1 Ocena: 0 2022-05-22 14:46:00 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-04-2007 Skąd: Anglia |
Alez odpowiem wam. Albo mamy prezydenta idiote albo z nas chca zrobic idiotow.
Sami mozecie wybrac. Nie kupuje w Amazonie.
|
Gwontownik | Post #2 Ocena: 0 2022-05-22 14:47:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Tv zawsze kłamała lub przedstawiala 'fakty' w celu odniesienia korzyści!
Dlaczego teraz ma być inaczej? Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
sqlserver | Post #3 Ocena: 0 2022-05-22 14:57:33 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-05-22 13:52:43, Dzikizewsi napisał(a): Witam . Widzisz Dominikana , jak David napisze o swoich znajomych , przyjacielach , rodzinie to zaraz chwalisze , gladzisze i potakiwacze z klubu globalistycznej poprawnosci uznaja to za prawde objawiona . Za to twoj wpis jest niepradziwy , twoja rodzina niereprezentatywna a wogole to zostal przygotowany w jakims klubie zwolennikow konfederacji , tej samej konfederacji ktorej poslowie bili brawo na stojaco Zelenskiemu po jego oredziu w polskim sejmie ze bedziemy musieli sie przesunac i zrobic miejsce dla wielkiego narodu ukrainskiego . I ktos zarzuca Gwontownikowi ze rozumie co chce zrozumiec . Obracanie kota ogonem przez SQL jak sie patrzy . <pierdoly> Pozdrawiam Dzikizewsi Przemawia przez ciebie typowy resortowy trep, który pamięta czasy młodości i myśli ze było cudownie. Nie było, za poglądy polityczne można było zginąć w lesie a w sklepach były kolejki i niczego nie było chyba ze robiłeś zakupy za żółtymi firankami. Polska gospodarka, ciagle duszona przez kremlowskie decyzje i jej mizerne osiągnięcia nie przetrwały zdarzenia z wolnym rynkiem a komuniści którzy dopuścili do władzy opozycje składająca się ze swoich tajnych agentów sprzedali za bezcen to co zostało stając się cicha oligarchią. Dzieci tych komuchow zdominowali polskie media i każdego dnia wmawiają ludziom ze tak jest dobrze. Namiastka tamtych czasów jest ciagle dostępna w Rosji czy Białorusi, dlaczego tam nie mieszkacie jeżeli to takie cudo było moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2022-05-22 15:00:20 (3 lata temu) |
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
iwona38 | Post #5 Ocena: 0 2022-05-22 15:04:27 (3 lata temu) |
To ty czegos nie rozumiesz, my dokladnie zblizamy sie w tej chwili do tamtych czasow. Trabimy o tym od dawna ale tacy jak ty myslia, ze to wina najpierw udawanej pandemii a teraz putina.
Zamordyzm w unii ma sie coraz lepiej. Zanim sie obejrzysz skonczymy gorzej niz za czasow komuny. sqlserver zglosilam twoj wpis. Mam dosc twojego chamstwa. [ Ostatnio edytowany przez: iwona38 22-05-2022 15:06 ] Nie kupuje w Amazonie.
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-05-22 15:06:47 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-05-22 15:04:27, iwona38 napisał(a): To ty czegos nie rozumiesz, my dokladnie zblizamy sie w tej chwili do tamtych czasow. Trabimy o tym od dawna ale tacy jak ty myslia, ze to wina najpierw udawanej pandemii a teraz putina. Zamordyzm w unii ma sie coraz lepiej. Zanim sie obejrzysz skonczymy gorzej niz za czasow komuny. Emigruj, Czeczko przetarł szlak Jak się zgłasza bo nie mam donosicielstwa we krwi a chciałem zgłosić twój wpis mówiący o tym kim jest Prezydent Polski [ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 22-05-2022 15:09 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|
iwona38 | Post #7 Ocena: 0 2022-05-22 15:11:20 (3 lata temu) |
Hahaha 🤣 rozbawiles mnie. To tak samo jak z wisielskim.
Nie spodziewam sie, ze zrozumiesz. Nie kupuje w Amazonie.
|
Thorin | Post #8 Ocena: 0 2022-05-22 15:17:10 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
„ przemawia do ciebie Resortowy trep” wtf hahahha chyba homokomando.
Zazwyczaj jak ktos sie chwali kilkukrotnie w ostatnich dniach ze nie jest donosicielem w rzeczywistosci nim jest. [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 22-05-2022 15:24 ] |
Thorin | Post #9 Ocena: 0 2022-05-22 15:43:13 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Cytat: 2022-05-22 15:04:27, iwona38 napisał(a): To ty czegos nie rozumiesz, my dokladnie zblizamy sie w tej chwili do tamtych czasow. Trabimy o tym od dawna ale tacy jak ty myslia, ze to wina najpierw udawanej pandemii a teraz putina. Zamordyzm w unii ma sie coraz lepiej. Zanim sie obejrzysz skonczymy gorzej niz za czasow komuny. sqlserver zglosilam twoj wpis. Mam dosc twojego chamstwa. Dokladnie a pozniej jak zwykle , ja tak nie pisalem/mowilem a ja mowilem tak i tak... a wychodzi na to samo. Przez oglupionych tv ludzi, cierpia normalni ktorzy nazywani przez nich “plaskoziemcami” i “ foliarzami” a teraz popularne “ruskimi trollami” Brakuje Dudy zeby jeszcze zaproponowal dla Zelenskiego nagrode Nobla albo pomnik w centrum Warszawy , jednosci Ukrainy z Polska, mialo byc cos o UPA oczywiscie nie bylo nic, nie bylo miejsca 20,10,5 lat temu nie ma teraz bo Wojna nie bedzie kiedys bo po Wojnie.... ![]() A tymczasem jak Dudus przemawial to w Warszawskich i Lodzkich blokowiskach zawislt flagi Ukrainy i Czerwono-czarne wiadomo kogo nie bede wstawial zdjec bo bede oskrazany o “memiarza” kto chce to sobie znajdzie, jaka Ukraincy sobie akcje na Fb urzadzili dzis, UPA , jak teraz sobie tao pozwalaja co bedzie za 2/5 lat? Na cale szczescie osiedlowe pato~huliganerki jako Jedyne maja jaja i zapukali do kilku dzwi ![]() Lewaki Mieszkaly? ![]() I bohaterow akcji Wolynskiej ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 22-05-2022 15:53 ] |
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2022-05-22 15:53:44 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-05-22 09:39:39, daavid napisał(a): Nie przypominam sobie żebyś kiedykolwiek strofował Thorina czy innego Dzikiego piszącego o mordujących Ukraińcach, UPA itd, więc proszę nie maluj siebie kolorami, których na codzienne nie używasz. A czy to przypadkiem nie są fakty? Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|