2022-05-19 17:05:07, Thorin napisał(a):
Te dziadek idz baw wnuki

...
Ale innym bledy wytykasz.
"jak kalemu ukrasc krowe.... itd."
Str 393 z 847 |
|
---|---|
andyopole | Post #1 Ocena: 0 2022-05-19 17:39:30 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Cytat: 2022-05-19 17:05:07, Thorin napisał(a): Te dziadek idz baw wnuki ![]() ![]() ... Ale innym bledy wytykasz. "jak kalemu ukrasc krowe.... itd." |
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2022-05-19 17:43:08 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-05-19 17:17:42, DADAM1986 napisał(a): Chris ja nikomu nic nie chce wbijac ani udowadniac. Za to fajnie jest zastanawiac sie nad caloscia danego problemu I jego zrodle rowniez. Dawid prowokujesz Thorina rzucajac same low balls :/ ![]() moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2022-05-19 17:46:54 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
spoko powiedzmy ze troche zdziwilo mnie ze taki tekst wyplynal spod twojej klawiatury akurat
wyobrazasz sobie thorina zatrzymujacego sie na chwile spogladajacego z innej perspektywy? nic nie usprawiedliwia az takich okrucienstw ale perspektywa jest inna jesli sie zastanowisz nad tym jak to bylo przed wolyniem dlatego warto sie zastanowic czy na pokolenia mamy tkwic w nic nie dajacym zacietrzewieniu czy idziemy droga ktora przerobilismy z niemcami nie ma co sie oszukiwac wzmianki o wolyniu beda od teraz nietaktem w zyciu publicznym to koszt ktory trzeba zaplacic za to zeby ukraina stala sie murem obronnym miedzy nami a rosja i oby czula miete do zachodu jak najdluzej bo tam wszystkie zle uczynki oceniane sa na tweeterach i fb a tu nie ma zmiluj sie hehe w dobrym to narazie idzie kierunku jakies sukcesy ma za soba putin kryzys uchodzczy ale jesli chodzi o same dzialania wojenne 80dni robi wrazenie myslenie na temat rosji zupelnie sie zmienilo oprocz broni nuklearnej zaczynaja przypominac pudla co duzo halasu robi wiadomo ukraina jest w czarnej dupie ale piekna jest ta mysl ze mocarstwowosc rosji to wydmuszka widac ze stan powazniej traktuja iran czy turcje o chinach nie wspominajac |
Gwontownik | Post #4 Ocena: 0 2022-05-19 17:59:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
a tak zrezygnowaliśmy z rosyjskiego gazu
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Thorin | Post #5 Ocena: 0 2022-05-19 18:03:31 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2021 Skąd: Saffron Walden |
Cris cieszy mnie twoj pozytywny swiatopoglad i nienawisc do Ruskow , jednoczesnie przyklaskujac Amerykancom, ja natomiast uwarzam ze i jedni i drudzy szkodza Polskiemu spoleczenstwu i Polakom + mamy polskojezycznych sprzedawczykow w rzadzie ktorzy za mamone i interesy sa sprzedac nawet kawalek wlasnego zada o tym nie wiedzac.
Wpuscili konia trojanskiego w postaci Ukraincow + inflacja + 500 plus + drozyzna i bedziemy przez najblizsze lata w D*** niech Ruscy ze Stanami za to placa... [ Ostatnio edytowany przez: Thorin 19-05-2022 18:05 ] |
|
|
Gwontownik | Post #6 Ocena: 0 2022-05-19 18:12:04 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-05-19 17:46:54, cris82 napisał(a): spoko powiedzmy ze troche zdziwilo mnie ze taki tekst wyplynal spod twojej klawiatury akurat wyobrazasz sobie thorina zatrzymujacego sie na chwile spogladajacego z innej perspektywy? nic nie usprawiedliwia az takich okrucienstw ale perspektywa jest inna jesli sie zastanowisz nad tym jak to bylo przed wolyniem dlatego warto sie zastanowic czy na pokolenia mamy tkwic w nic nie dajacym zacietrzewieniu czy idziemy droga ktora przerobilismy z niemcami nie ma co sie oszukiwac wzmianki o wolyniu beda od teraz nietaktem w zyciu publicznym to koszt ktory trzeba zaplacic za to zeby ukraina stala sie murem obronnym miedzy nami a rosja i oby czula miete do zachodu jak najdluzej bo tam wszystkie zle uczynki oceniane sa na tweeterach i fb a tu nie ma zmiluj sie hehe w dobrym to narazie idzie kierunku jakies sukcesy ma za soba putin kryzys uchodzczy ale jesli chodzi o same dzialania wojenne 80dni robi wrazenie myslenie na temat rosji zupelnie sie zmienilo oprocz broni nuklearnej zaczynaja przypominac pudla co duzo halasu robi wiadomo ukraina jest w czarnej dupie ale piekna jest ta mysl ze mocarstwowosc rosji to wydmuszka widac ze stan powazniej traktuja iran czy turcje o chinach nie wspominajac Typowy brak honoru i godności. Dla własnego komfortu będę uważał, że historia była inna, a ten kto jej wierzy jest wywrotowcem i oszołomem. Wiesz cris jak się to nazywa? Już dawno temu mówiłem, że jest to rozdział, który należy wyjaśnić oczekując przyznania się do .... . Ale czas na to minął obawiam się, że bezpowrotnie, gdyż wojna zmieniła sposób patrzenia. Nawet jak już ten cały bajzel ucichnie to też znajdą się takie crisy, które powiedzą że mamy mniejszość upainską i dla ich dobra nie należy nawet myśleć o temacie. A tu odsłaniamy jedyny w Polsce pomnik rzezi wolynskiej. Nikt nie chcial sie zgodzić na jego postawienie, więc na zadupiu będzie stał. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
daavid | Post #7 Ocena: 0 2022-05-19 18:17:38 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2022-05-19 18:12:04, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-05-19 17:46:54, cris82 napisał(a): spoko powiedzmy ze troche zdziwilo mnie ze taki tekst wyplynal spod twojej klawiatury akurat wyobrazasz sobie thorina zatrzymujacego sie na chwile spogladajacego z innej perspektywy? nic nie usprawiedliwia az takich okrucienstw ale perspektywa jest inna jesli sie zastanowisz nad tym jak to bylo przed wolyniem dlatego warto sie zastanowic czy na pokolenia mamy tkwic w nic nie dajacym zacietrzewieniu czy idziemy droga ktora przerobilismy z niemcami nie ma co sie oszukiwac wzmianki o wolyniu beda od teraz nietaktem w zyciu publicznym to koszt ktory trzeba zaplacic za to zeby ukraina stala sie murem obronnym miedzy nami a rosja i oby czula miete do zachodu jak najdluzej bo tam wszystkie zle uczynki oceniane sa na tweeterach i fb a tu nie ma zmiluj sie hehe w dobrym to narazie idzie kierunku jakies sukcesy ma za soba putin kryzys uchodzczy ale jesli chodzi o same dzialania wojenne 80dni robi wrazenie myslenie na temat rosji zupelnie sie zmienilo oprocz broni nuklearnej zaczynaja przypominac pudla co duzo halasu robi wiadomo ukraina jest w czarnej dupie ale piekna jest ta mysl ze mocarstwowosc rosji to wydmuszka widac ze stan powazniej traktuja iran czy turcje o chinach nie wspominajac Typowy brak honoru i godności. Dla własnego komfortu będę uważał, że historia była inna, a ten kto jej wierzy jest wywrotowcem i oszołomem. Wiesz cris jak się to nazywa? Już dawno temu mówiłem, że jest to rozdział, który należy wyjaśnić oczekując przyznania się do .... . Ale czas na to minął obawiam się, że bezpowrotnie, gdyż wojna zmieniła sposób patrzenia. Nawet jak już ten cały bajzel ucichnie to też znajdą się takie crisy, które powiedzą że mamy mniejszość upainską i dla ich dobra nie należy nawet myśleć o temacie. A tu odsłaniamy jedyny w Polsce pomnik rzezi wolynskiej. Nikt nie chcial sie zgodzić na jego postawienie, więc na zadupiu będzie stał. To teraz powiedz czy gdyby Ukraińcy teraz nas przeprosili i np. Zelenski jednym tchem rzucił przepraszam raz z informacjami z frontu to byłoby to czego oczekujemy? |
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2022-05-19 18:22:59 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
jaki brak honoru i godnosci?
przeciez masz identyczne zdanie; "Już dawno temu mówiłem, że jest to rozdział, który należy wyjaśnić oczekując przyznania się do .... . Ale czas na to minął obawiam się, że bezpowrotnie, gdyż wojna zmieniła sposób patrzenia." gwontownik ty tez sie odpipkaj bezpowrotnie jesli piszesz w pierwszej czesci takie bzdury o zlych crisach a w drugiej piszesz dokladnie to samo co ja czyli nie masz honoru i godnosci twoim tokiem rozumowania... jeszcze przed wjazdem putina na ukraine rosja nam grozila i to nie raz a ator i cejrowski to chyba twoi idole thorin oni jasno mowia rosja nie jest przyjacielem nie sluchasz mnie posluchaj ich ja tam wole zachodnie hollywoodzkie kino zniewolenie fejsbookiem i odszkodowania za to ze wpadlem na drzwi do mc donalda niz 5-10lat lagrow za mowienie prawdy i protest na ulicy w rosji bilans prosty jak drut : ) [ Ostatnio edytowany przez: cris82 19-05-2022 18:30 ] |
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2022-05-19 18:30:21 (3 lata temu) |
[/LIST]
Cytat: 2022-05-19 18:17:38, daavid napisał(a): Cytat: 2022-05-19 18:12:04, Gwontownik napisał(a): Cytat: 2022-05-19 17:46:54, cris82 napisał(a): spoko powiedzmy ze troche zdziwilo mnie ze taki tekst wyplynal spod twojej klawiatury akurat wyobrazasz sobie thorina zatrzymujacego sie na chwile spogladajacego z innej perspektywy? nic nie usprawiedliwia az takich okrucienstw ale perspektywa jest inna jesli sie zastanowisz nad tym jak to bylo przed wolyniem dlatego warto sie zastanowic czy na pokolenia mamy tkwic w nic nie dajacym zacietrzewieniu czy idziemy droga ktora przerobilismy z niemcami nie ma co sie oszukiwac wzmianki o wolyniu beda od teraz nietaktem w zyciu publicznym to koszt ktory trzeba zaplacic za to zeby ukraina stala sie murem obronnym miedzy nami a rosja i oby czula miete do zachodu jak najdluzej bo tam wszystkie zle uczynki oceniane sa na tweeterach i fb a tu nie ma zmiluj sie hehe w dobrym to narazie idzie kierunku jakies sukcesy ma za soba putin kryzys uchodzczy ale jesli chodzi o same dzialania wojenne 80dni robi wrazenie myslenie na temat rosji zupelnie sie zmienilo oprocz broni nuklearnej zaczynaja przypominac pudla co duzo halasu robi wiadomo ukraina jest w czarnej dupie ale piekna jest ta mysl ze mocarstwowosc rosji to wydmuszka widac ze stan powazniej traktuja iran czy turcje o chinach nie wspominajac Typowy brak honoru i godności. Dla własnego komfortu będę uważał, że historia była inna, a ten kto jej wierzy jest wywrotowcem i oszołomem. Wiesz cris jak się to nazywa? Już dawno temu mówiłem, że jest to rozdział, który należy wyjaśnić oczekując przyznania się do .... . Ale czas na to minął obawiam się, że bezpowrotnie, gdyż wojna zmieniła sposób patrzenia. Nawet jak już ten cały bajzel ucichnie to też znajdą się takie crisy, które powiedzą że mamy mniejszość upainską i dla ich dobra nie należy nawet myśleć o temacie. A tu odsłaniamy jedyny w Polsce pomnik rzezi wolynskiej. Nikt nie chcial sie zgodzić na jego postawienie, więc na zadupiu będzie stał. To teraz powiedz czy gdyby Ukraińcy teraz nas przeprosili i np. Zelenski jednym tchem rzucił przepraszam raz z informacjami z frontu to byłoby to czego oczekujemy? A ty umiesz czytać zapisane wcześniej wypowiedzi? Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
Gwontownik | Post #10 Ocena: 0 2022-05-19 18:32:16 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-05-19 18:22:59, cris82 napisał(a): jaki brak honoru i godnosci? przeciez masz identyczne zdanie; "Już dawno temu mówiłem, że jest to rozdział, który należy wyjaśnić oczekując przyznania się do .... . Ale czas na to minął obawiam się, że bezpowrotnie, gdyż wojna zmieniła sposób patrzenia." gwontownik ty tez sie odpipkaj bezpowrotnie jesli piszesz w pierwszej czesci takie bzdury o zlych crisach a w drugiej piszesz dokladnie to samo co ja czyli nie masz honoru i godnosci twoim tokiem rozumowania... jeszcze przed wjazdem putina na ukraine rosja nam grozila i to nie raz a ator i cejrowski to chyba twoi idole thorin oni jasno mowia rosja nie jest przyjacielem nie sluchasz mnie posluchaj ich ja tam wole zachodnie hollywoodzkie kino zniewolenie fejsbookiem i odszkodowania za to ze wpadlem na drzwi do mc donalda niz 5-10lat lagrow za mowienie prawdy i protest na ulicy w rosji bilans prosty jak drut : ) [ Ostatnio edytowany przez: <i>cris82</i> 19-05-2022 18:30 ] Sam się odpipkaj i przeczytaj co było dalej napisane. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|