MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 362 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 361 | 362 | 363 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 362 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gwontownik

Post #1 Ocena: 0

2022-05-07 18:31:45 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

wojna na Ukrainie oczami kanadyjskiego najemnika.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-05-07 18:39:12 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-05-07 18:28:20, Dzikizewsi napisał(a):
Cytat:

2022-05-07 16:37:31, sqlserver napisał(a):

Sprawdziłem hasło w encyklopedii nic takiego szokujacego nie znalazłem, proszę pomóż

my tu gadu gadu a tam następna chluba floty czarnomorskiej udała się na delegacje w kierunku moskwy

A taki był nowoczesny, desantowy
Obrazek

Witam .
A czego sie spodziewales ? Ze beda tam anatomiczne opisy zbrodni strzelcow siczowych jak z podrecznika kryminalistyki ?
Jak nie umiesz czytac to juz nie moja wina . Kto wtedy bronil przed nimi Lwowa ? Kogo traktowali z takim okrucienstwem ?
Prosze tak wyglada obecnie znajomosc historii przez absolwentow wyzszych szkol . Nawet Bandere beda usprawiedliwiac jesli tylko ukoi ich rusofobie . Aby usprawiedliwic Wolyn i zbrodnie ukrainskie przypomna o wyprawie Mieszka 1 z cesarzem na Wieletow . Ladnie to jest zobrazowane w filmie "Gniazdo" z Pszoniakiem w roli glownej , jesli kogos to interesuje .
A co do barki , wojna .
Ciesze sie ze wrociles do polskiej skladni .
Chris , zobacz jaka tam szkole nam dawali . Tyle lat a i tak pisze lepsza polszczyzna niz ty rodowity Polak , z dziada , pradziada Ukrainiec .
Pozdrawiam
Dzikizewsi

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Dzikizewsi</i> 07-05-2022 18:30 ]

Zmierzam do tego, że opowiadasz banialuki i trzeba mówić sprawdzam i wtedy okazuje się że jest inaczej niż to co to podajesz jako prawda niepodlegająca dyskusji
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #3 Ocena: 0

2022-05-07 18:41:54 (3 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Odnośnie tego czy Ukraina jest sobie winna tej wojny to może rozdzielmy to na dwa:
1. Obywatele ukraińscy
2. Politycy & oligarchowie ukraińscy.

Z pierwszym wszyscy się zgadzamy, że te kilkadziesiąt milionów ludzi nie powinno tego przeżywać.
Z drugim to może warto pokopać trochę, bo co chwilę wychodzą kwiatki, spiski, teorie. Gdzie jest prawda? Może jak zwykle pośrodku?

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #4 Ocena: 0

2022-05-07 18:45:42 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

Prawda jest taka Dadam ,że Polska jako naród daje sie teraz kopać z wszystkich możliwych stron i Polacy będą płacić krocie.

ale pamiętajcie... W Afganistanie Amerykanie postawili na "wartości islamskie" w walce z ZSRR a na Ukrainie postawili na "wartości banderowskie"
Zło zawsze złem będzie, choćby w najlepszej intencji stosowane, ze zła dobro nie wyrośnie, nadgorliwa pomoc i zjadanie własnego ogona to czysta głupota, kosztem zdroworozsądkowych ludzi.
Do odbudowy będzie chętnych wielu .Do finansowania będzie polski podatnik...

Powinniśmy jako państwo wykorzystać z sytuacje i jako ,że znam sie na farmerstwie zaraz po Ukrainie mamy w Południowej i Wschodniej polsce mega dużo życznych pól, ale fit55 i rózne agendy Brukselskie uniemożliwiają nam rozwój i zamiast inwestować miliardy w Polsce... to inwestują w ograniczenia CO2 i inne pierdoly...Jednocześnie ,że będzie problem z jedzeniem w Europie i na świecie.... Oni sami sobie tem problem robią.. CZŁOWIEK W SEKTACH TYPU WFE, BANKACH i FAMILIACH JEST PROBLEMEM i zwykła głupota większości ludzi , którzy za konsupcjonizm i srebrniaki , własną wygodne zrobią wszystko kosztem wszystkich ! przy okazji w późniejszym terminie i znów lubie ten termin.. zjadają włąsny ogon... To jest wszystkie mega proste to ogarnięcia to co sie teraz dzieje , nie ma ku temu żadnych naturalnych przyczyn , LUDZIE SĄ PROBLEMEM , którzy go stwarzają a większość resortów i rządących za tym podąża za srebrniaki, władze, domy, jachty itp itd

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 07-05-2022 18:55 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-05-07 18:54:25 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

[/LIST]
Cytat:

2022-05-07 18:41:54, DADAM1986 napisał(a):
Odnośnie tego czy Ukraina jest sobie winna tej wojny to może rozdzielmy to na dwa:
1. Obywatele ukraińscy

Z pierwszym wszyscy się zgadzamy, że te kilkadziesiąt milionów ludzi nie powinno tego przeżywać.
Z drugim to może warto pokopać trochę, bo co chwilę wychodzą kwiatki, spiski, teorie. Gdzie jest prawda? Może jak zwykle pośrodku?

No to najważniejszy "spisek". To Rosja stoi za takim systemem z oligarchami, broni się rękoma i nogami przed zmianami. Także u sąsiada.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2022-05-07 18:55:51 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-05-07 18:41:54, DADAM1986 napisał(a):
1. Obywatele ukraińscy

Żeby można się było odnieść do twojej wypowiedzi to musisz pisać konkretnie a nie farmazonami. Napisz co konkretnie zrobiły władze Ukrainy ze mogą być winne temu ze Rosja ich zaatakowała
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2022-05-07 18:56:31 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

nawet jezeli prawda bylaby posrodku bardziej z prawej czy lewej to dyplomacja byla rozwiazaniem a nie bombardowanie cywili

sluchajcie takie cos w 21 wieku w europie? k..de przeciez to jest chore
wiadomo pokoj nie jest dany na zawsze i inne bzdety tego typu ale naprawde w 21w u nas takie rzeczy?

bo ze cwany zachod czy ruscy zalatwiaja swoje iteresy w krajach jak syria afganistan libia to nas nie dziwi przywyklismy

21 wiek i takie zdziczenie putina teraz obserwujemy gdzie ten wysyla mlodych ludzi ktorzy ida tam ginac kompletnie nie wierzac w sens tej wojny

taki jest przekaz od zlolnierzy ktorzy "walcza"tam

a tepe rosyjskie spoleczenstwo karmione propaganda daje 70% poparcia na zabijanie swoich bliskich bo uwierzyli ze ten walczy z nazizmem gdzie wiekszosc cywilizowanego zachodniego swiata ma za naziola putina dzisiaj :-U

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 07-05-2022 18:57 ]

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #8 Ocena: 0

2022-05-07 19:22:39 (3 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Jedynym faktem, który znam jest ewakuacja ukraińskich oligarchów kilka dni PRZED początkiem konfliktu. A więc są w to zamieszani tak samo jak ruskie.

Niepotwierdzonych teorii jest mnóstwo, ale wstrzymam się do czasu rozstrzygnięcia czy to fakty czy mity.

Odnośnie farmazonów to prosiłem wcześniej, nie podziałało.
Tym razem konkretniej będzie. SQL daruj sobie wpisy o kolejnych statkach rosyjskich i wklejanie foteczek.
Wpisy typu "A taki był nowoczesny, desantowy" to już w ogóle odpuść bo brzmisz jak pajac zatrudniony w Fakcie.
Chcesz się prztykać to będziemy kontynuować...

Tą informatykę to mam nadzieję skończyłeś na czymś uważanym i oczywiście DZIENNIE?

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #9 Ocena: 0

2022-05-07 19:36:47 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-05-07 19:22:39, DADAM1986 napisał(a):
Jedynym faktem, który znam jest ewakuacja ukraińskich oligarchów kilka dni PRZED początkiem konfliktu. A więc są w to zamieszani tak samo jak ruskie.

Niepotwierdzonych teorii jest mnóstwo, ale wstrzymam się do czasu rozstrzygnięcia czy to fakty czy mity.

Odnośnie farmazonów to prosiłem wcześniej, nie podziałało.
Tym razem konkretniej będzie. SQL daruj sobie wpisy o kolejnych statkach rosyjskich i wklejanie foteczek.
Wpisy typu "A taki był nowoczesny, desantowy" to już w ogóle odpuść bo brzmisz jak pajac zatrudniony w Fakcie.
Chcesz się prztykać to będziemy kontynuować...

Tą informatykę to mam nadzieję skończyłeś na czymś uważanym i oczywiście DZIENNIE?

To ze wojna jest nieunikniona było wiadomo już w styczniu, trzeba było być nawiedzonym redaktorem z wRealu żeby pisać inaczej. Bogaci ludzie są przeważnie dlatego bogaci bo są inteligentni i umieją łączyć kropki

Temat jest o Ukrainie i bardziej pasują tu wpisy o stratach wojennych niż to kiedy się twoja baba zauroczyła twoja wybitna osobowością

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #10 Ocena: 0

2022-05-07 19:40:24 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-05-07 18:31:45, Gwontownik napisał(a):
wojna na Ukrainie oczami kanadyjskiego najemnika.

Czytałem to ale i czytałem analizę czasu wysyłania postów i znajomosci tematu tego gościa i analitycy uważają ze jest to człowiek który pisze z Kanady a informacje o wojnie bierze z socjal mediów

Do góry stronyOffline

Strona 362 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 361 | 362 | 363 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,