byly czasy ze thorin tu wklejal filmiki memy i zdjecia o tym ze wojna to byla w39 a ta to jest jakas propaganda stanow i ukrainy robil to dosc dlugo i nachalnie
na tej zasadzie to malo jaka wojna miala miejsce po 39r z premedytacja umniejszal tragedie ludzi ktorych dorobek calego zycia byl bombardowany przez kacapskie rakiety
pozniej o ironio losu! (choragiewka

wspominajac jego poprzednia narracje to czy thorin celowo manipulowal? czy po prostu jest -jak go okresliles wczesniej tzw "forumowym ziemniakiem"?-domyslam sie ze to taka osoba ktora wie wszystko najlepiej wiec moze nowy nick przypadl mu do gustu w koncu kto by nie chcial byc najmadrzejszym uzytkownikiem forum
to wazne zebys sie okreslil jesli chcesz wstapic do klubu dobrej strony mocy
nie wystarczy tylko raz podbiec wyjatkowo bez wulgaryzmow i "oblewania kogos cieplym moczem" zebym odrazu zawierzyl w twoje dobre intencje
gwontownik
"Tak, nie masz kotylionem w barwach ukrainy to jestes putinowski morderca."
sluchaj mi tez sie nie podobaja te wszystkie programy finansowe i rozdawnictwo pisu zwlaszcza jak ma to isc na uchodzcow jezeli pisalem cos w kwestiach uchodzcow to tyle ze cieszy mnie ze moga wyrobic pesel i pojsc do pracy jak najszybciej
bylem za jakimis rozwiazaniami systemowymi jesli chodzi o zamieszkanie mowilem ze nie namioty bo w Polsce brzmi to absurdalnie i smierdzi gettem/no go zone wzrostem przestepczosci
jakies hotele pracownicze wynajem prywatny itd
co mnie u ciebie dziwi to to ze ty na tyle roznych aspektow zwracasz uwage a nigdy nie poswieciles nawet zdania ukrainie ktora jest niszczona ...tragediach ludzi
tak jak pisalem masz do tego prawo ale.. daje to do myslenia hehe
[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 21:05 ]