MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 359 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 358 | 359 | 360 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 359 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: +1

2022-05-06 20:45:32 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

bedziesz po dobrej stronie mocy jezeli napiszesz jasno i wyraznie ze ukraina jest ofiara tej wojny a rosja katem

byly czasy ze thorin tu wklejal filmiki memy i zdjecia o tym ze wojna to byla w39 a ta to jest jakas propaganda stanow i ukrainy robil to dosc dlugo i nachalnie

na tej zasadzie to malo jaka wojna miala miejsce po 39r z premedytacja umniejszal tragedie ludzi ktorych dorobek calego zycia byl bombardowany przez kacapskie rakiety

pozniej o ironio losu! (choragiewka*CRAZY*) zaczal nucic wasz ulubiony od jakiegos czasu kawalek pt "nikt tutaj nie neguje tego ze rosja jest agresorem"

wspominajac jego poprzednia narracje to czy thorin celowo manipulowal? czy po prostu jest -jak go okresliles wczesniej tzw "forumowym ziemniakiem"?-domyslam sie ze to taka osoba ktora wie wszystko najlepiej wiec moze nowy nick przypadl mu do gustu w koncu kto by nie chcial byc najmadrzejszym uzytkownikiem forum

to wazne zebys sie okreslil jesli chcesz wstapic do klubu dobrej strony mocy

nie wystarczy tylko raz podbiec wyjatkowo bez wulgaryzmow i "oblewania kogos cieplym moczem" zebym odrazu zawierzyl w twoje dobre intencje

gwontownik
"Tak, nie masz kotylionem w barwach ukrainy to jestes putinowski morderca."

sluchaj mi tez sie nie podobaja te wszystkie programy finansowe i rozdawnictwo pisu zwlaszcza jak ma to isc na uchodzcow jezeli pisalem cos w kwestiach uchodzcow to tyle ze cieszy mnie ze moga wyrobic pesel i pojsc do pracy jak najszybciej
bylem za jakimis rozwiazaniami systemowymi jesli chodzi o zamieszkanie mowilem ze nie namioty bo w Polsce brzmi to absurdalnie i smierdzi gettem/no go zone wzrostem przestepczosci
jakies hotele pracownicze wynajem prywatny itd

co mnie u ciebie dziwi to to ze ty na tyle roznych aspektow zwracasz uwage a nigdy nie poswieciles nawet zdania ukrainie ktora jest niszczona ...tragediach ludzi

tak jak pisalem masz do tego prawo ale.. daje to do myslenia hehe

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 21:05 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

DADAM1986

Post #2 Ocena: 0

2022-05-06 21:01:13 (3 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Ukraina jest ofiarą tej wojny, a Rosja katem...
Piszę to bo dla mnie to zawsze był oczywiX, a mam wrażenie że oszczędzimy sobie wielu niepotrzebnych przykrości na przyszłość.

Jednakże podbijam to co pisałem również wielokrotnie, czyli to że szukam prawdy w złożoności tej sytuacji. Nic nie jest czarne ani białe. Jako polski emigrant za względnie pojętą "normalnością" chcę wiedzieć dlaczego oraz co chcą mi zafundować na końcu tej szopki.

Intencje mam bardzo dobre jak w życiu. Żona mówi, że kocha a dzieci same co chwilę przychodzą się przytulić więc aż takim dziadem to nie jestem chyba jak wynikałoby ze słów pisanych.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #3 Ocena: 0

2022-05-06 21:09:29 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

moze dlatego ze jej dajesz duzo guldenow na waciki : P sam pisales ze tankujesz swoje furki 98 ; ) na zonie tez na pewno nie oszczedzasz to kto by odszedl... hehe -moze dopisze ze to zarcik bo to roznie bywa : )

p.s nie no spoko ja ogolnie widze u ciebie pozytywna zmiane od 24h faktycznie pokazales przez ten czas ze potrafisz napisac post nie uzywajac wugarnych okreslen i to sobie cenie

jestem ciekaw tylko jak na twoj wpis o tym ze rosja jest katem a ukraina ofiara zareaguje dziki

wiesz ze on ma zupelnie odwrotne zdanie? i zawsze broniles jego zdania atakujac mnie tutaj a teraz jakby strzelasz ze mna do jednej bramki hehe

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 21:19 ]

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #4 Ocena: 0

2022-05-06 21:34:07 (3 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Zone poznalem na 5 roku studiow majac moze grosze w kieszeni i daewoo lanos do ujezdzania:) Razem do wszystkiego doszlismy.
Odnosnie Dzikiego to on tez broni zwyklych Rosjan, normalnych ludzi jak Ty i ja.
Nie masz wrazenia, ze na zywo face to face w pol godziny wyjasnilibysmy sobie wiecej wszyscy niz pol roku pisania i niedopowiedzen na forum?

Do góry stronyOffline

daavid

Post #5 Ocena: 0

2022-05-06 21:44:30 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

[*]null
Cytat:

2022-05-06 21:34:07, DADAM1986 napisał(a):
Zone poznalem na 5 roku studiow majac moze grosze w kieszeni i daewoo lanos do ujezdzania:) Razem do wszystkiego doszlismy.
Odnosnie Dzikiego to on tez broni zwyklych Rosjan, normalnych ludzi jak Ty i ja.
Nie masz wrazenia, ze na zywo face to face w pol godziny wyjasnilibysmy sobie wiecej wszyscy niz pol roku pisania i niedopowiedzen na forum?

Dziki ogląda Ruskich trolli wychwalających to co się dzieje na Donbasie od 2014 roku. I poleca wszystkim to samo. Nigdy nie napisał, że Putin to agresor a Ukraina to ofiara.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-05-06 21:58:05 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

no ja nie mowie ze dziki nie martwi sie o zwklych rosjan haha on sie o kazdego rosjanina martwi i o zadnego ukrainca

sluchaj ty juz raz dostales obuchem od ziomka w innym watku na forum

pytanie jak on zareaguje na twoje slowa o tym ze rosja jest katem a ukraina ofiara mogloby sie okazac ze bedzie powtorka z programu

no moze by tak bylo face to face na piwku ze bysmy sie dogadali szybko ja nie jestem kamiennym lbem i jak pokazal watek o szczepionkach potrafie zmienic zdanie 😅

tylko po co : P

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #7 Ocena: 0

2022-05-06 22:26:16 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cris, zadałem Ci pytanie. To dla przypomnienia
Cytat:

2022-05-06 20:41:49, Gwontownik napisał(a):

A te roztaczane przeze mnie wizje miały jakieś uzasadnione podstawy czy może sobie wziąłem dane z sufitu, sam wymyslilem?

Cytat:

2022-05-06 20:45:32, cris82 napisał(a):

co mnie u ciebie dziwi to to ze ty na tyle roznych aspektow zwracasz uwage a nigdy nie poswieciles nawet zdania ukrainie ktora jest niszczona ...tragediach ludzi

tak jak pisalem masz do tego prawo ale.. daje to do myslenia hehe

Nigdy też nie powiedziałem jakiego jestem wyznania, że do sklepu chodzę po zakupy a nie kraść, a seksu nie uprawiam dla pieniędzy. Nie czyni to że mnie żyda, złodzieja czy męskiej dziwki.
Pokrętne tłumaczenie własnego chamstwa. Bo inaczej tego nazwać się nie da. 'Nie zająłeś oczekiwanego stanowisk to zwolennik Putina jesteś. Nie przyjąłeś szczepionki, morderca staruszków'. Te szczepionki wam wielką krzywdę zrobiły.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 06-05-2022 23:10 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Thorin

Post #8 Ocena: 0

2022-05-06 23:26:37 (3 lata temu)

Thorin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2021

“U nas od dawna mieszkaly dwa plemiona , Polacy i ludnosc polskojezyczna, Jak czytam internet to utwierdzam
Sie w tym przekonaniu, jak mozna nie pamietac takich rzeczy i nazywac katow naszych pradziadkow, przodkow , “bracmi” .

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 06-05-2022 23:27 ]

Do góry stronyOffline

cris82

Post #9 Ocena: 0

2022-05-07 07:00:36 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

a kto ich nazywa bracmi ? naprawde ktos to zrobil tutaj? podaj cytat

najczesniej nazywa sie ich ofiarami bo dzisiaj sa ofiarami rosji ktora dzisiaj jest katem

"Nie przyjąłeś szczepionki, morderca staruszków'. Te szczepionki wam wielką krzywdę zrobiły."

ale ty piszesz o jakims ogole czy o mnie? bo sorry ale to jakies bzdury sa zawsze bylem za wyborem nie przymusem ale rzucaj go..nem rzucaj ta technike masz opanowana do perfekcji hehe

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #10 Ocena: 0

2022-05-07 08:11:47 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Udowodniłes sam kim jesteś. Juz wszyscy wiedzą. Bardzo ładna prezentacja. Czego jeszcze oczekujesz?

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 07-05-2022 08:22 ]

Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

Strona 359 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 358 | 359 | 360 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,