MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 358 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 357 | 358 | 359 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

Str 358 z 847

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cris82

Post #1 Ocena: 0

2022-05-06 19:16:32 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

"1. Lepiej mieć własne zdanie, na podstawie własnych wniosków i przemyśleń niż ślepo podążać za stadem baranów, bo każde stado kończy tak samo"

masz na mysli iwone ktora sie odciela w tym watku od druzyny?

gwontownik ty nigdy nic zlego o putinie nie piszesz jedynie przerzucasz winy na stany jak franciszek hehe
dobrze moze nie piszesz ale zadna krytyka rowniez nigdy nie wyszla spod twojej klawiatury

wy sie czesto powolujecie na atora az z czyste ciekawosci przesluchalem ostatni film ktory mowi o brzydkiej sprawie w zwiazku z ukraina a w miedzyczasie kilka zdan ;

"putin niezaleznie od powodow nie jest naszym przyjacielem"
"rosja nie jet naszy przyjacielem"
"stan faktyczny jest taki ze naszym przyjacielem rosja nie jest"
"w zwiazku z tym ja na pewno nie zamierzam dzialac dla dobra rosji"
"nie mam zamiaru powielac ich przekazu i to za zadne pieniadze"- nie to co jeden taki ze wsi : )
"i za darmo i za pieniadze po prostu jestem nie do kupienia"

to na pewno ten sam ator? : )

*

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 19:20 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

sqlserver

Post #2 Ocena: 0

2022-05-06 19:24:37 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-05-06 18:12:35, iwona38 napisał(a):
Ocho zwolennik cenzury znowu w natarciu🤣

pani starsza proszę trzymać się tematu, to nie prawda ze kto się czubi ten se lubi. nie nastawiaj się
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #3 Ocena: 0

2022-05-06 19:31:02 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Cytat:

2022-05-06 19:16:32, cris82 napisał(a):

gwontownik ty nigdy nic zlego o putinie nie piszesz jedynie przerzucasz winy na stany jak franciszek

Brak krytyki nie jest równy chwaleniu, a każdy kto aspiruje do bycia inteligentnym poszukuje prawdy poprzez zestawianie faktów. Nie czeka co mu media powiedzą. Już Ci to raz mówiłem, swoje inwestycje robisz na podstawie własnej analizy czy yego co media ci powiedzą że jest opłacalne?
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2022-05-06 19:41:28 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

jest ty sie po prostu boisz krytykowac bo by cie rozdeptali

juz nie rob z siebie takiego zdystansowanego analityka hehe ator ma w tej kwestii chyba wieksze uznanie i nawet on sie jasno wyrazil

tutaj brak krytyki to poparcie stanac z boku to sobie moga w etiopii
najlepsze ze jak cos sobie wlacze to jest wszedzie to samo
ator- rosja nie jest naszym przyjacielem
ostatnio cejrowski -rosja grozila nam juz kilku krotnie oni nie sa przyjacielem

a pozniej wpada dziki i czaruje o akcjach humanitanych o ktorych slyszal tylko on na propagandowych kanalach putina haha i ze ta zla ukraina sama sobie winna a wybawiciel putin ratuje swiat przed nazizmem bedac jednoczesnie nazywanym hitlerem2.0

byl czas faktycznie ze rosja miala dobre notowania putin cofnal to wszystko do poziomu korei polnocnej... pokazal jak zacofane jest to panstwo strasza co chwile wszystkich bronia nuklearna

ich szczescie ze spia na gazie i ropie bo pod tymi rzadami z tym ogromem korupcji ogolnym zepsuciem panstwa bez tego rosjanie migrowaliby do ugandy w poszukiwaniu pracy

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 19:47 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #5 Ocena: 0

2022-05-06 19:52:22 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

A gdzie ja pisałem, że Rosja naszym przyjacielem jest? Pokaż swe zdolności detektywistyczne dedukcyjne.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2022-05-06 19:58:57 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

jak cie tu czytam od poczatku to nigdy zlego slowa nie napisales na dzialania putina ktore sa skandaliczne w obliczu tragedii cywili

bombardowan zeby zabic kogo popadnie to brak jakiegokolwiek wpisu jest rownoznaczy z akceptacja i ogromnymi pokladami tolerancji ktore masz dla rosji : )

trzeba czytac miedzy wierszami tak to widze

jak po kims jedziesz to po ukraincach ktorzy finansowo wykoncza Polske ale do putina ktory nam podrzucil te kukulcze jajo juz nie miales nigdy pretensji

jest tez mozliwosc taka ze dobierasz slowa w ten sposob zeby sie nikomu nie narazic ale dlaczego mialbys byc wyjatkiem w tym watku no troche wypadasz jak wegry w tej dyskusji-

nam ma byc dobrze reszta nas nie interesuje

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 20:06 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #7 Ocena: 0

2022-05-06 20:06:49 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Dajesz, cytaty z moich wypowiedzi, gdzie negatywnie wypowiadam się o ukraincach.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #8 Ocena: 0

2022-05-06 20:18:22 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

slyszales kiedys orbana zeby sie wypowiadal zle o putinie? czy mozna powiedziec o nim ze jest neutralny ? przeciez to oczywiste ze siedzi putinowi na kolanach

nie negatywnie w sensie pogardliwym tylko snules wizje kryzysu ktory pograzy cala Polske i to jest istota sprawy wlasnie ze ty dotykasz wszelakich tematow tutaj ale nigdy nie widzialem zebys napisal o ginacych cywilach gwaltach w tym dzieci grabierzach bombardowaniu cywilnych budynkow

no nie

ty wolisz sie skupic na kosztach dla Polski i roli amerykanow ktorzy sa winni bardziej od putina calej sytuacji hehe

ale spoko masz do tego prawo pomimo ze to zapodje niezla ignorancja

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-05-2022 20:22 ]

Do góry stronyOffline

DADAM1986

Post #9 Ocena: 0

2022-05-06 20:28:49 (3 lata temu)

DADAM1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 26-09-2017

Putin to cwaniak, morderca bez skrupułów i powinno się go zamknąć w celi żeby tam zgnił. Tak zawsze o nim myślałem i wiem, że życia normalnego człowieka absolutnie nie szanuje.
Czy teraz jestem po dobrej stronie mocy?

SQL - forumowy poeta... Fraszki zacznij pisać gościu. Anegdotki i prztyczki mijające trochę cel czasami.
Silisz się na jakieś wzniosłe pyskowanie, a mam wrażenie że sojowe latte Ci się po koszuli leje. Ogarnij się.

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #10 Ocena: 0

2022-05-06 20:41:49 (3 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

*YAHOO*
Cytat:

2022-05-06 20:18:22, cris82 napisał(a):
slyszales kiedys orbana zeby sie wypowiadal zle o putinie? czy mozna powiedziec o nim ze jest neutralny ? przeciez to oczywiste ze siedzi putinowi na kolanach

nie negatywnie w sensie pogardliwym tylko snules wizje kryzysu ktory pograzy cala Polske i to jest istota sprawy wlasnie ze ty dotykasz wszelakich tematow tutaj ale nigdy nie widzialem zebys napisal o ginacych cywilach gwaltach w tym dzieci grabierzach bombardowaniu cywilnych budynkow

no nie

ty wolisz sie skupic na kosztach dla Polski i roli amerykanow ktorzy sa winni bardziej od putina calej sytuacji hehe

ale spoko masz do tego prawo pomimo ze to zapodje niezla ignorancja

A te roztaczane przeze mnie wizje miały jakieś uzasadnione podstawy czy może sobie wziąłem dane z sufitu, sam wymyslilem?

Tak, nie masz kotylionem w barwach ukrainy to jestes putinowski morderca.

[ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 06-05-2022 20:43 ]

Do góry stronyOffline

Strona 358 z 847 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 357 | 358 | 359 ... 845 | 846 | 847 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,