2022-05-05 20:18:35, sqlserver napisał(a): a nie dlaczego będąc uchodźca nie lubię uchodźców.
Kolega sqlserwer jakąś własną interpretację wcześniejszych wypowiedzi prowadzi. Nie wiem gdzie się doszukał "nie lubią uchodźców"? Chyba, że piszesz o swoich odczuciach to przepraszam.
Ponadto, nikt z nas tu obecnych w sensie prawnym nie jest uchodźcą. To też twoja nadinterpretacja, a jej celu nie będę się doszukiwał.
Przypominam ze to jest wątek o Ukrainie a nie o odczuciach gościa z socjalnego domu który wyjechał z domu jako uchodźca ekonomiczny
Klepiesz w te klawiaturę i jakoś żadne ze słów prawda nie jest. Chyba że, jak wspomniałem wcześniej, piszesz o sobie. Przypominam, że pisząc nieprawdę obrażasz ludzi.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
2022-05-05 19:08:16, DADAM1986 napisał(a): sqlserver miałeś nie pisać na forum... Odbraziles się czy nawróciłeś? Ostatnio niektórzy byli tu dla Ciebie oszołomami jak dobrze pamiętam.
Odnosnie stop w Polsce to gdybym byl mlodziakiem ze swieza hipoteka z malym wkladem to juz bym sprzedawal klatke w bloku… Potem na wynajem i przy odrobinie szczescia pare lat za free. Niestety taki system, takie prawo a prawa trzeba przestrzegac
Zapomniałeś się przegotować
Nie wiem czy nie warto założyć temat co dalej z Rosją
W chińskiej państwowej telewizji CCTV pokazali mapę
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Tak na spokojnie mówiąc, trochę sobie pogadaliśmy ostatnimi czasy. Wiele brzydkich słów i prowokacji padło. Z różnych powodów, nie wątpię. Nikt z nas święty nie jest, to też chyba oczywiste.
Ale chciałbym jako człowiek waleczny, buntowniczy, niepokorny, niezdominowany zapytać o jedno:
https://www.youtube.com/watch?v=hIvRkjOd1f8
Po obejrzeniu tego od dokładnie 1:40 co jesteście w stanie tutaj napisać. Chris82, Dawidek, Thorin, Rich, ViolettaPH?
Tak na spokojnie, albo i nie. Rusza Was to czy czekamy na pańskiego buta?
Nie wiem czy nie warto założyć temat co dalej z Rosją
Na pewno warto, tylko moim zdaniem w tej chwili trudno wyrokować co dokładnie będzie dziać się w najbliższym czasie. Z całą pewnością posypało im się wszystko, chociaż starają się robić dobrą minę do złej gry. Polegli na wielu frontach - trudno powiedzieć gdzie stracili najwięcej. Wszyscy teraz wiedzą w jakim rozkładzie mają armię, gospodarka się sypie. Niby są bliżej Chin, ale co to dokładnie może oznaczać w najbliższej przyszłości? Gdzieś słyszałem takie porównanie, że jeśli Łukaszenko to pionek Putina to Putin będzie takim samym pionkiem dla chińskiego władcy.
putin i elita naszego forum wiedza ze chlopaki zgina w slusznej sprawie
"żeby uatrakcyjnić trochę temat to w pobliżu wyspy węzy plonie rosyjska frigata Admiral Makarov"
czyli w najblizszym czasie mozemy sie spodziewc info z russia today o tym ze delfiny znowu przegryzly kadlub i byloby to smieszne gdyby nie to ze za chwile bedziemy czytac o zbombardowanym w odwecie szpitalu na ukrainie...
2022-05-04 18:12:04, Dzikizewsi napisał(a): Na Placu Zamkowym krolowaly flagi ukrainskie i czerwono-czarna flaga UPA . Mimo protestu wielu ludzi policja nie maiala ochoty zareagowac .
Niestety nie bylem tego dnia w Warszawie, ale bylem w innym polskim mieście i było bialo-czerwono. Na szczęście mamy zdobycze techniki i możemy obejrzeć uroczystość na YT, proszę poświeć chwile i odnotuj czas nagrania gdzie ja mogę zobaczyć ten zalew ukraińskich i banderowskich flag
Dziki tak ma, chyba dużo ogląda ruskiej propagandy bo wszędzie widzi banderowskie flagi no i wiadomo, nazistów na Ukrainie.
Zaraz dostaniesz wykład o tym co oglądać na YouTube i których autorów. Bądź pewny, że jak wpiszesz w Google nazwisko to pierwsze linki będą do RT i innych Sputników. No i dowiesz się, że TVN i TVP kłamią...