2022-05-05 06:18:56, Gwontownik napisał(a): sytuacja na Ukrainie Co prawda po francusku, ale od czego są zdobycze cywilizacyjne.
Czytanie proponuję zacząć od tłustego druku na końcu, gdzie opisane jest kim jest autor.
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
Tylko d3bil3 niewidzą co sie dzieje i do czego chcą doprowadzić , kopanie Polaków ( po częsci też samemu sobie winnych) ta pomoc im bokiem wyjdzie... A Kasa na Ukraińców , w końcu jak to rząd powiedział jesteśmy ich sługami.. Najpierw Ukraińcy potem Polacy !haha
Wstyd powinno być co niektórym na tym forum.
Przewidują ,że zimą mogą podnieść stopy procentowe nawet do 12%... to będzie 1,5 pensji... Ale co tam UKRAINA ! haha
2022-05-05 19:08:16, DADAM1986 napisał(a): sqlserver miałeś nie pisać na forum... Odbraziles się czy nawróciłeś? Ostatnio niektórzy byli tu dla Ciebie oszołomami jak dobrze pamiętam.
Odnosnie stop w Polsce to gdybym byl mlodziakiem ze swieza hipoteka z malym wkladem to juz bym sprzedawal klatke w bloku… Potem na wynajem i przy odrobinie szczescia pare lat za free. Niestety taki system, takie prawo a prawa trzeba przestrzegac
No wiem dlatego mowie, ze przy tak wysokich stopach w Polsce kazdy z duzym LTV powinien gonic rudere czym predzej. Uwolnic sie. W mediach juz pieja, ze raty o 100% w gore juz. Wyjda Polacy na ulice? Jak nie wyszli przy szczepionkach to nigdzie juz nie wyjda. Stracony kraj:/
To tak samo jak angole jak papugi pieja w komentarzach zw tak samo bylo pod koniec lat 80 i stopy byly nawet 15%! Wiec nie panikujcie...
Angol jeden pani pocisnal juz ma 3K lajkow
Ze pid koniec lat 80 srednia placa w uk wynosila 750 funtow miesiecznie (4 funa minimalna) i poprosil o porownanie, a 3 beedrom kosztowal 45-49K Na poludniu uk , po za tym zaznaczyl ze te 14% bylo bardzo krotko, gospodarka rosla w potege i nowe dziedziny zycia mialy przed soba swietlana przyszlosc... nie mowia o kosztach, jedzenia, energii i paliwa...64 letnia babka sie zamknela i wszyscy ja pojechali bo wtedy byly inne czasy ludzie zaczynaja to dostrzegac ze teraz to jest plan...Dopisal ze jak to tak pojdzie w takim tempie jak ludzie sa naiwni to sie okaze ze za 5 lat dom 3 beedrom w srednim stanie bedzie kosztowal 550k a srednia placa Netto w uk bedzie 2500 funtow na miesiac? Kogo bedzie na to stac oprocz bogatych???
Pora wrocic do tematu bo zaraz bizmesmen Cris przyjdzie i zacznie pisac farmazony
2022-05-05 19:08:16, DADAM1986 napisał(a): sqlserver miałeś nie pisać na forum... Obraziłeś się czy nawróciłeś? Ostatnio niektórzy byli tu dla Ciebie oszołomami jak dobrze pamiętam.
Nadal tak o niektórych uważam, w związku z tym ze coraz bliżej do tego ze polskie czołgi będą niszczyły ruskie T-90M w kontrnatarciu na łuku donieckim to sobie myśle napiszę co mi tam. Temat jest co z Ukrainą a nie dlaczego będąc uchodźca nie lubię uchodźców. A na Ukrainie nie jest źle, skubańcy naprawdę dobrze walczą gruzujac tyle sprzętu ze Rosja spadnie do drugiej ligi, zreszta ich niesamowita bańka antypostępowa sprawdza się bo co chwile coś im się pali i wybucha, teraz Ukraińcy postawili zegar pokazujący ile czasu pozostało do ewakuacji ruskim z Krymu zanim wysadza most nad cieśnina kerczeńską w ichniejszych socjalmediach skowyt
2022-05-05 20:18:35, sqlserver napisał(a): a nie dlaczego będąc uchodźca nie lubię uchodźców.
Kolega sqlserwer jakąś własną interpretację wcześniejszych wypowiedzi prowadzi. Nie wiem gdzie się doszukał "nie lubią uchodźców"? Chyba, że piszesz o swoich odczuciach to przepraszam.
Ponadto, nikt z nas tu obecnych w sensie prawnym nie jest uchodźcą. To też twoja nadinterpretacja, a jej celu nie będę się doszukiwał.
2022-05-05 20:18:35, sqlserver napisał(a): a nie dlaczego będąc uchodźca nie lubię uchodźców.
Kolega sqlserwer jakąś własną interpretację wcześniejszych wypowiedzi prowadzi. Nie wiem gdzie się doszukał "nie lubią uchodźców"? Chyba, że piszesz o swoich odczuciach to przepraszam.
Ponadto, nikt z nas tu obecnych w sensie prawnym nie jest uchodźcą. To też twoja nadinterpretacja, a jej celu nie będę się doszukiwał.
Przypominam ze to jest wątek o Ukrainie a nie o odczuciach gościa z socjalnego domu który wyjechał z domu jako uchodźca ekonomiczny