Bedziecie sie smiac baranim glosem jak Ruskie najada na Polske....przez takich jak wy Morawiecki i Duda maja przyzwolenie na pajacowanie na mownicy...
Z tego co widzę to duda ma inne zdanie niż piszesz i bardziej kierują się twoja narracją.
Nie wiem kto mu dał przyzwolenie na opowiadanie takich głupot. Chyba, że to fragment jakiegoś standupa.
I co tak samo jak z covidem juz wiadomo co maja na mysli..... unie z ukraina pewnie ze tak , dalej prowokujmy....Rosje, a Stany zacieraja rece , ludzie Obudzccie sie... sie to nie jest Polski prezydent!!!! Nie wierze ze zyje w takich czasach...... szkoda mi pradziadka plakal by jak by slyszal takie rzeczy glowy panstwa!!!!
Bedziecie sie smiac baranim glosem jak Ruskie najada na Polske....przez takich jak wy Morawiecki i Duda maja przyzwolenie na pajacowanie na mownicy...
Z tego co widzę to duda ma inne zdanie niż piszesz i bardziej kierują się twoja narracją.
Nie wiem kto mu dał przyzwolenie na opowiadanie takich głupot. Chyba, że to fragment jakiegoś standupa.
2022-05-04 23:18:47, andyopole napisał(a): To że angielski Dudy jest słabiutki to mały Pikuś. On niestety w żadnym języku nic mądrego powiedzieć nie potrafi.
To jasne, że słabiutki.
Nie chcę się czepiać, ale tak dla kontrastu, cóż takiego mądrego w jakimkolwiek języku powiedział Komorowski, Kwaśniewski lub król Europy?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
2022-05-04 23:18:47, andyopole napisał(a): To że angielski Dudy jest słabiutki to mały Pikuś. On niestety w żadnym języku nic mądrego powiedzieć nie potrafi.
To jasne, że słabiutki.
Nie chcę się czepiać, ale tak dla kontrastu, cóż takiego mądrego w jakimkolwiek języku powiedział Komorowski, Kwaśniewski lub król Europy?
Komorowski miał charyzmę licealnego nauczyciela przed emerytura. Kwaśniewski, stary komuch, dobra stara szkola propagandy, mowil to co ludzie chca uslyszec. Krol Europy, nie wiem kto to, Kaczyński?
sytuacja na Ukrainie Co prawda po francusku, ale od czego są zdobycze cywilizacyjne.
Czytanie proponuję zacząć od tłustego druku na końcu, gdzie opisane jest kim jest autor.
To jasne, że słabiutki.
Komorowski miał charyzmę licealnego nauczyciela przed emerytura. Kwaśniewski, stary komuch, dobra stara szkola propagandy, mowil to co ludzie chca uslyszec. Krol Europy, nie wiem kto to, Kaczyński?
Kaczyński powszechnie jest znany jako kaczor.
Król Europy zanim został królem miał jeszcze ksywkę Słońce Peru.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
2022-05-05 06:18:56, Gwontownik napisał(a): sytuacja na Ukrainie Co prawda po francusku, ale od czego są zdobycze cywilizacyjne.
Czytanie proponuję zacząć od tłustego druku na końcu, gdzie opisane jest kim jest autor.
Strach mi się "bać" o Ciebie.
Grube miliony dolców są przeznaczone na prawdę "prawdziwą" a Ty tu takie linki wklejasz.
Znowu pod pretekstem czyszczenia wątku link zostanie usunięty?
W zasadzie niema co narzekać bo w PL to na oficjalnych stronach komentarze zabronione, to nawet nie cenzura tylko zakaz i tyle a śmieją się z Rosji że tam to tylko jedyna "prawda".
To co w tym artykule przeczytałem to w zasadzie wcześniej było mi znane i co z tego dla mnie ma wyniknąć?. Szukanie prawdy ? Sprawiedliwości ? Swoje już przeżyłem i jak byłem "młody" w czasach
"SIERPNIOWYCH" to byłem troche naiwny i może troche "idealistyczny" ale czas zrobił swoje więc teraz bym powiedział : "róbta co chceta" ale beze mnie.
Jak giełda w NY będzie pikować i wyborcy to zinterpretują że jest tak na wskutek Ukrainy to wojna szybko się skończy.
Szkoda mi tych wojaków ale przez tysiące lat tak było to dlaczego teraz ma być inaczej ? To ze mamy komputery to nie znaczy że jesteśmy bardziej inteligentni.
.