2022-04-29 00:39:10, SweetLiar napisał(a):
2022-04-28 22:06:22, Gwontownik napisał(a):
2022-04-27 20:56:29, SweetLiar napisał(a):
Póki co twoja pierwsza przepowiednia się sprawdza, ale w drugą stronę i dotyczy ropy, ale kto wie czy nie inaczej będzie z gazem płynącym Baltic Pipe.
Zapewne znowu powiesz, że się na ciebie uwziąłem
Zanim zaczniesz sobie schlebiać zacytuj mi najpierw gdzie i kiedy powiedziałam, że się na mnie uwziąłeś.
2022-04-28 20:26:55, Wielim napisał(a):
To nie są pojedyncze posty ale setki postów na różnych grupach pod którymi są tysiace potwierdzających to wszystko komentarzy. Najwięcej ukraincow przyjechało do Polski z Zachodniej części kraju gdzie nie ma żadnych działań wojennych , gdzie nikt nawet pocisku nid widzial .
Bardzo dziwne, że nie widzieli jak nawet w Polsce były widziane wybuchy 20km od naszej granicy.
Setki postów, uff odetchnęłam z ulgą bo gdybyś napisał, że tysiące to już farma kont jak malowana.
Telewizja pokazala i juz wierzy, a moze to Ukraincy sami sobie wtedy zrobili boom, zeby sie poskarzyc zachodnim panstwom, zeby zrobili jadke bo wrog jest coraz blizej
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Jak by Ruscy chcieli to by Ukraincow sprzatneli w 2 tyg i by nic nie dojechalo.
Ma by dlugo , maja sie bac i wyp””” z Ukrainy , zeby dla zydo-ruskow zrobic miejsce...
To jest proba zniszczenia panstwa Polskiego od srodka, Morawiecki nawet sie postaral zeby nawet 60 latkowie walczyli a nie jak bylo od 1967 55 , teraz takze kobiety moga bronic...

Komedia jeszcze raz komedia.
Jeszcze brakuje zeby Niemcy zaoferowali gas Polsce i Ukraina to wtedy chyba nie bedziecie miec watpliwosci niedowiarki?

[ Ostatnio edytowany przez: Thorin 29-04-2022 05:44 ]