Str 245 z 848 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: 0 2022-03-08 12:58:23 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Idź na siłownię.
|
andypolo | Post #2 Ocena: 0 2022-03-08 14:28:53 (3 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
Cytat: 2022-03-08 11:28:30, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-03-08 11:21:04, Thorin napisał(a): Zamiast pomagać ukraincom proponuje wam zaproponować rodzinie jakieś stalowe antywłamaniowe rolety, wzmocnienia na dzwi, okna...póki są w miare tanie bo wy dalej bujacie w obłokach i chyba nie ogarniacie oco tu chodzi i co nadciąga dużymi krokami... czy na tej twojej farmie, montowali podobne jak się dowiedzieli ze słowiańskie przykuce przyjadą, czy staw ogrodzili żebyś w ramach oszczędności nie opierdzielił łabędzia. Może czas żebyś spróbował sforsować głowa takie zabezpieczenie, tylko z dużym rozpędem Sqlserver, nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i wygra przez doświadczenie. Takie wpisy trzeba ignorować, bo brak odpowiedzi zadaje ból trollowi. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: andypolo 08-03-2022 14:29 ] |
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2022-03-08 15:03:21 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2022-03-08 11:21:04, Thorin napisał(a): ![]() . Takie rolety to kilka lat temu wiedzialam na Wegrzech w miasteczku turystycznym. Ciekawe dlaczego. Pomoc pomoca, moje rodzina w Przemyslu zaangarzowana logistycznie w transport I noclegi. Jedno z rodzenstwa dystrybucja cieplej wody I odziezy blizej granicy. Ja sie nie mieszalam, ale dorzucilam sporo od siebie. Z tym ze to nie mozna wszystkich do jednego worka. Sa ludzie I ludziska. Ja jadac pociagiem z Wrocławia do Rzeszowa tez wiedzialam jak te chlopy pili cala droge…. Tyle kasy przepili, a mozna bylo kogos nakarmic. To teraz tak, albo jada po rodziny, albo na front. Nie mnie oceniac. Gdybym nie widzisla na wlasne oczy to co innego. Jak nastanie bieda I glod a masz jedno jajo, to komu dasz? Dziecku czy obcym, czy samemu zjesz? Ten co ma malo, bedzie sie dzielil. [ Ostatnio edytowany przez: Maat17 08-03-2022 15:06 ] |
Wembley75 | Post #4 Ocena: 0 2022-03-08 15:12:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-12-2021 Skąd: Wembley |
Z tym dawaniem to zależy
Bo jak jest przysłowie Najedzony głodnego nie zrozumie To wszystko zależy od czlowieka i jego charakteru Jak gdzieś ide do : Fryzjera manicure czy ksiegowy obojętnie Zawsze place więcej z górką |
rafald | Post #5 Ocena: 0 2022-03-08 15:15:03 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
Cytat: Jak nastanie bieda I glod a masz jedno jajo, to komu dasz? Dziecku czy obcym, czy samemu zjesz? Ten co ma malo, bedzie sie dzielil. Jak nastanie bieda i głód to będzie też sporo takich, którzy będą chcieli, żeby ktoś inny się z nimi podzielił. Jeszcze nie tak dawno dochodziło do bójek o papier toaletowy - co będzie, gdy zabraknie żywności? Ja tam jestem optymistą i zakładam, że dziurę w produkcji pszenicy po Rosji i Ukrainie z łatwością załata nasz ulubiony największy właściciel gruntów ornych w USA przy pomocy GMO. |
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2022-03-08 16:01:39 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2022-03-08 15:03:21, Maat17 napisał(a): Z tym ze to nie mozna wszystkich do jednego worka. Sa ludzie I ludziska. Ja jadac pociagiem z Wrocławia do Rzeszowa tez wiedzialam jak te chlopy pili cala droge…. Tyle kasy przepili, a mozna bylo kogos nakarmic. To teraz tak, albo jada po rodziny, albo na front. Nie mnie oceniac. Gdybym nie widzisla na wlasne oczy to co innego. działa to tez i w druga stronę, handel żywym towarem tez się na pewno uaktywnił, nie jedna dziewczyna wpadnie z deszczu pod rynnę i nie jeden spełni swoje marzenie posiadania dziecka... niestety do rożnych celów moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2022-03-08 16:38:52 (3 lata temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
widac ze russia today ma sie w najlepsze na mw
akurat to ze ja dostalem bana nie dziwi mnie wcale kiedys probowano mnie tu zbanowac bo mnie rozbawil akcent aktora w filmie a z drugiej strony kremlowska propagande a la dziki ze wsi mozna tu szerzyc w najlepsze za wszystko mamy dziekowac putinowi ktory przeprowadza operacje humanitarne na ukrainie : ))) ... straszne jest to ze mozna wypisywac na ogole takie glupoty podczas kiedy prawda objawiona z RT jest banowana na calym swiecie przynajmniej tym cywilizowanym wojny nie ma to wszystko to plan putina pfizera i klausa s. a uchodzcy pojawiaja sie w Polsce z nudow i graja swoja role oscarowo to niekoniecznie musza byc ruskie trole mam dobrego znajomego naprawde spoko ziomek ale tez siedzi na yt 24/h i slucha tych wszystkich teorii antykowidian ktorzy juz zgrabnie przeskoczyli na temat wojny w ukrainie ![]() ostatnio wkejal mi fily jakiegos kacapa ktory pokazywal atakowane ukrainskie miasta n ktorych widac ze swieci slonko i nic sie nie dzieje haha oni nie wierza w wojne na ukrainie ale wierza w kosmiczna energie i ufo ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-03-2022 16:45 ] |
daavid | Post #8 Ocena: 0 2022-03-08 17:25:18 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Cytat: 2022-03-08 16:01:39, sqlserver napisał(a): Cytat: 2022-03-08 15:03:21, Maat17 napisał(a): Z tym ze to nie mozna wszystkich do jednego worka. Sa ludzie I ludziska. Ja jadac pociagiem z Wrocławia do Rzeszowa tez wiedzialam jak te chlopy pili cala droge…. Tyle kasy przepili, a mozna bylo kogos nakarmic. To teraz tak, albo jada po rodziny, albo na front. Nie mnie oceniac. Gdybym nie widzisla na wlasne oczy to co innego. działa to tez i w druga stronę, handel żywym towarem tez się na pewno uaktywnił, nie jedna dziewczyna wpadnie z deszczu pod rynnę i nie jeden spełni swoje marzenie posiadania dziecka... niestety do rożnych celów Słychać też o taksówkarzach,którzy za podwózkę brali ogromne pieniądze. Znajomi i moja rodzina pojechali samochodami spod Wrocławia i poprzywozili trochę ludzi z Przemyśla do Wrocławia zupełnie za darmo. Ludzie z Ukrainy mają problem w wymianą hrywien na cokolwiek. Czułbym się jak ostatnia szmata jakbym próbował takich ludzi wykorzystać. |
krakn | Post #9 Ocena: 0 2022-03-08 17:29:39 (3 lata temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2022-03-08 15:03:21, Maat17 napisał(a): Cytat: 2022-03-08 11:21:04, Thorin napisał(a): ![]() . Takie rolety to kilka lat temu wiedzialam na Wegrzech w miasteczku turystycznym. Ciekawe dlaczego. Pomoc pomoca, moje rodzina w Przemyslu zaangarzowana logistycznie w transport I noclegi. Jedno z rodzenstwa dystrybucja cieplej wody I odziezy blizej granicy. Ja sie nie mieszalam, ale dorzucilam sporo od siebie. Z tym ze to nie mozna wszystkich do jednego worka. Sa ludzie I ludziska. Ja jadac pociagiem z Wrocławia do Rzeszowa tez wiedzialam jak te chlopy pili cala droge…. Tyle kasy przepili, a mozna bylo kogos nakarmic. To teraz tak, albo jada po rodziny, albo na front. Nie mnie oceniac. Gdybym nie widzisla na wlasne oczy to co innego. Jak nastanie bieda I glod a masz jedno jajo, to komu dasz? Dziecku czy obcym, czy samemu zjesz? Ten co ma malo, bedzie sie dzielil. [ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 08-03-2022 15:06 ] 25 lat temu takie sobie zamontowałem w biurze i w domu. Włamywali mi się i do domu i do biura. Ale trzecie włamanie do domu to mi wyburzyli ścianę w kącie. Na szczęście wleźli tylko do pomieszczenia gdzie były graty. To w zasadzie jest zabezpiecznie przeciw wandalom i słońcu. Przygotowany złodziej wyłamie i uniesie na tyle że da radę wejść. Jeśli nie ma drugiego zamknięcia od środka, albo okien antywłamaniowych. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Richmond | Post #10 Ocena: 0 2022-03-08 20:36:03 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
To zdjęcie z katalogu rolet. Tez mialam rolety antywłamaniowe w Polsce, przy wyjściu na taras. Mam i tutaj, atak zombie mi nie grozi. Koszty są dość wysokie.
Carpe diem.
|