MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co z tą Ukrainą?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 245 z 848 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 244 | 245 | 246 ... 846 | 847 | 848 ] - Skocz do strony

Str 245 z 848

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daavid

Post #1 Ocena: 0

2022-03-08 12:58:23 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Idź na siłownię.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andypolo

Post #2 Ocena: 0

2022-03-08 14:28:53 (3 lata temu)

andypolo

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2010

Cytat:

2022-03-08 11:28:30, sqlserver napisał(a):
Cytat:

2022-03-08 11:21:04, Thorin napisał(a):
Zamiast pomagać ukraincom proponuje wam zaproponować rodzinie jakieś stalowe antywłamaniowe rolety, wzmocnienia na dzwi, okna...póki są w miare tanie bo wy dalej bujacie w obłokach i chyba nie ogarniacie oco tu chodzi i co nadciąga dużymi krokami...

czy na tej twojej farmie, montowali podobne jak się dowiedzieli ze słowiańskie przykuce przyjadą, czy staw ogrodzili żebyś w ramach oszczędności nie opierdzielił łabędzia. Może czas żebyś spróbował sforsować głowa takie zabezpieczenie, tylko z dużym rozpędem

Sqlserver, nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i wygra przez doświadczenie.
Takie wpisy trzeba ignorować, bo brak odpowiedzi zadaje ból trollowi. :-)

[ Ostatnio edytowany przez: andypolo 08-03-2022 14:29 ]

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #3 Ocena: 0

2022-03-08 15:03:21 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

Obrazek
.

Takie rolety to kilka lat temu wiedzialam na Wegrzech w miasteczku turystycznym. Ciekawe dlaczego.

Pomoc pomoca, moje rodzina w Przemyslu zaangarzowana logistycznie w transport I noclegi. Jedno z rodzenstwa dystrybucja cieplej wody I odziezy blizej granicy.
Ja sie nie mieszalam, ale dorzucilam sporo od siebie.

Z tym ze to nie mozna wszystkich do jednego worka.
Sa ludzie I ludziska. Ja jadac pociagiem z Wrocławia do Rzeszowa tez wiedzialam jak te chlopy pili cala droge…. Tyle kasy przepili, a mozna bylo kogos nakarmic. To teraz tak, albo jada po rodziny, albo na front. Nie mnie oceniac. Gdybym nie widzisla na wlasne oczy to co innego.

Jak nastanie bieda I glod a masz jedno jajo, to komu dasz? Dziecku czy obcym, czy samemu zjesz?
Ten co ma malo, bedzie sie dzielil.

[ Ostatnio edytowany przez: Maat17 08-03-2022 15:06 ]

Do góry stronyOffline

Wembley75

Post #4 Ocena: 0

2022-03-08 15:12:41 (3 lata temu)

Wembley75

Kobieta

Z nami od: 26-12-2021

Z tym dawaniem to zależy
Bo jak jest przysłowie
Najedzony głodnego nie zrozumie
To wszystko zależy od czlowieka i jego charakteru

Jak gdzieś ide do :
Fryzjera manicure czy ksiegowy obojętnie
Zawsze place więcej z górką

Do góry stronyOffline

rafald

Post #5 Ocena: 0

2022-03-08 15:15:03 (3 lata temu)

rafald

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2008

Cytat:

Jak nastanie bieda I glod a masz jedno jajo, to komu dasz? Dziecku czy obcym, czy samemu zjesz?

Jak nastanie bieda i głód to będzie też sporo takich, którzy będą chcieli, żeby ktoś inny się z nimi podzielił. Jeszcze nie tak dawno dochodziło do bójek o papier toaletowy - co będzie, gdy zabraknie żywności?
Ja tam jestem optymistą i zakładam, że dziurę w produkcji pszenicy po Rosji i Ukrainie z łatwością załata nasz ulubiony największy właściciel gruntów ornych w USA przy pomocy GMO.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2022-03-08 16:01:39 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-03-08 15:03:21, Maat17 napisał(a):
Sa ludzie I ludziska. Ja jadac pociagiem z Wrocławia do Rzeszowa tez wiedzialam jak te chlopy pili cala droge…. Tyle kasy przepili, a mozna bylo kogos nakarmic. To teraz tak, albo jada po rodziny, albo na front. Nie mnie oceniac. Gdybym nie widzisla na wlasne oczy to co innego.

działa to tez i w druga stronę, handel żywym towarem tez się na pewno uaktywnił, nie jedna dziewczyna wpadnie z deszczu pod rynnę i nie jeden spełni swoje marzenie posiadania dziecka... niestety do rożnych celów
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

cris82

Post #7 Ocena: 0

2022-03-08 16:38:52 (3 lata temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

widac ze russia today ma sie w najlepsze na mw

akurat to ze ja dostalem bana nie dziwi mnie wcale kiedys probowano mnie tu zbanowac bo mnie rozbawil akcent aktora w filmie

a z drugiej strony kremlowska propagande a la dziki ze wsi mozna tu szerzyc w najlepsze
za wszystko mamy dziekowac putinowi ktory przeprowadza operacje humanitarne na ukrainie
: ))) ... straszne jest to ze mozna wypisywac na ogole takie glupoty podczas kiedy prawda objawiona z RT jest banowana na calym swiecie przynajmniej tym cywilizowanym

wojny nie ma to wszystko to plan putina pfizera i klausa s. a uchodzcy pojawiaja sie w Polsce z nudow i graja swoja role oscarowo

to niekoniecznie musza byc ruskie trole mam dobrego znajomego naprawde spoko ziomek ale tez siedzi na yt 24/h i slucha tych wszystkich teorii antykowidian ktorzy juz zgrabnie przeskoczyli na temat wojny w ukrainie *CRAZY*

ostatnio wkejal mi fily jakiegos kacapa ktory pokazywal atakowane ukrainskie miasta n ktorych widac ze swieci slonko i nic sie nie dzieje haha oni nie wierza w wojne na ukrainie ale wierza w kosmiczna energie i ufo :-U

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 08-03-2022 16:45 ]

Do góry stronyOffline

daavid

Post #8 Ocena: 0

2022-03-08 17:25:18 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Cytat:

2022-03-08 16:01:39, sqlserver napisał(a):
Cytat:

działa to tez i w druga stronę, handel żywym towarem tez się na pewno uaktywnił, nie jedna dziewczyna wpadnie z deszczu pod rynnę i nie jeden spełni swoje marzenie posiadania dziecka... niestety do rożnych celów

Słychać też o taksówkarzach,którzy za podwózkę brali ogromne pieniądze. Znajomi i moja rodzina pojechali samochodami spod Wrocławia i poprzywozili trochę ludzi z Przemyśla do Wrocławia zupełnie za darmo. Ludzie z Ukrainy mają problem w wymianą hrywien na cokolwiek. Czułbym się jak ostatnia szmata jakbym próbował takich ludzi wykorzystać.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2022-03-08 17:29:39 (3 lata temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

Cytat:

Obrazek
.

Takie rolety to kilka lat temu wiedzialam na Wegrzech w miasteczku turystycznym. Ciekawe dlaczego.

Pomoc pomoca, moje rodzina w Przemyslu zaangarzowana logistycznie w transport I noclegi. Jedno z rodzenstwa dystrybucja cieplej wody I odziezy blizej granicy.
Ja sie nie mieszalam, ale dorzucilam sporo od siebie.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Maat17</i> 08-03-2022 15:06 ]

25 lat temu takie sobie zamontowałem w biurze i w domu.
Włamywali mi się i do domu i do biura. Ale trzecie włamanie do domu to mi wyburzyli ścianę w kącie. Na szczęście wleźli tylko do pomieszczenia gdzie były graty. To w zasadzie jest zabezpiecznie przeciw wandalom i słońcu. Przygotowany złodziej wyłamie i uniesie na tyle że da radę wejść. Jeśli nie ma drugiego zamknięcia od środka, albo okien antywłamaniowych.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Richmond

Post #10 Ocena: 0

2022-03-08 20:36:03 (3 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

To zdjęcie z katalogu rolet. Tez mialam rolety antywłamaniowe w Polsce, przy wyjściu na taras. Mam i tutaj, atak zombie mi nie grozi. Koszty są dość wysokie.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 245 z 848 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 244 | 245 | 246 ... 846 | 847 | 848 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,