Tutaj o "wizji" putinowskiego pieska, Wiktora Orbana, podobno naszego przyjaciela.
O putinowskim piesku
Ja bym mu powiedział, Wiktor, idi na...
[ Ostatnio edytowany przez: daavid 03-03-2022 16:31 ]
Str 235 z 847 |
|
---|---|
daavid | Post #1 Ocena: +1 2022-03-03 16:17:11 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Moja rodzina dzisiaj wzięła pięć osób. Więcej nie napiszę bo nie ma sensu dyskutować z ruskim bootem.
Tutaj o "wizji" putinowskiego pieska, Wiktora Orbana, podobno naszego przyjaciela. O putinowskim piesku Ja bym mu powiedział, Wiktor, idi na... [ Ostatnio edytowany przez: daavid 03-03-2022 16:31 ] |
Dzikizewsi | Post #2 Ocena: -1 2022-03-03 17:26:22 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-03-03 16:17:11, daavid napisał(a): Moja rodzina dzisiaj wzięła pięć osób. Więcej nie napiszę bo nie ma sensu dyskutować z ruskim bootem. Tutaj o "wizji" putinowskiego pieska, Wiktora Orbana, podobno naszego przyjaciela. O putinowskim piesku Ja bym mu powiedział, Wiktor, idi na... [ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 03-03-2022 16:31 ] Witam . Ja tez moge napisac moja rodzina to , moja rodzina tamto . Juz nie raz powolywales sie na znajomych , rodzine , przyjaciol . Zacznij w koncu robic cos sam , nie zaslaniaj sie innymi , nie oczekuj od innych ze beda robili cos za ciebie bo wychodzisz na zwyklego egoiste i internetowego krzykacza . Chyba juz pisalem o tradycyjnych polskich krzykaczach , wolajacych : tam , tam twoj wrog odwieczny , diabel wcielony , bagnet na bron , do ataku , badzcie bezlitosni . A sam hyc w bezpieczne miejsce lub przez Zaleszczyki . No i moj kolego czytajacy ksiazki . Jestem wychowany w starej szkole ze trzeba bylo sie wypowiadac calymi zdaniami i uzasadniac swoj punkt widzenia a tym bardziej go bronic , ale nie prymitymnymi stwierdzeniami ale argumentami . Pani moderator zwracalem uwage na temat szufladkowania ale widac slowo czytane , trudne slowo . A Orban reprezentuje interesy wegierskie nie Davidowe . I wsrod ukrainskich madziarow pracujacych w mojej firmie ma bardzo ale to bardzo duze poparcie . I na koniec dzieki za zakwalifikowanie mnie do ruskich bootow . Juz bylem rusofilem , ruskim trollem i pieskiem Putina . Teraz zostalem oficjalnie , przez Davida , nominowany do putinowskiej maszyny dezinformacji i propagandy . Tak wiec co WY osobiscie , za wlasne pieniadze , robicie dla uchodzcow w Polsce oprocz klepania w klawiature i hledania ruskich trolli , bo rosjanie zaczeli dostarczac pomoc humanitarna na zajete przez nich tereny . Wiec : alleluja i do przodu . Putin was wyprzedza . Pozdrawiam Dzikizewsi |
daavid | Post #3 Ocena: +1 2022-03-03 17:51:43 (3 lata temu) |
Rosjanie dostarczają pomoc humanitarną 😂😂😂😂
No tak, ekspresowo za pomocą rakiet, które walą nawet w szpitale, uniwersytety. No, ale rozumiem, że mają tradycje w tych akcjach humanitarnych. Nawet u siebie, jak sobie teatr pełen ludzi wysadzili bo tak opłacało się służbom specjalnym. |
Dzikizewsi | Post #4 Ocena: 0 2022-03-03 18:16:01 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-03-2015 Skąd: Ceska Republika |
Cytat: 2022-03-03 17:51:43, daavid napisał(a): Rosjanie dostarczają pomoc humanitarną 😂😂😂😂 No tak, ekspresowo za pomocą rakiet, które walą nawet w szpitale, uniwersytety. No, ale rozumiem, że mają tradycje w tych akcjach humanitarnych. Nawet u siebie, jak sobie teatr pełen ludzi wysadzili bo tak opłacało się służbom specjalnym. Witam . Jak widac podobnie do Pani moderatorki nawet nie sprawdziles informacji , wiesz lepiej . Ile ty masz lat David ? Bo ja doskonale pamietam tamten rajd czeczenskich terrorystow na teatr , chyba sie nazywal Na Dubowce . I pamietan te klamstwa w TV odnosnie jak sie zachowywali terrorysci religii pokoju . A wysadzili to sie Czeczency w szkole na poludniu Rosji otoczeni przez Rosjan i rodzicow dzieci . Kiepsko cos ci idzie zrozumienie slowa pisanego , ciezka sprawa zrozumiec co ? Ani z ksiazek tego nie wiesz , ani nawet z neta , bo informacji , jesli sie chce znalezc jest sporo . Wypada ze teraz wystarczy puscic niesprawdzone informacje i wszyscy w to uwierza nawet nie sprawdzajac . Tak jakby chwila zastanowienia czy weryfikacjji mogla zburzyc caly bezpieczny kordon zbudowany wokol danej osoby . Millenialsi jak Boga kocham , millenialsi . Pozdrawiam Dzikizewsi |
camilius | Post #5 Ocena: 0 2022-03-03 18:30:53 (3 lata temu) |
Z nami od: 23-08-2015 Skąd: Nottingham |
Cytat: 2022-03-03 17:26:22, Dzikizewsi napisał(a): Cytat: 2022-03-03 16:17:11, daavid napisał(a): Moja rodzina dzisiaj wzięła pięć osób. Więcej nie napiszę bo nie ma sensu dyskutować z ruskim bootem. Tutaj o "wizji" putinowskiego pieska, Wiktora Orbana, podobno naszego przyjaciela. O putinowskim piesku Ja bym mu powiedział, Wiktor, idi na... [ Ostatnio edytowany przez: <i>daavid</i> 03-03-2022 16:31 ] Witam . Ja tez moge napisac moja rodzina to , moja rodzina tamto . Juz nie raz powolywales sie na znajomych , rodzine , przyjaciol . Zacznij w koncu robic cos sam , nie zaslaniaj sie innymi , nie oczekuj od innych ze beda robili cos za ciebie bo wychodzisz na zwyklego egoiste i internetowego krzykacza . Chyba juz pisalem o tradycyjnych polskich krzykaczach , wolajacych : tam , tam twoj wrog odwieczny , diabel wcielony , bagnet na bron , do ataku , badzcie bezlitosni . A sam hyc w bezpieczne miejsce lub przez Zaleszczyki . No i moj kolego czytajacy ksiazki . Jestem wychowany w starej szkole ze trzeba bylo sie wypowiadac calymi zdaniami i uzasadniac swoj punkt widzenia a tym bardziej go bronic , ale nie prymitymnymi stwierdzeniami ale argumentami . Pani moderator zwracalem uwage na temat szufladkowania ale widac slowo czytane , trudne slowo . A Orban reprezentuje interesy wegierskie nie Davidowe . I wsrod ukrainskich madziarow pracujacych w mojej firmie ma bardzo ale to bardzo duze poparcie . I na koniec dzieki za zakwalifikowanie mnie do ruskich bootow . Juz bylem rusofilem , ruskim trollem i pieskiem Putina . Teraz zostalem oficjalnie , przez Davida , nominowany do putinowskiej maszyny dezinformacji i propagandy . Tak wiec co WY osobiscie , za wlasne pieniadze , robicie dla uchodzcow w Polsce oprocz klepania w klawiature i hledania ruskich trolli , bo rosjanie zaczeli dostarczac pomoc humanitarna na zajete przez nich tereny . Wiec : alleluja i do przodu . Putin was wyprzedza . Pozdrawiam Dzikizewsi [/QUOT Brawo za posumowanie tego trolla ![]() ![]() Cenzura na tym portalu jak w rosyjskich mediach... ![]() |
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2022-03-03 18:52:33 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Cytat: 2022-03-03 06:55:34, admiralbibol napisał(a): (… ![]() I jeszcze jedna sprawa, mam nadzieje ze zaczadzeni przekazami szczujni z okresu podsylania nam "cenniejszych niz zloto" inzynierow, lekarzy, prawnikow i innych ksiazat orientu maja teraz sporego kaca normalnego. Okazalo sie bowiem ze przedstawiani jaki rasisci Polacy przyjeli do swoich domow, DOMOW a nie zadnych osrodkow dla uchodzcow pol miliona ludzi. Z dnia na dzien. No tak, ale przyjeli bialych z chrzescijanskiego kregu kulturowego. Choc na “ zachodzie” pewnie sie nie pokapuja, ze tak mozna to zinterpretowac ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
karjo1 | Post #7 Ocena: 0 2022-03-03 19:03:14 (3 lata temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
No skoro ma byc takie zrownywanie, brak podzialow i granic, to uchodzca jest uchodzca chyba?
Niezaleznie od tego, czy akurat z tego samego kregu kulturowego. I na razie jakies szalonej pomocy z EU nie widac... Niejaki prezydent Warszawy juz stwierdzil, ze zaczyna brakowac miejs i mozliwosci pomocy dla przybylych. |
daavid | Post #8 Ocena: 0 2022-03-03 20:43:04 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-03-03 19:03:14, karjo1 napisał(a): No skoro ma byc takie zrownywanie, brak podzialow i granic, to uchodzca jest uchodzca chyba? Niezaleznie od tego, czy akurat z tego samego kregu kulturowego. I na razie jakies szalonej pomocy z EU nie widac... Niejaki prezydent Warszawy juz stwierdzil, ze zaczyna brakowac miejs i mozliwosci pomocy dla przybylych. Jeśli nasłał go Putin to niekoniecznie. |
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2022-03-03 20:52:21 (3 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat: 2022-03-03 16:17:11, daavid napisał(a): Moja rodzina dzisiaj wzięła pięć osób. Więcej nie napiszę bo nie ma sensu dyskutować z ruskim bootem. Tutaj o "wizji" putinowskiego pieska, Wiktora Orbana, podobno naszego przyjaciela. O putinowskim piesku Ja bym mu powiedział, Wiktor, idi na... Kalka roku 1962 tylko odwrocone strony. [ Ostatnio edytowany przez: Gwontownik 03-03-2022 20:53 ] Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
plazaa | Post #10 Ocena: 0 2022-03-03 22:22:54 (3 lata temu) |
Z nami od: 15-06-2016 Skąd: cambridge |
Ktos chce to i niech bierze 10 osob do siebie tylko zobaczymy na jak dlugo. Jesli wkrotce przyjedzie do Polski nastepny milion lub 2 miliony uchodzcow. Duzo dostaje glosow ze uchodzcy sa lepiej traktowani w Polsce niz sami Polacy. Dostają wszystko w pierwszej kolejnosci.Np opieka medyczna...Gdzie potrzebujacy Polacy musza czekac dłużej na pomoc. ktos za nich bedzie musial zaplacic.
Polaków przylatujących na Okecie obowiazuja covid ale uchodzcow juz nie bez testow wjechalo 600 tysiecy ludzi. Przy takiej masie ciekawo ile do Polski wjechalo osob zagrazajacym bezpieczenstwu kraju. Warto pomagac ale z głową. Bo poki co w Polsce najwazniejsi powinny byc Polacy. I chyba z 10 % osob ktore wjechaly to wogole nie powinny sie znaleźć w kraju? No chyba ze Ukraincy są czarni ![]() [ Ostatnio edytowany przez: plazaa 03-03-2022 22:43 ] |